Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

izine ayrılma dur durdugun yerde alçı farkının cikartiverirsin olur biter entirkaya çaba harmayalim yerimizi koruyalım tatlim mübarek grup iett gibi yerinden kalkarsan ayakta oturmayi bekleyen cok
keşke cuma günü cikartsa bir hafta dedi

aslında yokluğunun sebebi yumurta peynir yoğurt yoksa totelse yeşillikler erimistir

canım karatayın kitabını alıp okumalısın o zaman daha motive oluosun
Ben ilk 12 kilomu Karatayla vermiştim önceden okudum canm. Ve sonuna kadar destekliyorum suan tam Karatay modunda olmasamda onu uygulamaya çalışılıcam. Ve kıtabını tekrar okuyayım

oo süpermişşş

benim mezun olmama çok var zaten o günleri görür müyüm ki

3 kş yopurt yarım limon 1 soda

Sabah aç karnına akşam yatmadan 1 saat önce

tamamdır ablam sağ ol ben de tam anlamamıştım kaç maden suyu olduğunu. 1 tanesini yarım yarım içiyoz sanmıştım ondan sorayım dedim

Abla bu arada kahveyi şekersiz içmenin yolunu buldum içine limon sıkıyorum kahvenin acısını alıyor

vaayy hiç denemedim denerim bende

güzel menü olmuş afiyet olsun canım

Iyi geceler kızlar sarjim bitmek üzere telefon yarın erdemde ins son alışı olur sıkıldım artık bu olaydan ya

napacan canım ya ihtiyaç işte

kekliğim markette eskisi kadar durmuyorum malum kızın dersleri ağır koskoca t harfi çalıyoruz iki gündür kolaymı:) ama bugün fıstığım sınav olmuş yüz almış anası kılıklı:)

anaam yerim ben onuuu maşallahh

Insallah canim

Bencede bukme disinda problem yok gibi canim

Evet canim bendede oyle bende kullaniyorum ikisinide,cok etkiliyor

Allahtan esin uyarmis

Allah allah net cekmeyen biyerdemiki acaba

Cok iyisin canim

evet uyarmasa ooff off

atmadım valla koca yiyor attırmazki nefsime yenilmemem lazım onlar hep olacak hayarımızda bir şekilde kek börek. korumada da kararında yiyebilsek tamamdır daaa nerdeee bi başlayınca sonu gelmiyor yemenin

Pazartesi menusu

08.30 2 Yumurta,7 zeytin,az peynir
11.00 1,5 elma
14 00 3 dolma(bulgurla),yogurt
17.30 3 kestane,1 avuc findik badem karisik
2 litre su,spor yok

güzel menü afiyet olsun canım

benim fıstıkta işte senin bir avuç yemiş gibi düşün. saymadım kabaca öyle yazdım. yer fıstığı zaten

Bu arada bel bolgem:85 cm
gobek: 105 cm
Mankenlerin kalcasi kadar belim var ,guleyimmi aglayimmi

olsun canım bu günlerde geçecek nasılsa. sen daha çok bel ve göğüsten mi alıyorsun kilo?

bence orantın güzel canım ya.

cidden güzellik merkezi gibi olmuş

Tartı yüzümü güldürdü cuma günkü kilomun -100 gr asagisindayim bugün çok sukur

oo süper haber mervee

valla ben böyle aile sağlığı merkezi görmedim çok lüks ücretli sanmaları normal kız

Kızlar benim alçı tahmini 350g-400 galiba bilegimi mutfak terazinde ölçüm bi sağı bide solu

ay bahaar çok geçmiş olsun sakarım benim yaa

alemsin kızz alçı farkını düşeriz olur biter

Bin geceyi hastanede gecirdik sabah 6 da eve geldik
Neefs hic durmadan cildirasiya agliyor
Yemixor
Uyumuyor
Dr birsey yok dedi ama niye bu kuzu boyle oldu ki

Yok bacim resmen aglarken morariyor sesi gidiyor
Kucakta salla öp kokla evi gezdir vs derken sakinlesiyor daliyor Biraz 10 dakika olmadan yine ayni
Deli gibi uykusu var uyuyamiyor
Ac yiyemiyor
Cok kötüyüm

