- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.881
Bende kahvaltı yapabilirsem yürüyüşe gidicem bi totomu kaldiramadim hazırlamak içinBen o kadar çok yemişim ki kahvaltına çok fenalardayım mutfağa bile giresin yok. Ki bgn unsuz ekmek denicem olursa tabi
Çok ciddiyim ama 7 hızla bile yürüsen 6.30 saatte bitiyormus ki 7 hızla 6.30 saat yürümekte kolay değil. O yüzden idman yapmam lazım. Netten bulucam 6 ayda maratona nasıl hazırlanır diye eğitimler var kaslarımı düzeltmem gücümü artırmam Laz'ım. Suan bende yapamam ama hayatımda 1 kerecik olsun yapmak istiyorum. Bizim müdür çok şişmandı obezde hatta şimdi hep koşuyor. Maraton koşuyor spor olara dağda bayırda koşuyor. Ona bakıp dedim bende yapabilirim. Belki kolay olmaz ama olcak inş.Ciddi misin kız 42 km. Inş katilirsin canım ve yapamazdım valla
Tasamız aynı yapamama sebebimiz farkli sanırım. Bende kahvaltı yaptım diye spora gidemiyorumBende kahvaltı yapabilirsem yürüyüşe gidicem bi totomu kaldiramadim hazırlamak için
Inş yaparsın canım ya :)Çok ciddiyim ama 7 hızla bile yürüsen 6.30 saatte bitiyormus ki 7 hızla 6.30 saat yürümekte kolay değil. O yüzden idman yapmam lazım. Netten bulucam 6 ayda maratona nasıl hazırlanır diye eğitimler var kaslarımı düzeltmem gücümü artırmam Laz'ım. Suan bende yapamam ama hayatımda 1 kerecik olsun yapmak istiyorum. Bizim müdür çok şişmandı obezde hatta şimdi hep koşuyor. Maraton koşuyor spor olara dağda bayırda koşuyor. Ona bakıp dedim bende yapabilirim. Belki kolay olmaz ama olcak inş.
Yürüyüşten sonra alisverise gidicem canım erdem evde bugün benim çocukla parkta olacaklar bende yurucem. Egerkahvalti yapmazsam dışarda çok aç olurum allah korusun kaçamak filan olurTasamız aynı yapamama sebebimiz farkli sanırım. Bende kahvaltı yaptım diye spora gidemiyorummidemdekiler ağır geldi spora gidersem hem kesilecek nefesim hemde yediklerimden ericek yağdan gitmicek. Ki bence yürüyüşe gideceksen kahvaltı öncesi git. Çok hafıf atıstır gelince duş sonra kahvaltı yap zaten saat 2 olmus dahada yemek yemezsin
günaydın kızlar bu hafta bol eksili bir hafta olsun bizim için artık
dün hiç müsait olamadım akşama kadar dışarda akşamda misafirim vardı
bugunde kolilemw işine başladım yarın ev temizlenecek çok uğrayamasamda bu hafta çay sigara molalaronda burda olurumkaçayım ben şimdi
Çook geçmiş olsn canm benm boğazlarda kötüydü daha tam atlatamadmGünaydın kızlar bogazim çok fena şişmiş yutkunamiyorm vücudum desen agriyor eşim işte tepemde bir cadı var @dagyolu tebrikler canım
65 miaynen bende öyle cnm geçen sene 68 e düşmüştüm millet çok zayıf oldun diyodu
Inşallah bu sefer 65 i görmek istiyorum
kolay gelsin cnm
Gelmişken menünüde yazaydınya
geçmiş olsun cnm
Inşallah senin benim kadar uzun sürmez
Sende dün menü yazmadın heralde tatlım
Yoksa yanlışmı hatırladım
Geçmiş olsun canmSağ ciğerin %65 i alındı hersey yolunda gibiydi hava kaçağı oluştu tekrar operasyon yaptılar. Çıkmıştı tekrar yoğun bakıma aldılar operasyondan sonra hala bekliyoruz bugün çıkaricam dedi dr.
Senin kürün içinde neler var canmKızlar ya bisi sorucam bu yogurt kurunu yapıyoruz ya sabah bi bardak icince acayip tok tutuyor kahvaltı yapamıyorum sizdede oluyormu
Çeyreğinde yarışı abla bi lokmaMaşallah güne hızlı başlamışın tatlım
Bak spor yarışıda başladı ona göre
8 de 1 simit nasıl oluyor kızz heralde 1 lokma
Efferim güzel olmuş
tatlım sen neredesin deneme süresinde ortadan kayboldungüzel haftasonları diliyorum. burada hava kapalı. kapalı havaları hiç sevmem ama oturmayacağım. zumba mı açsam netten. dışarı çıkmadım çünkü. hareket yok.
sonra da mutfağa gidip azcık tarif yapayım. yeni birşey deneyeceğim. bakalım yaparsam.
