- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.861
Güzel cnm afiyet olsunDün kü menum
Sabah aç karnına
2 kuru kayısı
2 bardak limonlu su
KAHVALTI(12:00)
1 tereyağında yumurta
5 tane ev yapımı sucuk
Az peynir
2-3 lokma ekmek
AKSAM(18:00)
1 kase çorba
Azıcık mantar
SIVI:2 LT SU, 1 KUPA YEŞİL CAY , 2 SİSE MADEN SUYU
En azından neyi olduğu çıkmıs ameliyattan sonra rahatlar inşallahBuraya yazmamıştım cnm
Nefesde fıtık varmış dün acil hastaneye gittiler akşama doğruda ameliyat oldu
Kolay gelsin canım zor is bu tasinmagünaydın kızlar bu hafta bol eksili bir hafta olsun bizim için artık
dün hiç müsait olamadım akşama kadar dışarda akşamda misafirim vardı
bugunde kolilemw işine başladım yarın ev temizlenecek çok uğrayamasamda bu hafta çay sigara molalaronda burda olurumkaçayım ben şimdi
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bogazim çok fena şişmiş yutkunamiyorm vücudum desen agriyor eşim işte tepemde bir cadı var @dagyolu tebrikler canım
mefkusum istenmeyen durumlar oluştu ne yazık ki bugün çıkar inşallah yogun bakımdan bekliyoruz. Dün cuma olduğunu tamamen unuttum günler birbirine karıştı çok özür dilerim gelemedıgim için.
canım çok geçmişler olsun hadi inşallah bugün çıkarırlar yüreğini ferah tutSağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.
Maşallah güne hızlı başlamışın tatlımSelammm kızlarr
Kahvaltı yapıldı
Sil süpür çamarşır derken ancak uğrayabildim
Biraz dinleneyim yürüyüşümüde yapıcam
Kaçamkasız güzel bi kahvaltı yaptım
Şimdide bol bol su içiyorum
Aslında yeşil çay içmem lazım ama gecenki mide bulantısından sonra korkuyorum
8 de 1 simit nasıl oluyor kızz heralde 1 lokmaEve geldim oğlumu uyuttum bi taraftan kahvemi içip bi taraftan akşam yemeğini yapiyim geç kahvaltı ettik akşamda erken yeriz o yuxden ogleyi ara öğünlerde geliştireceğizm
Kahvaltı
1/8 simit
tam buğday ekmeği ince dilim
1dlm peynir
1yumurta
Yeşillik
1cay k reçel
Sanırım iyi atlattım neler vardı neler yemedim
Tatlım yarışmaya katılmak istiyorsan başvuru topiğine yazman gerekiyorHanımlar merhaba bende araniza katilmak istiyorum ama nasil baslamaliyim ne yapmaliyim bilmiyorum yardimci olurmusunuz.
6 ay once dogum yaptim 20 kilo aldim 8 gitti sonra 2 iki daha aldim 14 kilo kaldi sadece 10 kilo versem kafi ama yok yapisti gitmio .
Boy 167 kilo 82 bir aydir 7den sonra bisey yememeye dikkat ediyorum sabah 12 de kahvaltı arada meyve çay falan 7 veye 6 bucukta aksam yemeyi yememe rağmen hala 82 kiloyum hic vermemisim nerde yanlis yapıyorum ki
Tatlım 1. Takıma gıdermısınHanımlar merhaba bende araniza katilmak istiyorum ama nasil baslamaliyim ne yapmaliyim bilmiyorum yardimci olurmusunuz.
6 ay once dogum yaptim 20 kilo aldim 8 gitti sonra 2 iki daha aldim 14 kilo kaldi sadece 10 kilo versem kafi ama yok yapisti gitmio .
