- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.341
Bende bal kabagi aldım dün haslayip bi kase yedim abla :) puding çok guzel duruyor ama yaÖğlen yemeği için kendime yulaf kepekli incirli puding yaptım tabiki şekersiz Eki Görüntüle 1921216
açma boşver.Sağol ablam
Abla benimc normal halim alistim artik ama sizde görünce genede tebrik ediyorum kolay is degil cunku :)
ay gene mi canim
gunaydin canim
allah yardimcin olsun cok geçmiş olsun canım
gunaydin canim
az olmus canim
bu menun daha iyi canim az yemeki vucut gucten dusmesin iyice
arada ariyor elifim acmiyorum
gunaydin dileğim valla superim ben bugün :)
gunaydin canim teşekkür ederim :)
gunaydin canim
aysecim ama sipariş verirken sadece ücretsiz yazanlardan ver. %90 ücretsiz kargo ama bazıları değil. ordan buraya ne kadar tutar kimbilir
Bence suanki durumuna iyi canim gece uykusuzluguda var çünkü.
supersin canım ya
Dilekk sen halledersin onu sana kilo mu dayanır :)
Canım wc ye cikamadigin ve ödem olduğu halde gayet iyi bence. daha fazla vermissindir cumaya odemi atarsan tartı sürpriz yapar bence sana
Ay ne güzel görünüyo ya nasıl bunun tarifi mefkusum.Öğlen yemeği için kendime yulaf kepekli incirli puding yaptım tabiki şekersiz Eki Görüntüle 1921216
bla tuzsuz peynir alsan olmazm
Almanlarda pek beyaz peynir yok. ben türk peynirlerden alıyorum ama tuzsuz yok hepsi tuzlu.abla su top peynirler varya neredeyse hic tuzu yok oğlum golll diye yiyor onları bende peynir delisiyim
Bende bal kabagi aldım dün haslayip bi kase yedim abla :) puding çok guzel duruyor ama ya
Valla ben sevdim puding gibi tatmin etti beniaçma boşver.
Ay ne güzel görünüyo ya nasıl bunun tarifi mefkusum.
İncir alayım hemen tatmin etti diyosun daha ne olsun.Almanlarda pek beyaz peynir yok. ben türk peynirlerden alıyorum ama tuzsuz yok hepsi tuzlu.
Sadece mozeralla alabilirim tuzsuz olarak o da çok çabuk bozuluyor
Valla ben sevdim puding gibi tatmin etti beni
1 bar sütün içine 2 kş yulaf kepeği. 2 k.incir küçük küçük doğradım 1 tk kakao yarım paket vanilin az tarçın koydum
Ocakta karıştırarak pişirdim zaten koyulaşıyo
Vanilinle tarçını ocaktan alınca koydum
Istediğiniz kuru meyvelerle olabilir
Benim aldığım tarifte kadın kurudut ve kaysıyla yapmışİncir alayım hemen tatmin etti diyosun daha ne olsun.
bugün Kü yürüyüşe yarın eksi çıkmam lazımSağol ablam
Abla benimc normal halim alistim artik ama sizde görünce genede tebrik ediyorum kolay is degil cunku :)
ay gene mi canim
gunaydin canim
allah yardimcin olsun cok geçmiş olsun canım
gunaydin canim
az olmus canim
bu menun daha iyi canim az yemeki vucut gucten dusmesin iyice
arada ariyor elifim acmiyorum
gunaydin dileğim valla superim ben bugün :)
gunaydin canim teşekkür ederim :)
gunaydin canim
aysecim ama sipariş verirken sadece ücretsiz yazanlardan ver. %90 ücretsiz kargo ama bazıları değil. ordan buraya ne kadar tutar kimbilir
Bence suanki durumuna iyi canim gece uykusuzluguda var çünkü.
