Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pert bır halde yatıyoz bız hala
Sen ne yapıyon bahar
Abla totom yeni yer gördü şimdi oturdum kahve ve 9takim keyfi yapıyorum
inşallah canım ya valla dün baya yorucu geçti hayattimda hiç 50 kişiye kahve yapmamistim
Vay vay ben cok severim etkinlik sonrasi kahveler çaylar yemekler kuzenler dedikodular
selam gençler taşınma işim bitti çok şükür kahvaltımla beraber normal menülerime dönüyorum artık akşamda spor yapmaya çalışıcam
Hadi gozun aydin dileğim ağız tadıyla otur
Ben gebeliği ovu testi ile öğrendim onun dışında işime yaramadı beni daha bi strese sokmuştu
Yok kuzum bu kıloyla spor ayakkabıdan başka gıyemıyom
Bugun evdeyım ve gecmedı hala
Abla bi git gorun diyecegimde ikizler koca elif nefes kendine vakit kalmıyor mu ki diye dusundum şuan
Yok annem bu oturamıyor
6 da kalkıp gecede 10 kez kalkınca mutfakla kankı oldum resmen
O cok kötü işte en zor zamanlar beyin düşünmeyi bırakıp kontrolsüzce yiyor kendimden biliyorum ama sen halledersin yarin bi bismillah de
Tavuk tammamda
İnegınde otlayanı gezenı dıyo hoca
Köye gıtmek Laz'ım bence
Herseye rağmen yarın alış verıs yapıp baslıyacam masalım
Yok artik abla koylerdede inekler öyle merada gezmiyir valla çoğu yerde ahırın içinde taze ot bi yere kadar aynı yem ve besi yemi veriliyor sehirdekiyle mandiradan aldigin sütle etle başla sen
Tavukta bio dan al bi dene 10dk pisiyirsa organik değildir organik 30dk yı buluyor en az yaşlı tavuklar organikse 40-50dk da pişer
Yumurtada kucuk yumurtaları tercih et yumurtanın boyutu buyudukve besin değeri duser buyuk yumurtayı yaşlı tavuk yapar ee yaşlanmış bir tavukta yeterli vit min saglayamiyor menepoza giriyor bi nevi

Vitamin konusunda dagyolu bilgi vermiş ben kullanmadım hiç onun dışında fıstığı 7tane spor öncesi 1cb sütle spor sonrasında yine 7tane 1cb sütle tüketirken sana faydası bile olur kas degil yağ yakarsin
Güzel menü

Bu hafta çok kasıyorum ama İnşallah mors olmam.
Menü güzel moralini bozma daha yeni başladık haftaya
1:00 bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
5 zeytin
1kase menemen

3 :00 bir mandalina

6:30 bir kase baharatlı yogurt salata
1tabak yumurtalı ıspanak 1dilim ekmek
2bardak bitki çayı, 8 bardak su
Güzel menü
İşyerinde mecbur yiyordum pilavı keşke yemeseydin evdede diyecektir ama bu hafta zaten yemeyecekmissin
12.30
peynirli yumurta, 2-3 pastırma, avakadolu domates, 2 dilim tbe
15.30
2-3 pastırma, peynir, 3 yk yoğurt, 2 dilim tbe
19.00
3 kepçe börülceli tarhana çorbası, 2 mandalina, 3 erik kurusu, 3 çiğ badem

1,75 lt su
Akşam uc meyve artı erik çok bence 4meyve ediyor çünkü abla şekere dikkat
Yorum yok kuymak yediğin icin ajsam hafif tutmusdun ama aman dikkat turşular idem yapmasin
En iyisini yapmissin valla baştan tavrını koymussun
Afiyet olsun kamilem güzel menü
İnan aklım dan hersey silinmiş gibi ne bulduysak gömdüm resmen yazık yahu çektiğim eziyete başa dönmeden dur demem lazım bu duruma

North River Bahar im diyetisyenlere gitmeler yagdan vermeler bişeyler bişeyler maşallah sana.
Evet canım sukur iyi gidiyor ezeli rakibine sahalara döndüğüne gore bu arada farkı kapatalim dedim
Anam sessizlesmis buralar niyekine :)
ay sessizlik buysa

Geldim geldim eve geldik gündüz cok uyuyan oğlum uyku uyumak bilmedi onu uyuttum dusa girdim saçlarını bile kurutmsdim kahve yapıp size kostüm (benim koca bugun babama şikayet ediyor benim hatun kadınlar kulübü ile kafayı bozdu diyor)

Menü (bugün annemde tartildim -200g )
Sabah(11:00)
2dlm ekmek
2yumurta
1tatli kaşığı tereyağı
1tatli kaşığı bal
1kk peynir

Akşam(17:00)
1kase tarhana çorbası
4kucuk cinekop
Salata

Ara(20:00)
1fincan sütlü kahve
1kare bitter

Saatlerine ve aralara uyamadım ama en azından akşamki tatlıya balık sonrası helvaya patlamış mısır meyveye hayır dedim

nazara geldik herkes hasta herkes yoğun canım baban nasıl oldu
Ayy herkese gelmiş geçmiş olsun. Babam iyi şükurler olsun yatıyor oturuyor nefes egzersızlerı derken daha da iyi olucak insallah.

Foruma girdiği halde bildirim yapmadı canım yazmadi bile. 2 haftada diskalifiye oldu
aa neden acaba oyle oldu üzüldüm ya

iyi yapmışsın diyetisyene gitmek le altin bilgileri paylaşırsin artık benimle de, yarın senin verdiğin ayça kaya diyetine başlıyorum inşallah zayiflamaya son gaz devam baby.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…