- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.041
Cok aç ama yınede yemıyor kıPlastik degil koldanda değil abla yarım alçı dedi dr bilege kadar
abla atak dönemi olabilir greve girmiştir yemeyi reddettiğinde gore yemiyo ac ama sakinleşince pispislarken yedir kısır bi döngü
Zaten mama serdımız hep var o kadar cok degıstırdıkıAbla şöyle bisey olmuş olabilir manasının tadı beğenmiyor olabilir artık aynı şeyi yaşadık çünkü ilk beni bırakırken yaptı açtı ama emmeye başladığında çığlık çığlığa oluyorduk sonra bebelac icmeye başladık 2 ay kadar onu içti sonra onada aynısını yapmaya başladık mamasını değiştirdm zevkle yedi
rabbom nazarlardan korusun
Yesilimsi Dr normal dedıRengi nasildi
Sanırım grevde mama değişimi iyi fikir saçma bir davranış ama yeni nesil hem ac o yüzden ağlıyor hemde yemek istemiyor çok yaşadık o ağladı ben ağladım biberon ne kullanıyorsunuz ablaCok aç ama yınede yemıyor kı
Normal evet abla usuttugu içinde kötü kokabilirYesilimsi Dr normal dedı
3 kezden az olunca ıshal degılmıs
Alıyım o ZamanBen doğduğundan beri veriyordum rezeneyi hemde kendim tuketiyorddm
Bugun alıyımberilceee 15 günü doldurması yeterl bu çaylar için.
Bende ondan verılırmı dıye endıselıyım Dr bır soruyum aklıma gelırse bu telasedeberilceee ben ne gaz ilacı nede bitki hiç vermedim 6ay dolana kadar suda vermedim bence kendi druna bi dsnis surekli kontrol eden dru vardır çünkü nefes + prematüre bebek
Nuk kullanıyorum ekstra küçük memeSanırım grevde mama değişimi iyi fikir saçma bir davranış ama yeni nesil hem ac o yüzden ağlıyor hemde yemek istemiyor çok yaşadık o ağladı ben ağladım biberon ne kullanıyorsunuz abla
Aventis doğal akışa bi bak derim abla bu anne göğsü gibi olan bombeliNuk kullanıyorum ekstra küçük meme
Güzel haberlerle donun inşallahKızlar sağolun ben duramıyacam gıdıyoruz
İllahi canımKızlar benim alçı tahmini 350g-400 galibabilegimi mutfak terazinde ölçüm bi sağı bide solu
Zaten mama serdımız hep var o kadar cok degıstırdıkı
Dün gündüz ıctı
Aksam üstü basladı bu hali
abla ben bütün mamaları denedim en son similac beğendi hatun onuda heryerde bulamıyorum sıkıntı oluyorAlıyım o Zaman
Yemekten önce mı verıyon
Bırde nefes prematüre ya
Hadi hayırlı haberlerle inşallahKızlar sağolun ben duramıyacam gıdıyoruz
kız liste aslanın Ağzında 3.takim baskın yaptı izne ciksam donuste yer bulamamaktan tirsiyorumİllahi canımcok yasa emi
abla ben bütün mamaları denedim en son similac beğendi hatun onuda heryerde bulamıyorum sıkıntı oluyorbide şuan emmesede 3-4 ayllikken anneyi emmeyi rededebiliyorlarmis benimki öyle bıraktı zaten beni ne yaptıysam icmedi büyük ihtimal senin kide mamayi reddediyor değiştirmekte fayda var gibi rezeneye gelince abla premature olunca bilemicem o yüzden doktora sor bence ilk başlarda sadece ben iciyordum kırkı çıktıktan sonra 1-2 çay kaşığıyla başlamıştm doktorumuzun tavsiyesiyle mama içen bebek için farklı düşünen doktorlar da var tebi kimi ilk 6 ay mamada icse su vs verilmesini tavsiye etmiyor kimisi de Mama içiyorsa azda olsa suya ihtiyacı olduğunu savunuyor ben şu yerine rezene verdim uzun sure hem gaz sorununu halletmek adına ama sen doktora sormadan verme bence
Ne yedin kiz kahvaltıda bir öküz devirdin galibaNorth River valla canm 3 saat oldu benim mide hala çok fena dolu ya ne su icebiliyorum nede başka bisey
kız liste aslanın Ağzında 3.takim baskın yaptı izne ciksam donuste yer bulamamaktan tirsiyorumbirinin ayağını kaydırıp entrika yapmak filan gerekecek o durumda yoğunluk
Du sayımNe yedin kiz kahvaltıda bir öküz devirdin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?