- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.381
Evet abla farkindayim pek yol kat edemedimZeynom farkındamısın başladığından beri pek yol katedemedin
Seni eksi görmek çok güzel cnm
Yaaa yersen onları bugünde artı olursun işte
Muhtesem gorunuyorÖğlen yemeği için kendime yulaf kepekli incirli puding yaptım tabiki şekersiz Eki Görüntüle 1921216
Afiyet olsun canımMenümüde yazayım
Kahvaltı
1 haş yumurta, 1 küçük domates
1 küçük salatalık 1 dlm peynir, 4 zeytin
1 dlm tb ekmek
Ara
Şekersiz türkkahvesi
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası, 1 kase cacık
Nohut vardı iki kaşık aldım
Ara
1 elma
Akşam
1 kepçe tavuklu şehriye çorbası, salata
Az yoğurt
2 lit su
Anladım abla
Deneyim Bi Ara Abla :)
Inş çıkarsın dileğim
Ne guzel yürüyüş olmuş dileğim
Aldıklarında afiyet olsun canım
ay ins dileğim ya
Afiyet olsun elifim menü güzel
menü güzel canım afiyet olsun
ay kiskancliga hiç gelemiyorum yaişin zor canım zamanla azalır ins
Aynen canım akşamları burda oluyorsun bitek
Inş iyi gelir diyetisyen canım :)
Sana noldu kız
Şöyle anlatayım bundan yaklaşık bir sene önce Kayın pederim tam biz araba alacakken bunu bilmesine rağmen para istedi (eşim isten ayrılmıştı ordan bi toplu para gelmişti ve bazı aksilikler den dolayı 1 ay yakın boşta gezdi hazirdan yedik o zaman hiç bir faydası dokunmadı tekrar işe başladığı hafta para istedi) 1 ay sonra geri vermek uzeri diye aldı hala vermedi ve biz benim babamdan borç alarak arabayı aldık hadi dedim babası bisey diyememistir . Bugün yine para istemis ve biz bu seferde ev icin para biriktirmeye başladık ve ciddi anlamda kızım haricinde herşeyden kısarak biriktiriyoruz ve bu seferde ayın 15 de vericem demis ama ben nasıl güveneyim daha bi önceki borcunu vermedi hani alırken borç olarak almasa vermicem diyerek alsa gene bu kadar sinir olmam en azından durust sözünde duruyor derimgüzel görünüyor tatlım
Anlatmak istersen burdayız fıstığım
gayet güzel tatlım
afiyet olsun canımKizlar menumu yazayim
Sabah:08.00 iki dilim ekmek,1 kk peynir,6 yesil zeytin,bir tk ev yogurdu kaymagi ve cay.
Ogle:12.00 iki kasik kavurma ve bir dilim ekmek(kavurma yagsiz denecek kadar azdi)
Ara ogun:15.00 bir mandalina,1 incir,2 ceviz.
Aksam:18.00 iki kepce kuru fasulye ve yogurt.
2.5 litre su,spor yok.
Menun guzel canim afiyet olsun.Dükkan kapandı menumu de yazayim
Saat 8
1 kaşık tulum peyniri
2 zeytin
Saat 10:30
1 yumurta
Yarım bardak süt
Saat 13
3 köfte
1 bardak ayran
Saat 17
2 kepçe mercimek çorbası
7 tane fırın mantar kaşarlı (toplam kaşar 1 tatlı kaşığı etmezdi)
4 kaşık yoğurtlu ıspanak (haslanmis)
Maydanoz bol limonlu
Su 2 litre oldu yatana kadar 3 u buluyor
Spor birazdan leslie yle randevu var yapınca yazarım tekrar.
