- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.801
Ben geçen sene ocakta kösü bandında koşmaya çalıştığımda kendimi zorladım ve 6 dk kosabıldım sonra maf oldum yorgunluktan sonra kendimi esnetirken oturup bavçcaklarını açıp ayağının üstüne yatıyorsun ya ben egılemezdim çok üzülüyodum artık 20-25 dk koşuyorum ve yorulmuyorum bide esnerken ayağımın üzerine yatabiliyorum. Jullıan yapamazdım ama suan en azından 30 dk yapabiliyorum inş dahada artcak. Kondısyon ve esneklik zamanla artıyormuş öğrendim :)4kilo inş
yok yok olacak bu sefer inandım
Bu hafta güzel olacak insanlar abla inanıyorum
Jilliani yapabiliyomusun maşallah
menüler güzel kızlar
nasallah abla menüyü duzeltmissin azda olsa sıfır yeme sana iyi gelmiyo abla
bol CIS var
Kız jelibon ne iş hiç sevmem
Aman Aman değmesin diyetisyen listesi dimi bu
böyle hikayelrrden çok etkileniyorum
kopyaladim bunu deniycem
Bide abla ne kadar doğrudur bilmem ama bazı araştırmalar kadınlar için spora çok az karbonhidrat alıp sabah yapmasını söylüyor. Sonuçta metabolızmayı harekete gecırıyosun ve tüm gün daha Yüksek oranda yağ yakıyor metabolızma. Gece ise mide hala dolu onların sindirilmesene yardım ediyor. Bunu okumuştum dergıde o yüzden hep sabah yapmaya çalışırım ben sporumu.Hadin kızlar ben spor derecesine girmek için biraz ter atayım
Aslında şu sporu erkenden yapmak çok daha iyi
Yoksa tüm gün aklın onda huzursuz oluyo insan
Basınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin canm.Komşumuzun annesi kalp krizi geçirdi. Benim için komşudan çok öte. Yirmi senelik temel komşumuz. Hastaneden çıkıp Ankara ya sevk olsun diye çok istedim ve uğraştım. Ankara da ünlü bir doktor akrabamız var. Ona götürmek için ama ömrü bu kadarmış. Elden gelen bir şey yok. Yoğun bakımdan çıkamadı. İşte böyle. Yarında aile dostumuzun kızı evleniyor, üç saatlik yola gelin götüreceğiz. Ne Ölü ne gelin kalıyor yolundan anlayacağınız.
sabah az olmuş cnmİyi akşamlat herkese geç oldu ama güç olmasın
Menüm
07.20
1 d kızarmş ekmek
1 kk peynir
14.00
Yumurtalı mantar
Domates.salatalık.tere
1 kk peynir
Brovni
18.00
6 etli sarma
1 b ayran
1 d ekmek ekmek
Su 2 lt
Spor yok
Öğlen baya az olmuş cnmMenü mü yazayım
Sabah 1 d çavdar ekmeği 2 kk peynir çay
Öğle 2 çatal Ispanak 1 dilim ekmek
Akşam 2 elma yarım muz
Spor yok daha yeni geldim eve.
Allah taksiratını affetsin tatlımKomşumuzun annesi kalp krizi geçirdi. Benim için komşudan çok öte. Yirmi senelik temel komşumuz. Hastaneden çıkıp Ankara ya sevk olsun diye çok istedim ve uğraştım. Ankara da ünlü bir doktor akrabamız var. Ona götürmek için ama ömrü bu kadarmış. Elden gelen bir şey yok. Yoğun bakımdan çıkamadı. İşte böyle. Yarında aile dostumuzun kızı evleniyor, üç saatlik yola gelin götüreceğiz. Ne Ölü ne gelin kalıyor yolundan anlayacağınız.
