Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben geçen sene ocakta kösü bandında koşmaya çalıştığımda kendimi zorladım ve 6 dk kosabıldım sonra maf oldum yorgunluktan sonra kendimi esnetirken oturup bavçcaklarını açıp ayağının üstüne yatıyorsun ya ben egılemezdim çok üzülüyodum artık 20-25 dk koşuyorum ve yorulmuyorum bide esnerken ayağımın üzerine yatabiliyorum. Jullıan yapamazdım ama suan en azından 30 dk yapabiliyorum inş dahada artcak. Kondısyon ve esneklik zamanla artıyormuş öğrendim :)

Hadin kızlar ben spor derecesine girmek için biraz ter atayım

Aslında şu sporu erkenden yapmak çok daha iyi
Yoksa tüm gün aklın onda huzursuz oluyo insan
Bide abla ne kadar doğrudur bilmem ama bazı araştırmalar kadınlar için spora çok az karbonhidrat alıp sabah yapmasını söylüyor. Sonuçta metabolızmayı harekete gecırıyosun ve tüm gün daha Yüksek oranda yağ yakıyor metabolızma. Gece ise mide hala dolu onların sindirilmesene yardım ediyor. Bunu okumuştum dergıde o yüzden hep sabah yapmaya çalışırım ben sporumu.

Basınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin canm.

sabah az olmuş cnm
Lütfen browni tek bugünlük olsun tekrar gündeme gelmesinler

Menü mü yazayım
Sabah 1 d çavdar ekmeği 2 kk peynir çay
Öğle 2 çatal Ispanak 1 dilim ekmek
Akşam 2 elma yarım muz
Spor yok daha yeni geldim eve.
Öğlen baya az olmuş cnm

Allah taksiratını affetsin tatlım

Aynen öyle hayat herşeye rağmen devam ediyor

Yok abla yapmıcam ama yarına benden en az 1 saat gelir fazlası olur eksiği olmaz. Tamam o zaman yarın brokoli haşlayalım menü kardeşi olalım bide yarın ben kendimi ölçeceğim inceldim hisediyorum
ölç bakalım farketmişmi
Bende inşallah bugünden itibaren düzenli yapmaya çalışacam
Tabi bide sen düzenli spor yapıyosun mutlaka onunda etkisi olur

günde 1 yk.yenebiliyor zaten
Sadece muzu fazla tercih etme derim
Keçi boynuzu ununda katkı maddesi varmı acaba

bu jillanı Bende denemiştim geçen sene 1.leveli bitirdim 2.yi 4 gün yaptım ama hiç sevemedim
Ben fazla hoplamalı zıplamalı şeyleri yapamıyorum

sabah çok aç olmamak kaydıyla spor yapmanın tabiki faydası var cnm metoyu harekete geçiriyor
Akşamda uyku sorunu yaratmıyosa oda faydalı
Aslında yapalımda ne zaman olursa olsun

Eee buralar kalmış bana kimsecikler yok benimde uyku yok. Gidip az motıve yazıları okuyayım.
Geldim bebek
50 dk yürüyüş yapıldı şimdide soda kürü içiliyor

Bi daha muzlu yapmıştım yüksek kalorili haklısınız. 50 dk bu aralar kapatıcam yarın ve sonrasında . Ben bgn çok keyıflıyım inş nedensiz. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün kalbinizden geçenleri kabul etsin inş.

Allah keyfini daim etsin tatlım
Bu hafta çok güzel devam ettin emeklerinin karşılığınıda güzel bi eksiyle aldın
Daha ne olsun

Muzun kalorisiden çok gi si yüksekya cnm o yüzden diyetlerde fazla tercih etmemek gerekir

Bu popüler üye yazısını atıp bu yapıştırmadım su yazımı ":1.80 bsg:75.2 gncl:74.5 ayhdf:72 hdf:65" of of ıf
Tatlım kişisel bilgilerine gir
Orda avatar resminin altında özel başlık olan yere yaz
En altta değiştire bas
Bu hafta sonu değil. Yoğun olunca malesef çalışmak zorunda kalıyorum ama sımdı hafta sonu çalışacak kadar yoğun değiliz.
yoğun olmaman bizim için iyi bişey

İnş daha güzel sonuçlar görücem çok iyi geldiniz bana ihtiyacım vardı disipline. Kesinlikle iyi bişey yoksa çok kötü oluyor. En azından sporumu yapabileyim. Bu kadar çalışmak zarar ama işte hayat bazen bunu gerektiriyor.

Eee buralar kalmış bana kimsecikler yok benimde uyku yok. Gidip az motıve yazıları okuyayım.
duşfilan ancak baktım bende canim yoksa gece kusuyuz biz :)
Bu popüler üye yazısını atıp bu yapıştırmadım su yazımı ":1.80 bsg:75.2 gncl:74.5 ayhdf:72 hdf:65" of of ıf
tarif edecektim yapmışsın canim :)
Ohhh yaptım sonunda artık gözüme uyku girebilir. Çok öptüm Zuhal ablacım iyi geceler
Iyi geceler canim

Ayy yatacaktım başarı hıkayelernde pembece bin hikayesine daldım muthıs Bur degısım yaşamış 113 den 65 kiloya helal olsun çıkamadım hala hıkayesinden. Ya bide o konuyu açtığı zamanı bıkıyorum ben o zamanlar 77 isim tutsaydım bogazımı bende inceciktim şimdi. Neyse geç olsun güç olmasın

Başınız sağolsun canım rabbim mekanını güzel eylesin ölümde doğumda dugubde bizim icin insani ayakta tutan belkide bu celiski
Haklisin totalde o şekilde ama dedigim gibi bi besini surekli tüketmek alışkanlık yapiyor bazen sebepsiz kilo veremeyenler bundanmis
Diyetisyenin verdiği menü mü baharcım bu?
evet canım ufak değişiklikler var bugün saatleri pek tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…