- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.821
Çok sevindim Kamilem. İnşallah aradaki farkı hemen kapatır. Pek çok aile sırf eğitim imkanları için İÇEM e gidebilsin çocukları diye Eskişehir e yerleşiyor. İnşallah sizin özel eğitime ihtiyacınız olmayacak.ameliyat çok işe yaradı canım yeni cihaximizla çok güzelduyuyorhatta fısıltiyi bile konuşmaya başladı cümle yok belkiama istekleriniifade ediyor yirmi falankelime söylüyor hayvan sesleri çıkartıyor tek tek biliyor hepsini dediklerimi anlıyor suan soruları anlaması için uğraşıyoruz ona çalıştırıyoruz ama bütün öğretmenlerçok çok iyi olduğunusöylüyortabi buda bizi mutluediyor hayat kaynağm resmen çok tatlı bakalım yasitlariylafarkı olmayacak diyor öğretmenleri dualarim hep onun için
Oooo hemde Nasıl bir başarı böyle. Tebrik ederim mmben üstüme alınmıyom valla
aynen. ekmek niyetine say. soslu değildi. bir de tavuklar azdı zaten. tek başına doymazdım. evet menülerden özellikle karbonhidratı çıkarmaya çalışıyorum.
aaaa bu arada beni tebrik edebilirsin. çünkü bugün yarım saat arayla 2 parça bitteri ve fıstıklı baklavayı reddettim. büyük başarı benim için
Anamm korkutuyorsun beni. Bugün aslında yatardım ama sırf sen şimdi bol bol spor yaparsın diye kalktım spor yaptımKızlar 2 mil leslie daha yapıldı. jilliandan sonra biraz zorladi ama tamamladim :) bacaklarim pıt pıt atıyor suan
Hakket haaa valla fena geliyorsun sen bende 4 mil Leslie yaptım bide 7 dk zıpladıydım dedim yok ya yapmamıştır bu kadar spor yapmaz olur mu 1 saat 10 dk yapmış. 3 dk daha zıplıyımda öyle geliyim bari sana yetişeyimAfiyet olsun baharim kız neye uzuldun bakim o kadar sorun yapma 2 mil leslie yap geçer
Zorrr beybisi fena geliyorummm
inş elimizdengeleniyapıcaz içim dışında her hafta Konyaya gidiyoruz diltem diye bi yer var sadece koklear implantli çocuklara eğitim veren bi rehabilitasyon merkezi ama içemde rehabilitasyon da belli bi yere kadar is bizde bitiyor evde bitiyortek korkum bakıcı girince araya nolacak inş onuda bi ay oncesinden eve alaçam kendime göre önce bakiciya eğitimverecem inş istediğimiz sonucu alır ve devam ederizÇok sevindim Kamilem. İnşallah aradaki farkı hemen kapatır. Pek çok aile sırf eğitim imkanları için İÇEM e gidebilsin çocukları diye Eskişehir e yerleşiyor. İnşallah sizin özel eğitime ihtiyacınız olmayacak.
Meyve kısmını yapmadığım ve sporumu yaptıgım surece hep 2 ye yakın verdim ben. İnş da devam eder be hemen hedefe ulaşırım. İnş senin içinde olur ve sende verirsin ve hepsinde yağdan verirsin inşcuma için güzel menu
teşekkürederimcanım
yinedehelva falançok ekleme sen menune
teşekkürederimcanım
akşamolmasa iyiydi makarna
canım ben aslındasürekli bursa olacanda öğretmenimiz tel tablet yasakladı oglana e oda fena alismiwti görünce elimizde hemen yapisiyo o yüzdeno uyanıkken yapamıyorum bakmıyorum bebeğimiçin şimdi uyuttm geldim
ooo harika baya hırs var sizde
e cuma artikbişi demiyelimde akşamolmasa iyiydi
spor yapamıyorumki şu saattensonra yapacam yaparsam onuda artık bitiyorum ah spor iyi geliyo biliyorumdaaaa
harika ya çok iyi ben daha hic iki kilo vermedim çok tebrikediyorum
güzel canımTebrikler
ay ablam geçmişolsun yaaa üzüldüm en kisa zamandadonersin ins
olsun eksiolsun
inş kilo almasını canım görüşürüz
ben bi ara çok yapardım alısınca iyi oluyoda ilk zamanlar baya mahvediyo
Süper canm afiyet olsunSabah8:30
2 dilim ekmek 1 çk acuka
Öğle 13:00
6 yk Ispanak kavurması
2 dilim ekmek
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 elma
Akşam 18:00
5 köfte
1 dilim ekmek
1/2 atom marul
Spor yok bugün gidemedim.