Bi ısırığına cezası ne olakitebrikler canım
günaydın canım
günaydın ablam senin de güzel bi haftasonun olsun :)
günaydın canım
Afiyet olsun canım
gunaydin canim. Bende yapıyorum bugün 3. Gün bakalım ne kadar farkedecek :)
Günaydın canım
günaydın baharcim :)
dileğim sen bunu avantaja cevirirsin eminim
geçmiş olsun canim
elifim ins başka sorun çıkmazhayırlı haberlerle gelirsin
Ablam elimden geldiğince giriyorum erdem de evde bugün
iyiz ablam nefesimiz iyidir ins
günaydın beybi
Afiyet olsun canım
hoşgeldin canım maşallah erkencisin :)
baharrrr kaçamak var telafi etcenhaftanın ilk cezası sana geldiafiyet olsun canım
Yasemin abla o abla. Izindeydi dönecekti sonra noldu bilmiyorum
Kız senin mide açlığa alıştı indandirKızlar ya bisi sorucam bu yogurt kurunu yapıyoruz ya sabah bi bardak icince acayip tok tutuyor kahvaltı yapamıyorum sizdede oluyormu
Hay masallahbugün fuar vardı İstanbul'da sporcular gelmiş koş var hafta sonu. Onları görünce öyle özendim ki dedim maraton kostüm demeden yaslanmak istemiyorum. Torunlarıma ve çocuklarıma ben yaptım sizde yaparsınız diye tesvık etmek istiyorum. Onlara anlatıcak başarım ve hıkayelerim olsun istiyorum. İnş bi aksilik olmaz ise seneye maratona hazırlanmak istiyorum 42 km
himm krep gibi olur sanırımBen o kadar çok yemişim ki kahvaltına çok fenalardayım mutfağa bile giresin yok. Ki bgn unsuz ekmek denicem olursa tabi
Çılgınsınbugün fuar vardı İstanbul'da sporcular gelmiş koş var hafta sonu. Onları görünce öyle özendim ki dedim maraton kostüm demeden yaslanmak istemiyorum. Torunlarıma ve çocuklarıma ben yaptım sizde yaparsınız diye tesvık etmek istiyorum. Onlara anlatıcak başarım ve hıkayelerim olsun istiyorum. İnş bi aksilik olmaz ise seneye maratona hazırlanmak istiyorum 42 km
Müdürn kilo durumu nasıl şu an o kadar koşmayaÇok ciddiyim ama 7 hızla bile yürüsen 6.30 saatte bitiyormus ki 7 hızla 6.30 saat yürümekte kolay değil. O yüzden idman yapmam lazım. Netten bulucam 6 ayda maratona nasıl hazırlanır diye eğitimler var kaslarımı düzeltmem gücümü artırmam Laz'ım. Suan bende yapamam ama hayatımda 1 kerecik olsun yapmak istiyorum. Bizim müdür çok şişmandı obezde hatta şimdi hep koşuyor. Maraton koşuyor spor olara dağda bayırda koşuyor. Ona bakıp dedim bende yapabilirim. Belki kolay olmaz ama olcak inş.
Geçmiş olsun bizde haber vermeden gittin sandıkSağ kolumda ve omzumda sinirlerle ilgili bir sorun oldu. Bir haftadır şiddetli ağrı kasılma var. Ceviremiyordum. Jel masaj ve ağrı kesici kas gevşetici ile şimdi bira daha iyi. En azından o şiddetli ağrı azaldı. Sanırım fizik tedavi gerekli. Ama zamanım yok. Bu halde işe gittim. Bazı durumlarda oldu o yüzden foruma ara ara girdim ama yazmak icimden gelmedi. Kusura bakmayın. Gecmişi okudum ama. Şimdi moralim biraz daha iyi.