Menun guzel canim afiyet olsun.4.gün
Menüm
07.40
1 d kızarmış ekmek
1 kk peynir
14.30
Maydonozlu beyaz peynirli omlet
1 d ekmek
3 zeytin
Domates,salatalık
17.20
1 kase sebze tarhanası( hazır değil kendm yaptm)
2 kaşık yoğurtlı biber kavurması
Su.1.5
Spor henüz yok
Hadiya Allah yardimcin olsun canim,kiskanilmak guzel ama asirisi pekte iyi olmuyorKızlar pek keyfim yok eşimle tartştık malum bıktım kıskançlığından yaa
Afiyet olsun canim gayet guzel.Menümüde yazayım
Kahvaltı
1 haş yumurta, 1 küçük domates
1 küçük salatalık 1 dlm peynir, 4 zeytin
1 dlm tb ekmek
Ara
Şekersiz türkkahvesi
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası, 1 kase cacık
Nohut vardı iki kaşık aldım
Ara
1 elma
Akşam
1 kepçe tavuklu şehriye çorbası, salata
Az yoğurt
2 lit su
Menun cok guzel canim afiyet olsun.Menum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalık
Öğle 14
Bir kase haşlanmış balkabagi
Akşam 18:30
Bir tabak yumurtalı ıspanak kavurmasi
Bir kase yoğurt
Su 2 ye yakın
Spor yarım saat dans
Guzel abla kahvalti olsa daha saglikli olurmus yinede guzel.Hani diyolarya sabah doğru dürüst kahvaltı yapmayınca tüm gün açlık hissedilir diye
Bugün aynen bunu yaşadım
Bütün gün açlık hissettim doymadım
10.00 __
1 kase kineo kısırı
14.00 __
Yulaflı puding
17.45 __
1 tabak kıymalı pirinçsiz ıspanak
Yoğurt
2 wasa (1 dil.ekm.değerinde)
Su 2.5 lt olur
Canim bugun yemek yememissin gibi yani menun saglikli ama bana pek duzenli gelmedi.KİLO :87 KG
(08:35)
200 ml
(09:50)
2 çiğ badem
2 kuru kayısı
200 ml ılık su
(10:35)
5 Medine hurması
1 kase yogurt
(10:50)
200 ml su
(12:52)
1 kupa güllü yeşil çay
(13:40)
200 ml su
(14:50)
1 şişe maden suyu
(15:40)
500 ml su
(16:00-16:45)
dusuk tempolu yürüyüş
(17:30)
1 çörek otu yağı kapsülü
200ml su
(18:15)
6 hurma
1 kase yoğurt(5yk dolu dolu )
(19:30)
1 kupa kiraz sapı cayi
(19:50-20:20)
30 dk kondisyon bisikleti(4,5 km )
(20:30)
200 ml su
TOPLAM SIVI:1,7 LT SU, 1 MADEN SUYU,1 KUPA YEŞİLCAY,1 KUPA KİRAZ SAPI
TOPLAM SPOR:45 DK YURUYUS+ 30 DK K.BİSİKLETİ =75 DK
iki saat gündüz 45dk şimdi yürüyüş yapıcam2 Saat Mi Ben daha Bugün Hiç yurumedim Hadi Bismillah
Allahim ya insan verdigi sozde durur en aznindan,bence esin yok falan desin ikinci defa vermeyin,herkes ayagini yorganina gore uzatsin tek evladi esin mi baska cocugu yokmu borc isteyecek.Afiyet olsun canım
Şöyle anlatayım bundan yaklaşık bir sene önce Kayın pederim tam biz araba alacakken bunu bilmesine rağmen para istedi (eşim isten ayrılmıştı ordan bi toplu para gelmişti ve bazı aksilikler den dolayı 1 ay yakın boşta gezdi hazirdan yedik o zaman hiç bir faydası dokunmadı tekrar işe başladığı hafta para istedi) 1 ay sonra geri vermek uzeri diye aldı hala vermedi ve biz benim babamdan borç alarak arabayı aldık hadi dedim babası bisey diyememistir . Bugün yine para istemis ve biz bu seferde ev icin para biriktirmeye başladık ve ciddi anlamda kızım haricinde herşeyden kısarak biriktiriyoruz ve bu seferde ayın 15 de vericem demis ama ben nasıl güveneyim daha bi önceki borcunu vermedi hani alırken borç olarak almasa vermicem diyerek alsa gene bu kadar sinir olmam en azından durust sözünde duruyor derim
afiyet olsun canım
Bizim takımın yine regl haftasiiki saat gündüz 45dk şimdi yürüyüş yapıcamama bi sorun var rakibem regl oldum cumaya ödemi atabilirniyim bilemiyorum
vermiş bile canım birikimi benim hesapta yapiyoruz zaten de kendi maaş hesabından göndermiş 4 çocuklar eşim ve abisinden hiç var mı yok mu yada çocukların bi hevesi varmı yok amaAllahim ya insan verdigi sozde durur en aznindan,bence esin yok falan desin ikinci defa vermeyin,herkes ayagini yorganina gore uzatsin tek evladi esin mi baska cocugu yokmu borc isteyecek.
canım hurma ve yoğurt inanılmaz tok tutuyorMenun guzel canim afiyet olsun.
Menun guzel canim afiyet olsun.
Hadiya Allah yardimcin olsun canim,kiskanilmak guzel ama asirisi pekte iyi olmuyor
Afiyet olsun canim gayet guzel.
Menun cok guzel canim afiyet olsun.
Guzel abla kahvalti olsa daha saglikli olurmus yinede guzel.
Canim bugun yemek yememissin gibi yani menun saglikli ama bana pek duzenli gelmedi.
