- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.281
Buse bebek işini naptın canım evleneli ne kadar olmuştu bn 3 ay sonra istiyorumaminnn
Buse bebek işini naptın canım evleneli ne kadar olmuştu bn 3 ay sonra istiyorum
Bugün gerçekten kötü bir gün :-(
canım benim bebek için stresli olmayıp oluruna bırakırsan daha kolay bebek sahibi olabiliyorsun hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah annelik55 olmak istiyorum önce. inş istediğin zaman olur canım. bazen ilk denemede olmayabiliyormuş.
hayırdır mervecim ne oldu??
Stres yok hamileyken de hem kilo verebilir hemde bebisini besleyebilirsin canimPoni Bon bu hızla 55 gerçi sanmıyorum ama en azından 57 olayım diyorum. kaç kilo alacağımı kestiremiyorum ilk olacağından bir de alıyorum almasına da zor veriyorum off
afiyet olsun canım bu hafta liste yolu gozuyor inşallahMenümü yazayım
Kahvaltı 9:00
2 haşlanmış yumurta
Öğle 12:15
Ton balıklı salata, 1 kase cacık
Ara 16:00
1 bardak ayran
Akşam 18:20
1 tabak tarhana çorbası tavuklu
Ara 20:00
1 bardak ayran
1 kupa yeşilçay
2,5 lit su
Spor yok malesef
güzel menü canım bal görmezden gelinebilir benceKizlar menumu yazayim,
Sabah:08.00 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,1 dilim ekmek,7 zeytin,1 tk bal ve yesil cay.
Ogle:12.00 yarim lahmacun,6 kasik kadar kiymali kabak yemegi,salata.
Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.
Aksam:18.00 bir tabak kiymali pirasa yemegi,bir bardak ayran.
2 litre su spor yok
Evet ya bende çok fena gaza gelmiştik hatırlıyorum. Bende ilk 70 demiştim ama sonra 67 mi çektim 64 me bilemiyorumdaha çok var kuzum 3.takımda gaza gelip hepimiz geriye çekmiştik ya hedefe 59 demiştim şaka gibi ama 62mezun olmama yetiyor galiba yada düzenleswmmiki acaba
Bende diyorum neden erken regl oldum takım ruhunu bozmamak içinmiş resmen. Herkes şiş herkes reglKizlar +500 um ama regl sisligide var
her zaman yanındayız canım içine atıp canını sıkma. Uzagiz belkı ama burası ayrı bir dünya anlat rahatla gerektiği yerde yanında olmaya hazırım kuzum. Uzaklaştırma iyi olmuş git kafanı toparla belki o adı batasıca da doğruyu bulur bu arada.Sağolun kızlar suan siz olmasanız napardim bi konuştuğum siz varsınızdestek olduğunuz için sağolun. sikayetcide olucam ben elimden geleni yaptım ona benden bu kadar artık
Amin.Selam kızlarr
Hilale moralimiz bozuldu biraz modumuz düştü ama inşallah bundan sonra onun ve çocucugu için herşey daha güzel olur, Allah yardımcın olsun cnm hepp dualarımızdasın bu süreci inşallah en az zararla atlatırsın
kolaylıklar diliyorumSelam kızlar. İşi bıraktım ya bana yeni iş vermiyorlar zaten gidiyorum diye çok rahatım derken bilgi aktarımı için sıkıştım 1 kişi eğitiyodum şimdi 3 oldular . Dün gece çok geç geldim hemen yatağa attım kendimi şimdi geçmiş yapıcam. Özledim sizi. Bide regl oldum. Bu hafta ne çıkacak bahtıma bilmiyorum dün sabah -100 düm.
İnşallahh cnm yacanım benim bebek için stresli olmayıp oluruna bırakırsan daha kolay bebek sahibi olabiliyorsun hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah annelik
Amcamdan kötü bir haber aldım canm zaten hilalin durumuna sabah uzulmustum üzerine tuz biber oldu
Stres yok hamileyken de hem kilo verebilir hemde bebisini besleyebilirsin canim
afiyet olsun canım bu hafta liste yolu gozuyor inşallah
Bende 55 e çekmiştimEvet ya bende çok fena gaza gelmiştik hatırlıyorum. Bende ilk 70 demiştim ama sonra 67 mi çektim 64 me bilemiyorumBunu nerden öğrenebilirim ki.
Hayırdır canm ne olduBugün gerçekten kötü bir gün :-(
Kolay gelsin canımSelam kızlar. İşi bıraktım ya bana yeni iş vermiyorlar zaten gidiyorum diye çok rahatım derken bilgi aktarımı için sıkıştım 1 kişi eğitiyodum şimdi 3 oldular . Dün gece çok geç geldim hemen yatağa attım kendimi şimdi geçmiş yapıcam. Özledim sizi. Bide regl oldum. Bu hafta ne çıkacak bahtıma bilmiyorum dün sabah -100 düm.
amcamdan kötü bir haber aldım canmHayırdır canm ne oldu
canım benim bebek için stresli olmayıp oluruna bırakırsan daha kolay bebek sahibi olabiliyorsun hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah annelik
Amcamdan kötü bir haber aldım canm zaten hilalin durumuna sabah uzulmustum üzerine tuz biber oldu
Stres yok hamileyken de hem kilo verebilir hemde bebisini besleyebilirsin canim
afiyet olsun canım bu hafta liste yolu gozuyor inşallah
Selam kızlar. İşi bıraktım ya bana yeni iş vermiyorlar zaten gidiyorum diye çok rahatım derken bilgi aktarımı için sıkıştım 1 kişi eğitiyodum şimdi 3 oldular . Dün gece çok geç geldim hemen yatağa attım kendimi şimdi geçmiş yapıcam. Özledim sizi. Bide regl oldum. Bu hafta ne çıkacak bahtıma bilmiyorum dün sabah -100 düm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?