Yeeahuu kupayı almışım. Haftayıda alıcam***9.Takim 492. Etap Grup İçi İlk 3***
1.Nilyyyaaannn%2.68
2.nanekekik %1.65
3.dagyolu %1.46
Aile büyüklerinin refakat etme şansı yok mu bakıcıya?inş elimizdengeleniyapıcaz içim dışında her hafta Konyaya gidiyoruz diltem diye bi yer var sadece koklear implantli çocuklara eğitim veren bi rehabilitasyon merkezi ama içemde rehabilitasyon da belli bi yere kadar is bizde bitiyor evde bitiyortek korkum bakıcı girince araya nolacak inş onuda bi ay oncesinden eve alaçam kendime göre önce bakiciya eğitimverecem inş istediğimiz sonucu alır ve devam ederiz
Teşekkürler.Süper canm afiyet olsun
IYIKI EVDE TARTI YOK MORAL BOZMAKTA YOKAfiyet olsun baharim kız neye uzuldun bakim o kadar sorun yapma 2 mil leslie yap geçer
Zorrr beybisi fena geliyorummm
ELLERINE SAGLIK CANIM SUAN BENIM TEL KARDESTE ONUN ARJ BITTI BENDE ESIMIN TELI ALDIM SU BUYUK HARFI BILE DUZELTEMEDIMÇocuğu uyutayim hallederim canım
Sağol Kamilem. Allah ıın izniyle bu hafta daha iddialıyım. Kafa olarak diyete daha adapte hissediyorum. Karar verdim üç ay kendimi tutacağım ve artık zayıflamak için daha çok eziyet etmeyeceğim kendime.
CANIM BU HAFTA SPOR DKLARINI YAZACAKTIK YABuradan devam ederdim demişsiniz de.
EN DPGRUSU BIZIMKIDE DU ARA COK DUSTU MUMKUN MERTEBE O UYURKEN ALMAYA CALISIYORUMcuma için güzel menu
teşekkürederimcanım
yinedehelva falançok ekleme sen menune
teşekkürederimcanım
akşamolmasa iyiydi makarna
canım ben aslındasürekli bursa olacanda öğretmenimiz tel tablet yasakladı oglana e oda fena alismiwti görünce elimizde hemen yapisiyo o yüzdeno uyanıkken yapamıyorum bakmıyorum bebeğimiçin şimdi uyuttm geldim
ooo harika baya hırs var sizde
e cuma artikbişi demiyelimde akşamolmasa iyiydi
spor yapamıyorumki şu saattensonra yapacam yaparsam onuda artık bitiyorum ah spor iyi geliyo biliyorumdaaaa
harika ya çok iyi ben daha hic iki kilo vermedim çok tebrikediyorum
güzel canımTebrikler
ay ablam geçmişolsun yaaa üzüldüm en kisa zamandadonersin ins
olsun eksiolsun
inş kilo almasını canım görüşürüz
ben bi ara çok yapardım alısınca iyi oluyoda ilk zamanlar baya mahvediyo
AFIYET PLSUN GUZEL MENUSabah8:30
2 dilim ekmek 1 çk acuka
Öğle 13:00
6 yk Ispanak kavurması
2 dilim ekmek
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 elma
Akşam 18:00
5 köfte
1 dilim ekmek
1/2 atom marul
Spor yok bugün gidemedim.
NE GUZEL GELISMELER MASALLAHameliyat çok işe yaradı canım yeni cihaximizla çok güzelduyuyorhatta fısıltiyi bile konuşmaya başladı cümle yok belkiama istekleriniifade ediyor yirmi falankelime söylüyor hayvan sesleri çıkartıyor tek tek biliyor hepsini dediklerimi anlıyor suan soruları anlaması için uğraşıyoruz ona çalıştırıyoruz ama bütün öğretmenlerçok çok iyi olduğunusöylüyortabi buda bizi mutluediyor hayat kaynağm resmen çok tatlı bakalım yasitlariylafarkı olmayacak diyor öğretmenleri dualarim hep onun için
BENIM LISTEMDE 7 DLM 4 DLM CORBA OLARAK 3 DLM DIREK EKMEKDaha önceki diyetisyenimin verdiği diyet listesini uygulamaya çalışıyorum. Orada 5.5 dilim veriyordu günlük. Ama bugün sayım yaptığım için biraz fazla yedim. Yorulacağım diye. Normalde onu 4 dilİm olarak uygulamayı düşünüyorum canım.
HAFTAYA BIRINCIYIM :)***9.Takim 492. Etap Grup İçi İlk 3***
1.Nilyyyaaannn%2.68
2.nanekekik %1.65
3.dagyolu %1.46
COK DOGRU CANIM HEM ONADA ALISMIS OLURinş elimizdengeleniyapıcaz içim dışında her hafta Konyaya gidiyoruz diltem diye bi yer var sadece koklear implantli çocuklara eğitim veren bi rehabilitasyon merkezi ama içemde rehabilitasyon da belli bi yere kadar is bizde bitiyor evde bitiyortek korkum bakıcı girince araya nolacak inş onuda bi ay oncesinden eve alaçam kendime göre önce bakiciya eğitimverecem inş istediğimiz sonucu alır ve devam ederiz
HAFTAYA BEN ALACSGIM BABYYeeahuu kupayı almışım. Haftayıda alıcam
yok canım ya kV razi edemedikhayvanları sat gel diyoruz gelmiyo yapacakbişeyyokAile büyüklerinin refakat etme şansı yok mu bakıcıya?
