- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.841
aynen bende öyle cnm geçen sene 68 e düşmüştüm millet çok zayıf oldun diyoduDeğil ablacım bi çok kişi sen kilolu değilsin zaten diyor ama ben zayıf olmak istiyorum eski günlüğümüzde buldum çıkardım 2014 ye açmışım baya garip hissettim okuyunca
kolay gelsin cnmgünaydın kızlar bu hafta bol eksili bir hafta olsun bizim için artık
dün hiç müsait olamadım akşama kadar dışarda akşamda misafirim vardı
bugunde kolilemw işine başladım yarın ev temizlenecek çok uğrayamasamda bu hafta çay sigara molalaronda burda olurumkaçayım ben şimdi
geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar bogazim çok fena şişmiş yutkunamiyorm vücudum desen agriyor eşim işte tepemde bir cadı var @dagyolu tebrikler canım
Bi aksilikmi oldu tatlım merak ettim şimdimefkusum istenmeyen durumlar oluştu ne yazık ki bugün çıkar inşallah yogun bakımdan bekliyoruz. Dün cuma olduğunu tamamen unuttum günler birbirine karıştı çok özür dilerim gelemedıgim için.
Sağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.Bi aksilikmi oldu tatlım merak ettim şimdi
Inşallah kötü bişey yoktur
Cok gecmıs olsun gülümSağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.
Dr çıkarıcam dediyse inşallah bi sorun olmaz cnm Allahın izniyleSağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.
İnşallah abla kızıma bakacak kimsede yok dün elin ermesi bu turlu abla şimdi paylaşıyorumaynen bende öyle cnm geçen sene 68 e düşmüştüm millet çok zayıf oldun diyodu
Inşallah bu sefer 65 i görmek istiyorum
kolay gelsin cnm
Gelmişken menünüde yazaydınya
geçmiş olsun cnm
Inşallah senin benim kadar uzun sürmez
Sende dün menü yazmadın heralde tatlım
Yoksa yanlışmı hatırladım
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versinSağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.
idare eder abla sen nasılsın nefes nasıl olduarkadaslar ıyısınız umarım
Hayırlı haftasonları
Buraya yazmamıştım cnmberilceee abla niye izine ayrıldın listede gördüm şok oldum?
ayy kuzum benim kiyamam ya bi derdi olmasa aglamazdi o kadar zaten ah bu doktorlar ne kadar geç alnıyorlar sorunuBuraya yazmamıştım cnm
Nefesde fıtık varmış dün acil hastaneye gittiler akşama doğruda ameliyat oldu
5 tane sucuk derken heralde dilim demek istedin cnmDün kü menum
Sabah aç karnına
2 kuru kayısı
2 bardak limonlu su
KAHVALTI(12:00)
1 tereyağında yumurta
5 tane ev yapımı sucuk
Az peynir
2-3 lokma ekmek
AKSAM(18:00)
1 kase çorba
Azıcık mantar
SIVI:2 LT SU, 1 KUPA YEŞİL CAY , 2 SİSE MADEN SUYU
ince dilim abla5 tane sucuk derken heralde dilim demek istedin cnm
Akşama salata yoğurt ilave edebilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?