Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canm. Ihlamur kıs cayı iç. Ben spor ve cayın etkisiyle kışı hasta olmadan atlatıyorum çok şükür

Afiyet olsun baharim kız neye uzuldun bakim o kadar sorun yapma 2 mil leslie yap geçer
Teşekkürler bahar. Haftaya 1. Lik bence bende olacak CurukElma rövanşa davet ediyorum
Zorrr beybisi fena geliyorummm

Menüm

Kahvaltı yok

Öğle 12:00
İslim kebabın köftesini yedim
1kase yayla çorbası

Akşam 17:00
2 yumurtadan omlet
1 dlm tb ekmek

Ara 19:30
Yarım nar

1,5 lt su
cuma için güzel menu

Geçmiş olsun canım
teşekkürederimcanım
yinedehelva falançok ekleme sen menune

Geçmiş olsun canım
teşekkürederimcanım

akşamolmasa iyiydi makarna

canım ben aslındasürekli bursa olacanda öğretmenimiz tel tablet yasakladı oglana e oda fena alismiwti görünce elimizde hemen yapisiyo o yüzdeno uyanıkken yapamıyorum bakmıyorum bebeğimiçin şimdi uyuttm geldim

Kızlar 2 mil leslie daha yapıldı. jilliandan sonra biraz zorladi ama tamamladim :) bacaklarim pıt pıt atıyor suan
ooo harika baya hırs var sizde

e cuma artikbişi demiyelimde akşamolmasa iyiydi
Geçmiş olsun canm. Ihlamur kıs cayı iç. Ben spor ve cayın etkisiyle kışı hasta olmadan atlatıyorum çok şükür
spor yapamıyorumki şu saattensonra yapacam yaparsam onuda artık bitiyorum ah spor iyi geliyo biliyorumdaaaa
Vavvv herkes süper eksi bi ekside benden gelsin

Eski kilo:74,5
Güncel kilo:72,5
Fark:2
Yüzde :2,68
harika ya çok iyi ben daha hic iki kilo vermedim çok tebrikediyorum

Merhaba kızlar. Pazartesi Kilom 87.8 di. Bugünkü Kilom 86.8
güzel canımTebrikler

Günaydın kızlar

Kilo veren herkesi tebrik ederim

Oğlum bi süre daha hastanede kalacak o yüzden gelemicem izine ayrılıyorum

Hepinize sağlıklı kilo vermeler

Liste size emanet kızlar
ay ablam geçmişolsun yaaa üzüldüm en kisa zamandadonersin ins

kilom 61
yani -100

kocam hasta boğazlar pert
olmuş işe gidemedi onla ugrasıyom

malesef sonuc pek iyi olmadı
olsun eksiolsun

inş kilo almasını canım görüşürüz
Kızlar jillianin 10. dakikada ben pert suan nefes nefeseyim pertim çıktı valla
ben bi ara çok yapardım alısınca iyi oluyoda ilk zamanlar baya mahvediyo

Sağol Kamilem. Allah ıın izniyle bu hafta daha iddialıyım. Kafa olarak diyete daha adapte hissediyorum. Karar verdim üç ay kendimi tutacağım ve artık zayıflamak için daha çok eziyet etmeyeceğim kendime.
en iyisini düşünmüşsun canım az yiyip sonra geri almaktansa Tavas yavaş azaltıp kalıcı hale getirmekdaha doğru bende daha iyiyim bu hafta inş liste için elimden geleni Yapıcam.

Sabah8:30
2 dilim ekmek 1 çk acuka
Öğle 13:00
6 yk Ispanak kavurması
2 dilim ekmek
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 elma
Akşam 18:00
5 köfte
1 dilim ekmek
1/2 atom marul
Spor yok bugün gidemedim.
güzel irem böyle dolu olsun menüler hep de ekmeği biliclimi beş dilim yiyorsun yoksa belli bi menu takibinvarmı bana yıllaröncebi diyetisyen sekiz dilim vermişti vücutta çokeksik var diye

Senin kuzunun sağlık sorunu Nasıl oldu bu arada?
ameliyat çok işe yaradı canım yeni cihaximizla çok güzelduyuyorhatta fısıltiyi bile konuşmaya başladı cümle yok belkiama istekleriniifade ediyor yirmi falankelime söylüyor hayvan sesleri çıkartıyor tek tek biliyor hepsini dediklerimi anlıyor suan soruları anlaması için uğraşıyoruz ona çalıştırıyoruz ama bütün öğretmenlerçok çok iyi olduğunusöylüyortabi buda bizi mutluediyor hayat kaynağm resmen çok tatlı bakalım yasitlariylafarkı olmayacak diyor öğretmenleri dualarim hep onun için

güzel irem böyle dolu olsun menüler hep de ekmeği biliclimi beş dilim yiyorsun yoksa belli bi menu takibinvarmı bana yıllaröncebi diyetisyen sekiz dilim vermişti vücutta çokeksik var diye
Daha önceki diyetisyenimin verdiği diyet listesini uygulamaya çalışıyorum. Orada 5.5 dilim veriyordu günlük. Ama bugün sayım yaptığım için biraz fazla yedim. Yorulacağım diye. Normalde onu 4 dilİm olarak uygulamayı düşünüyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…