Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün bi iştahsizlik var ki sormayın sabah yedigim 4 kuru kayısı ile duruyorum yarım saat dışarda yuruyus yaptık geldim hala midemde bi fil oturuyor sanki
Midenimi üşüttün acaba tatlım bişey şişlikde yapmış olabilir
Nane limon, zencefil çayı falan iç

Hiç bişi yememişsin ki gayet iyi atlatmışsın canm
CurukElma duy bunları duy

Abla En Azından Keske Bize Haber Verseydin Herkes Kafasina Göre Gelip Giderse Olmazki

Zuhal Ablanin Yazdigi Kür Canim Soda Limon Yogurt

Cezamiz sabit kuzu biliyorsun gelsin 500 hoplama

Cok geçmiş olsun ama buranın bir sorumluluğu var kk ya girdiğini biliyorum bi ara nerde bu hatun diye baktim profiline hiçbir bag kuramsmissinki yazmak icinden gelmemiş 4_5haftadir denemede olmanın sebebide senin arada tatile çıkıp tartini yanına almaman fulya başka bir açıklaması yok
Bugün bi iştahsizlik var ki sormayın sabah yedigim 4 kuru kayısı ile duruyorum yarım saat dışarda yuruyus yaptık geldim hala midemde bi fil oturuyor sanki
anam o fil nerelerde bana hic ugramiyo 'D hep bi ac kurt var içerde kafasina kafasına vuruyorum yoksa zor

Çok geçmiş olsun
Ama mutlaka dr gidip emar falan çektir cnm

Misafielikte iyi atlatmıssın süper bence

Bende yıllarca kendimi öyle kandırdım
Bide kilo bana yakışıyomuş öyle derlerdi
Kime yakışırki sanki

Eki Görüntüle 1910536

Yuruyusumu yaptım artı olarak 100 kerede trambolinde atladım

Yavaş yavaş açılıyorum inşallah 45 dk altına düşmiycem zamanla
zaten zamanla artırmak en doğrusu cnm

Aynı canavar bende de var ve ne moral bozukluğu biliyor ne hastalık herdaim aç
biz o canavarın kafasını ezer midesini delik deşik ederiz tatlım

ben yemesemde hiç bi zaman soldaki gibi olamam

Geçmiş olsun canm. Herşeyin bası sağlık tabiki.

Ay ne guzel iste istahsizlik iyidir kız
kizz bahar ben bilmez cezani cekicekin
Abla onlar kendini öyle kodlanmış istahim yok yok diye diye mideleri kusmus onlara
Bak bak baharrrr üstüme aliniyorum

Yaptım tadı ile ilgili daha fikrim yok ama eğer güzel okursa tarifi sizedir yazıcam bu ilk oldugu için damak tadına göre oynamalar yapmam gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…