- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.801
benimki yeni uyudu uyumustu saat 21:00de tel çaldı zipladi kalktı yeni dustu vallaOglus uyuyor biraz daha spor yapıp günü kapatayim gelirim spor bitince kızlar
Benimki uyandı canım. bu ara alışkanlık yaptı uyumadan bir kac saat önce şekerleme yapıyorbenimki yeni uyudu uyumustu saat 21:00de tel çaldı zipladi kalktı yeni dustu valla
Teşekkürler bahar. Haftaya 1. Lik bence bende olacakKızlar menüler cumaya gore gayet güzel maşallah sporda çoğu kişi paylaşmadı birinciCurukElma ikinci N Nilyyyaaannn üçüncü @sahgull
Geçmiş olsun canm. Ihlamur kıs cayı iç. Ben spor ve cayın etkisiyle kışı hasta olmadan atlatıyorum çok şüküriyi akşamlarkızlar geçmişi okuyayım geliyorum bu arada sifayi kaptimm hapşıra hapsura kendimden geçiyorum bide astımolunca bu grip beni mahvefiyo oğlumu kaldirinca bile nefes nefese kalıyorum resmen CiğerlErim sıkışiyo
Afiyet olsun baharim kız neye uzuldun bakim o kadar sorun yapma 2 mil leslie yap geçerVe menüm
Sabah(10:00)
1dlm ekmek
Yeşillik
1kk peynir
Öğle(14:00)
3yk et sote
1kucuk kase yoğurt
1dlm ekmek
Akşam(16:00)
1kucuk dlm cheese ccake limonlu (cuma kaçamağım olsun eşime sütlü tatlı al dedim çikolatalı pasta cheesexcake almış)
Su:1.5 lt az oldu
Zorrr beybisi fena geliyorummm
Çocuğu uyutayim hallederim canımKızlar musait olan varsa bugün bildirim yapanları Tellioğlu Seferoğlu kurasi çekebilir mi
Sağol Kamilem. Allah ıın izniyle bu hafta daha iddialıyım. Kafa olarak diyete daha adapte hissediyorum. Karar verdim üç ay kendimi tutacağım ve artık zayıflamak için daha çok eziyet etmeyeceğim kendime.güzel iremim
yinedeeksi ya
çok iyi ya 1,6 HarikasınTebrikler
Geçmiş olsun ablacım. Dört gözle bekliyor olacağız seni.Günaydın kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Oğlum bi süre daha hastanede kalacak o yüzden gelemicem izine ayrılıyorum
Hepinize sağlıklı kilo vermeler
Liste size emanet kızlar
Sağol Can'ım.Günaydın canım
Süper
Günaydın tatlım
amin günaydın canim
sporsuz baya iyi giymiş super
bu diyetisyen baya ise yaradı canm süper
Ne yazıyoruz buraya?
Buradan devam ederdim demişsiniz de.Ne yazıyoruz buraya?
cuma için güzel menuMenüm
Kahvaltı yok
Öğle 12:00
İslim kebabın köftesini yedim
1kase yayla çorbası
Akşam 17:00
2 yumurtadan omlet
1 dlm tb ekmek
Ara 19:30
Yarım nar
1,5 lt su
teşekkürederimcanımGeçmiş olsun canım
yinedehelva falançok ekleme sen menuneMenum
Sabah 12:30
Iki parmak sosis
2 kk peynir
Bir lavastan durum
14 te kk kadar helva
Akşam 19:30
2 haşlanmış yumurta
2 salatalık
Sütlü kahve
Su 2 ye yakın
Spor 2× 1 mil leslie
10 dk jillian
Toplam 40 dk biraz daha spor yapicam yapınca yazarim
Kızlar erdem ek iş yapıyor bu ara gece geç geliyor ondan yemek fazla bisi yapmıyorum muhammed in sevdiği şeyleri yapıyorum onlarida ben yiyemiyorumondan bikac gündür menüler böyle oldu
teşekkürederimcanımGeçmiş olsun canım
akşamolmasa iyiydi makarnasabah 09.00
2 yk avakado, 1 dilim keçi peyniri, domates, 4 lokma unsuz ekmek (badem unu ve yulaf kepeğinden)
öğlen 12.30
5-6 yk zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk bakla fava, 3 yk yoğurt
ara 15.30
2 mandalina
akşam 19.00
3 parça tavuk kanat, 2 servis kaşığı sade makarna, 1 yk bakla fava
1,75 lt su, 40 dk tempolu yürüyüş
canım ben aslındasürekli bursa olacanda öğretmenimiz tel tablet yasakladı oglana e oda fena alismiwti görünce elimizde hemen yapisiyo o yüzdeno uyanıkken yapamıyorum bakmıyorum bebeğimiçin şimdi uyuttm geldimNorth River
@ayulduzz
@MuallimeA
gingercookkie
@askrhpozitif
@dagyolu
N Nilyyyaaannn
@sahgull
@Yesilsarmasikk
F Fittek
@masal3487
@burcugncy
@60kiloyum
Kızlar neredesiniz? menüler yazilmiyor bildirim yapmayanlar var. haftada bir ugramakla takım olunmaz lütfen üstümüze düşeni yapalim. Online olanlar ve mazereti olanlar üstüne alınmasın takımda olanları etiketledim
ooo harika baya hırs var sizdeKızlar 2 mil leslie daha yapıldı. jilliandan sonra biraz zorladi ama tamamladim :) bacaklarim pıt pıt atıyor suan
e cuma artikbişi demiyelimde akşamolmasa iyiydiVe menüm
Sabah(10:00)
