- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.301
sagoltatlimEvet canim çok daha ucuza geliyor 9 liraya filan denk geldi 2 kusur dolardı. hem kargosu ücretsiz. ablam sık sık alışveriş yapar ordan canim. buralardaki ucuzluk pazarlarında satılan malların çoğu ordan geliyor niye daha pahaliya alayimki burdan
işin zor canım allah kolaylık versin
Hosgeldin canım c
yok vermedim aslibda 4e kadar iyi uyudu sonra bi çığlık allahtan esim aldi biraz uyandirdi oyaladi sonrada sut icip yatti ama sabaha kadar surekli salladim hamakta bakalim kalkinca nasilolcak dube gore iyiydi allahtanAllah yardımcın olsun bilirim ne zordur benimkiler 2,5 yaşlarındaydı bıraktırdığımda gündüzleri oyunla dışarıyla oyalar gecede eşim ilgilenirdi beni görmezler Di o şekilde atlattık aman sakın ağlıyor diye verme çok akıllı bunlar hemen kullanır nasıl olsa ağlayınca verecek diye
Abla o neeee anlayamadım resmiIyi akşamlar kızlar
çocuklar biraz önce gitti
Önce menümü yazayım sonra geçmiş yaparım
Şükür bugünüde kaçamaksız atlattım
Yalnız lahmacunda gözüm kalmadı değil
10.45 _5 badem 1 incir
11.30 __sabah
2 wasa
1 yumurta
Roka
Az salatalık, k.biber
Çeçil peyniri, labne
Ara __1 bar kefir
Ara _1 ayran
18.30 _akşam
Brokoli salatası
Karışık salata
Kineo kısırı
Eki Görüntüle 1921022
Su bugün fazla içemedim 1.5 -2 lt civarı
yok abla pes etmedim ins bugun iyice alisirHiçde fazla olmamış cnm zaten lokma lokma yemişin hatta bana göre biraz az bile
Su içince wc ye gidiyomusun
Ödem atıcı bitki çayları içmeye çalış şişlik hissediyorsan belki yorgunluktandır
Güzelce kavurup bol yeşillikli acılı ekşili yapmadınmı cnm
Su hariç menü çok güzel rakibem
Valla hızlı geliyon
Sen en azından sporu azda olsa yapmışın bende o da yok
Belki geciktiği için ağrın fazla olmuştur cnm
Menüde gayet güzel
Geçmiş olsun tatlım
Menü güzel cnm
Inşallah karnıbahar sende şişlik yapmaz
akşamı baya erken yemişin cnm menü güzel
Ama 3 kestane 1 dil ekmek değerinde o da patates gibi nişasta türü
kızzz benim lahmacun hakkımı senmi yedin
Başka yerde normal olarak yeterli Su içilmiyor fazla harekette olmayınca
ayçam sporu sabah yaptığın için bademin yanında 1 bar sütte içsen iyi olur bende
Bu hafta heralde sıfır ekmekle gidiyosun
Hepsi güzel cnm
Aslında geç vakit fazla sıvı alımıda iyi değil
Hem gece uykusunu etkilşyor hemde organlar dinlenmiyor
Ben yapamadığım için gece bikaç sefer wc ye kalkıyom
Arka arkaya detoks yapmasan daha iyi olurdu aslında tatlım
Bide bu mevsimde çilekler hep hormonlu zaten
Sen sevdinmi kısırı cnm
Mrnüyüde beğendim
bu 3 gün 30 gün olacak inşallah
Bi bakmışız 1 ay geçivermiş
Allah kolaylık versin cnm
Ama ağlasada pes etme
Oooo neler kaçırdın Bi bilsen
Sen elinden geleni yapıyosun fıstığım
Bazen ne yapsakda vücut kendi karar veriyor
laktoz alerjisi olanlarda süt yapıyor Bazen Ama yoğurdu duymadım cnm
Çok yağsız tükettüğin içinde olabilir
Ayrıca salatalara zeytinyağ koymak gerekliki vitamin emilimi olsun
Karbonla beraber yemedikten sonra bşraz yağ kullanmaktan korkma
menü güzelde cnm baş ağrısı niye var
Canını bişeyemi sıktın
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın sevgili rakip hastadin ama maşallah in var eksiler bol bol geliyoGünaydın kızlar. - 400 . Hastalığım tam iyileşmeden daha kötü nüks etti . Benim için dua edin olur mu? Bu hafta yapılacak çok iş var. Çok ihtiyacım olacak.
gunaydin guzelimUykulu bir günaydın kızlar
daha iyiyfi ama yinede azda olsa sıkıntı cikartti yinede şükür elifimsuyu arttır canım afiyet olsun.
afiyet olsun hilal im. Regl olmana sevindim üzülüyorum nolucak diye. Varmı erdem den bi hareket.
Off çok fena tuylerim dikenlendi okuyunca geçmiş olsun canım. Sıcak tut kendini suyunu kaynamis iç.
Afiyet olsun canım. Karnabahar kisirini begendim de benimde midemi yaktı bir kaç saat sonra.
Afiyet olsun menü güzel.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun menü güzel spor mükemmel.
Bursa dayım. Aslında her pazarda köylü bölümü oluyor bi didikle pazara gidince mutlaka bulursun. Birde diyorum ki bu insanlar kendileri üretip kendileri satıyor bütçelerine katkımız olsun yaşlı amaçlar teyzeler. "Köylü milletin efendisidir." demiş. M. Kemal Atatürk.
Afiyet olsun inşallah ise yarar.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Allah kolaylik versin ben zorluğu nu yaşamadım iki cocugum da kolay bıraktı ama çevremde hep görüyorum çok zor inşallah rahat uyumustur kuzum.
inşallah canimgünaydın kızlar motivasyonumuz hep tavan olduğu bir hafta olsun inşallah
daha iyiydi mervem ama yinede bi posta ciglik nöbeti oldu ins bugün daha cok alısir
Teşekkürler canim GünaydınGunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))
Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)