Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mutfak lavabosu tıkandı hortumu değiştirmeden alamadan okula uğraşıyorum iki saattir yaptım şimdi ortalığı toplayım yemek yok misafir gelebilir iş çok yani
işin zor canım
Kizlar kilo bildirimim malesef cok ic acici degil ama buna da sukur -100 um yani 64.5
Gecmisi okuyayim bakayim siz neler yapmissiniz
en azindan artı değilsin canım
kuzum onlara hiç bakmadim ben listeye ekli olmayanları ekleyip ortalamayı buldum sonrada doğru temizliğe
yok canım haber verdim sadece sonuçta senin yaptığın listede düzeltme yaptım
Ellerineze sağlık cnm
askrhpozitif
hemen yüz verme bak

Ooo iş çokmuş kolay gelsin cnm
en azından artıda değilsin tatlım
yok ablam yüz vermedim
Kaçamak tabiki yok ablam :)
az olmuş canım afiyet olsun
mefkusum 2 kilo 1.5 kilo verenleri görünce ezik hissediyorum kendimi sanırım :)))))

emek verenlerin eline sağlık.

hemen yelkenleri indirme

Ay ne fena ya Allah kolaylik versin.
yok indirmedim canım merak etme
Afiyet olsun elifim
Arkadaşları yolcu ettim oglusumda yedi okula gitti yemeğim vardı biraz Akşamada salata ekledim yanına. aldım oglani parka gittik ben yürüdüm o oynadı miss gibi oldu.
Ya elifim soğuk değilmi be çıkaramıyorum çocuğu dışarı
hadi bakalım bu sefer pes etmek yok kuzum
afiyet olsun canım menu guzel
Birazdan arkadasa gidiyoruz diyetteyken bir yere gitmekten nefret ediyorum. Bakalım kazasız belasız atlatırim inşallah.
Aman kaçamak yapma elifim

Sabah akşam güzel ama öğlen az olmuş cnm
Eğer yemek yoksa elmanın yanına biraz yopurt ve kruyemiş ekliyebilirsin

Birazdan arkadasa gidiyoruz diyetteyken bir yere gitmekten nefret ediyorum. Bakalım kazasız belasız atlatırim inşallah.
sana güvenimiz tam elifim

Menum
Sabah 12.15
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çok kızarmış tb ekmeği
Kk peynir
Sutlu kahve
Öğle 15
2 dilim çok kızarmış tb ekmeği
Akşam 19
Izgara tavuk
Ayran
Su 1.5 litre
Spor yok
Sabah baya geç olmuş
Ikindinde kuru ekmekmi yedin cnm
Tüm güne baktığımızda hiç yeşilik salata sebze vs.yok

kız gene mi az olmuş beni baya doyurdu hem kalori bakımından baya yüksek bi menuydu canım

meto yu sasirtayim diye biraz karbonhidrat aldım abla kaloriyi yükselteyim dedim 1 dilim evet

İnşallah güzel kilolar verirsin canım

Kızlar ne aklıma geldi

Mercimeğin içine ince bulgur yerine kineo koyarakda mercimek köftesi yapabiliriz
Hem Mercimeğin her türü A grubuna iyi geliyomuş
Ben bunu bi deniyeyim

canım belli belli aralıklarla bayanların kontrole gitmesi gerek ya o yüzden. yoksa herhangi bir sorun yok çok şükür üniversite hastanesi burada böyle canım. muayenede kitle gelirse ele, acil derse 6 aya verebiliyor randevuyu. çok hasta var. zaten acil olsa insan 6 ayı da beklemez özele gider.
sigara arada bir içerim. düzenli içmem. kırk yılda bir.

Kızlar ne aklıma geldi

Mercimeğin içine ince bulgur yerine kineo koyarakda mercimek köftesi yapabiliriz
Ben bunu bi deniyeyim
bende kinoa ile yaprak sarmayı dusunuyorum nasıl olacak bilmiyorum ama merak ettim
Kızlar ne aklıma geldi

Ben bunu bi deniyeyim

sabah 08.40
peynir, 7 zeytin, domates salatalık, 2 dilim ekmek

öğlen 13.00
adana kebap
1 dilim ekmek büyüklüğünde lavaş
1 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
az salata

akşam 19.15
1 kase mercimek çorbası
salata

ara 7 kestane

2 lt su, 20 dk yürüyüş

bugün güzel bir gün değildi. hem moralim bozuk hem de huzursuzdum. sanırım menüme çok fena yansıdı çözüm bulmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…