sabahları içme o zaman cnmKızlar ya bisi sorucam bu yogurt kurunu yapıyoruz ya sabah bi bardak icince acayip tok tutuyor kahvaltı yapamıyorum sizdede oluyormu
ne güzel hayalin var cnm inşallah grrçekleştirşrsinbugün fuar vardı İstanbul'da sporcular gelmiş koş var hafta sonu. Onları görünce öyle özendim ki dedim maraton kostüm demeden yaslanmak istemiyorum. Torunlarıma ve çocuklarıma ben yaptım sizde yaparsınız diye tesvık etmek istiyorum. Onlara anlatıcak başarım ve hıkayelerim olsun istiyorum. İnş bi aksilik olmaz ise seneye maratona hazırlanmak istiyorum 42 km
Niyeki kızz65 micidd misin abla
Abla En Azından Keske Bize Haber Verseydin Herkes Kafasina Göre Gelip Giderse OlmazkiSağ kolumda ve omzumda sinirlerle ilgili bir sorun oldu. Bir haftadır şiddetli ağrı kasılma var. Ceviremiyordum. Jel masaj ve ağrı kesici kas gevşetici ile şimdi bira daha iyi. En azından o şiddetli ağrı azaldı. Sanırım fizik tedavi gerekli. Ama zamanım yok. Bu halde işe gittim. Bazı durumlarda oldu o yüzden foruma ara ara girdim ama yazmak icimden gelmedi. Kusura bakmayın. Gecmişi okudum ama. Şimdi moralim biraz daha iyi.
Zuhal Ablanin Yazdigi Kür Canim Soda Limon YogurtGeçmiş olsun canm
Senin kürün içinde neler var canm
Cezamiz sabit kuzu biliyorsun gelsin 500 hoplamaÇeyreğinde yarışı abla bi lokma
tatlım sen neredesin deneme süresinde ortadan kayboldun
Bi ısırığına cezası ne olaki
Kız senin mide açlığa alıştı indandir
Hay masallah
himm krep gibi olur sanırım
68 halin zaten çıbık kraker gibiydi iskelete dönersin ablamm yapma etmesabahları içme o zaman cnm
Zaten az yiyosun en azından doğru dürüst kahvaltını yap
ne güzel hayalin var cnm inşallah grrçekleştirşrsin
Ben ince ve fit olayım başka bişey istemem
Niyeki kızz
Gerçi bu tempoyla gidersem biraz zor görünüyor
Öyle yapayım o zaman ablasabahları içme o zaman cnm
Zaten az yiyosun en azından doğru dürüst kahvaltını yap
ne güzel hayalin var cnm inşallah grrçekleştirşrsin
Ben ince ve fit olayım başka bişey istemem
Niyeki kızz
Gerçi bu tempoyla gidersem biraz zor görünüyor
5-6 haftadır denemedeyim zatenÇeyreğinde yarışı abla bi lokma
tatlım sen neredesin deneme süresinde ortadan kayboldun
Bi ısırığına cezası ne olaki
Kız senin mide açlığa alıştı indandir
Hay masallah
himm krep gibi olur sanırım
Aman sanki düştümde 65 i kaldı68 halin zaten çıbık kraker gibiydi iskelete dönersin ablamm yapma etme
saolasın. yok Canım. Sen nasılsınÇılgınsın42 km
Müdürn kilo durumu nasıl şu an o kadar koşmaya
Geçmiş olsun bizde haber vermeden gittin sandık
hani bazen olur ya tıkanır kalırsın. Öyle birşeydi. Üstüne o şiddetli Ağrıyla bir hafta işe gittim. Çok yoğunluk var raporda alamadım. Moralim yerlerdeydi. Ruhen hiç iyi değildim gerçekten.Abla En Azından Keske Bize Haber Verseydin Herkes Kafasina Göre Gelip Giderse Olmazki
Zuhal Ablanin Yazdigi Kür Canim Soda Limon Yogurt
Cezamiz sabit kuzu biliyorsun gelsin 500 hoplama
Anladım ablasaolasın. yok Canım. Sen nasılsın
hani bazen olur ya tıkanır kalırsın. Öyle birşeydi. Üstüne o şiddetli Ağrıyla bir hafta işe gittim. Çok yoğunluk var raporda alamadım. Moralim yerlerdeydi. Ruhen hiç iyi değildim gerçekten.
Geçmiş olsun cnmSağ kolumda ve omzumda sinirlerle ilgili bir sorun oldu. Bir haftadır şiddetli ağrı kasılma var. Ceviremiyordum. Jel masaj ve ağrı kesici kas gevşetici ile şimdi bira daha iyi. En azından o şiddetli ağrı azaldı. Sanırım fizik tedavi gerekli. Ama zamanım yok. Bu halde işe gittim. Bazı durumlarda oldu o yüzden foruma ara ara girdim ama yazmak icimden gelmedi. Kusura bakmayın. Gecmişi okudum ama. Şimdi moralim biraz daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?