- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.061
keşke cuma günü cikartsa bir hafta dediizine ayrılma dur durdugun yerde alçı farkının cikartiverirsin olur biter entirkaya çaba harmayalim yerimizi koruyalım tatlim mübarek grup iett gibi yerinden kalkarsan ayakta oturmayi bekleyen cok
aslında yokluğunun sebebi yumurta peynir yoğurt yoksa totelse yeşillikler erimistirDu sayımöküz ler bir mi iki mi sen karar ver
Sabah 1 bardak limonlu su
1 domates
2 biber
Maydanoz
2kucuk marul yaprağı
2 parmak kalınlığında peynir
2 haşlanmış yumurta
4 tk pul biberli yoğurt
1 kupa yeşil cay
Leptin çalıştırcam diye karataya uyan ne varsa yedimkeşke cuma günü cikartsa bir hafta dedi
aslında yokluğunun sebebi yumurta peynir yoğurt yoksa totelse yeşillikler erimistir
Ben ilk 12 kilomu Karatayla vermiştim önceden okudum canm. Ve sonuna kadar destekliyorum suan tam Karatay modunda olmasamda onu uygulamaya çalışılıcam. Ve kıtabını tekrar okuyayımcanım karatayın kitabını alıp okumalısın o zaman daha motive oluosun
Musmutlu menümle karşınızdayım
Sabah 8:30 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1 tk lutenitsa şekersiz çay
Öğle 13:30 2 tabak fırında karnıbahar 1 kase yoğurt
Akşam 1 yumurtalı kabaklı domatesli omlet
1 saat kardiyo yapıldı.
hoşgeldin tatlım :)
5 kilo kaldi hedefe canım ama biraz daha fazla vermek istiyorum. Gobus biraz fazla benim
Hosgeldin bahar cim geçmiş olsun ya ins çıkar leke
Hosbuldum tatlım :)
ins bu ay sonu mezun olurum canım :)
abla bende yarın alayım soda baslayim ne yaparsam kardır son kilolar artık :)
Kız sende hızlan bakayım o zaman senden önce mezun olucam bu gidişle
3 kş yopurt yarım limon 1 soda
Sabah aç karnına akşam yatmadan 1 saat önce
Abla bu arada kahveyi şekersiz içmenin yolunu buldum içine limon sıkıyorum kahvenin acısını alıyor
Ve geçmiş bitti. Birazdan ayrıldığım kiloyu bulmaya gidicem :) ama öncelikle menümü yazayım.
Sabah 8.00
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
1 domates
1 dilim kasar
10 adet zeytin
Öğlen 12.00
Chia puding
1 avuç çığ fındık
Akşam 18.00
1 tabak etli nohut
1 havuc ( bunu yiyebilir miyim ? )
5 adet fıstık
Sütlü nescafe
Spor yarım saat yürüyüşle beraber 9.000 adım
Su saymadım yarın saymaya başlıcam
Bende söz yarın menüyü düzeltiyorum
Iyi geceler kızlar sarjim bitmek üzere telefon yarın erdemde ins son alışı olur sıkıldım artık bu olaydan ya
kekliğim markette eskisi kadar durmuyorum malum kızın dersleri ağır koskoca t harfi çalıyoruz iki gündür kolaymı:) ama bugün fıstığım sınav olmuş yüz almış anası kılıklı:)
Insallah canim
Bencede bukme disinda problem yok gibi canim
Evet canim bendede oyle bende kullaniyorum ikisinide,cok etkiliyor
Allahtan esin uyarmis
Allah allah net cekmeyen biyerdemiki acaba
Cok iyisin canim
Ben unutmam insallah alirim tamam abla
Insllah canim ,masallah sendede boy varmis 65 le manken olursun sen
Cok az canim ama iyi toparlanir bu menuyle
Kek kotu olmus canim ,risk gordugun seyleri atacaksin baska yolu yok,bide fistik fazla geldi bana
Bu menu anxak pazartesi yapilir zaten canim bende bugun bulgur yedim sisirecek beni biliyorum
Afiyet olsun menude cok probelm yok bence
Hosgeldin kaptanim
Ooo sende uzunmussun beril masallah
Pazartesi menusu
08.30 2 Yumurta,7 zeytin,az peynir
11.00 1,5 elma
14 00 3 dolma(bulgurla),yogurt
17.30 3 kestane,1 avuc findik badem karisik
2 litre su,spor yok
Bu arada bel bolgem:85 cm
gobek: 105 cm
Mankenlerin kalcasi kadar belim var ,guleyimmi aglayimmi
Günaydın kızlar menülerini görünce bayıldım herkes çok iradeli maşallah.Bende sabah kalkıp tartılım.