evet azcık şey hemen geliyo uuuucak aç diyo illa uçakbakacak trenaraba falan bu sınır sartIYIKI EVDE TARTI YOK MORAL BOZMAKTA YOK
ELLERINE SAGLIK CANIM SUAN BENIM TEL KARDESTE ONUN ARJ BITTI BENDE ESIMIN TELI ALDIM SU BUYUK HARFI BILE DUZELTEMEDIM
CANIM BU HAFTA SPOR DKLARINI YAZACAKTIK YA
EN DPGRUSU BIZIMKIDE DU ARA COK DUSTU MUMKUN MERTEBE O UYURKEN ALMAYA CALISIYORUM
AFIYET PLSUN GUZEL MENU
NE GUZEL GELISMELER MASALLAH
BENIM LISTEMDE 7 DLM 4 DLM CORBA OLARAK 3 DLM DIREK EKMEK
HAFTAYA BIRINCIYIM :)
COK DOGRU CANIM HEM ONADA ALISMIS OLUR
HAFTAYA BEN ALACSGIM BABY
Haydi bakalım . İyi olan kazansınIYIKI EVDE TARTI YOK MORAL BOZMAKTA YOK
ELLERINE SAGLIK CANIM SUAN BENIM TEL KARDESTE ONUN ARJ BITTI BENDE ESIMIN TELI ALDIM SU BUYUK HARFI BILE DUZELTEMEDIM
CANIM BU HAFTA SPOR DKLARINI YAZACAKTIK YA
EN DPGRUSU BIZIMKIDE DU ARA COK DUSTU MUMKUN MERTEBE O UYURKEN ALMAYA CALISIYORUM
AFIYET PLSUN GUZEL MENU
NE GUZEL GELISMELER MASALLAH
BENIM LISTEMDE 7 DLM 4 DLM CORBA OLARAK 3 DLM DIREK EKMEK
HAFTAYA BIRINCIYIM :)
COK DOGRU CANIM HEM ONADA ALISMIS OLUR
HAFTAYA BEN ALACSGIM BABY
İyi geceler baharcımBEN YATIYIM KIZLAR ESIMIN MSJ ISINI COZEMEDIM BUYUK BUYUK YAZIYOR DUZELMIYOR
Sanada iyi geceler canmneysebenyatarkızlar yarın görüşürüz
Kamilem canım sen istersen herseyi başarırsin sende çok tatlısın canım benim. Babacım çıktı hastaneden bende kalicak 10 gün kadar eve giderse gelen giden bitmez malum enfeksiyon olayı ameliyat sonrası önemli çok şükür iyi hersey yolunda :)evet canım bugün yeni birsayfadaha açtım bu sefer ons 70 in altınainmeden bi kriz yaşamam
zatenbenim galibaen büyük zaaafimbu moral bozuluncayiyorum keşke si sinirlenince yiyemeyenlerden olayım
çok sağol elifim yüzüm güldü sabah okuyunca gerçekten boş yere bitiriyorumkendimi belkidehata bende onun gibi çabuk silip devam etmek bi çok şeyi kolaylaştıracak
inş dediğin gibi istediğim kiloya inerim en kisa zamanda
kız sen çok tatlisin nedense içimden geldi bi arada babamın nasil oldu
ay ablam yaaaa canimsin gerçekten mutlu oldum sevindim görünce enerjini fazlasıyla alabiliyorum ve cok cok tesekkurederim desteğiniçin bugün güzelbaşladım güzeldevam ediyoruminş yarına arti olmayacak inş eksi olmasa bile zihnimi tekrar toparladım düştüğümyerden tekrar kalkicam yola devam kaçıncı tekrar devam edisim bilmiyorumama yinede devam
elbet birgün kader benden bikacak moralini bozmak için sebep bulamayacak ve yakami bırakacak eminim
kız sende benim gibisingit gel Kürkçü dükkanı bence boşa gitme elbet geri gelecen yere
bugün 500 artık var anayasa bişi kalmayacak eminim sadece bi hafta boşa gitti yine iki kelam yüzünden
devamcanım pes etmiyorum herzamanolduğu gibi biraz modum düşüyor yada dusuruluyo zaman zaman
herseyerağmendevam
ooo bomba olmak için baya gayret var galiba
hım ikinci berilmi yetişiyor ne çemkir gülüm çemkir bize bu lazım
ay nası güldüm delirdi nerden bulursunuz böyle şeyleri
iyi olur bencede listede olmayanlara işin yerini demişki a benim gibi
kereviz yok canım öyle bişi hiç duymadım bu arada bende o beş saat daha fazlasınazor dayanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?