Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım ben evlendikten sonra hemen hamile kaldım ama korunuyorduk buna rağmen kaldım oyle sıkı diyet tabiki yapmayacaksin bebeğin için yararlı olan şeyler zaten senin kilo vermene yardımcı olacak şeyler hamileyim diye yemek yemeğe abanmazsan verebilirsin canım aynen ben vermiştim son aylar da rahat yiyebiliyorun diye fazla fazla yemistim ama dogumdan sonra aldıklarım gitti hemen

Sabah 8:30
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 Pınar light karper peyniri
2 fincan çay
Öğle 13:00
1 tabak haşlanmış karnıbahar
250 g yoğurt
Akşam
1/2 paket etform bisküvi (yoğunluktan yemek yemeyi unuttum. O saatten sonra fazlasını da yiyemezden)
1 saat spor yapıldı.

Canım normalde gider gelir içerim bu iki gundur niye böyle bilemedim
15gubde bir diye biliyorum canım
evet canım senin bildiğin doğru çünkü çok artı çıktım

hiç sanmıyorum uykuyu seviyorum ben ya ancak çalışmaya baslarsam falan yani
bende uykuyu seviyorum geç kalktığım gun meto çok yavaş çalıştığını düşünüyorum

Afiyet olsun guzel menüler

kolay gelsin canım yokluğun belli oluyor

Menum

Sabah aç karnına
1 bardak cevizli su
2 ceviz

KAHVALTI(13:00)

Peynir
Domates
Biber
Turp

AKSAM
2 kase cacık
3 yk yağsız kabak sote

SIVI : 1,5 lt su
1 maden suyu
Afiyet olsun

Kızlar moralim çok kötü erdem gene içti çok fena kavga ettik bu sefer bildiğiniz dayak yedim. her yerim morluk içinde. yarın darp raporu alicam şikayetçi olucam napicam bununla bilmiyorum ben ya
Daha dün gece Erdem gelecek diye yazdığında ( ne kadar çok seviyor kocasını dilinden düşürmüyor adını Allah herkese böyle evlilik versin ) diye içimden geçirdim. Ne kadar yanılmışım. Hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor bazen. Ne diyim . Allah Hakkı'nızda hayırlısını versin. Allah ona da hidayet nasip etsin. Ama o hidayete Eren'e kadar sen şenlikten geçeceksin. Kesinlikle taviz verme. Taviz tavizi getiriyor. Evli değilim bekara karı boşamak kolay diye düşünme lütfen.

Afiyet olsun
bende bide şu var kalkinca hemen kahvaltı yapamıyorum o yüzdende geç saatlerde oluyor genelde

Sızdı kaldi. daha bununla da kalmadı da burda anlatılacak bisi degil valla bıktım artık ya. şimdi de spor yapmama takmış gerizekali.
Çok kısa sürede çok güzel kilo vermişsin. Kıskançlığını böyle ifade ediyor bence. Senin fiziksel görüntün yanında kendini yetersiz hissediyor olabilir.

Öğlen bir porsiyon karbonhidrat akşam bir porsiyon protein ilave edebilirdin. Bana az geldi yediklerin.

Sanal bal biraz fazla geldi onun haricinde çok güzel Can'ım.

Şahsen öyle bir durumum olursa ileride ayda bir jinekoloğa gideceksem on beş günde bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Çünkü şu anda bile normal bir insan ne yer onu bilmiyorum. Ömrüm kilo alıp onu vereceğim diye uğraşmakla geçti. Profesyonel destek şart.

iyi olmuş canım. git annenlere eşin gelmeden.

Ayy canim nedenirki darp raporu almissindir umarim Allah islah etsin esini sana da gecmis olsun canim

Canim en dogrusunu yapmissin sikayet etmekle,Allah yardimciniz olsun kusura bakma esin icin agir konusucam ama oda pisliginde bogulsun ya da islah olsun ne diyelim

Bugün gerçekten kötü bir gün :-(

Kızlar anneme gidemedim. aradım çıkmadan tansiyonu 21 e çıkmış bende daha kötü olur diye anllatamadim gidemedim. Karakoldan erdemi aramışlar beni aradı. gidecek yeri yokmuş para verecekmiş kıyafet alacakmış filan. Bende kıyafetin yada kalacak yerin benim sorunum değil parayida hattima yatir ben cekerim dedim. eve dd gelmeye calisma bu sefer hapse girersin ona gore dedim. Ablasını araya sokmus o geldi yanima. Yanimda erdemle konuştu erdem yok dovmedim abla diyo. Kız gördü ama bütün morluklari verdi ağzının payını. uzun oldu ama olaylar böyle iste.

Çok kısa sürede çok güzel kilo vermişsin. Kıskançlığını böyle ifade ediyor bence. Senin fiziksel görüntün yanında kendini yetersiz hissediyor olabilir.

CurukElma hilal Can'ım uzaklaştırma kararına sevindim. Bu Zaman zarfında o da fesini önüne koyup düşünsün. Umarım doğru yolu bulur tez Zamanda.
Sağol canım hiç öyle dusunurmuyum. aksine sizin verdiğiniz destekler o kadar iyi geldi ki çok sağolun

Kızlar moralim çok kötü erdem gene içti çok fena kavga ettik bu sefer bildiğiniz dayak yedim. her yerim morluk içinde. yarın darp raporu alicam şikayetçi olucam napicam bununla bilmiyorum ben ya

Karar çıktı kızlar 1 ay uzaklaştırma. Birazdan annemlere geçiyorum eve geldim şimdi

canım az önce öğrendim. çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. alkol zor. dayak daha zor. hayatın için en doğru kararı sen verirsin. birşey diyemiyorum. anladığım kadarıyla sen daha önce de yaşamışsın bu olayları. şu an tekrarı oluyor.
onu da Allah ıslah etsin.

menün güzel canım...

Kızlar dun gelemedim migrenim tuttu iki uc defa kustum evdede ilaç kalmamış eşim çıktı aldı içip sizmisim resmen sabahta hilali okuyunca birşey yemedim şimdi öğle yemeği yiycem
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın

Gene de ortak evinizden çıkman taraftarıyım. Annenin tansiyonu bir dilatı ile düşer. Onunla daha fazla muhatap olmak durumunda kalma. Çocuğunun psikolojisini düşün derim.

sabah 08.30
1 keçi peyniri, 7 zeytin, domates, 1,5 tahıl e.

öğlen 12.30
bir kase tarhana çorbası, 2 salatalık, 1 tahıl e.

ara 15.30
2 mandalima, 2 kuru erik, 2 badem

akşam 19.00
1 tavuk baget, 1 yk bezelye, haşlanmış kabak, salata, 1 dilim ekmek

1,5 lt su, 45 dakika tempolu yürüyüş

Gene de ortak evinizden çıkman taraftarıyım. Annenin tansiyonu bir dilatı ile düşer. Onunla daha fazla muhatap olmak durumunda kalma. Çocuğunun psikolojisini düşün derim.

CurukElma hilalcim iyi düşün doğru karar ver canım.
Sağol abla
Canım zaten anneme 2 günlüğüne gidecektim. annemin tansiyonu hiper tansiyon dil altiyla düşmüyor maalesef o kadar halti yiyecek ben evimden gidicem. yok öyle. gitmicem biyere oda masraflarımı karşılamak zorunda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…