Kilom:75.2
Belimi ölçecektim ama mezura bulamadım geçen olctuklerim yazayımgün içinde tekrar bakınırım bulunca teyıt ederim doğruluğunu
Göbek 85
Alt göbek:95
Popo:105
Bende kendime göre bi simetri oluşturmuşum
hazrılıksız yakalandım ama bir daha olmamasına çalışacagım.bende 3 küçük çocuk var.eşim akşam eve 8de geliyor.haftasonuda bir gün çalışıyor.sabah giyinir kuşanır traş olur cıkar.çocuklarım erken kalkar evden birşeyler alıp cıkayım derken bugün 1 saat geç kaldım.daha erken kalkayım dedim dün topuklularla okadar cok ayakta durduk ki tabanlarım ağrıyordu.
bu asm açma işibenicok yordu.devlet bize hiç birşey vermedi bu ay maaş bile alamadık.kayıtlı hastamızda yok.dükkan tuttuk duvarları su tesisatı bütün medikal malzemeleri 3 bayan dişimizle tırnagımızla kurduk.gören güzellik merkezi sanıyor.iyi mi oldu bilemedim muayene ücretli sanıp tedirgin geliyorlar
Tartı yüzümü güldürdü cuma günkü kilomun -100 gr asagisindayim bugün çok sukur
Tünaydın kızlar
Dün gece emzirmeye kalktım sonrada bir su içtim dedim odadan bi çıktım ki koridorda oyuncak kalmış su tır tır giden sopa gibi birşey takılıp dustum sol elim ters döndü altında kaldıgece fark etmedim ama sabah sismisti ve agriyodu eşimle gittik küçük parmağim çatlamis yanındaki zedelenmiş sabitlemek için alçıya aldı drunda sabah sabah espirisi ustundeydi bi alana bi bedava diyor gulem bi aglasam mi bilemedim yaz başında yine oyuncağa takılıp dolaba girmiştim ayak tırnağını cikarmistim ne sapsigim
Mefkurem elinin alcisi 1hafta duracak ne yapacağız alçı farkimi bekleyeceğiz yoksa izne mi ayriliyim
Kızlar benim alçı tahmini 350g-400 galibabilegimi mutfak terazinde ölçüm bi sağı bide solu
Bin geceyi hastanede gecirdik sabah 6 da eve geldik
Neefs hic durmadan cildirasiya agliyor
Yemixor
Uyumuyor
Dr birsey yok dedi ama niye bu kuzu boyle oldu ki
Yok bacim resmen aglarken morariyor sesi gidiyor
Kucakta salla öp kokla evi gezdir vs derken sakinlesiyor daliyor Biraz 10 dakika olmadan yine ayni
Deli gibi uykusu var uyuyamiyor
Ac yiyemiyor
Cok kötüyüm
Bugun alıyım
Şimdi Dr gıdıcem o ağlıyor ben aglıyom duramıyacam artık
Du sayımöküz ler bir mi iki mi sen karar ver
1 domates
2 biber
Maydanoz
2kucuk marul yaprağı
2 haşlanmış yumurta
4 tk pul biberli yoğurt
1 kupa yeşil cay
Ben ilk 12 kilomu Karatayla vermiştim önceden okudum canm. Ve sonuna kadar destekliyorum suan tam Karatay modunda olmasamda onu uygulamaya çalışılıcam. Ve kıtabını tekrar okuyayım
tok tutmasi iyide ne. Kahve icebildim ne su bakalım leptini ne kadar çalıştırmayi basarcamoo süpermişşş
benim mezun olmama çok var zaten o günleri görür müyüm ki
tamamdır ablam sağ ol ben de tam anlamamıştım kaç maden suyu olduğunu. 1 tanesini yarım yarım içiyoz sanmıştım ondan sorayım dedim
vaayy hiç denemedim denerim bende
güzel menü olmuş afiyet olsun canım
napacan canım ya ihtiyaç işte
anaam yerim ben onuuu maşallahh
evet uyarmasa ooff off
atmadım valla koca yiyor attırmazkinefsime yenilmemem lazım onlar hep olacak hayarımızda bir şekilde kek börek. korumada da kararında yiyebilsek tamamdır daaa nerdeee bi başlayınca sonu gelmiyor yemenin
güzel menü afiyet olsun canım
benim fıstıkta işte senin bir avuç yemiş gibi düşün. saymadım kabaca öyle yazdım. yer fıstığı zaten
olsun canım bu günlerde geçecek nasılsa. sen daha çok bel ve göğüsten mi alıyorsun kilo?
bence orantın güzel canım ya.
cidden güzellik merkezi gibi olmuş
oo süper haber mervee
valla ben böyle aile sağlığı merkezi görmedim çok lüks ücretli sanmaları normal kız
ay bahaar çok geçmiş olsun sakarım benim yaa
alemsin kızz alçı farkını düşeriz olur biter
ablam ne desem bilemedim ya çok geçmiş olsun iyi haberlerle gel inşkıyamam ona ben minişiim
bence menü güzel canım çok doyurucu o yüzden toksun hala koca 2 yuumurta tek başına bile yeter zaten
ben de mi karatay yapsam diyorum. hiç bilmiyorum o diyeti bi araştırayım diyorum
Kiz
Tahlil yapildi
Cis yaparken agrisida yok
tok tutmasi iyide ne. Kahve icebildim ne su bakalım leptini ne kadar çalıştırmayi basarcam
Evet canım iki Öğün ama 2,5 da yapabiliyorsunkaratay 2 öğün mü?
