Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 09.00
2 yk avakado, 1 dilim keçi peyniri, domates, 4 lokma unsuz ekmek (badem unu ve yulaf kepeğinden)

öğlen 12.30
5-6 yk zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk bakla fava, 3 yk yoğurt

ara 15.30
2 mandalina

akşam 19.00
3 parça tavuk kanat, 2 servis kaşığı sade makarna, 1 yk bakla fava

1,75 lt su, 40 dk tempolu yürüyüş

Afiyet olsun abla menü güzel makarna erken saatte olsa daha güzel olurdu. suda arttığı zaman daha iyi olur :)

ben üstüme alınmıyom valla

Cuma kaçamağı sayariz abla yoksa baya düzeldi menulerin :)​
aynen. ekmek niyetine say. soslu değildi. bir de tavuklar azdı zaten. tek başına doymazdım. evet menülerden özellikle karbonhidratı çıkarmaya çalışıyorum.
aaaa bu arada beni tebrik edebilirsin. çünkü bugün yarım saat arayla 2 parça bitteri ve fıstıklı baklavayı reddettim. büyük başarı benim için

Bana bunlarla gel ablaa tebriklerrr :) ayrıca sporunuda farketmedim değil. ilk geldiğin zamanlar vaktim yok filan diyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bu konuda da kendini toparladin

Bana bunlarla gel ablaa tebriklerrr :) ayrıca sporunuda farketmedim değil. ilk geldiğin zamanlar vaktim yok filan diyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bu konuda da kendini toparladin
evet hilalcim gerçekten vaktim olmuyor. çok yoğunum ve eve çok yorgun geliyorum. ama şimdi havalar yağmurlu ve çok soğuk değilken öğlen müsait olursam 30 dk yürüyorum. ama uygun olmazsam ki son dönem pek çıkamadım, akşam üzeri iş çıkışı 40 dk tempolu yürüyorum. en azından 40 dk sporum böyle oluyor. öğlen de yaparsam 70 dk olur. eve gelince zor. inan yerimden kalkacak halim olmuyor. şu an bile seninle yazışırken diyorum ki ev spor ayakkabımı giyip azcık trambolinde zıplayayım ama gözüm yemiyor. dur bakalım....

Afiywt olsun cnm

Servis kaşığı çok olmuş makarna
Cuma kaçamağı olsun
Afiyet olsun

en azindan buda bi çözüm abla. hiç yapmamaktan iyidir böyle devam
kızlar neredesiniz? kimde uğramadı.
demek istediğim buydu iste abla
Afiywt olsun cnm
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…