- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.781
Aynen dogru düzgün kimse yazmadı aslinda takım kuralı yazılması herkes mecbur yazacakKızlar menüler cumaya gore gayet güzel maşallah sporda çoğu kişi paylaşmadı birinciCurukElma ikinci N Nilyyyaaannn üçüncü sahgull
Geçmiş olsun canımiyi akşamlarkızlar geçmişi okuyayım geliyorum bu arada sifayi kaptimm hapşıra hapsura kendimden geçiyorum bide astımolunca bu grip beni mahvefiyo oğlumu kaldirinca bile nefes nefese kalıyorum resmen CiğerlErim sıkışiyo
sabah 09.00
2 yk avakado, 1 dilim keçi peyniri, domates, 4 lokma unsuz ekmek (badem unu ve yulaf kepeğinden)
öğlen 12.30
5-6 yk zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk bakla fava, 3 yk yoğurt
ara 15.30
2 mandalina
akşam 19.00
3 parça tavuk kanat, 2 servis kaşığı sade makarna, 1 yk bakla fava
1,75 lt su, 40 dk tempolu yürüyüş
evet canım. nedense çok aç geldim eve. yoksa bir kaşık da yeterdi.Afiyet olsun abla menü güzel makarna erken saatte olsa daha güzel olurdu. suda arttığı zaman daha iyi olur :)
Cuma kaçamağı sayariz abla yoksa baya düzeldi menulerin :)evet canım. nedense çok aç geldim eve. yoksa bir kaşık da yeterdi.
ben üstüme alınmıyom vallaNorth River
@ayulduzz
@MuallimeA
gingercookkie
askrhpozitif
@dagyolu
N Nilyyyaaannn
sahgull
@Yesilsarmasikk
@kkkmevsim5
masal3487
B burcugncy
60kiloyum
Kızlar neredesiniz? menüler yazilmiyor bildirim yapmayanlar var. haftada bir ugramakla takım olunmaz lütfen üstümüze düşeni yapalim. Online olanlar ve mazereti olanlar üstüne alınmasın takımda olanları etiketledim
aynen. ekmek niyetine say. soslu değildi. bir de tavuklar azdı zaten. tek başına doymazdım. evet menülerden özellikle karbonhidratı çıkarmaya çalışıyorum.Cuma kaçamağı sayariz abla yoksa baya düzeldi menulerin :)
Bana bunlarla gel ablaaben üstüme alınmıyom valla
aynen. ekmek niyetine say. soslu değildi. bir de tavuklar azdı zaten. tek başına doymazdım. evet menülerden özellikle karbonhidratı çıkarmaya çalışıyorum.
aaaa bu arada beni tebrik edebilirsin. çünkü bugün yarım saat arayla 2 parça bitteri ve fıstıklı baklavayı reddettim. büyük başarı benim için
evet hilalcim gerçekten vaktim olmuyor. çok yoğunum ve eve çok yorgun geliyorum. ama şimdi havalar yağmurlu ve çok soğuk değilken öğlen müsait olursam 30 dk yürüyorum. ama uygun olmazsam ki son dönem pek çıkamadım, akşam üzeri iş çıkışı 40 dk tempolu yürüyorum. en azından 40 dk sporum böyle oluyor. öğlen de yaparsam 70 dk olur. eve gelince zor. inan yerimden kalkacak halim olmuyor. şu an bile seninle yazışırken diyorum ki ev spor ayakkabımı giyip azcık trambolinde zıplayayım ama gözüm yemiyor. dur bakalım....Bana bunlarla gel ablaatebriklerrr :) ayrıca sporunuda farketmedim değil. ilk geldiğin zamanlar vaktim yok filan diyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bu konuda da kendini toparladin
Afiywt olsun cnmMenum
Sabah 12:30
Iki parmak sosis
2 kk peynir
Bir lavastan durum
14 te kk kadar helva
Akşam 19:30
2 haşlanmış yumurta
2 salatalık
Sütlü kahve
Su 2 ye yakın
Spor 2× 1 mil leslie
10 dk jillian
Toplam 40 dk biraz daha spor yapicam yapınca yazarim
Kızlar erdem ek iş yapıyor bu ara gece geç geliyor ondan yemek fazla bisi yapmıyorum muhammed in sevdiği şeyleri yapıyorum onlarida ben yiyemiyorumondan bikac gündür menüler böyle oldu
Servis kaşığı çok olmuş makarnasabah 09.00
2 yk avakado, 1 dilim keçi peyniri, domates, 4 lokma unsuz ekmek (badem unu ve yulaf kepeğinden)
öğlen 12.30
5-6 yk zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk bakla fava, 3 yk yoğurt
ara 15.30
2 mandalina
akşam 19.00
3 parça tavuk kanat, 2 servis kaşığı sade makarna, 1 yk bakla fava
1,75 lt su, 40 dk tempolu yürüyüş
Trambolin harika kalori yaktırıyor ama yavaş yavaş başlamak lazım arttırarakbaşarılar canım
bende de trambolin var. ben de uzun süredir yapmadım. aslında haftasonu yapayım istiyorum. gözüm alırsa az sonra da yapabilirim.
en azindan buda bi çözüm abla. hiç yapmamaktan iyidir böyle devamevet hilalcim gerçekten vaktim olmuyor. çok yoğunum ve eve çok yorgun geliyorum. ama şimdi havalar yağmurlu ve çok soğuk değilken öğlen müsait olursam 30 dk yürüyorum. ama uygun olmazsam ki son dönem pek çıkamadım, akşam üzeri iş çıkışı 40 dk tempolu yürüyorum. en azından 40 dk sporum böyle oluyor. öğlen de yaparsam 70 dk olur. eve gelince zor. inan yerimden kalkacak halim olmuyor. şu an bile seninle yazışırken diyorum ki ev spor ayakkabımı giyip azcık trambolinde zıplayayım ama gözüm yemiyor. dur bakalım....
demek istediğim buydu iste ablakızlar neredesiniz? kimde uğramadı.
Sağol canımAfiywt olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?