Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sagoltatlim

yok vermedim aslibda 4e kadar iyi uyudu sonra bi çığlık allahtan esim aldi biraz uyandirdi oyaladi sonrada sut icip yatti ama sabaha kadar surekli salladim hamakta bakalim kalkinca nasilolcak dube gore iyiydi allahtan

Abla o neeee anlayamadım resmi
yok abla pes etmedim ins bugun iyice alisir

Günaydın kızlar
Günaydın

Günaydın kızlar. - 400 . Hastalığım tam iyileşmeden daha kötü nüks etti . Benim için dua edin olur mu? Bu hafta yapılacak çok iş var. Çok ihtiyacım olacak.
Günaydın sevgili rakip hastadin ama maşallah in var eksiler bol bol geliyo

Uykulu bir günaydın kızlar
gunaydin guzelim

daha iyiyfi ama yinede azda olsa sıkıntı cikartti yinede şükür elifim

günaydın kızlar motivasyonumuz hep tavan olduğu bir hafta olsun inşallah
inşallah canim

daha iyiydi mervem ama yinede bi posta ciglik nöbeti oldu ins bugün daha cok alısir

Gunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))

Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)

Teşekkürler canim Günaydın

Kesinlikle katılıyorum ve cıftcılık en zor meslek. Ekiyorsun biliyosun ilaçlıyorsun topluyorsun gözün gb ilgilenmen Laz'ım ürünlerinle kolay değil bide kışın kışın yapıyosun bunları. Çok zor/ Kesinlikle bende bulsam bir köylü hemen alırım indirim bile istemem ne derse o.

400gr artıyım iki sebebi olabilir ya karnabahar şişlik yaptı yada zurnanın zırt dediği deliğe geldim :) yerleşmiş kilo ama moral bozmak varmı tabikide hayır. istediği kadar yapışsın isterse 404lerle yapışsın er yada geç söküp atıcam vücudum dan onları 13 yıllık misafirlik yeter artık değilmi ama:)

harikasın ayçam elinden gelini yapıyosun zaten Takdir Rabbim artık

Kizlar hem regl olamadim hemde goguslerim cok şiş ama yinede arti degilim ona sevindim sabitim
Süpersin canım
Rakibem helal valla 41 kere maşallah supersin Medusa senden zayıf değilse daha kolay geçersin cnm
helal canım sana tam gaz devam

Süper Canım Maşallah İn Var

sen çok kolay atarsın o 400 gr

Wc ye cikamiyorum 2 gündur cuma ve cumartesi bol hareketliydim dikkate ettim ama sanırım bana tartilmamak yaramadı
Cuma :87,2
Pazartesi:87
Fark: 200 gr
Bu hafta 85 i görmek istiyordum ama Sanırım mümkün olamayacak
daha fazla gider merak etme

Yok canm yerleşmiş kiloda olsa gidiyor. Sen yerleştiklerini düşünme şakın beyin etkiliyor ayrıca sen meton seni yarı yolda bırakmaz inş

Wc ye cikamiyorum 2 gündur cuma ve cumartesi bol hareketliydim dikkate ettim ama sanırım bana tartilmamak yaramadı
Bi wc ye çıksan Olur sana -700 görürsün inş çok ödemin var uyuyamıyosun ki. Ödemleri atsan olur menilerin zaten çok güzel

Süper Canım Maşallah İn Var

sen çok kolay atarsın o 400 gr

daha fazla gider merak etme
Ay inşallah
Bi wc ye çıksan Olur sana -700 görürsün inş çok ödemin var uyuyamıyosun ki. Ödemleri atsan olur menilerin zaten çok güzel
bi dünya su sıvı tuketiyorum yetmiyor tuzda almadim hiç yine odem yine odem hızlıca evi toparlayayim hemen dışarı cikicam aktara bi ugrayayim

Medusa en son 64 olmus canım benden zayıf. Helal olsun maşallahı var omunda verme konusunda.
valla bence de helal olsun ama sen geçersin onu ben inaniyorum sana spor menü herşey super

canım istersen bir böbreklerin e baktir madem içtiğin su ödem yapıyor belki bir problem olabilir

canım istersen bir böbreklerin e baktir madem içtiğin su ödem yapıyor belki bir problem olabilir
Regl oldum canım muhtemelen oyuzden ben haftaya bekliyordum erken geldi
-300 bakalım cumaya neler olur.
supersin canm

Selam herkese şarjım çok az
Cuma 77.4
Bugün 77
Daha fazla eksi bekliyordm ama kabzlk var arkadaşlar
ah bu kabızlık ve odem benide bitirdi canım ama yinede güzel bi rakam senin

Sağol ablam
Abla benimc normal halim alistim artik ama sizde görünce genede tebrik ediyorum kolay is degil cunku :)
3:15 den beri uyanigiz yine tartı günün gecesi cadı sanki inadına uyumuyor
ay gene mi canim
Günaydın kızlar
gunaydin canim
Günaydın kızlar. - 400 . Hastalığım tam iyileşmeden daha kötü nüks etti . Benim için dua edin olur mu? Bu hafta yapılacak çok iş var. Çok ihtiyacım olacak.
allah yardimcin olsun cok geçmiş olsun canım
Uykulu bir günaydın kızlar
gunaydin canim
Menü
12:00 2 yumurtalı diyet peynirli omlet 2 d tb ekmeği 2 d hindi göğüs füme çay
15:00 5 fındık 1 avuç beyaz leblebi
19:00 1 elma
az olmus canim
bu menun daha iyi canim az yemeki vucut gucten dusmesin iyice
arada ariyor elifim acmiyorum
günaydın kızlar motivasyonumuz hep tavan olduğu bir hafta olsun inşallah
gunaydin dileğim valla superim ben bugün :)
Gunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))

Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)

gunaydin canim teşekkür ederim :)
Günaydın kızlar
gunaydin canim
aysecim ama sipariş verirken sadece ücretsiz yazanlardan ver. %90 ücretsiz kargo ama bazıları değil. ordan buraya ne kadar tutar kimbilir
Kizlar hem regl olamadim hemde goguslerim cok şiş ama yinede arti degilim ona sevindim sabitim
Bence suanki durumuna iyi canim gece uykusuzluguda var çünkü.
supersin canım ya
Dilekk sen halledersin onu sana kilo mu dayanır :)
Canım wc ye cikamadigin ve ödem olduğu halde gayet iyi bence. daha fazla vermissindir cumaya odemi atarsan tartı sürpriz yapar bence sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…