- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.301
canım ben evlendikten sonra hemen hamile kaldım ama korunuyorduk buna rağmen kaldım oyle sıkı diyet tabiki yapmayacaksin bebeğin için yararlı olan şeyler zaten senin kilo vermene yardımcı olacak şeyler hamileyim diye yemek yemeğe abanmazsan verebilirsin canımsenin bebiş hemen olmuş muydu canım?
bir de hamileyken nasıl kilo verilir ki? diyet falan yasak canım. bir de o an bebeğe bir şey olur korkusuyla ben sadece yerim benceyoksa sen kilo mu vermiştin hamişlikte aklımda kalmadı daha önce bahsetmiştin ama kusura bakma. sanırım önce kilo verip sonra almıştın
hakkında hayırlısı olsun canım.
en azından eksidesin şimdiden güzel haber bu
evet canım senin bildiğin doğru çünkü çok artı çıktımCanım normalde gider gelir içerim bu iki gundur niye böyle bilemedim
15gubde bir diye biliyorum canım
bende uykuyu seviyorum geç kalktığım gun meto çok yavaş çalıştığını düşünüyorumhiç sanmıyorumuykuyu seviyorum ben ya ancak çalışmaya baslarsam falan yani
Menümü yazayım
Kahvaltı 9:00
2 haşlanmış yumurta
Öğle 12:15
Ton balıklı salata, 1 kase cacık
Ara 16:00
1 bardak ayran
Akşam 18:20
1 tabak tarhana çorbası tavuklu
Ara 20:00
1 bardak ayran
1 kupa yeşilçay
2,5 lit su
Spor yok malesef
Afiyet olsun guzel menülerKizlar menumu yazayim,
Sabah:08.00 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,1 dilim ekmek,7 zeytin,1 tk bal ve yesil cay.
Ogle:12.00 yarim lahmacun,6 kasik kadar kiymali kabak yemegi,salata.
Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.
Aksam:18.00 bir tabak kiymali pirasa yemegi,bir bardak ayran.
2 litre su spor yok
kolay gelsin canım yokluğun belli oluyorSelam kızlar. İşi bıraktım ya bana yeni iş vermiyorlar zaten gidiyorum diye çok rahatım derken bilgi aktarımı için sıkıştım 1 kişi eğitiyodum şimdi 3 oldular . Dün gece çok geç geldim hemen yatağa attım kendimi şimdi geçmiş yapıcam. Özledim sizi. Bide regl oldum. Bu hafta ne çıkacak bahtıma bilmiyorum dün sabah -100 düm.
Afiyet olsunMenum
Sabah aç karnına
1 bardak cevizli su
2 ceviz
KAHVALTI(13:00)
Peynir
Domates
Biber
Turp
AKSAM
2 kase cacık
3 yk yağsız kabak sote
SIVI : 1,5 lt su
1 maden suyu
Daha dün gece Erdem gelecek diye yazdığında ( ne kadar çok seviyor kocasını dilinden düşürmüyor adını Allah herkese böyle evlilik versin ) diye içimden geçirdim. Ne kadar yanılmışım. Hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor bazen. Ne diyim . Allah Hakkı'nızda hayırlısını versin. Allah ona da hidayet nasip etsin. Ama o hidayete Eren'e kadar sen şenlikten geçeceksin. Kesinlikle taviz verme. Taviz tavizi getiriyor. Evli değilim bekara karı boşamak kolay diye düşünme lütfen.Kızlar moralim çok kötü erdem gene içti çok fena kavga ettik bu sefer bildiğiniz dayak yedim. her yerim morluk içinde. yarın darp raporu alicam şikayetçi olucam napicam bununla bilmiyorum ben ya
Afiyet olsunSabah 8:30
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 Pınar light karper peyniri
2 fincan çay
Öğle 13:00
1 tabak haşlanmış karnıbahar
250 g yoğurt
Akşam
1/2 paket etform bisküvi (yoğunluktan yemek yemeyi unuttum. O saatten sonra fazlasını da yiyemezden)
1 saat spor yapıldı.
bende bide şu var kalkinca hemen kahvaltı yapamıyorum o yüzdende geç saatlerde oluyor geneldeevet canım senin bildiğin doğru çünkü çok artı çıktım
bende uykuyu seviyorum geç kalktığım gun meto çok yavaş çalıştığını düşünüyorum
Afiyet olsun guzel menüler
kolay gelsin canım yokluğun belli oluyor
Afiyet olsun
Çok kısa sürede çok güzel kilo vermişsin. Kıskançlığını böyle ifade ediyor bence. Senin fiziksel görüntün yanında kendini yetersiz hissediyor olabilir.Sızdı kaldi. daha bununla da kalmadı da burda anlatılacak bisi degil valla bıktım artık ya. şimdi de spor yapmama takmış gerizekali.
