Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar menumu yazayim,

Sabah:08.00 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,1 dilim ekmek,7 zeytin,1 tk bal ve yesil cay.

Ogle:12.00 yarim lahmacun,6 kasik kadar kiymali kabak yemegi,salata.

Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.

Aksam:18.00 bir tabak kiymali pirasa yemegi,bir bardak ayran.

2 litre su spor yok

55 olmak istiyorum önce. inş istediğin zaman olur canım. bazen ilk denemede olmayabiliyormuş.

hayırdır mervecim ne oldu??
canım benim bebek için stresli olmayıp oluruna bırakırsan daha kolay bebek sahibi olabiliyorsun hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah annelik
Amcamdan kötü bir haber aldım canm zaten hilalin durumuna sabah uzulmustum üzerine tuz biber oldu

Poni Bon bu hızla 55 gerçi sanmıyorum ama en azından 57 olayım diyorum. kaç kilo alacağımı kestiremiyorum ilk olacağından bir de alıyorum almasına da zor veriyorum off
Stres yok hamileyken de hem kilo verebilir hemde bebisini besleyebilirsin canim
afiyet olsun canım bu hafta liste yolu gozuyor inşallah

güzel menü canım bal görmezden gelinebilir bence

Selam kızlar. İşi bıraktım ya bana yeni iş vermiyorlar zaten gidiyorum diye çok rahatım derken bilgi aktarımı için sıkıştım 1 kişi eğitiyodum şimdi 3 oldular . Dün gece çok geç geldim hemen yatağa attım kendimi şimdi geçmiş yapıcam. Özledim sizi. Bide regl oldum. Bu hafta ne çıkacak bahtıma bilmiyorum dün sabah -100 düm.

daha çok var kuzum 3.takımda gaza gelip hepimiz geriye çekmiştik ya hedefe 59 demiştim şaka gibi ama 62mezun olmama yetiyor galiba yada düzenleswmmiki acaba
Evet ya bende çok fena gaza gelmiştik hatırlıyorum. Bende ilk 70 demiştim ama sonra 67 mi çektim 64 me bilemiyorum Bunu nerden öğrenebilirim ki.

Sağolun kızlar suan siz olmasanız napardim bi konuştuğum siz varsınız destek olduğunuz için sağolun. sikayetcide olucam ben elimden geleni yaptım ona benden bu kadar artık
her zaman yanındayız canım içine atıp canını sıkma. Uzagiz belkı ama burası ayrı bir dünya anlat rahatla gerektiği yerde yanında olmaya hazırım kuzum. Uzaklaştırma iyi olmuş git kafanı toparla belki o adı batasıca da doğruyu bulur bu arada.

Amin.

kolaylıklar diliyorum

İnşallahh cnm ya

Kolay gelsin canım
Hayırdır canm ne oldu
amcamdan kötü bir haber aldım canm

senin bebiş hemen olmuş muydu canım?

bir de hamileyken nasıl kilo verilir ki? diyet falan yasak canım. bir de o an bebeğe bir şey olur korkusuyla ben sadece yerim bence yoksa sen kilo mu vermiştin hamişlikte aklımda kalmadı daha önce bahsetmiştin ama kusura bakma. sanırım önce kilo verip sonra almıştın

hakkında hayırlısı olsun canım.

en azından eksidesin şimdiden güzel haber bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…