- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.121
ben en hantalolduğum zamanbile bitirdim canım beni. kaslar biraz güçlü galiba sadece ilk başladığımız ertesigünü bacaklarımcok ağrıyor yoksa dayanirimAfiyet olsun canım menun güzel. kiz bitirebilcenmi jilliani ben daha tam yapamıyorum suan
Sağol canımgüzelcanım afiyet olsun
afiyet olsun canım
güzel iremcim
olmazsın iremim biliyoruz seni
afiyet olsun
akşam olmasa pilav gayet güzelmiş
akşam düzgün bi yemekyiyeyedin be gülüm
kuymak ta yağ çok değildirumarım
İnan aklım dan hersey silinmiş gibi ne bulduysak gömdüm resmenKız sen benden deneyimlisin sabah başla canım. senin menulerin her zaman çok güzeldi
Kamilem sıkılasmak için mi yapıyorsun.ben en hantalolduğum zamanbile bitirdim canım beni. kaslar biraz güçlü galiba sadece ilk başladığımız ertesigünü bacaklarımcok ağrıyor yoksa dayanirim
Helal olsun valla canım ben bugün baya kotuydum ama yürüyüş iyi geldi ondan sonra duzeldim birazben en hantalolduğum zamanbile bitirdim canım beni. kaslar biraz güçlü galiba sadece ilk başladığımız ertesigünü bacaklarımcok ağrıyor yoksa dayanirim
O zaman yarından itibaren menü yazmaya başla elifim. Bence bu bile seni motive ederİnan aklım dan hersey silinmiş gibi ne bulduysak gömdüm resmenyazık yahu çektiğim eziyete başa dönmeden dur demem lazım bu duruma
Guzel fikir valla öyle yapim. Ayça kaya ya bakim yarın :) elif neden diskalifiye oldu ?O zaman yarından itibaren menü yazmaya başla elifim. Bence bu bile seni motive eder
nazara geldik herkes hasta herkes yoğun canım baban nasıl olduAnam sessizlesmis buralar niyekine :)
bende leslie başkasını yapamıyorumAfiyet olsun canım menun güzel. kiz bitirebilcenmi jilliani ben daha tam yapamıyorum suan
Foruma girdiği halde bildirim yapmadı canım yazmadi bile. 2 haftada diskalifiye olduGuzel fikir valla öyle yapim. Ayça kaya ya bakim yarın :) elif neden diskalifiye oldu ?
Bende suan leslie + jillian yapiyorum arada da dışarda yürüyüşbende leslie başkasını yapamıyorum
hastamısın hilal canHelal olsun valla canım ben bugün baya kotuydum ama yürüyüş iyi geldi ondan sonra duzeldim biraz
maşallah diyim ozamanBende suan leslie + jillian yapiyorum arada da dışarda yürüyüş
Abla totom yeni yer gördü şimdi oturdum kahve ve 9takim keyfi yapıyorumPert bır halde yatıyoz bız hala
Sen ne yapıyon bahar
Vay vay ben cok severim etkinlik sonrasi kahveler çaylar yemekler kuzenler dedikodularinşallah canım ya valla dün baya yorucu geçti hayattimda hiç 50 kişiye kahve yapmamistim
Hadi gozun aydin dileğim ağız tadıyla oturselam gençler taşınma işim bitti çok şükür kahvaltımla beraber normal menülerime dönüyorum artık akşamda spor yapmaya çalışıcam
Ben gebeliği ovu testi ile öğrendim onun dışında işime yaramadı beni daha bi strese sokmuştuBilemiyorum ki canım. kızım olmadan önce doktorlar pkolu olduğum için çocuğunun olması zor olabilir hatta tedavi görebilirsin dediler sonra bebek düşününce korunmayı bıraktık 1 hafta içinde oldurabbim isteyince oluyormuş. hatta o zaman ovulasyon testleri almştm şimdi kullanırım artık herşey Allahtan
Abla bi git gorun diyecegimde ikizler koca elif nefes kendine vakit kalmıyor mu ki diye dusundum şuanYok kuzum bu kıloyla spor ayakkabıdan başka gıyemıyom
Bugun evdeyım ve gecmedı hala
O cok kötü işte en zor zamanlar beyin düşünmeyi bırakıp kontrolsüzce yiyor kendimden biliyorum ama sen halledersin yarin bi bismillah deYok annem bu oturamıyor
6 da kalkıp gecede 10 kez kalkınca mutfakla kankı oldum resmen
Yok artik abla koylerdede inekler öyle merada gezmiyir valla çoğu yerde ahırın içinde taze ot bi yere kadar aynı yem ve besi yemi veriliyor sehirdekiyle mandiradan aldigin sütle etle başla senTavuk tammamda
İnegınde otlayanı gezenı dıyo hoca
Köye gıtmek Laz'ım bence