Öğlen bir porsiyon karbonhidrat akşam bir porsiyon protein ilave edebilirdin. Bana az geldi yediklerin.Menümü yazayım
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
1 bardak ayran
1 kupa yeşilçay
2,5 lit su
Spor yok malesef
Sanal bal biraz fazla geldi onun haricinde çok güzel Can'ım.Kizlar menumu yazayim,
Sabah:08.00 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,1 dilim ekmek,7 zeytin,1 tk bal ve yesil cay.
Ogle:12.00 yarim lahmacun,6 kasik kadar kiymali kabak yemegi,salata.
Ara ogun:15.00 bir tane cennet hurmasi.
Aksam:18.00 bir tabak kiymali pirasa yemegi,bir bardak ayran.
2 litre su spor yok
Şahsen öyle bir durumum olursa ileride ayda bir jinekoloğa gideceksem on beş günde bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Çünkü şu anda bile normal bir insan ne yer onu bilmiyorum. Ömrüm kilo alıp onu vereceğim diye uğraşmakla geçti. Profesyonel destek şart.senin bebiş hemen olmuş muydu canım?
bir de hamileyken nasıl kilo verilir ki? diyet falan yasak canım. bir de o an bebeğe bir şey olur korkusuyla ben sadece yerim benceyoksa sen kilo mu vermiştin hamişlikte aklımda kalmadı daha önce bahsetmiştin ama kusura bakma. sanırım önce kilo verip sonra almıştın
hakkında hayırlısı olsun canım.
en azından eksidesin şimdiden güzel haber bu
Az değil mi kuzum ya.Menum
Sabah aç karnına
1 bardak cevizli su
2 ceviz
KAHVALTI(13:00)
Peynir
Domates
Biber
Turp
AKSAM
2 kase cacık
3 yk yağsız kabak sote
SIVI : 1,5 lt su
1 maden suyu
iyi olmuş canım. git annenlere eşin gelmeden.
Ayy canim nedenirki darp raporu almissindir umarim Allah islah etsin esini sana da gecmis olsun canim
Canim en dogrusunu yapmissin sikayet etmekle,Allah yardimciniz olsun kusura bakma esin icin agir konusucam ama oda pisliginde bogulsun ya da islah olsun ne diyelim
Bugün gerçekten kötü bir gün :-(
Selam kızlarr
Hilale moralimiz bozuldu biraz modumuz düştü ama inşallah bundan sonra onun ve çocucugu için herşey daha güzel olur, Allah yardımcın olsun cnm hepp dualarımızdasın bu süreci inşallah en az zararla atlatırsın
Kızlar anneme gidemedim. aradım çıkmadan tansiyonu 21 e çıkmış bende daha kötü olur diye anllatamadim gidemedim. Karakoldan erdemi aramışlar beni aradı. gidecek yeri yokmuş para verecekmiş kıyafet alacakmış filan. Bende kıyafetin yada kalacak yerin benim sorunum değil parayida hattima yatir ben cekerim dedim. eve dd gelmeye calisma bu sefer hapse girersin ona gore dedim. Ablasını araya sokmus o geldi yanima. Yanimda erdemle konuştu erdem yok dovmedim abla diyo. Kız gördü ama bütün morluklari verdi ağzının payını. uzun oldu ama olaylar böyle iste.her zaman yanındayız canım içine atıp canını sıkma. Uzagiz belkı ama burası ayrı bir dünya anlat rahatla gerektiği yerde yanında olmaya hazırım kuzum. Uzaklaştırma iyi olmuş git kafanı toparla belki o adı batasıca da doğruyu bulur bu arada.
Amin.
kolaylıklar diliyorum
Afiyet olsun
bende bide şu var kalkinca hemen kahvaltı yapamıyorum o yüzdende geç saatlerde oluyor genelde[/QUOTE
Sağol Can'ım.
