Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sevindim Kamilem. İnşallah aradaki farkı hemen kapatır. Pek çok aile sırf eğitim imkanları için İÇEM e gidebilsin çocukları diye Eskişehir e yerleşiyor. İnşallah sizin özel eğitime ihtiyacınız olmayacak.

Oooo hemde Nasıl bir başarı böyle. Tebrik ederim mm

Afiyet olsun baharim kız neye uzuldun bakim o kadar sorun yapma 2 mil leslie yap geçer

Zorrr beybisi fena geliyorummm
Hakket haaa valla fena geliyorsun sen bende 4 mil Leslie yaptım bide 7 dk zıpladıydım dedim yok ya yapmamıştır bu kadar spor yapmaz olur mu 1 saat 10 dk yapmış. 3 dk daha zıplıyımda öyle geliyim bari sana yetişeyim

inş elimizdengeleniyapıcaz içim dışında her hafta Konyaya gidiyoruz diltem diye bi yer var sadece koklear implantli çocuklara eğitim veren bi rehabilitasyon merkezi ama içemde rehabilitasyon da belli bi yere kadar is bizde bitiyor evde bitiyortek korkum bakıcı girince araya nolacak inş onuda bi ay oncesinden eve alaçam kendime göre önce bakiciya eğitimverecem inş istediğimiz sonucu alır ve devam ederiz

Meyve kısmını yapmadığım ve sporumu yaptıgım surece hep 2 ye yakın verdim ben. İnş da devam eder be hemen hedefe ulaşırım. İnş senin içinde olur ve sende verirsin ve hepsinde yağdan verirsin inş

Aile büyüklerinin refakat etme şansı yok mu bakıcıya?

Afiyet olsun baharim kız neye uzuldun bakim o kadar sorun yapma 2 mil leslie yap geçer

Zorrr beybisi fena geliyorummm
IYIKI EVDE TARTI YOK MORAL BOZMAKTA YOK
Çocuğu uyutayim hallederim canım
ELLERINE SAGLIK CANIM SUAN BENIM TEL KARDESTE ONUN ARJ BITTI BENDE ESIMIN TELI ALDIM SU BUYUK HARFI BILE DUZELTEMEDIM
Sağol Kamilem. Allah ıın izniyle bu hafta daha iddialıyım. Kafa olarak diyete daha adapte hissediyorum. Karar verdim üç ay kendimi tutacağım ve artık zayıflamak için daha çok eziyet etmeyeceğim kendime.

Buradan devam ederdim demişsiniz de.
CANIM BU HAFTA SPOR DKLARINI YAZACAKTIK YA
EN DPGRUSU BIZIMKIDE DU ARA COK DUSTU MUMKUN MERTEBE O UYURKEN ALMAYA CALISIYORUM
Sabah8:30
2 dilim ekmek 1 çk acuka
Öğle 13:00
6 yk Ispanak kavurması
2 dilim ekmek
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 elma
Akşam 18:00
5 köfte
1 dilim ekmek
1/2 atom marul
Spor yok bugün gidemedim.
AFIYET PLSUN GUZEL MENU
NE GUZEL GELISMELER MASALLAH
BENIM LISTEMDE 7 DLM 4 DLM CORBA OLARAK 3 DLM DIREK EKMEK
***9.Takim 492. Etap Grup İçi İlk 3***

1.Nilyyyaaannn%2.68

2.nanekekik %1.65
3.dagyolu %1.46
HAFTAYA BIRINCIYIM :)
COK DOGRU CANIM HEM ONADA ALISMIS OLUR
Yeeahuu kupayı almışım. Haftayıda alıcam
HAFTAYA BEN ALACSGIM BABY

Bugünkü menüm

Sabah 8.00
1 yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1 dilim ekmek
1 bardak neskafe

Öğlen 12.00
2 mandalina

Akşam 17.00
Yarım nar
Çeyrek armut
1 tabak patlıcan yemeği (barbunya yalan oldu)
1 mandalina
15 fıstık

Spor 1 saat lesli 11 dk zıplama
Sıvı 2.5 lt su 2 bardak yeşil cay

Aile büyüklerinin refakat etme şansı yok mu bakıcıya?
yok canım ya kV razi edemedikhayvanları sat gel diyoruz gelmiyo yapacakbişeyyok
evet azcık şey hemen geliyo uuuucak aç diyo illa uçakbakacak trenaraba falan bu sınır sart

Haydi bakalım . İyi olan kazansın

Kamilem canım sen istersen herseyi başarırsin sende çok tatlısın canım benim. Babacım çıktı hastaneden bende kalicak 10 gün kadar eve giderse gelen giden bitmez malum enfeksiyon olayı ameliyat sonrası önemli çok şükür iyi hersey yolunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…