ölç bakalım farketmişmiYok abla yapmıcam ama yarına benden en az 1 saat gelir fazlası olur eksiği olmaz. Tamam o zaman yarın brokoli haşlayalım menü kardeşi olalım bide yarın ben kendimi ölçeceğim inceldim hisediyorum
günde 1 yk.yenebiliyor zatenBu hafta dahada yok zaten madalya kapıcıdan :) Haftada 2 kez yiyorum. Günlerini daha düzgün ayarlarım canm. Ama içerim değişebiliyor. Bidakine armutlu tarçınlı yaparım :) o benim için çay yani keyfi. Bide antioksidan özelliği var tok tutuyor fln güzel tatlı hisimi kesiyorum. 1 yk chai = 50 cal Sut+serce parmağı muz+keci boynuzu unu = 100 olsa ortalama en fazla kalorisi 150 dir. Meyveleri değiştirip azaltabilirim kaloriyi her ara öğünü değiştirmiş olurum olmaz mı
bu jillanı Bende denemiştim geçen sene 1.leveli bitirdim 2.yi 4 gün yaptım ama hiç sevemedimBen geçen sene ocakta kösü bandında koşmaya çalıştığımda kendimi zorladım ve 6 dk kosabıldım sonra maf oldum yorgunluktan sonra kendimi esnetirken oturup bavçcaklarını açıp ayağının üstüne yatıyorsun ya ben egılemezdim çok üzülüyodum artık 20-25 dk koşuyorum ve yorulmuyorum bide esnerken ayağımın üzerine yatabiliyorum. Jullıan yapamazdım ama suan en azından 30 dk yapabiliyorum inş dahada artcak. Kondısyon ve esneklik zamanla artıyormuş öğrendim :)
sabah çok aç olmamak kaydıyla spor yapmanın tabiki faydası var cnm metoyu harekete geçiriyorBide abla ne kadar doğrudur bilmem ama bazı araştırmalar kadınlar için spora çok az karbonhidrat alıp sabah yapmasını söylüyor. Sonuçta metabolızmayı harekete gecırıyosun ve tüm gün daha Yüksek oranda yağ yakıyor metabolızma. Gece ise mide hala dolu onların sindirilmesene yardım ediyor. Bunu okumuştum dergıde o yüzden hep sabah yapmaya çalışırım ben sporumu.
Geldim bebekEee buralar kalmış bana kimsecikler yok benimde uyku yok. Gidip az motıve yazıları okuyayım.
Ben hep geç yatarım zaten cnmMefkûrem Şeninde uyku yok anlaşılan
Bi daha muzlu yapmıştım yüksek kalorili haklısınız. 50 dk bu aralar kapatıcam yarın ve sonrasında . Ben bgn çok keyıflıyım inş nedensiz. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün kalbinizden geçenleri kabul etsin inş.sabah az olmuş cnm
Lütfen browni tek bugünlük olsun tekrar gündeme gelmesinler
Öğlen baya az olmuş cnm
Allah taksiratını affetsin tatlım
Aynen öyle hayat herşeye rağmen devam ediyor
ölç bakalım farketmişmi
Bende inşallah bugünden itibaren düzenli yapmaya çalışacam
Tabi bide sen düzenli spor yapıyosun mutlaka onunda etkisi olur
günde 1 yk.yenebiliyor zaten
Sadece muzu fazla tercih etme derim
Keçi boynuzu ununda katkı maddesi varmı acaba
bu jillanı Bende denemiştim geçen sene 1.leveli bitirdim 2.yi 4 gün yaptım ama hiç sevemedim
Ben fazla hoplamalı zıplamalı şeyleri yapamıyorum
sabah çok aç olmamak kaydıyla spor yapmanın tabiki faydası var cnm metoyu harekete geçiriyor
Akşamda uyku sorunu yaratmıyosa oda faydalı
Aslında yapalımda ne zaman olursa olsun
Geldim bebek
50 dk yürüyüş yapıldı şimdide soda kürü içiliyor
Bu hafta sonu değil. Yoğun olunca malesef çalışmak zorunda kalıyorum ama sımdı hafta sonu çalışacak kadar yoğun değiliz.Ben hep geç yatarım zaten cnm
Sen haftasonu çalışmıyomusun
Allah keyfini daim etsin tatlımBi daha muzlu yapmıştım yüksek kalorili haklısınız. 50 dk bu aralar kapatıcam yarın ve sonrasında . Ben bgn çok keyıflıyım inş nedensiz. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün kalbinizden geçenleri kabul etsin inş.
