- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.081
Hıc yemedım yemıyecemdeben salatası nı yiyorum bol yoğurtlu azcık da ceviz çok severim oyüzden hiç pişirerek yemedim
12,13 saati mi yuh benim herhalde okadar aç kalsam başımı kaldıramam yastıktanKaratayin piri dediğimiz bazı insanlar var 12_13saat geçiyor ogunleri arasında
Yuhhh
Cok toksan en az 3saat
ilk ogunu yeme saatine bağlı gec kalkiyirsan iki erken kalkıyor yeni basladiysan yada emziriyor yada hamileyken uc
Erken kalmıyorum açılmayan cinstenim dersen 2.5
Kökü sapı kadar kokmuyor cnmHıc yemedım yemıyecemde
O koku delı edıyor yerken kokmuyomu
abla bana okadar güzel geliyo ki, kokusu ceviz yemiş hissi veriyoHıc yemedım yemıyecemde
akıllı karını hali başka canıım:)kız liste aslanın Ağzında 3.takim baskın yaptı izne ciksam donuste yer bulamamaktan tirsiyorumbirinin ayağını kaydırıp entrika yapmak filan gerekecek o durumda yoğunluk
ne yedin kız öyle :)Sade maden suyunda bitmiş icsemde sindirsem yedimlerimi
anam bumu yediğin yeşillik çoğu fıs diye iner bunlarDu sayımöküz ler bir mi iki mi sen karar ver
Sabah 1 bardak limonlu su
1 domates
2 biber
Maydanoz
2kucuk marul yaprağı
2 parmak kalınlığında peynir
2 haşlanmış yumurta
4 tk pul biberli yoğurt
1 kupa yeşil cay
Normalde hep öyle yerim cnm tamam öyle yapayımhiç uğraşma pişirmeye yoğurtla bol pulbiber le ye gitsin
Geçmiş olsn canm olacağı varmışTünaydın kızlar
Dün gece emzirmeye kalktım sonrada bir su içtim dedim odadan bi çıktım ki koridorda oyuncak kalmış su tır tır giden sopa gibi birşey takılıp dustum sol elim ters döndü altında kaldıgece fark etmedim ama sabah sismisti ve agriyodu eşimle gittik küçük parmağim çatlamis yanındaki zedelenmiş sabitlemek için alçıya aldı drunda sabah sabah espirisi ustundeydi bi alana bi bedava diyor gulem bi aglasam mi bilemedim yaz başında yine oyuncağa takılıp dolaba girmiştim ayak tırnağını cikarmistim ne sapsigim
Mefkurem elinin alcisi 1hafta duracak ne yapacağız alçı farkimi bekleyeceğiz yoksa izne mi ayriliyim
Ablam benm kızda ara ara oluyordu büyüme atağı olabilirAskrhpozitif
Poni
Sizin bicirlar boyle oldumu hic
Yok artıkKızlar benim alçı tahmini 350g-400 galibabilegimi mutfak terazinde ölçüm bi sağı bide solu
Evet canım iki Öğün ama 2,5 da yapabiliyorsun
Karatayin piri dediğimiz bazı insanlar var 12_13saat geçiyor ogunleri arasında
Yuhhh
Cok toksan en az 3saat
ilk ogunu yeme saatine bağlı gec kalkiyirsan iki erken kalkıyor yeni basladiysan yada emziriyor yada hamileyken uc
evet canım o yüzden benim yapacağım bişey değil
Kizlar avent marka burda yokmus
Biz aglamadan gidemedik daha bu arkada bogulurken araba kullanmayi göze alamadim babayi bekliyoz
selam kızlarr
ara öğünümü yedimm şimdi toparlanma vakti eve gittiğimde görüşrüzzz
aksama kereviz vardı onu pişireyim hem bağırsaklarımıda çalıştırır
Kereviz demişken aklıma geldi
Bilen varmı kızlar kerevizde havuç gibi pişince gi si yükseliyomu
Bahar bi cevap ver gıda ustam benim
Aynen ya yanında bile duramıyom ben hiç yemedmHıc yemedım yemıyecemde
Kız bu nasıl damak zevki başka ne seviyon merak ettimabla bana okadar güzel geliyo ki, kokusu ceviz yemiş hissi veriyo
ilginç adamım ben lahana aldım ev halkına dolma yapıyım diye kıyamadım lahana yada haşlayıp haşlayıp yiyecem tuzlayıp bayılıyorum ben koca bi tencere yiyebilirim
Güzel menü bence afiyet olsn canmilk menü benden gelsin. bilmeden karatay bile yapmış olabilirim. 2 öğün oldu cünküama yediklerim uyar mı bilmem
sabah 10.30
1 bardak süt
16 çiğ yer fıstığı
2 kuru kayısı
akşam 16.45
18 çiğ yer fıstığı
1 dilim tb ekmeği
1 tk yağda 2 sivri biber
1 domates
2 lt su
2 mile leslie
ne yedin kız öyle :)
kız öyle deme ben hala acikmadimanam bumu yediğin yeşillik çoğu fıs diye iner bunlar
Benim şuan 7 saat geçti eğer doğru yaptıysam 3 saattir leptin çalışıyor kızımı uyutayim yicem biseyler simdiKaratayin piri dediğimiz bazı insanlar var 12_13saat geçiyor ogunleri arasında
Yuhhh
Cok toksan en az 3saat
dun suyla geçirdiğim için diye tahmin ediyorm abla bendeMaşallah güzelim 3 çocukla beraber bu kadar yoğunluk iyi başediyosun herkesin harcı değil
Benim sorunum bronşlarımın çok hassas olması cnm. en ufak bişeyde hemen etkileniyor ve uzun sürüyor.
Geçen hafta başladı öksürük hala çok fazla
Hem balgamlı hemde kuru
Özellikle geceleri sanki boğazımda bi tüy var kaşıyor
Insan yarım saat hiç durmadan öksürürmü bende öyle oluyor
Alerjik astımım var önceden daha çok rahatsız ediyodu ama şimdi astım pek kalmadı
Bol bitki çayı içiyom. bazende zencefil bal
Dünde karabiber zencefil pekmez karışımı yaptım
Valla öyle cnm yanılıp şaşıp listeden çıkayım demeyin
Çok estetik ferah olmuş cnm
Bol kazançlar inşallah
Çok geçmiş olsun cnm yaa biraz dikkat etsene
Zaten 1 hafta kalcağına göre izine gerek yok bence
Alçı farkını çıkartırsın
Aslında çokda fazla değil cnm Heralde birden yiyince fazla geldi
sadece aksamdaki ekmek olmamış canım Karatay içinilk menü benden gelsin. bilmeden karatay bile yapmış olabilirim. 2 öğün oldu cünküama yediklerim uyar mı bilmem
sabah 10.30
1 bardak süt
16 çiğ yer fıstığı
2 kuru kayısı
akşam 16.45
18 çiğ yer fıstığı
1 dilim tb ekmeği
1 tk yağda 2 sivri biber
1 domates
2 lt su
2 mile leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?