Herseye rağmen yarın alış verıs yapıp baslıyacam masalım
Gelelim menüye
Sabah: 8.00
10 badem
1 neskafe
Sabah 11.00
2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
1 domates
Öğlen 14.00
Yarım ayva
2 mandalın
10 fıstık
1 kabak haşlaması yoğurtlu
Akşam
100 gr tavuk gögüs
1 tabak kabak haslaması
Spor: 1 saat 15 dk yapıldı + 16 dk yapılcak
Sıvı 1 bardak yeşil çay 2lt su şimdilik 2.5 yapılacak
Vitamin konusunda dagyolu bilgi vermiş ben kullanmadım hiç onun dışında fıstığı 7tane spor öncesi 1cb sütle spor sonrasında yine 7tane 1cb sütle tüketirken sana faydası bile olur kas degil yağ yakarsinBugün tartıldım o yüzden morarman çöktüm ve biraz fazla yedim -100 gr çıktı sabah oysaki -400 fln çıkmasını bekliyodum. Yarın görücez artık. Kızlar birkaç sorum var.
1- bu hafata söz verdim kendime başka meyve yemicem diye ama aş erer gibiyim. Bi meyveye bide fıstığa napcam bilmiyorum.Çok mu zararlılar bunlar.
2- balık yağı kullanmak istiyorum çok unutkan oldum sabah mı almaya başlıyım bide vitamin Karatay tavsiye ediyordu dimi.
Güzel menüMenum
Sabah 12
2 haşlanmış yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Bir tatlı kaşığı cevizli kahvaltilik sos
Yarım salatalık
ara 16 da
Yarım koçan mısır
Yarım çay bardağı leblebi üzüm
Akşam 18
2 kabak yağsız tavada pisti
Bir kase yoğurt
Su 1.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş
Sabah 11:00
1. Haşlanmış yumurta
1d ekmek
2 domates
1 Pınar light karper peyniri
2 fincan çay
Ara13:00
1/4 atom marul
Akşam 18:30
5 köfte
3 Çiçek haşlanmış karnıbahar
125 g Sütaş'tan light yoğurt
1/4 atom marul
Spor yok
Menü güzel moralini bozma daha yeni başladık haftayaBu hafta çok kasıyorum ama İnşallah mors olmam.
Güzel menü1:00 bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
5 zeytin
1kase menemen
3 :00 bir mandalina
6:30 bir kase baharatlı yogurt salata
1tabak yumurtalı ıspanak 1dilim ekmek
2bardak bitki çayı, 8 bardak su
İşyerinde mecbur yiyordum pilavı keşke yemeseydin evdede diyecektir ama bu hafta zaten yemeyecekmissinMenümm
Kahvaltı 10:00
Bol yeşilikli yumurta salatası, tulum peyniri, domates, salatalım 2 ince dlm tb ekmek
Akşam 16:00
6 yk kıymalı patlıcan yemeği, 3 kaşık pilav
Salata
Ara 20:00
Türkkahvesi
2 lt su
45 dk yuruyus
Akşam uc meyve artı erik çok bence 4meyve ediyor çünkü abla şekere dikkat12.30
peynirli yumurta, 2-3 pastırma, avakadolu domates, 2 dilim tbe
15.30
2-3 pastırma, peynir, 3 yk yoğurt, 2 dilim tbe
19.00
3 kepçe börülceli tarhana çorbası, 2 mandalina, 3 erik kurusu, 3 çiğ badem
1,75 lt su
Yorum yok kuymak yediğin icin ajsam hafif tutmusdun ama aman dikkat turşular idem yapmasinBugün kahvaltiyi geç yaptığımdan akşamı geçiştirmeye çalıştım
Sabah 11-12
3 yumurtadan sadece cıvıl peynirle yapılmış tereyağlı kuymak domates turp
Akşam 16
Turşu salata
2 sekersiz kahve
1 maden suyu
2 lt su
En iyisini yapmissin valla baştan tavrını koymussunSağol özet için hilal im. Zuhal ablanın oğlu neden hastanede ki hayırdır
Aynen canım bende öyle düşünüyorum sana katılıyorum sonuna kadar telf yeterli. ben uzagim kimse gelmez zaten herkese enfeksiyon riski var dedim iyi yapmışsın dediler :)
Afiyet olsun kamilem güzel menügururla menüsü sunarım bayagi 0 kaçamak bi menu oldu
sabah9:00
3ceviz 2yK tulum peynir
1yumurta salatalık marul
ogle14:00
1tabak taze fasulye
salata yoğurt
ara 1avuc kabakÇekirdeğive kahve
akşam 18:00
salata yoğurt
2yK çorba tadına baktim
şu 3lt
spor çocuklar uyusun jillian yapacam
İnan aklım dan hersey silinmiş gibi ne bulduysak gömdüm resmenyazık yahu çektiğim eziyete başa dönmeden dur demem lazım bu duruma
Evet canım sukur iyi gidiyor ezeli rakibine sahalara döndüğüne goreNorth River Bahar im diyetisyenlere gitmeler yagdan vermeler bişeyler bişeyler maşallah sana.