Tatlım kişisel bilgilerine girBu popüler üye yazısını atıp bu yapıştırmadım su yazımı ":1.80 bsg:75.2 gncl:74.5 ayhdf:72 hdf:65" of of ıf
yoğun olmaman bizim için iyi bişeyBu hafta sonu değil. Yoğun olunca malesef çalışmak zorunda kalıyorum ama sımdı hafta sonu çalışacak kadar yoğun değiliz.
Sana ve herkese iyi geceler tatlımOhhh yaptım sonunda artık gözüme uyku girebilir. Çok öptüm Zuhal ablacım iyi geceler
İnş daha güzel sonuçlar görücem çok iyi geldiniz bana ihtiyacım vardı disipline. Kesinlikle iyi bişey yoksa çok kötü oluyor. En azından sporumu yapabileyim. Bu kadar çalışmak zarar ama işte hayat bazen bunu gerektiriyor.Allah keyfini daim etsin tatlım
Bu hafta çok güzel devam ettin emeklerinin karşılığınıda güzel bi eksiyle aldın
Daha ne olsun
Muzun kalorisiden çok gi si yüksekya cnm o yüzden diyetlerde fazla tercih etmemek gerekir
Tatlım kişisel bilgilerine gir
Orda avatar resminin altında özel başlık olan yere yaz
En altta değiştire bas
yoğun olmaman bizim için iyi bişey
duşfilan ancak baktım bende canim yoksa gece kusuyuz biz :)Eee buralar kalmış bana kimsecikler yok benimde uyku yok. Gidip az motıve yazıları okuyayım.
tarif edecektim yapmışsın canim :)Bu popüler üye yazısını atıp bu yapıştırmadım su yazımı ":1.80 bsg:75.2 gncl:74.5 ayhdf:72 hdf:65" of of ıf
Iyi geceler canimOhhh yaptım sonunda artık gözüme uyku girebilir. Çok öptüm Zuhal ablacım iyi geceler
Başınız sağolsun canım rabbim mekanını güzel eylesin ölümde doğumda dugubde bizim icin insani ayakta tutan belkide bu celiskiKomşumuzun annesi kalp krizi geçirdi. Benim için komşudan çok öte. Yirmi senelik temel komşumuz. Hastaneden çıkıp Ankara ya sevk olsun diye çok istedim ve uğraştım. Ankara da ünlü bir doktor akrabamız var. Ona götürmek için ama ömrü bu kadarmış. Elden gelen bir şey yok. Yoğun bakımdan çıkamadı. İşte böyle. Yarında aile dostumuzun kızı evleniyor, üç saatlik yola gelin götüreceğiz. Ne Ölü ne gelin kalıyor yolundan anlayacağınız.
Haklisin totalde o şekilde ama dedigim gibi bi besini surekli tüketmek alışkanlık yapiyor bazen sebepsiz kilo veremeyenler bundanmisBu hafta dahada yok zaten madalya kapıcıdan :) Haftada 2 kez yiyorum. Günlerini daha düzgün ayarlarım canm. Ama içerim değişebiliyor. Bidakine armutlu tarçınlı yaparım :) o benim için çay yani keyfi. Bide antioksidan özelliği var tok tutuyor fln güzel tatlı hisimi kesiyorum. 1 yk chai = 50 cal Sut+serce parmağı muz+keci boynuzu unu = 100 olsa ortalama en fazla kalorisi 150 dir. Meyveleri değiştirip azaltabilirim kaloriyi her ara öğünü değiştirmiş olurum olmaz mı
evet canım ufak değişiklikler var bugün saatleri pek tutmadıDiyetisyenin verdiği menü mü baharcım bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?