Boy 167 kilo 82 bir aydir 7den sonra bisey yememeye dikkat ediyorum sabah 12 de kahvaltı arada meyve çay falan 7 veye 6 bucukta aksam yemeyi yememe rağmen hala 82 kiloyum hic vermemisim nerde yanlis yapıyorum ki
Adı yasemin cnmmefkus sultan Zaman kım yonetımdekı
Gelecekmı nıck mı degıstı
tebrikler canım@dagyolu ayşenur bireyselde 3.olmuşun cnm tebrikler
günaydın canımHayırlı sabahlar herkese
günaydın ablam senin de güzel bi haftasonun olsun :)Günaydınnn sevgili kader arkadaşlarım
Çocuklular ayaklanmış bile
Bende hem öksürük hemde açlık dolayısıyla ayağa dikildim. kahvaltımı yaptım bile
Herkese güzel bi haftasonu diliyorum
Dünkü kaçaklarda gelir belki
günaydın canımKızlar hayırlı hafta sonları dün çok yoğundum akşam da misafirim vardı pek giremedim kusura bakmayin menüde şimdi yazacağım herkese kolay gelsin
Afiyet olsun canımDünki menü
Sabah 8-10
2 yumurta dan yapılmış melemen peynir salata 3 ceviz 3 kayısı
Akşam 17-18
Fırında kasarlı mantar Salata biraz yoğurt
Su 2 lt yakın spor yok
gunaydin canim. Bende yapıyorum bugün 3. Gün bakalım ne kadar farkedecek :)Gunaydın herkesesabah ölçtüm kendimi
Göbeğin en kalın yeri :93 olmus
Basen:105
Kire devam :)
Günaydın canımGunaydin hanimlar,guzel ve kacamaksiz bir hafta sonu gecirmemiz dilegiyle
günaydın baharcim :)Günaydın güzeller ben kahvaltiya cufcufluyorum
dileğim sen bunu avantaja cevirirsin eminimgünaydın kızlar bu hafta bol eksili bir hafta olsun bizim için artık
dün hiç müsait olamadım akşama kadar dışarda akşamda misafirim vardı
bugunde kolilemw işine başladım yarın ev temizlenecek çok uğrayamasamda bu hafta çay sigara molalaronda burda olurumkaçayım ben şimdi
geçmiş olsun canimGünaydın kızlar bogazim çok fena şişmiş yutkunamiyorm vücudum desen agriyor eşim işte tepemde bir cadı var @dagyolu tebrikler canım
elifim ins başka sorun çıkmazmefkusum istenmeyen durumlar oluştu ne yazık ki bugün çıkar inşallah yogun bakımdan bekliyoruz. Dün cuma olduğunu tamamen unuttum günler birbirine karıştı çok özür dilerim gelemedıgim için.
Ablam elimden geldiğince giriyorum erdem de evde bugünKızlar takımda bisürü kişiyiz ama paylaşımlar hiç yeterli değil
Lütfen birazdaha özen gösterip emek verelim
iyiz ablam nefesimiz iyidir insarkadaslar ıyısınız umarım
Hayırlı haftasonları
günaydın beybigünaydın kızlar :)
Afiyet olsun canımDün kü menum
Sabah aç karnına
2 kuru kayısı
2 bardak limonlu su
KAHVALTI(12:00)
1 tereyağında yumurta
5 tane ev yapımı sucuk
Az peynir
2-3 lokma ekmek
AKSAM(18:00)
1 kase çorba
Azıcık mantar
SIVI:2 LT SU, 1 KUPA YEŞİL CAY , 2 SİSE MADEN SUYU
hoşgeldin canım maşallah erkencisin :)Selammm kızlarr
Kahvaltı yapıldı
Sil süpür çamarşır derken ancak uğrayabildim
Biraz dinleneyim yürüyüşümüde yapıcam
Kaçamkasız güzel bi kahvaltı yaptım
Şimdide bol bol su içiyorum
Aslında yeşil çay içmem lazım ama gecenki mide bulantısından sonra korkuyorum
baharrrr kaçamak var telafi etcenhaftanın ilk cezası sana geldiEve geldim oğlumu uyuttum bi taraftan kahvemi içip bi taraftan akşam yemeğini yapiyim geç kahvaltı ettik akşamda erken yeriz o yuxden ogleyi ara öğünlerde geliştireceğizm
Kahvaltı
1/8 simit
1dlm peynir
1yumurta
Yeşillik
1cay k reçel
Yasemin abla o abla. Izindeydi dönecekti sonra noldu bilmiyorummefkus sultan Zaman kım yonetımdekı
Gelecekmı nıck mı degıstı
Hiç bişi yememişsin ki gayet iyi atlatmışsın canmEve geldim oğlumu uyuttum bi taraftan kahvemi içip bi taraftan akşam yemeğini yapiyim geç kahvaltı ettik akşamda erken yeriz o yuxden ogleyi ara öğünlerde geliştireceğizm
Kahvaltı
1/8 simit
1dlm peynir
1yumurta
Yeşillik
1cay k reçel
Ben sadece akşam yatmadan yapıyorum benim mide çok iyi değil gözüm korkuyor 2 defa yapmaya gündeKızlar ya bisi sorucam bu yogurt kurunu yapıyoruz ya sabah bi bardak icince acayip tok tutuyor kahvaltı yapamıyorum sizdede oluyormu
Ben sabah aksam yapıyorum canım ama dediğim gibi iste kahvaltı sıkıntı oluyor biraz daha yeni acikmaya basladim bisiler hazirlicamBen sadece akşam yatmadan yapıyorum benim mide çok iyi değil gözüm korkuyor 2 defa yapmaya günde
Ciddi misin kız 42 km. Inş katilirsin canım ve yapamazdım vallabugün fuar vardı İstanbul'da sporcular gelmiş koş var hafta sonu. Onları görünce öyle özendim ki dedim maraton kostüm demeden yaslanmak istemiyorum. İnş bi aksilik olmaz ise seneye maratona hazırlanmak istiyorum 42 km
Ben o kadar çok yemişim ki kahvaltına çok fenalardayım mutfağa bile giresin yok. Ki bgn unsuz ekmek denicem olursa tabiBen sabah aksam yapıyorum canım ama dediğim gibi iste kahvaltı sıkıntı oluyor biraz daha yeni acikmaya basladim bisiler hazirlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?