ay sessizlik buysaAnam sessizlesmis buralar niyekine :)
Ayy herkese gelmiş geçmiş olsun. Babam iyi şükurler olsun yatıyor oturuyor nefes egzersızlerı derken daha da iyi olucak insallah.nazara geldik herkes hasta herkes yoğun canım baban nasıl oldu
aa neden acaba oyle oldu üzüldüm yaForuma girdiği halde bildirim yapmadı canım yazmadi bile. 2 haftada diskalifiye oldu
iyi yapmışsın diyetisyene gitmek le altin bilgileri paylaşırsin artık benimle de, yarın senin verdiğin ayça kaya diyetine başlıyorum inşallah zayiflamaya son gaz devam baby.Abla totom yeni yer gördü şimdi oturdum kahve ve 9takim keyfi yapıyorum
Vay vay ben cok severim etkinlik sonrasi kahveler çaylar yemekler kuzenler dedikodular
Hadi gozun aydin dileğim ağız tadıyla otur
Ben gebeliği ovu testi ile öğrendim onun dışında işime yaramadı beni daha bi strese sokmuştu
Abla bi git gorun diyecegimde ikizler koca elif nefes kendine vakit kalmıyor mu ki diye dusundum şuan
O cok kötü işte en zor zamanlar beyin düşünmeyi bırakıp kontrolsüzce yiyor kendimden biliyorum ama sen halledersin yarin bi bismillah de
Yok artik abla koylerdede inekler öyle merada gezmiyir valla çoğu yerde ahırın içinde taze ot bi yere kadar aynı yem ve besi yemi veriliyor sehirdekiyle mandiradan aldigin sütle etle başla sen
Tavukta bio dan al bi dene 10dk pisiyirsa organik değildir organik 30dk yı buluyor en az yaşlı tavuklar organikse 40-50dk da pişer
Yumurtada kucuk yumurtaları tercih et yumurtanın boyutu buyudukve besin değeri duser buyuk yumurtayı yaşlı tavuk yapar ee yaşlanmış bir tavukta yeterli vit min saglayamiyor menepoza giriyor bi nevi
Vitamin konusunda dagyolu bilgi vermiş ben kullanmadım hiç onun dışında fıstığı 7tane spor öncesi 1cb sütle spor sonrasında yine 7tane 1cb sütle tüketirken sana faydası bile olur kas degil yağ yakarsin
Güzel menü
Menü güzel moralini bozma daha yeni başladık haftaya
Güzel menü
İşyerinde mecbur yiyordum pilavı keşke yemeseydin evdede diyecektir ama bu hafta zaten yemeyecekmissin
Akşam uc meyve artı erik çok bence 4meyve ediyor çünkü abla şekere dikkat
Yorum yok kuymak yediğin icin ajsam hafif tutmusdun ama aman dikkat turşular idem yapmasin
En iyisini yapmissin valla baştan tavrını koymussun
Afiyet olsun kamilem güzel menü
Evet canım sukur iyi gidiyor ezeli rakibine sahalara döndüğüne gorebu arada farkı kapatalim dedim
ay sessizlik buysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?