- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.901
Midenimi üşüttün acaba tatlım bişey şişlikde yapmış olabilirBugün bi iştahsizlik var ki sormayın sabah yedigim 4 kuru kayısı ile duruyorum yarım saat dışarda yuruyus yaptık geldim hala midemde bi fil oturuyor sanki
Hiç bişi yememişsin ki gayet iyi atlatmışsın canm
Sağ kolumda ve omzumda sinirlerle ilgili bir sorun oldu. Bir haftadır şiddetli ağrı kasılma var. Ceviremiyordum. Jel masaj ve ağrı kesici kas gevşetici ile şimdi bira daha iyi. En azından o şiddetli ağrı azaldı. Sanırım fizik tedavi gerekli. Ama zamanım yok. Bu halde işe gittim. Bazı durumlarda oldu o yüzden foruma ara ara girdim ama yazmak icimden gelmedi. Kusura bakmayın. Gecmişi okudum ama. Şimdi moralim biraz daha iyi.
Abla En Azından Keske Bize Haber Verseydin Herkes Kafasina Göre Gelip Giderse Olmazki
Zuhal Ablanin Yazdigi Kür Canim Soda Limon Yogurt
Cezamiz sabit kuzu biliyorsun gelsin 500 hoplama
Cok geçmiş olsun ama buranın bir sorumluluğu var kk ya girdiğini biliyorum bi ara nerde bu hatun diye baktim profiline hiçbir bag kuramsmissinki yazmak icinden gelmemiş5-6 haftadır denemedeyim zatensağ kolum çok kasıldı Canım. Pek kullanamadım. Bazı özel şeyler de oldu. Kötü bir haftaydı yani. Hiçbirşeyle ilgilenemedim. Geçmişi okumaya çalıştım. Siz Nasılsınız herkes iyi sanırım.
anam o fil nerelerde bana hic ugramiyo 'D hep bi ac kurt var içerde kafasina kafasına vuruyorum yoksa zorBugün bi iştahsizlik var ki sormayın sabah yedigim 4 kuru kayısı ile duruyorum yarım saat dışarda yuruyus yaptık geldim hala midemde bi fil oturuyor sanki
Benimki kurt değil canavaranam o fil nerelerde bana hic ugramiyo 'D hep bi ac kurt var içerde kafasina kafasına vuruyorum yoksa zor
Abla onlar kendini öyle kodlanmış istahim yok yok diye diye mideleri kusmus onlaraBenimki kurt değil canavar
Şu iştahsızım diyenlere çok imreniyorum
Aynı canavar bende de var ve ne moral bozukluğu biliyor ne hastalık herdaim açBenimki kurt değil canavar
Şu iştahsızım diyenlere çok imreniyorum
maşallah maşallah canımEki Görüntüle 1910536
Yuruyusumu yaptım artı olarak 100 kerede trambolinde atladım
Yavaş yavaş açılıyorum inşallah 45 dk altına düşmiycem zamanla
Çok geçmiş olsunSağ kolumda ve omzumda sinirlerle ilgili bir sorun oldu. Bir haftadır şiddetli ağrı kasılma var. Ceviremiyordum. Jel masaj ve ağrı kesici kas gevşetici ile şimdi bira daha iyi. En azından o şiddetli ağrı azaldı. Sanırım fizik tedavi gerekli. Ama zamanım yok. Bu halde işe gittim. Bazı durumlarda oldu o yüzden foruma ara ara girdim ama yazmak icimden gelmedi. Kusura bakmayın. Gecmişi okudum ama. Şimdi moralim biraz daha iyi.
Misafielikte iyi atlatmıssın süper benceEve geldim oğlumu uyuttum bi taraftan kahvemi içip bi taraftan akşam yemeğini yapiyim geç kahvaltı ettik akşamda erken yeriz o yuxden ogleyi ara öğünlerde geliştireceğizm
Kahvaltı
1/8 simit
tam buğday ekmeği ince dilim
1dlm peynir
1yumurta
Yeşillik
1cay k reçel
Sanırım iyi atlattım neler vardı neler yemedim
Bizde hep doymuyoz açız dediğimiz içinmi öyle acabaAbla onlar kendini öyle kodlanmış istahim yok yok diye diye mideleri kusmus onlara
Bende yıllarca kendimi öyle kandırdım
zaten zamanla artırmak en doğrusu cnmEki Görüntüle 1910536
Yuruyusumu yaptım artı olarak 100 kerede trambolinde atladım
Yavaş yavaş açılıyorum inşallah 45 dk altına düşmiycem zamanla
biz o canavarın kafasını ezer midesini delik deşik ederiz tatlımAynı canavar bende de var ve ne moral bozukluğu biliyor ne hastalık herdaim aç
ben yemesemde hiç bi zaman soldaki gibi olamamEki Görüntüle 1910539 lutfen kararında
Sağ kolumda ve omzumda sinirlerle ilgili bir sorun oldu. Bir haftadır şiddetli ağrı kasılma var. Ceviremiyordum. Jel masaj ve ağrı kesici kas gevşetici ile şimdi bira daha iyi. En azından o şiddetli ağrı azaldı. Sanırım fizik tedavi gerekli. Ama zamanım yok. Bu halde işe gittim. Bazı durumlarda oldu o yüzden foruma ara ara girdim ama yazmak icimden gelmedi. Kusura bakmayın. Gecmişi okudum ama. Şimdi moralim biraz daha iyi.
Ay ne guzel iste istahsizlik iyidir kızBugün bi iştahsizlik var ki sormayın sabah yedigim 4 kuru kayısı ile duruyorum yarım saat dışarda yuruyus yaptık geldim hala midemde bi fil oturuyor sanki
kizz bahar ben bilmez cezani cekicekinCurukElma duy bunları duy
Cok geçmiş olsun ama buranın bir sorumluluğu var kk ya girdiğini biliyorum bi ara nerde bu hatun diye baktim profiline hiçbir bag kuramsmissinki yazmak icinden gelmemiş4_5haftadir denemede olmanın sebebide senin arada tatile çıkıp tartini yanına almaman fulya başka bir açıklaması yok
anam o fil nerelerde bana hic ugramiyo 'D hep bi ac kurt var içerde kafasina kafasına vuruyorum yoksa zor
Bak bak baharrrr üstüme aliniyorumAbla onlar kendini öyle kodlanmış istahim yok yok diye diye mideleri kusmus onlara
Yaptım tadı ile ilgili daha fikrim yok ama eğer güzel okursa tarifi sizedir yazıcam bu ilk oldugu için damak tadına göre oynamalar yapmam gerekebilirÇeyreğinde yarışı abla bi lokma
tatlım sen neredesin deneme süresinde ortadan kayboldun
Bi ısırığına cezası ne olaki
Kız senin mide açlığa alıştı indandir
Hay masallah
himm krep gibi olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?