Karatayin piri dediğimiz bazı insanlar var 12_13saat geçiyor ogunleri arasındaLeptin çalıştırcam diye karataya uyan ne varsa yedimleptin yeni başlayacak daha çalışmaya midemde bi fil oturuyor sankim
Yuhhhben de mi yapsam diyorum dün tv deydi. kahvaltıda 71 tane yeşil kırma zeytin yemiş. ama başka hiçbir şey yememiş kahvaltıda. oha dedim ya
Cok toksan en az 3saattok tutmasi iyide ne. Kahve icebildim ne su bakalım leptini ne kadar çalıştırmayi basarcam
ilk ogunu yeme saatine bağlı gec kalkiyirsan iki erken kalkıyor yeni basladiysan yada emziriyor yada hamileyken uckaratay 2 öğün mü?
Maşallah güzelim 3 çocukla beraber bu kadar yoğunluk iyi başediyosun herkesin harcı değilsabah onlarla kalkıyorum cıkana kadar birini giydir öbürünü wcden cıkar.bakıcı geliyor öğlen okula gidiyorlar yarım gün.5de işten cıkıyorum onları alıp markete marketten eve yemek yap yedir babaları anca geliyor.mutfagı topla ertesi günü planla.
asm için son 2 aydır haftasonlarıda çalıştık.bide babam bypass oldu ankara git gel yaptım.şuan aynada yüzümü görsem aaa görüşmeyeli ne çok oldu derim.
canım yine de yardımcı olmak isterim sen bana şikayetlerini söyle.ben çok ilaç yazan bi dr değilim belki bitkisel bişeyler tavsiye ederim.
Valla öyle cnm yanılıp şaşıp listeden çıkayım demeyinLafm wjatssp dışındakilere mefkuşum.
Yeni arkadaşlar gelmiş liste için sıra bekliyolar sanırım izin mizin karamsarlk yapmayıp listeden çıkmamam lazım tırstm ha
Çok estetik ferah olmuş cnm
Çok geçmiş olsun cnm yaa biraz dikkat etseneTünaydın kızlar
Dün gece emzirmeye kalktım sonrada bir su içtim dedim odadan bi çıktım ki koridorda oyuncak kalmış su tır tır giden sopa gibi birşey takılıp dustum sol elim ters döndü altında kaldıgece fark etmedim ama sabah sismisti ve agriyodu eşimle gittik küçük parmağim çatlamis yanındaki zedelenmiş sabitlemek için alçıya aldı drunda sabah sabah espirisi ustundeydi bi alana bi bedava diyor gulem bi aglasam mi bilemedim yaz başında yine oyuncağa takılıp dolaba girmiştim ayak tırnağını cikarmistim ne sapsigim
Mefkurem elinin alcisi 1hafta duracak ne yapacağız alçı farkimi bekleyeceğiz yoksa izne mi ayriliyim
Aslında çokda fazla değil cnm Heralde birden yiyince fazla geldiDu sayımöküz ler bir mi iki mi sen karar ver
1 domates
2 biber
Maydanoz
2kucuk marul yaprağı
2 haşlanmış yumurta
4 tk pul biberli yoğurt
1 kupa yeşil cay
Kereviz demişken aklıma geldiselam kızlarr
ara öğünümü yedimm şimdi toparlanma vakti eve gittiğimde görüşrüzzz
aksama kereviz vardı onu pişireyim hem bağırsaklarımıda çalıştırır
Payatese es değer oluyorKereviz demişken aklıma geldi
Bilen varmı kızlar kerevizde havuç gibi pişince gi si yükseliyomu
Bahar bi cevap ver gıda ustam benim
evet canım o yüzden benim yapacağım bişey değilkaratay 2 öğün mü?
İnsallah öyledırCanim 4 ay ve 8 ay buyumenin pik yaptigi donemler oldugu icin kaslarinda filan agri oluyodur benim elif de oleydi ben elife her sabah ihlamur papatya rezeneyi karistirir demlerdim her emzirmedeb once 1 yada 2 cay kasigi verirdim az da kimyon serpiodum rahatliodu halasa her sabah ihlamir icer
ben salatası nı yiyorum bol yoğurtlu azcık da ceviz çok severim oyüzden hiç pişirerek yemedimKereviz demişken aklıma geldi
Bilen varmı kızlar kerevizde havuç gibi pişince gi si yükseliyomu
Bahar bi cevap ver gıda ustam benim
hiç uğraşma pişirmeye yoğurtla bol pulbiber le ye gitsinselam kızlarr
ara öğünümü yedimm şimdi toparlanma vakti eve gittiğimde görüşrüzzz
aksama kereviz vardı onu pişireyim hem bağırsaklarımıda çalıştırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?