Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Koruma dönemine kadar üç. Ay devam edeceğim sıkı bir diyetle . En azından öyle umuyorum. Sıkıldım bir al bir vermeye çalış . Vücudumda ben de yoruluyorum.
 
Eğer yöntem olarak doğum kontrol hapı kullanıyorsan belirli grup antibiyotikler( amoksisilin largopen augmentin klamoks gibi alfasilin ampisid gibi ) doğum kontrol ilaçlarının etkinliğini azaltır. Dolayısıyla hamile kalma riskini arttırır. Kısaca test yapsan iyi olur. Teyzem bu nedenle 42 yaşında hamile kaldı. Microgynon ve augmentin İ aynı anda kullandığı için. Sebebim planlarını öne almak zorunda kalabilirsin.
 
Bebiş planlarını yazdım Nasıl düzeltmiş
 
İyi atlatmışsın.
 
1:00 bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
5 zeytin
1kase menemen

3 :00 bir mandalina

6:30 bir kase baharatlı yogurt salata
1tabak yumurtalı ıspanak 1dilim ekmek
2bardak bitki çayı, 8 bardak su
 
menu süper su Nekadar
 
Oleyyyy özledik seni Dilek. Valla senin Azmi'ni özledim. Dilek kaçamaklarımda cek kulaklarımı nolur.
ayçam benim bende özledim valla
prenses benim ne haddime harika gidiyorsun bu sefer çok kısa zamanda mezun edicez seni sanki
 
Kahveden bişey olmaz canım. Keşke sigara böreğindende olmasa :) benim artık yağda kızaran seyleri görünce bile midem bulanıyor çöl şükür.
geçen gün eşim cips getirdi yiyecektim battı balık nasıl olsa diye ama üç tane zor yedim resmen yağ yiyormuşum gibi geldi ne kadar mutlu oldum yiyemedim ime :)
 
Gülşahım menun super pilav olmasaymış iyiymiş :)
 
dinlenmişsindir en azından hastamısın fulya geçmiş olsun canım
r.... dönemi canım. ağrım çoktu. uyumak iyi geldi herhalde. gün içinde de civanperçemi çayı içtim. iyi oldu.

Burda bio marketler var ama onlarda organık degılmıs
Kahveci Meyve
Et
Peynır
Zy yemek yıyemem
Offff cok delı sorular var ama halledecez fıstık
yurdışında mısın?

geçen gün eşim cips getirdi yiyecektim battı balık nasıl olsa diye ama üç tane zor yedim resmen yağ yiyormuşum gibi geldi ne kadar mutlu oldum yiyemedim ime :)
valla de mi nasıl götürüyorduk o paketleri
 
afiyet olsun canım menun güzel
Bu hafta çok kasıyorum ama İnşallah mors olmam.
bence olmazsın canım :)
1:00 bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
5 zeytin
1kase menemen

3 :00 bir mandalina

6:30 bir kase baharatlı yogurt salata
1tabak yumurtalı ıspanak 1dilim ekmek
2bardak bitki çayı, 8 bardak su
afiyet olsun dileğim menü güzel
pilav daha tüketme cumaya kadar diyecektim ama pro yapacakmissin afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 1914360

Yarın itibari ile cumaya kadar hatta cumada devam ederim ben protein diyeti yapıcam inşallah işe yararda listeye girebilrim
Inş yarar canım dene bakalım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…