Daha dün gece Erdem gelecek diye yazdığında ( ne kadar çok seviyor kocasını dilinden düşürmüyor adını Allah herkese böyle evlilik versin ) diye içimden geçirdim. Ne kadar yanılmışım. Hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor bazen. Ne diyim . Allah Hakkı'nızda hayırlısını versin. Allah ona da hidayet nasip etsin. Ama o hidayete Eren'e kadar sen şenlikten geçeceksin. Kesinlikle taviz verme. Taviz tavizi getiriyor. Evli değilim bekara karı boşamak kolay diye düşünme lütfen.
Çok kısa sürede çok güzel kilo vermişsin. Kıskançlığını böyle ifade ediyor bence. Senin fiziksel görüntün yanında kendini yetersiz hissediyor olabilir.
Sağol canım hiç öyle dusunurmuyum. aksine sizin verdiğiniz destekler o kadar iyi geldi ki çok sağolunCurukElma hilal Can'ım uzaklaştırma kararına sevindim. Bu Zaman zarfında o da fesini önüne koyup düşünsün. Umarım doğru yolu bulur tez Zamanda.
Kızlar moralim çok kötü erdem gene içti çok fena kavga ettik bu sefer bildiğiniz dayak yedim. her yerim morluk içinde. yarın darp raporu alicam şikayetçi olucam napicam bununla bilmiyorum ben ya
Karar çıktı kızlar 1 ay uzaklaştırma. Birazdan annemlere geçiyorum eve geldim şimdi
canım az önce öğrendim. çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. alkol zor. dayak daha zor. hayatın için en doğru kararı sen verirsin. birşey diyemiyorum. anladığım kadarıyla sen daha önce de yaşamışsın bu olayları. şu an tekrarı oluyor.Kızlar anneme gidemedim. aradım çıkmadan tansiyonu 21 e çıkmış bende daha kötü olur diye anllatamadim gidemedim. Karakoldan erdemi aramışlar beni aradı. gidecek yeri yokmuş para verecekmiş kıyafet alacakmış filan. Bende kıyafetin yada kalacak yerin benim sorunum değil parayida hattima yatir ben cekerim dedim. eve dd gelmeye calisma bu sefer hapse girersin ona gore dedim. Ablasını araya sokmus o geldi yanima. Yanimda erdemle konuştu erdem yok dovmedim abla diyo. Kız gördü ama bütün morluklari verdi ağzının payını. uzun oldu ama olaylar böyle iste.
menün güzel canım...Menümü yazayım
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
1 bardak ayran
1 kupa yeşilçay
2,5 lit su
Spor yok malesef
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsınKızlar dun gelemedim migrenim tuttu iki uc defa kustum evdede ilaç kalmamış eşim çıktı aldı içip sizmisim resmen sabahta hilali okuyunca birşey yemedim şimdi öğle yemeği yiycem
Gene de ortak evinizden çıkman taraftarıyım. Annenin tansiyonu bir dilatı ile düşer. Onunla daha fazla muhatap olmak durumunda kalma. Çocuğunun psikolojisini düşün derim.Kızlar anneme gidemedim. aradım çıkmadan tansiyonu 21 e çıkmış bende daha kötü olur diye anllatamadim gidemedim. Karakoldan erdemi aramışlar beni aradı. gidecek yeri yokmuş para verecekmiş kıyafet alacakmış filan. Bende kıyafetin yada kalacak yerin benim sorunum değil parayida hattima yatir ben cekerim dedim. eve dd gelmeye calisma bu sefer hapse girersin ona gore dedim. Ablasını araya sokmus o geldi yanima. Yanimda erdemle konuştu erdem yok dovmedim abla diyo. Kız gördü ama bütün morluklari verdi ağzının payını. uzun oldu ama olaylar böyle iste.
canım az önce öğrendim. çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. alkol zor. dayak daha zor. hayatın için en doğru kararı sen verirsin. birşey diyemiyorum. anladığım kadarıyla sen daha önce de yaşamışsın bu olayları. şu an tekrarı oluyor.
onu da Allah ıslah etsin.
menün güzel canım...
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın
Gene de ortak evinizden çıkman taraftarıyım. Annenin tansiyonu bir dilatı ile düşer. Onunla daha fazla muhatap olmak durumunda kalma. Çocuğunun psikolojisini düşün derim.
Sağol ablaCurukElma hilalcim iyi düşün doğru karar ver canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?