- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.081
Koruma dönemine kadar üç. Ay devam edeceğim sıkı bir diyetle . En azından öyle umuyorum. Sıkıldım bir al bir vermeye çalış . Vücudumda ben de yoruluyorum.Light peynir light yoğurt gibi mi? Denemeden bilemezsin insan bazen doğru gördüğünü yapıyor ama bence öyle ise yapma bende çok düştüm aynı hataya herkeste söylüyor sağlıklı değil. BiraZcık spor birazcık dikkat valla gidiyor kilolar.
Eğer yöntem olarak doğum kontrol hapı kullanıyorsan belirli grup antibiyotikler( amoksisilin largopen augmentin klamoks gibi alfasilin ampisid gibi ) doğum kontrol ilaçlarının etkinliğini azaltır. Dolayısıyla hamile kalma riskini arttırır. Kısaca test yapsan iyi olur. Teyzem bu nedenle 42 yaşında hamile kaldı. Microgynon ve augmentin İ aynı anda kullandığı için. Sebebim planlarını öne almak zorunda kalabilirsin.Canım bn niye sana sormadım kii ben reglimden 1 hafta önce 3 tane antibiyotik aldım boğazım için ve günü gelince regl olamadım 10 gün geçti antibiyotikten olduğunu düşünüyorum testte de negatif çıktı var mı antibiyotiğin böyle bir etkisi
Bebiş planlarını yazdım Nasıl düzeltmişEğer yöntem olarak doğum kontrol hapı kullanıyorsan belirli grup antibiyotikler( amoksisilin largopen augmentin klamoks gibi alfasilin ampisid gibi ) doğum kontrol ilaçlarının etkinliğini azaltır. Dolayısıyla hamile kalma riskini arttırır. Kısaca test yapsan iyi olur. Teyzem bu nedenle 42 yaşında hamile kaldı. Microgynon ve augmentin İ aynı anda kullandığı için. Sebebim planlarını öne almak zorunda kalabilirsin.
İyi atlatmışsın.Günaydın hanımlar
Biz hala eve donmedik gorumcelerde kaldık
Dünku menum
KAHVALTI(11:00)
1 dilim carsi ekmek
Azicik peynir
Soğanlı salçalı yumurta
2 zeytin
2 bardak cay
AKŞAM(16:00)
1 kase tartana corbasi
Salata
4 yk kuru fasulye
ARA(20:00)
1 fincan Türk kahvesi ( o kadar kişiye kahve yaptıktan sonra içmemek olmazdı)
1 küçük sigara böreği gibi bir borek( ilaç alacağım için en masum olanı yemeğe çalıştım bir dünya şey vardı )
Su:2lt
olmazsın inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını versin canımBu hafta çok kasıyorum ama İnşallah mors olmam.
menu süper su NekadarSabah 11:00
1. Haşlanmış yumurta
1d ekmek
2 domates
1 Pınar light karper peyniri
2 fincan çay
Ara13:00
1/4 atom marul
Akşam 18:30
5 köfte
3 Çiçek haşlanmış karnıbahar
125 g Sütaş'tan light yoğurt
1/4 atom marul
Spor yok
ayçam benim bende özledim vallaOleyyyy özledik seni Dilek.Valla senin Azmi'ni özledim. Dilek kaçamaklarımda cek kulaklarımı nolur.
geçen gün eşim cips getirdi yiyecektim battı balık nasıl olsa diye ama üç tane zor yedim resmen yağ yiyormuşum gibi geldi ne kadar mutlu oldum yiyemedim ime :)Kahveden bişey olmaz canım. Keşke sigara böreğindende olmasa :) benim artık yağda kızaran seyleri görünce bile midem bulanıyor çöl şükür.
ne yedin kız çabuk yazBu gün bendede oldu tutamadım açkendimi ama en güzeli midem küçülmüş kaçamak olsa bile porsıyon küçük oluyor :)
nasıl Oldunuz kaptanımDün hastaneden ciktik naniskosu
Fitik ameliyati oldu 2 haftadir totisinde kosturuyor
Gülşahım menun super pilav olmasaymış iyiymiş :)Menümm
Kahvaltı 10:00
Bol yeşilikli yumurta salatası, tulum peyniri, domates, salatalım 2 ince dlm tb ekmek
Akşam 16:00
6 yk kıymalı patlıcan yemeği, 3 kaşık pilav
Salata
Ara 20:00
Türkkahvesi
2 lt su
45 dk yuruyus
Evet cnm haftasonu kaçamağım olsun odaGülşahım menun super pilav olmasaymış iyiymiş :)
r.... dönemi canım. ağrım çoktu. uyumak iyi geldi herhalde. gün içinde de civanperçemi çayı içtim. iyi oldu.dinlenmişsindir en azından hastamısın fulya geçmiş olsun canım
yurdışında mısın?Burda bio marketler var ama onlarda organık degılmıs
Kahveci Meyve
Et
Peynır
Zy yemek yıyemem
Offff cok delı sorular var ama halledecez fıstık
valla de mi nasıl götürüyorduk o paketlerigeçen gün eşim cips getirdi yiyecektim battı balık nasıl olsa diye ama üç tane zor yedim resmen yağ yiyormuşum gibi geldi ne kadar mutlu oldum yiyemedim ime :)
afiyet olsun canım menun güzelSabah 11:00
1. Haşlanmış yumurta
1d ekmek
2 domates
1 Pınar light karper peyniri
2 fincan çay
Ara13:00
1/4 atom marul
Akşam 18:30
5 köfte
3 Çiçek haşlanmış karnıbahar
125 g Sütaş'tan light yoğurt
1/4 atom marul
Spor yok
bence olmazsın canım :)Bu hafta çok kasıyorum ama İnşallah mors olmam.
afiyet olsun dileğim menü güzel1:00 bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
5 zeytin
1kase menemen
3 :00 bir mandalina
6:30 bir kase baharatlı yogurt salata
1tabak yumurtalı ıspanak 1dilim ekmek
2bardak bitki çayı, 8 bardak su
pilav daha tüketme cumaya kadar diyecektim ama pro yapacakmissin afiyet olsun canımMenümm
Kahvaltı 10:00
Bol yeşilikli yumurta salatası, tulum peyniri, domates, salatalım 2 ince dlm tb ekmek
Akşam 16:00
6 yk kıymalı patlıcan yemeği, 3 kaşık pilav
Salata
Ara 20:00
Türkkahvesi
2 lt su
45 dk yuruyus
Inş yarar canım dene bakalım :)Eki Görüntüle 1914360
Yarın itibari ile cumaya kadar hatta cumada devam ederim ben protein diyeti yapıcam inşallah işe yararda listeye girebilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?