Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aylık paket nasıl oluyormuşki tatlım
Kız parası ne kadar de bakalım
Sanki gidecem de
Ama merak ettim

Burda diyetisyene gitmeye kalksan çok pahalı hastalık kasasıda ödemiyor
burdada ücretli abla saglık guvencesi ödemiyor her haftası 95 tl aylık alınca 1 muayne 2 kontrol 180tl 4. hafta yeniden pkt alıyorsun yani üç haftası 180

Elma yeşilmi olacak acaba
Sonrasında süzülecek heralde yoksa içindekiler yeniyormu

burdada ücretli abla saglık guvencesi ödemiyor her haftası 95 tl aylık alınca 1 muayne 2 kontrol 180tl 4. hafta yeniden pkt alıyorsun yani üç haftası 180
Pekde ucuz değilmiş

Başka takımda biri yazmış
Her hafta kontrole gidiyomuş aylık 450 lr.

abal mevsimlerden roma diye gir diyet listeleri var ücretsiz bir dönem zayıflattı milleti
yada diyetorfozun blogundada geç tanıştım ama motive yazılarını begeniyorum
Mıtlaka bakıcam cnm sağolasın

Hatta okurken düşündüydüm nerden okuyo acaba diye

Ne olduki tatlım neye canın sıkıldı evde bi durummu var
Bugün görünmedinde
evet abla erdem deyim sen anla
Kız cuma kacamagimdi kaloriside 46 olması lazim
Erdem den dolayı canım
afiyet olsun canım
Kızlar bu hafta başta ben herkes işi sıkı tutsun
Haftaya mutlaka derecede olmamız lazım
1.lik gelirsede ballı kaymak olur
Biz bunu çok başardık pekala bu haftada yapabiliriz
Abla bu hafta baya sıkı tutucam güzel bi eksi gelsin istiyorum
Sağol canım bende bakayım bi neler varmis okumak bana da iyi geliyor
Iyi akşamlar dostlar mwnumu yazam hemen
Sabah9:30
1yumurtadan biberli omlet
Az marul

Ogle14:00
Yarım kase tarhana
Salata yoğurt

Aksam17:00
1tabak karnabahar
Salata yoğurt

19::00
1mandalina

Su 2lt
Spor yok
Afiyet olsun canım
Sağol baharcim

Yesil Corba.

butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek. diger ogunler ayni kalacak..

Bu arada, sabahlari, bir tutam maydanoz, dere otu, taze nane, rokayi blendirdan gecirip icerseniz (cok az suda) iyi bir detox yapmis olursunuz, benden soylemesi ..(kandaki toksinlerden bahsediyorum..)

Pekde ucuz değilmiş

Başka takımda biri yazmış
Her hafta kontrole gidiyomuş aylık 450 lr.
oyleside var ben özel hastaneninkine gidiyorum o ücret genelde kişisel kliniklerin oluyor ablamda 3 aylıgı 400e gidiyor mesela ama olay sende bitiyor eşimn kuzeni gtiti 21 gunde 450tl veriyordu oda sonuç ara veriyim diye bıraktı tüm verdgini almış

chia puding nasıl bişidir kı acaba

onun dısında güzel cnm benim jillian çok zor yaaaaaa bi dönemler bende yapmıştım kaslı bi hatun ben öle olamam
Ayy ben olabilsem keşke ne isterdim öyle hatun olmayı. Zaten 1 sakatlık çalışma programıydı ben yarım saate bıraktım. Aslında sabah erkenden kalktım koşuya gıdecektim lakın hava yağınca çıkamadım bende hazır kalktım bişilet yapayı. Diyip yaptım

chia puding nasıl bişidir kı acaba

onun dısında güzel cnm benim jillian çok zor yaaaaaa bi dönemler bende yapmıştım kaslı bi hatun ben öle olamam
Bu Arada chia puding yazmayı unuttum Sut çok erimiş muz ve chai ile yapılıyor eğer tatlı gelmezse size tarçın veya bal veya kecı boynuzu unu gb seyler kullanarak a daha tatlandırabılıyosun. Ben muzu az koyuyorum malum yüksek orana sahip tatlandırmak için kecı boynuzu unu kullanıyorum. Chai denen şey zaten sisiyor böyle jelimsi bir kıvama geliyor. Ana madden chai ve Sut gerisini sen isteğine göre değiştiriyorsun ben bazen muz koymayıp armut koyuyodum. Hem tatlı krızını gecıyor hem Bur bardak su da içince bir şişiyor ki midede tokluk hissettiriyor.

Dogru diyosun abla biseyler yolunda degilki kilo veremiyorum

Hakket abla hiç eksikliğini hissetmemişim. Sen söyleyince fark ettim. Yarım yeşilikli bir menü yapayımda dengelesin bari. Brokoli yapayım. Hadi bakalım ablacım kim alacak madalyaları. Ben bgnden başladım calısmaya

Bu menüyle haftaya kesin listedesin inşallah canm. Çok iyi ama işten dolayı su artmıyo dimi bende çok zorlanıyorum.

Iyi akşamlar dostlar mwnumu yazam hemen
Sabah9:30
1yumurtadan biberli omlet
Az marul

Ogle14:00
Yarım kase tarhana
Salata yoğurt

Aksam17:00
1tabak karnabahar
Salata yoğurt

19::00
1mandalina

Su 2lt
Spor yok
sabah sanki az olmuş tatlım diğerleri çok güzel

evet abla erdem deyim sen a
Off kuzum yaa
Ne desek boş
Inşallah önemli bişey değildir
Sağolasın cnm bunuda favorilere ekledim

Cok kontrollu abla bravo
Karbonhidrat gunu olmus canim saglik olsun yav olmasin dieylim

Yağsız mısırı nasıl patlatıyorsun makinada mı yoksa tencerede mi ?

Bende brokoli aldım yarın yapayımda menü kardeşi olalım
Beni karnıbahar şişiriyor ama brokoli iyi geliyor
Hatta A kan grubu olanlar için en iyi sebze brokoliymiş

Bende birazdan başlıyom spora
Kız yazdığından başka yapmıcan dimi
Ona göre yapayım zaten baharda fazla yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…