Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar 15dk cardio ve 25 dk yürüyüşyapıldı kendimi çok iyi hissediyorum vakit bulunca bi part dağa Cardio yapıp güzel bi menüyle günü kapatıp yarına eksi çıkmak istiyorum artılar gitmiş bugün çok şükür dünkü menüsü yazayım şimdi bi taraftankahvesi içiyorum siz Nasılsıniz

Birazdan hastaneye gidicem kızlar. ordanda şikayetçi olucam.

hilaaall inanamıyorum ya bu kadarına çok üzüldüm çok

çocuğu al annene git bence eve de gitme. olayı kapatma rezil et herkes görsün ki bir daha yapmasın. ama ben boşanmanı tavsiye ediyorum arkadaşım çığırından çıktı dayak morluklar son nokta artık

Sağolun kızlar suan siz olmasanız napardim bi konuştuğum siz varsınız destek olduğunuz için sağolun. sikayetcide olucam ben elimden geleni yaptım ona benden bu kadar artık

doğru karar hilalim huylu huyundan vazgeçmiyor daha gençsin ne çekeceksin kahrını. her içen sarhoş olan da karısını dövmüyor ayrıca. seninki ayrı bir şey. benim sarhoş olup karısını seven tanıdığım var. gülüyor adam paso karısını öpüyor sızıyor. seninkinin içinden canavar çıkıyor ya. dayak ne demek. elleri kırılsın vuramaz olsun yeter artık

artıların gitmesine çok sevindim canım
tünaydın kızlar. sabah tartıldım reglim sökülünce kalmış +600 ohh :) karın ağrım devam ediyor bir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum fenalardayım
kiyamam canim regl ağrısı çok fena benim de 2-3 gündur kasık agrim var Allah zihin açıklığı versin canimcim

CurukElma hilalcim naptin ne durumdasin eğer şikayet ettin mi eve falan gitme tatlım nolur nolmaz hatta

Karakoldayim kizlar suan darp raporunu aldım. bekliyorum şikayetçi olucam

Karakoldayim kizlar suan darp raporunu aldım. bekliyorum şikayetçi olucam
Uzaklaştırma akşamda eve gitme hilal o zorla girmeye çalışır polisi ararsın olay uzar çocuk açısından kötü bunlara daha fazla tanık olmasın uzaklaştırmayı al annemlere git

cnm eve gitme sonra ailen yakındamı bi süre tek kalma

Uzaklaştırma akşamda eve gitme hilal o zorla girmeye çalışır polisi ararsın olay uzar çocuk açısından kötü bunlara daha fazla tanık olmasın uzaklaştırmayı al annemlere git

ezan okunuyor şuan. Allah yardımcın olsun kuzum
Karar çıktı kızlar 1 ay uzaklaştırma. Birazdan annemlere geçiyorum eve geldim şimdi

Kızlar moralim çok kötü erdem gene içti çok fena kavga ettik bu sefer bildiğiniz dayak yedim. her yerim morluk içinde. yarın darp raporu alicam şikayetçi olucam napicam bununla bilmiyorum ben ya
Ayy canim nedenirki darp raporu almissindir umarim Allah islah etsin esini sana da gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…