Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sisem devamlı yanımda canimda midem almıyor zorla iciyorum

O zaman artık ben spora kaçar öpüyorum sizi çok
canım sporun kaç saat sürüyor

günaydın kızlar bu günüde Kaçamaksız atlatalım inşallah
ben 45dk yürüyüşümü yaptım duşumuda alıp güzel bir kahvaltı yapıyım
nerdeyse ayni dk lar yurumusuz b

sabah sporuna ben de dahilim

3.gün

Menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
1 d ekmek
2 kk peynir
Domates,salatalık,tere
Mandalina

15.00
Küçük boy ayva

17.00
2 şiş ızagara tavuk
Yoğurtlu semizotu
Salata

Neskafe

Su 1.5
Spor henüz yok
Afiyet olsun kizlar

iyi gözün aydın menunde güzel canim

Güzel canım

tavuk çekti canım afiyet olsun

canım omlet yağsız mi süper menu

gunduz bol bol içmek lazim.

Çileği nerde buldun mevsimi değil diye biliyorum
canım bana bu gibi durumda sıcak iyi gelirdi sıcağın üzerine otur rahatlarsin çok geçmiş olsun
evet yaz meyvesi her yerde yok canim burda büyük manavlarda var oda tek tük zaten çoğu çürük tu seçtim

malesef beğendim

ordan kaça aldın daha mı ucuza geliyor ben de o siteye bir yanasamadim

Iyi akşamlar kizlar dun gece baya zor ve uykuduzdu bugunde ayni olma ihtimali skz konusu oyüzden ben vskitlice yatayim oğlani sütten kesiyorum cok zor oldu benim icin ona zaten cok zor geldi simdi uyudu ins bugun alisir artık oyüzden ben yatayim yarin hem geçmişe bakarım hem görüşürüz
Menü
Sabah 9:00
2dilim ekmek
Tulum peynir yogury 7zeytin domates

Ogle13:30
1tabak bulgur pilavı ayran

Aksam 18:00
1dilim ekmek 1kkk peynir marul domates salatalik

Ara20:00
1avuc lahana

Su 2lt
Spor yok ins yarindan itibaren olacak

Hepinizi optum dua edin oglum aglamadan bi gece gecirsin artık bugün cok uzuluyorum vazgecmekten korkuyorum bide goguslerim şişti sagmakta fayda etmiyor hafo bana kolayliklar dileyin

Sporumun standartlı 1 veya 1.10 saat canm ama bazen canm kitap okumak isterse bisiklete biniyorum yarım saat daha. Diğer türlü gittiğim her yere yürüyorum yarım sakatlık yürüyüşlerim ordan geliyor. Hava ne kadar soğuk olursa olsun yürüyebileceğim bir yol var ise ve 1 saat öten az ise mutlaka yürüyorum. İmlerim sadece tavayı zeytin yağı ile 1 damla döküp peçete ile dağıttım. Ama normalde 1 kaşık zeytin yağı tüketmek gerek ben bu ara hiç almıyorum hemen hemen salata yağsız yemekler haşlama o yüzden şu 2 hafta geçsin mezun olayım yağı artırıcam yavastan

Emin çok güzel canm inş oğlun hemen alışır. Kaç yaşındaydı ?

Evet canim çok daha ucuza geliyor 9 liraya filan denk geldi 2 kusur dolardı. hem kargosu ücretsiz. ablam sık sık alışveriş yapar ordan canim. buralardaki ucuzluk pazarlarında satılan malların çoğu ordan geliyor niye daha pahaliya alayimki burdan
işin zor canım allah kolaylık versin
Vuhu geçmişe bakamiycam kızlar maşallah oku oku bitmedi
Hosgeldin canım c

Geç kaldım bugün
Menüm
Saat 8
1 parça peynir
2 zeytin

Saat 12
Çeyrek dilim tam buğday
1 kaşık tulum peyniri
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Tere maydanoz domates

Saat 16
2 ceviz

Saat 18:30
300 gram fırında hamsi
Bol salata
Çeyrek dilim tam buğday ekmeği

Su 2 litre
Spor yok baş ağrısı var

Bende hiç tartı için bu kadar heyecanlanmamıştım. Şen'inle yarışırken hasta oldum ya o beni engelledi ama şimdi ucucam inş bu hafta bi 1. Likte ben görsem
ben sana güveniyorum elinden gelenin en iyisini yapıyosun 1.olmasanda gönlümün 1.sin bu hafta sen

geçmiş olsun canım menu çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…