1dlm ekmek
Yeşillik
1kk peynir
Öğle(14:00)
3yk et sote
1kucuk kase yoğurt
1dlm ekmek
Akşam(16:00)
1kucuk dlm cheese ccake limonlu (cuma kaçamağım olsun eşime sütlü tatlı al dedim çikolatalı pasta cheesexcake almış)
Su:1.5 lt az oldu
spor yapamıyorumki şu saattensonra yapacam yaparsam onuda artık bitiyorum ah spor iyi geliyo biliyorumdaaaaGeçmiş olsun canm. Ihlamur kıs cayı iç. Ben spor ve cayın etkisiyle kışı hasta olmadan atlatıyorum çok şükür
harika ya çok iyi ben daha hic iki kilo vermedim çok tebrikediyorumVavvv herkes süper eksibi ekside benden gelsin
Eski kilo:74,5
Güncel kilo:72,5
Fark:2
Yüzde :2,68
güzel canımTebriklerMerhaba kızlar. Pazartesi Kilom 87.8 di. Bugünkü Kilom 86.8
ay ablam geçmişolsun yaaa üzüldüm en kisa zamandadonersin insGünaydın kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Oğlum bi süre daha hastanede kalacak o yüzden gelemicem izine ayrılıyorum
Hepinize sağlıklı kilo vermeler
Liste size emanet kızlar
olsun eksiolsunkilom 61
yani -100
kocam hasta boğazlar pert
olmuş işe gidemedi onla ugrasıyom
malesef sonuc pek iyi olmadı
inş kilo almasını canım görüşürüzkızlar ben açıktan 2 tane üni okuyorum ve önümüzdek 2 hafta sonu boyunca sınavlarım var. eşiminde sınavları var üni ve kpss. bu süreçte buraya hiç vakit ayıramıycam. o yüzden izine ayrılıyorum. son sınavım 4 aralık
bana bol şans dileyin işim zor.
kendinize iyi bakın bacılar
ben bi ara çok yapardım alısınca iyi oluyoda ilk zamanlar baya mahvediyoKızlar jillianin 10. dakikada ben pertsuan nefes nefeseyim pertim çıktı valla
Menum
Kahvaltı(11-12gibi net hatırlamıyorm)
3 parmak kalınlığı sucuktan yapılmış bir yumurtalı sucuk
1 dilim ekmek
1 tk kendi yaptığım reçel
1 tk humanin sütünden oluşan kaymak
Akşam(18:00)
1 kase şehriye çorbası
4 kucuk parça tavuk
Su:1,75 oldu dahada olur gibi
1 Yeşilcay
1 maden suyu[/QUOTEafiyetolsun
güzelcanımMenüm
Kahvaltı yok
Öğle 12:00
İslim kebabın köftesini yedim
1kase yayla çorbası
Akşam 17:00
2 yumurtadan omlet
1 dlm tb ekmek
Ara 19:30
Yarım nar
1,5 lt su
en iyisini düşünmüşsun canım az yiyip sonra geri almaktansa Tavas yavaş azaltıp kalıcı hale getirmekdaha doğru bende daha iyiyim bu hafta inş liste için elimden geleni Yapıcam.Sağol Kamilem. Allah ıın izniyle bu hafta daha iddialıyım. Kafa olarak diyete daha adapte hissediyorum. Karar verdim üç ay kendimi tutacağım ve artık zayıflamak için daha çok eziyet etmeyeceğim kendime.
Senin kuzunun sağlık sorunu Nasıl oldu bu arada?en iyisini düşünmüşsun canım az yiyip sonra geri almaktansa Tavas yavaş azaltıp kalıcı hale getirmekdaha doğru bende daha iyiyim bu hafta inş liste için elimden geleni Yapıcam.
güzel irem böyle dolu olsun menüler hep de ekmeği biliclimi beş dilim yiyorsun yoksa belli bi menu takibinvarmı bana yıllaröncebi diyetisyen sekiz dilim vermişti vücutta çokeksik var diyeSabah8:30
2 dilim ekmek 1 çk acuka
Öğle 13:00
6 yk Ispanak kavurması
2 dilim ekmek
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 elma
Akşam 18:00
5 köfte
1 dilim ekmek
1/2 atom marul
Spor yok bugün gidemedim.
ameliyat çok işe yaradı canım yeni cihaximizla çok güzelduyuyorhatta fısıltiyi bile konuşmaya başladı cümle yok belkiama istekleriniifade ediyor yirmi falankelime söylüyor hayvan sesleri çıkartıyor tek tek biliyor hepsini dediklerimi anlıyor suan soruları anlaması için uğraşıyoruz ona çalıştırıyoruz ama bütün öğretmenlerçok çok iyi olduğunusöylüyortabi buda bizi mutluediyor hayat kaynağm resmen çok tatlı bakalım yasitlariylafarkı olmayacak diyor öğretmenleri dualarim hep onun içinSenin kuzunun sağlık sorunu Nasıl oldu bu arada?
Daha önceki diyetisyenimin verdiği diyet listesini uygulamaya çalışıyorum. Orada 5.5 dilim veriyordu günlük. Ama bugün sayım yaptığım için biraz fazla yedim. Yorulacağım diye. Normalde onu 4 dilİm olarak uygulamayı düşünüyorum canım.güzel irem böyle dolu olsun menüler hep de ekmeği biliclimi beş dilim yiyorsun yoksa belli bi menu takibinvarmı bana yıllaröncebi diyetisyen sekiz dilim vermişti vücutta çokeksik var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?