Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
12:00 2 yumurtalı diyet peynirli omlet 2 d tb ekmeği 2 d hindi göğüs füme çay
15:00 5 fındık 1 avuç beyaz leblebi
19:00 1 elma
Çok az yemissin önce sağlığın için iyi beslenelisin ki gucunu toplayabil
bu daha iyi olmus

bayıldım ablam normal kısırı çok severim acılı ekşili yerini doldurdu valla

3.gün

Menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
1 d ekmek
2 kk peynir
Domates,salatalık,tere
Mandalina

15.00
Küçük boy ayva

17.00
2 şiş ızagara tavuk
Yoğurtlu semizotu
Salata

Neskafe

Su 1.5
Spor henüz yok
suyu arttır canım afiyet olsun.

afiyet olsun hilal im. Regl olmana sevindim üzülüyorum nolucak diye. Varmı erdem den bi hareket.

Selamm kızlarr
Ayy ben sistit oldum kabus gibi
Hastaneye ordan nöbetci eczane baya yurudum inşallah geçer biranönce
Off çok fena tuylerim dikenlendi okuyunca geçmiş olsun canım. Sıcak tut kendini suyunu kaynamis iç.

Afiyet olsun canım. Karnabahar kisirini begendim de benimde midemi yaktı bir kaç saat sonra.

Afiyet olsun menü güzel.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun menü güzel spor mükemmel.

Sen nerdesin canm? Bende Pazar'a gidiyorum ama hiç köylü pazarı var mı bilmiyorum bi araştırayım netten
Bursa dayım. Aslında her pazarda köylü bölümü oluyor bi didikle pazara gidince mutlaka bulursun. Birde diyorum ki bu insanlar kendileri üretip kendileri satıyor bütçelerine katkımız olsun yaşlı amaçlar teyzeler. "Köylü milletin efendisidir." demiş. M. Kemal Atatürk.

Afiyet olsun inşallah ise yarar.

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım. Allah kolaylik versin ben zorluğu nu yaşamadım iki cocugum da kolay bıraktı ama çevremde hep görüyorum çok zor inşallah rahat uyumustur kuzum.

Mervem yakında kızı emanet edebileceğin biri olsaydı çok iyi olur du, eşinle tatlı tatlı konuşabilirsin bu konuyu haftasonu en azından kızın biraz yükünü alsın sendr bir iki saat kendinle ilgilenirsen ne güzel olur

eşim evdeyken pek almaz kızın sorumluluğunu canım evde bi kızımı uyutuverir sağolsun ama ne zaman birlikte dışarı ciksak misafirliğe yada bi yere gitsek o zamanlarda hemen hemen herşeyiyle ilgilenir hafta sonu genelde eğer evdeysek kahvaltı sonrası uyur sonrada zaten akşam oluyor vs

yaşı baya varmış Allah seninde onunda yardımcısı olsun. Bu günümüze çok şükür.

Guzel menü

sıkkın ya gece 5 te bi uyandım aklımda bin tane şey var. Rabbim herkesin içinde de benim hakkımda hayırlı kapılar acsin inşallah.

Günaydın kızlar
günaydın.

Günaydın kızlar. - 400 . Hastalığım tam iyileşmeden daha kötü nüks etti . Benim için dua edin olur mu? Bu hafta yapılacak çok iş var. Çok ihtiyacım olacak.
ahh canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya. Dualarim seninle Allah yardımcın olsun.

Uykulu bir günaydın kızlar
benden de uykulu bir Günaydın sana.

Menü
12:00 2 yumurtalı diyet peynirli omlet 2 d tb ekmeği 2 d hindi göğüs füme çay
15:00 5 fındık 1 avuç beyaz leblebi
19:00 1 elma
Çok az yemişsin.

Afiyet olsun canım güzel menü.

günaydın kızlar motivasyonumuz hep tavan olduğu bir hafta olsun inşallah
inşallah. Günaydın.

Allah razı olsun elifim

dışarıda ilgilenmeside güzelmiş

Gunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))

Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)

Bende hiç tartı için bu kadar heyecanlanmamıştım. Şen'inle yarışırken hasta oldum ya o beni engelledi ama şimdi ucucam inş bu hafta bi 1. Likte ben görsem
canım inşallah enerjin tavan karşılığını alirsin

Çok iyi canım buralar da hava öyle soğuduk ı benim bide uşak var bekarlığin tadını çıkar bol bol yürü bende de tereyağ zeytinyag karışık tüketiyordum tereyagi kan gurubuma yasak olduğunu öğrenince suanlik biraktim

ya ben Türkiye'ye satış yok zannediyordum dur öğrenmem çok iyi oldu çok sagol

süper bir menu afiyet olsun ablacim

benim pirinç lapa si detoks olmadı malesef uzun zaman sonra bol bol pirinç yemiş oldum kendisinide çok severim ama zayıflatır umuduyla yaptım bence sade pirinç olacakmış çiçekte dediğin gibi abla hormonlu o detoksun da faydasini görmedim zaten normal yapardım -500 giderdi

Günaydın kızlar
günaydın

Günaydın kızlar. - 400 . Hastalığım tam iyileşmeden daha kötü nüks etti . Benim için dua edin olur mu? Bu hafta yapılacak çok iş var. Çok ihtiyacım olacak.
Günaydın canım Allah şifa versin yediklerin az geldi dikkat et kendine
Uykulu bir günaydın kızlar
günaydın benide bu gece oğlan uyutmadi

günaydın kızlar motivasyonumuz hep tavan olduğu bir hafta olsun inşallah
günaydın canım rakibem niye bana birşeyler yazmirsen korkma benden istediğim sonucu alamadım bugün -500 sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…