Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar bu hafta bol eksili bir hafta olsun bizim için artık
dün hiç müsait olamadım akşama kadar dışarda akşamda misafirim vardı
bugunde kolilemw işine başladım yarın ev temizlenecek çok uğrayamasamda bu hafta çay sigara molalaronda burda olurum kaçayım ben şimdi

Değil ablacım bi çok kişi sen kilolu değilsin zaten diyor ama ben zayıf olmak istiyorum eski günlüğümüzde buldum çıkardım 2014 ye açmışım baya garip hissettim okuyunca
aynen bende öyle cnm geçen sene 68 e düşmüştüm millet çok zayıf oldun diyodu
Inşallah bu sefer 65 i görmek istiyorum

kolay gelsin cnm
Gelmişken menünüde yazaydınya

Günaydın kızlar bogazim çok fena şişmiş yutkunamiyorm vücudum desen agriyor eşim işte tepemde bir cadı var @dagyolu tebrikler canım
geçmiş olsun cnm
Inşallah senin benim kadar uzun sürmez

Sende dün menü yazmadın heralde tatlım
Yoksa yanlışmı hatırladım

eliya
Elif ne yaptınız cnm babacının durumu nasıl oldu
mefkusum istenmeyen durumlar oluştu ne yazık ki bugün çıkar inşallah yogun bakımdan bekliyoruz. Dün cuma olduğunu tamamen unuttum günler birbirine karıştı çok özür dilerim gelemedıgim için.

mefkusum istenmeyen durumlar oluştu ne yazık ki bugün çıkar inşallah yogun bakımdan bekliyoruz. Dün cuma olduğunu tamamen unuttum günler birbirine karıştı çok özür dilerim gelemedıgim için.
Bi aksilikmi oldu tatlım merak ettim şimdi
Inşallah kötü bişey yoktur

Bi aksilikmi oldu tatlım merak ettim şimdi
Inşallah kötü bişey yoktur
Sağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.

Sağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.
Cok gecmıs olsun gülüm

Dr çıkarıcam dediyse inşallah bi sorun olmaz cnm Allahın izniyle
Sen içini ferah tut

İnşallah abla kızıma bakacak kimsede yok dün elin ermesi bu turlu abla şimdi paylaşıyorum
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
arkadaslar ıyısınız umarım
Hayırlı haftasonları
idare eder abla sen nasılsın nefes nasıl oldu

5 tane sucuk derken heralde dilim demek istedin cnm
Akşama salata yoğurt ilave edebilirdin

Selammm kızlarr
Kahvaltı yapıldı
Sil süpür çamarşır derken ancak uğrayabildim
Biraz dinleneyim yürüyüşümüde yapıcam
Kaçamkasız güzel bi kahvaltı yaptım
Şimdide bol bol su içiyorum
Aslında yeşil çay içmem lazım ama gecenki mide bulantısından sonra korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…