çok güzel olmuş canım supersinmenumu yazayım yürüyüşümü yapayım sonrada eşime balık yapıcam çok çalışmam lazım çok :)
10,30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
5 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1,de ikisibirarada türk kahvem bitti
3,30 1kutu süt
5,30 küçük muz
7:30 salata chia tohumlu, 10,15 tane ızgara hamsi
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil, 2 saat gündüz 45dk akşam yürüyüş
güzelce kavurdum. yeşillik de koydum domates falan da ama cıkkkGüzelce kavurup bol yeşillikli acılı ekşili yapmadınmı cnm
Menü güzel cnm
Inşallah karnıbahar sende şişlik yapmaz
canım kanda demir, B12 falan eksik olmasın. ya da D vitaminine baktırdın mı?Selammlarr
Allahım nedir bu yoğunluk gelemedim bi türlü
Sabahta tartıda sabittim
Azcık dinleneyim geçmiş yaparken
maşallah çok tatlıEki Görüntüle 1921338
Küçükten yetistiriyorum cimcimeyi ki kilo derdi yasamasin anası gibi
Ne diyelim umarim borc oldugunun ve zamani geldiginde vermesi gerektigini bilirvermiş bile canım birikimi benim hesapta yapiyoruz zaten de kendi maaş hesabından göndermiş 4 çocuklar eşim ve abisinden hiç var mı yok mu yada çocukların bi hevesi varmı yok ama
Masallah Allah esirgesin cok tatli kizin:)Eki Görüntüle 1921338
Küçükten yetistiriyorum cimcimeyi ki kilo derdi yasamasin anası gibi
maşallah çok tatlı
amin inşallah butun herkesin evladını esirgesinMasallah Allah esirgesin cok tatli kizin:)
Kilo vermene bunlar engel değil cnmEvet abla farkindayim pek yol kat edemedimbahane uretmek istemiyorum ama multivitaminler kullaniyorum,hergun bal tarcin corek otu yiyorum belki bebis olur diye sanirim bunlarda etkiliyor.
Yoğurt kaymağı ne alaka cnm sırf yağ oKizlar menumu yazayim
Sabah:08.00 iki dilim ekmek,1 kk peynir,6 yesil zeytin,bir tk ev yogurdu kaymagi ve cay.
Ogle:12.00 iki kasik kavurma ve bir dilim ekmek(kavurma yagsiz denecek kadar azdi)
Ara ogun:15.00 bir mandalina,1 incir,2 ceviz.
Aksam:18.00 iki kepce kuru fasulye ve yogurt.
2.5 litre su,spor yok.
Kız uzun uzun yazınca Bence bişey yedin sandımKİLO :87 KG
(08:35)
200 ml
(09:50)
2 çiğ badem
2 kuru kayısı
200 ml ılık su
(10:35)
5 Medine hurması
1 kase yogurt
(10:50)
200 ml su
(12:52)
1 kupa güllü yeşil çay
(13:40)
200 ml su
(14:50)
1 şişe maden suyu
(15:40)
500 ml su
(16:00-16:45)
dusuk tempolu yürüyüş
(17:30)
1 çörek otu yağı kapsülü
200ml su
(18:15)
6 hurma
1 kase yoğurt(5yk dolu dolu )
(19:30)
1 kupa kiraz sapı cayi
(19:50-20:20)
30 dk kondisyon bisikleti(4,5 km )
(20:30)
200 ml su
TOPLAM SIVI:1,7 LT SU, 1 MADEN SUYU,1 KUPA YEŞİLCAY,1 KUPA KİRAZ SAPI
TOPLAM SPOR:45 DK YURUYUS+ 30 DK K.BİSİKLETİ =75 DK
Bu durumda ne denirki bilemedim cnmAfiyet olsun canım
Şöyle anlatayım bundan yaklaşık bir sene önce Kayın pederim tam biz araba alacakken bunu bilmesine rağmen para istedi (eşim isten ayrılmıştı ordan bi toplu para gelmişti ve bazı aksilikler den dolayı 1 ay yakın boşta gezdi hazirdan yedik o zaman hiç bir faydası dokunmadı tekrar işe başladığı hafta para istedi) 1 ay sonra geri vermek uzeri diye aldı hala vermedi ve biz benim babamdan borç alarak arabayı aldık hadi dedim babası bisey diyememistir . Bugün yine para istemis ve biz bu seferde ev icin para biriktirmeye başladık ve ciddi anlamda kızım haricinde herşeyden kısarak biriktiriyoruz ve bu seferde ayın 15 de vericem demis ama ben nasıl güveneyim daha bi önceki borcunu vermedi hani alırken borç olarak almasa vermicem diyerek alsa gene bu kadar sinir olmam en azından durust sözünde duruyor derim
afiyet olsun canım
sana ödemmi dayanır kızzz cumaya bişey kalmaziki saat gündüz 45dk şimdi yürüyüş yapıcamama bi sorun var rakibem regl oldum cumaya ödemi atabilirniyim bilemiyorum
spor süperrr menüde güzel cnmmenumu yazayım yürüyüşümü yapayım sonrada eşime balık yapıcam çok çalışmam lazım çok :)
10,30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
5 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1,de ikisibirarada türk kahvem bitti
3,30 1kutu süt
5,30 küçük muz
7:30 salata chia tohumlu, 10,15 tane ızgara hamsi
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil, 2 saat gündüz 45dk akşam yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?