Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Off hilal im çok üzüldüm ya Ne diyeyim bilemiyorum Allah yardımcın olsun doğru kararlar alırsın inşallah. Ellerin kırıl sin Erdem dicem de neyse ((((((

Şimdi nerde? Elime geçirsem ağzını burnunu duzlerdim onun elleri kirilasica zikkim içsin inşallah.
Sızdı kaldi. daha bununla da kalmadı da burda anlatılacak bisi degil valla bıktım artık ya. şimdi de spor yapmama takmış gerizekali.

Cok geçmiş olsun canım küçükler hep nazlilarda hastalıkta dahada bir ayrı bazıları oluyor
Kızlar moralim çok kötü erdem gene içti çok fena kavga ettik bu sefer bildiğiniz dayak yedim. her yerim morluk içinde. yarın darp raporu alicam şikayetçi olucam napicam bununla bilmiyorum ben ya
Allah bildiği gibi yapsın onu rabbim hidayet nasip etsin
Al canım darp raporu gerekirse şikayet bile et belki aklı başına gelir su zehir zıkkım şişede durduğu gibi durmuyor ki sağlıklı bir karar ver canım bir kere taviz verdin mi arkası geliyor :-( çok üzüldüm

Kızlar moralim çok kötü erdem gene içti çok fena kavga ettik bu sefer bildiğiniz dayak yedim. her yerim morluk içinde. yarın darp raporu alicam şikayetçi olucam napicam bununla bilmiyorum ben ya
canım benim ya kıyamam
dayak nedemek ya ben sadece alkol problemi sanıyordum ama dayak varsa niye katlanıyorsun
mutlaka al raporu

günaydın hanımlar CurukElma canım Rabbim en kısa zamanda bu adamdan kurtulmanı nasip etsin, düzelmez bacım bu kanına işlemiş merhametsizliklik bu adamın ben tanıyalı seni kaç kere canını yaktı daha öncesinde kimler daha neler yaşadın yazık günah canına çocuğuna Allahım ıslah etsin

Kızlar dün 1.5 artıdaydım bugün 1.1 artıdayım karnım hala inmedi ama.
Dünkü menüm
09.00
Neskafe

14.00
1 kase şehriye çorbası
Az kabak çekirdeği

17.00
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt

Su.2lt
Spor yok

Çorbayı bakıcımız yaptı. ben birşey hazırlamaya vakit ayırmadım malum sınavlara az kaldı kızımdn zor fırsat buluyorum

Hilalim çok üzüldüm ya,düzelmiyor görüyorsun yapılacak belli

canım benim ya kıyamam
dayak nedemek ya ben sadece alkol problemi sanıyordum ama dayak varsa niye katlanıyorsun
mutlaka al raporu

Birazdan hastaneye gidicem kızlar. ordanda şikayetçi olucam.

Sızdı kaldi. daha bununla da kalmadı da burda anlatılacak bisi degil valla bıktım artık ya. şimdi de spor yapmama takmış gerizekali.
kızlarda demiş yapılacak belli diye daha geçsin ömrünü bu dengesizi düzeltmekle geciriceksi n huylu huyun dan vazgeçmeZ al raporunu bir değil iki değil yazıklar olsun ya elleri kırıl sin. Dövüyor bide hala senin sporunumu konuşuyor beyinsiz inşallah tahmin ettiğim şey değildir dövmekkle kalmadı dediğin.

Buyuorlar canim buyuyolar keske hep çocuk kalsalar bizim kiyamadiklarimiza öküzler psikopatlar koyuyor hilale icim gitti
daha fazlasını da tahmin ediyorum o ıslah olmaz hilal al raporunu ver dilekçenin uzaklaştırma çıkardılar bosa gitsin gençliğine cicuguna yazık
Bu çocuk bunlara tanik oluyor ve izlerini taşıyacak ya oda baba bozuntusubdan gordugun yapip karısını kızını döverek yada içine kapanık başka bir tuh haline girecek kendini dusunmuyorsan çocuğunu dusun böyle baba yerin dibine girsin birak babasız buyusun ailen arkanda bunun affedilecek bir yani kalmamış

Cok haklisin canım

Allah yardımcın olsun canım benim

Sağolun kızlar suan siz olmasanız napardim bi konuştuğum siz varsınız destek olduğunuz için sağolun. sikayetcide olucam ben elimden geleni yaptım ona benden bu kadar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…