Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zaten mama serdımız hep var o kadar cok degıstırdıkı
Dün gündüz ıctı
Aksam üstü basladı bu hali

Kızlar benim alçı tahmini 350g-400 galiba bilegimi mutfak terazinde ölçüm bi sağı bide solu
İllahi canım cok yasa emi
Zaten mama serdımız hep var o kadar cok degıstırdıkı
Dün gündüz ıctı
Aksam üstü basladı bu hali

Alıyım o Zaman
Yemekten önce mı verıyon
Bırde nefes prematüre ya
abla ben bütün mamaları denedim en son similac beğendi hatun onuda heryerde bulamıyorum sıkıntı oluyor bide şuan emmesede 3-4 ayllikken anneyi emmeyi rededebiliyorlarmis benimki öyle bıraktı zaten beni ne yaptıysam icmedi büyük ihtimal senin kide mamayi reddediyor değiştirmekte fayda var gibi rezeneye gelince abla premature olunca bilemicem o yüzden doktora sor bence ilk başlarda sadece ben iciyordum kırkı çıktıktan sonra 1-2 çay kaşığıyla başlamıştm doktorumuzun tavsiyesiyle mama içen bebek için farklı düşünen doktorlar da var tebi kimi ilk 6 ay mamada icse su vs verilmesini tavsiye etmiyor kimisi de Mama içiyorsa azda olsa suya ihtiyacı olduğunu savunuyor ben şu yerine rezene verdim uzun sure hem gaz sorununu halletmek adına ama sen doktora sormadan verme bence

Birde biberon olarak benimki aventten başkasını almamıştı anne gogusu gibi olanı bide onu dene istersen

kız liste aslanın Ağzında 3.takim baskın yaptı izne ciksam donuste yer bulamamaktan tirsiyorum birinin ayağını kaydırıp entrika yapmak filan gerekecek o durumda yoğunluk

kız liste aslanın Ağzında 3.takim baskın yaptı izne ciksam donuste yer bulamamaktan tirsiyorum birinin ayağını kaydırıp entrika yapmak filan gerekecek o durumda yoğunluk
izine ayrılma dur durdugun yerde alçı farkının cikartiverirsin olur biter entirkaya çaba harmayalim yerimizi koruyalım tatlim mübarek grup iett gibi yerinden kalkarsan ayakta oturmayi bekleyen cok

Ne yedin kiz kahvaltıda bir öküz devirdin galiba
Du sayım öküz ler bir mi iki mi sen karar ver
Sabah 1 bardak limonlu su

1 domates
2 biber
Maydanoz
2kucuk marul yaprağı
2 parmak kalınlığında peynir
2 haşlanmış yumurta
4 tk pul biberli yoğurt
1 kupa yeşil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…