supersin canım ya
Dilekk sen halledersin onu sana kilo mu dayanır :)
Canım wc ye cikamadigin ve ödem olduğu halde gayet iyi bence. daha fazla vermissindir cumaya odemi atarsan tartı sürpriz yapar bence sana
hadi bakalım 1 kilo ya cumaya canısıCuma 64.7
Bugün 64.5
Fark 200 gr
lifli gıdalar tüketmeye emzirmiyosan bol acıda iyi geliyorRegl oldum canım muhtemelen oyuzden ben haftaya bekliyordum erken geldi
supersin canm
ah bu kabızlık ve odem benide bitirdi canım ama yinede güzel bi rakam senin
bende yoğurt süt ürünlerini iyi tüketiyorum kesinlikle faydasına inanıyorumGene canım ya valla bıktım gece uyanmalarindan bi derdi varda ben mi anlamıyorum çözemedim yarın doktora normal kontrole goturcem bakalım
Ağzından bal damlıyor canım bu sefer 5 gün erken geldi meretduzenimi alt ust etti şöyle bi 2 kilo kadar supriz yapsa süper olacak
supersin canm cumaya dahada süper olacak bence
İnşallah abla benim gelen davetsiz misafir biraz moralini bozdu ama cumaya kadar halledicem inşallah
yerleşmeden hemen kurtul kuzum sonrada hemencik gel aramiza
baltaladi beni hain tamda gazi aldım gidiyordum
Demek ki canım ben haftaya bekledigim icin rahattim ama supriz yaptı bana
bunu okumuştum abla 3 Ogün yoğurt tüketen biriyle tek Ogün tuketin arasında bile kilo verme farkı var hem verilen kilo olarak hemde verdiği gün olarak
kesinlikle bunu denemeliyim kakaolu şeylerin delisiyimdir:)Almanlarda pek beyaz peynir yok. ben türk peynirlerden alıyorum ama tuzsuz yok hepsi tuzlu.
Sadece mozeralla alabilirim tuzsuz olarak o da çok çabuk bozuluyor
Valla ben sevdim puding gibi tatmin etti beni
1 bar sütün içine 2 kş yulaf kepeği. 2 k.incir küçük küçük doğradım 1 tk kakao yarım paket vanilin az tarçın koydum
Ocakta karıştırarak pişirdim zaten koyulaşıyo
Vanilinle tarçını ocaktan alınca koydum
Istediğiniz kuru meyvelerle olabilir
içine fındık koyarım azcık nasılda güzel olurÖğlen yemeği için kendime yulaf kepekli incirli puding yaptım tabiki şekersiz Eki Görüntüle 1921216
Bide haşlama yumurta şanlı daha çok tok tutuyor. Ben haşlaması 2 tane ile doyuyorum omlette 3 yetmiyorBen sabah dünden kalan kineo kısırını yediydim nedrnse hiç tatmin etmedi beni hem gözüm hem karnım aç gibi
Öğlene güzel bi kahvaltı yapayım bari
Akşama ne yemek yapsam daha karar vermedim
Kızlar amerikada yapılan bi araştırmada
2 aynı diyeti yapan grubun birine düzrnli yoğurt yediriyolar her öğünde ve o grub yüzde 22 daha fazla kilo veriyor
O yüzden öğünlerde yoğurdu eksik tutmayın
Bide haşlama yumurta, tavada yumurtadan daha geç sindirildiği için daha fazla kalori yakıyor
bana da incir daha cazip geldi nedense incirli yaparım.Benim aldığım tarifte kadın kurudut ve kaysıyla yapmış
Bazısı üstüne tekrar taze meyve koyuyor
Ama o zaman biraz fazla meyve olmuş olur
Ben inciri daha çok sevdiğim için onunla yaptım bide daha tatlı
ohh mis olmuş. Aldiklarini Ağız tadıyla yiyin dilom.ne gezdim bugün nasılda iyi geldi
1saat tempolu kesmeden yürüdüm 1saatte alışveriş yapa yapa, bereketli bir gün oldu Rize festivali vardı çörek otu müthiş acı pulbiber tereyağ aldım chia tohumuda buldum sonunda yarın yemeye başlarım
Dünkü agrasifliğinin nedeni belli olduRegl oldum kızlar erken geldi bu sefer
evet abla o artı gitti ama yinede az buldum detoks du bunlar puding süper iyi fikir olduKız ayşenur sen -500 niye beğenmiyon
Zaten cumartesi aryıydın daha ne olsun
Ams herzaman detoksları perşembe yapmak daha iyi
Afiyet olsunBende bal kabagi aldım dün haslayip bi kase yedim abla :) puding çok guzel duruyor ama ya
2 Saat Mi Ben daha Bugün Hiç yurumedim Hadi Bismillahne gezdim bugün nasılda iyi geldi
1saat tempolu kesmeden yürüdüm 1saatte alışveriş yapa yapa, bereketli bir gün oldu Rize festivali vardı çörek otu müthiş acı pulbiber tereyağ aldım chia tohumuda buldum sonunda yarın yemeye başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?