Bugun alıyım
Şimdi Dr gıdıcem o ağlıyor ben aglıyom duramıyacam artık

ablam ne desem bilemedim ya çok geçmiş olsun iyi haberlerle gel inş kıyamam ona ben minişiim

bence menü güzel canım çok doyurucu o yüzden toksun hala koca 2 yuumurta tek başına bile yeter zaten

ben de mi karatay yapsam diyorum. hiç bilmiyorum o diyeti bi araştırayım diyorum

Ben ilk 12 kilomu Karatayla vermiştim önceden okudum canm. Ve sonuna kadar destekliyorum suan tam Karatay modunda olmasamda onu uygulamaya çalışılıcam. Ve kıtabını tekrar okuyayım

ben de mi yapsam diyorum dün tv deydi. kahvaltıda 71 tane yeşil kırma zeytin yemiş. ama başka hiçbir şey yememiş kahvaltıda. oha dedim ya

tok tutmasi iyide ne. Kahve icebildim ne su bakalım leptini ne kadar çalıştırmayi basarcam

Kiz
Tahlil yapildi
Cis yaparken agrisida yok

Canim 4 ay ve 8 ay buyumenin pik yaptigi donemler oldugu icin kaslarinda filan agri oluyodur benim elif de oleydi ben elife her sabah ihlamur papatya rezeneyi karistirir demlerdim her emzirmedeb once 1 yada 2 cay kasigi verirdim az da kimyon serpiodum rahatliodu halasa her sabah ihlamir icer

Leptin çalıştırcam diye karataya uyan ne varsa yedim leptin yeni başlayacak daha çalışmaya midemde bi fil oturuyor sankim
Karatayin piri dediğimiz bazı insanlar var 12_13saat geçiyor ogunleri arasında
ben de mi yapsam diyorum dün tv deydi. kahvaltıda 71 tane yeşil kırma zeytin yemiş. ama başka hiçbir şey yememiş kahvaltıda. oha dedim ya
Yuhhh
tok tutmasi iyide ne. Kahve icebildim ne su bakalım leptini ne kadar çalıştırmayi basarcam
Cok toksan en az 3saat
karatay 2 öğün mü?
ilk ogunu yeme saatine bağlı gec kalkiyirsan iki erken kalkıyor yeni basladiysan yada emziriyor yada hamileyken uc
Erken kalmıyorum açılmayan cinstenim dersen 2.5

Maşallah güzelim 3 çocukla beraber bu kadar yoğunluk iyi başediyosun herkesin harcı değil

Benim sorunum bronşlarımın çok hassas olması cnm. en ufak bişeyde hemen etkileniyor ve uzun sürüyor.
Geçen hafta başladı öksürük hala çok fazla
Hem balgamlı hemde kuru
Özellikle geceleri sanki boğazımda bi tüy var kaşıyor
Insan yarım saat hiç durmadan öksürürmü bende öyle oluyor
Alerjik astımım var önceden daha çok rahatsız ediyodu ama şimdi astım pek kalmadı

Bol bitki çayı içiyom. bazende zencefil bal
Dünde karabiber zencefil pekmez karışımı yaptım

Lafm wjatssp dışındakilere mefkuşum.
Yeni arkadaşlar gelmiş liste için sıra bekliyolar sanırım izin mizin karamsarlk yapmayıp listeden çıkmamam lazım tırstm ha
Valla öyle cnm yanılıp şaşıp listeden çıkayım demeyin

Çok estetik ferah olmuş cnm
Bol kazançlar inşallah

Çok geçmiş olsun cnm yaa biraz dikkat etsene
Zaten 1 hafta kalcağına göre izine gerek yok bence
Alçı farkını çıkartırsın
Aslında çokda fazla değil cnm Heralde birden yiyince fazla geldi

selam kızlarr
ara öğünümü yedimm şimdi toparlanma vakti eve gittiğimde görüşrüzzz

aksama kereviz vardı onu pişireyim hem bağırsaklarımıda çalıştırır
Kereviz demişken aklıma geldi

Bilen varmı kızlar kerevizde havuç gibi pişince gi si yükseliyomu
Bahar bi cevap ver gıda ustam benim

İnsallah öyledır
Sağol canım
Ben Dr bır soruyum bu cay ısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…