Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ciddi misin kız 42 km. Inş katilirsin canım ve yapamazdım valla
Çok ciddiyim ama 7 hızla bile yürüsen 6.30 saatte bitiyormus ki 7 hızla 6.30 saat yürümekte kolay değil. O yüzden idman yapmam lazım. Netten bulucam 6 ayda maratona nasıl hazırlanır diye eğitimler var kaslarımı düzeltmem gücümü artırmam Laz'ım. Suan bende yapamam ama hayatımda 1 kerecik olsun yapmak istiyorum. Bizim müdür çok şişmandı obezde hatta şimdi hep koşuyor. Maraton koşuyor spor olara dağda bayırda koşuyor. Ona bakıp dedim bende yapabilirim. Belki kolay olmaz ama olcak inş.

Bende kahvaltı yapabilirsem yürüyüşe gidicem bi totomu kaldiramadim hazırlamak için
Tasamız aynı yapamama sebebimiz farkli sanırım. Bende kahvaltı yaptım diye spora gidemiyorum midemdekiler ağır geldi spora gidersem hem kesilecek nefesim hemde yediklerimden ericek yağdan gitmicek. Ki bence yürüyüşe gideceksen kahvaltı öncesi git. Çok hafıf atıstır gelince duş sonra kahvaltı yap zaten saat 2 olmus dahada yemek yemezsin

Inş yaparsın canım ya :)
Yürüyüşten sonra alisverise gidicem canım erdem evde bugün benim çocukla parkta olacaklar bende yurucem. Egerkahvalti yapmazsam dışarda çok aç olurum allah korusun kaçamak filan olur

Sağ kolumda ve omzumda sinirlerle ilgili bir sorun oldu. Bir haftadır şiddetli ağrı kasılma var. Ceviremiyordum. Jel masaj ve ağrı kesici kas gevşetici ile şimdi bira daha iyi. En azından o şiddetli ağrı azaldı. Sanırım fizik tedavi gerekli. Ama zamanım yok. Bu halde işe gittim. Bazı durumlarda oldu o yüzden foruma ara ara girdim ama yazmak icimden gelmedi. Kusura bakmayın. Gecmişi okudum ama. Şimdi moralim biraz daha iyi.

Taşınmak mı Allah kolaylk versn canm

Günaydın kızlar bogazim çok fena şişmiş yutkunamiyorm vücudum desen agriyor eşim işte tepemde bir cadı var @dagyolu tebrikler canım
Çook geçmiş olsn canm benm boğazlarda kötüydü daha tam atlatamadm

65 mi cidd misin abla

Sağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.
Geçmiş olsun canm
Kızlar ya bisi sorucam bu yogurt kurunu yapıyoruz ya sabah bi bardak icince acayip tok tutuyor kahvaltı yapamıyorum sizdede oluyormu
Senin kürün içinde neler var canm

Maşallah güne hızlı başlamışın tatlım
Bak spor yarışıda başladı ona göre

8 de 1 simit nasıl oluyor kızz heralde 1 lokma
Efferim güzel olmuş
Çeyreğinde yarışı abla bi lokma
tatlım sen neredesin deneme süresinde ortadan kayboldun

Bi ısırığına cezası ne olaki
Kızlar ya bisi sorucam bu yogurt kurunu yapıyoruz ya sabah bi bardak icince acayip tok tutuyor kahvaltı yapamıyorum sizdede oluyormu
Kız senin mide açlığa alıştı indandir
Hay masallah
Ben o kadar çok yemişim ki kahvaltına çok fenalardayım mutfağa bile giresin yok. Ki bgn unsuz ekmek denicem olursa tabi
himm krep gibi olur sanırım

Çılgınsın 42 km

Müdürn kilo durumu nasıl şu an o kadar koşmaya

Geçmiş olsun bizde haber vermeden gittin sandık

sabahları içme o zaman cnm
Zaten az yiyosun en azından doğru dürüst kahvaltını yap

ne güzel hayalin var cnm inşallah grrçekleştirşrsin
Ben ince ve fit olayım başka bişey istemem

65 mi cidd misin abla
Niyeki kızz
Gerçi bu tempoyla gidersem biraz zor görünüyor

Abla En Azından Keske Bize Haber Verseydin Herkes Kafasina Göre Gelip Giderse Olmazki
Geçmiş olsun canm

Senin kürün içinde neler var canm
Zuhal Ablanin Yazdigi Kür Canim Soda Limon Yogurt
Cezamiz sabit kuzu biliyorsun gelsin 500 hoplama

68 halin zaten çıbık kraker gibiydi iskelete dönersin ablamm yapma etme

5-6 haftadır denemedeyim zaten sağ kolum çok kasıldı Canım. Pek kullanamadım. Bazı özel şeyler de oldu. Kötü bir haftaydı yani. Hiçbirşeyle ilgilenemedim. Geçmişi okumaya çalıştım. Siz Nasılsınız herkes iyi sanırım.

Çılgınsın 42 km

Müdürn kilo durumu nasıl şu an o kadar koşmaya

Geçmiş olsun bizde haber vermeden gittin sandık
saolasın. yok Canım. Sen nasılsın

Abla En Azından Keske Bize Haber Verseydin Herkes Kafasina Göre Gelip Giderse Olmazki

Zuhal Ablanin Yazdigi Kür Canim Soda Limon Yogurt

Cezamiz sabit kuzu biliyorsun gelsin 500 hoplama
hani bazen olur ya tıkanır kalırsın. Öyle birşeydi. Üstüne o şiddetli Ağrıyla bir hafta işe gittim. Çok yoğunluk var raporda alamadım. Moralim yerlerdeydi. Ruhen hiç iyi değildim gerçekten.

O yoğurtlu soda kürünü ben de duymuştum. Ama açıkcası hiç yapmadım bugüne kadar. Deneyebilirim. Bakalım midem izin verecek mi. Bu arada bir haftadır mide sorunlarından sabah aç karnına mide koruyucu içiyorum. Ağrı kesici kas gevşetici de yordu mideyi. Ama denerim.

Geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…