Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin canım zor is bu tasinma
Günaydın kızlar bogazim çok fena şişmiş yutkunamiyorm vücudum desen agriyor eşim işte tepemde bir cadı var @dagyolu tebrikler canım
Geçmiş olsun canım
mefkusum istenmeyen durumlar oluştu ne yazık ki bugün çıkar inşallah yogun bakımdan bekliyoruz. Dün cuma olduğunu tamamen unuttum günler birbirine karıştı çok özür dilerim gelemedıgim için.

Sağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.
canım çok geçmişler olsun hadi inşallah bugün çıkarırlar yüreğini ferah tut

berilceee biz iyiyiz sukur siz iyi olun yeter
@dagyolu tebrikler canım güzel baslanguc

Eve geldim oğlumu uyuttum bi taraftan kahvemi içip bi taraftan akşam yemeğini yapiyim geç kahvaltı ettik akşamda erken yeriz o yuxden ogleyi ara öğünlerde geliştireceğizm

Kahvaltı
1/8 simit
tam buğday ekmeği ince dilim
1dlm peynir
1yumurta
Yeşillik
1cay k reçel
Sanırım iyi atlattım neler vardı neler yemedim

Hanımlar merhaba bende araniza katilmak istiyorum ama nasil baslamaliyim ne yapmaliyim bilmiyorum yardimci olurmusunuz.

6 ay once dogum yaptim 20 kilo aldim 8 gitti sonra 2 iki daha aldim 14 kilo kaldi sadece 10 kilo versem kafi ama yok yapisti gitmio .

Boy 167 kilo 82 bir aydir 7den sonra bisey yememeye dikkat ediyorum sabah 12 de kahvaltı arada meyve çay falan 7 veye 6 bucukta aksam yemeyi yememe rağmen hala 82 kiloyum hic vermemisim nerde yanlis yapıyorum ki

Maşallah güne hızlı başlamışın tatlım
Bak spor yarışıda başladı ona göre

8 de 1 simit nasıl oluyor kızz heralde 1 lokma
Efferim güzel olmuş

Tatlım yarışmaya katılmak istiyorsan başvuru topiğine yazman gerekiyor

Tatlım 1. Takıma gıdermısın
Tatlı kaptanları yardımcı olur sana

güzel haftasonları diliyorum. burada hava kapalı. kapalı havaları hiç sevmem ama oturmayacağım. zumba mı açsam netten. dışarı çıkmadım çünkü. hareket yok.
sonra da mutfağa gidip azcık tarif yapayım. yeni birşey deneyeceğim. bakalım yaparsam.

mefkus sultan Zaman kım yonetımdekı
Gelecekmı nıck mı degıstı
Adı yasemin cnm
Bi ara watsapta yazıyoduya izindeydi 2 haftaya dönerim dediydi. sonra bişey demeden grubtan çıkmış
Heralde gelmicek daha yoksa bişey yazardı

@dagyolu ayşenur bireyselde 3.olmuşun cnm tebrikler
tebrikler canım

Hayırlı sabahlar herkese
günaydın canım
günaydın ablam senin de güzel bi haftasonun olsun :)
Kızlar hayırlı hafta sonları dün çok yoğundum akşam da misafirim vardı pek giremedim kusura bakmayin menüde şimdi yazacağım herkese kolay gelsin
günaydın canım
Dünki menü
Sabah 8-10
2 yumurta dan yapılmış melemen peynir salata 3 ceviz 3 kayısı

Akşam 17-18
Fırında kasarlı mantar Salata biraz yoğurt
Su 2 lt yakın spor yok
Afiyet olsun canım
Gunaydın herkese sabah ölçtüm kendimi

Göbeğin en kalın yeri :93 olmus
Basen:105

Kire devam :)​
gunaydin canim. Bende yapıyorum bugün 3. Gün bakalım ne kadar farkedecek :)
Gunaydin hanimlar,guzel ve kacamaksiz bir hafta sonu gecirmemiz dilegiyle
Günaydın canım
Günaydın güzeller ben kahvaltiya cufcufluyorum
günaydın baharcim :)
dileğim sen bunu avantaja cevirirsin eminim
Günaydın kızlar bogazim çok fena şişmiş yutkunamiyorm vücudum desen agriyor eşim işte tepemde bir cadı var @dagyolu tebrikler canım
geçmiş olsun canim
mefkusum istenmeyen durumlar oluştu ne yazık ki bugün çıkar inşallah yogun bakımdan bekliyoruz. Dün cuma olduğunu tamamen unuttum günler birbirine karıştı çok özür dilerim gelemedıgim için.
elifim ins başka sorun çıkmaz hayırlı haberlerle gelirsin
Kızlar takımda bisürü kişiyiz ama paylaşımlar hiç yeterli değil
Lütfen birazdaha özen gösterip emek verelim
Ablam elimden geldiğince giriyorum erdem de evde bugün
arkadaslar ıyısınız umarım
Hayırlı haftasonları
iyiz ablam nefesimiz iyidir ins
günaydın kızlar :)
günaydın beybi
Afiyet olsun canım
hoşgeldin canım maşallah erkencisin :)
baharrrr kaçamak var telafi etcenhaftanın ilk cezası sana geldi afiyet olsun canım
mefkus sultan Zaman kım yonetımdekı
Gelecekmı nıck mı degıstı
Yasemin abla o abla. Izindeydi dönecekti sonra noldu bilmiyorum

Hiç bişi yememişsin ki gayet iyi atlatmışsın canm

bugün fuar vardı İstanbul'da sporcular gelmiş koş var hafta sonu. Onları görünce öyle özendim ki dedim maraton kostüm demeden yaslanmak istemiyorum. Torunlarıma ve çocuklarıma ben yaptım sizde yaparsınız diye tesvık etmek istiyorum. Onlara anlatıcak başarım ve hıkayelerim olsun istiyorum. İnş bi aksilik olmaz ise seneye maratona hazırlanmak istiyorum 42 km

Ciddi misin kız 42 km. Inş katilirsin canım ve yapamazdım valla

Ben sabah aksam yapıyorum canım ama dediğim gibi iste kahvaltı sıkıntı oluyor biraz daha yeni acikmaya basladim bisiler hazirlicam
Ben o kadar çok yemişim ki kahvaltına çok fenalardayım mutfağa bile giresin yok. Ki bgn unsuz ekmek denicem olursa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…