- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.681
Suya 200 gr çıksak bugün itibariyle artı oluyonMefkusum sabah su içmiştim 7 gibi su içtim ben yine kalkar kalkmaz su içiyorum 8 gibi cumaya gore +400 dum.
Yani 73.6
Tatlım zaten balıktan sonra sütlü bişey iyi olmaz heralde bence yeme@mefkusum ya balık tan sonra canım tatlı birsey istiyor chia puding uygun olurmu yoksa yemiyim mi?
Öyle yapim o zamanSuya 200 gr çıksak bugün itibariyle artı oluyon
Tatlım zaten balıktan sonra sütlü bişey iyi olmaz heralde bence yeme
Istiyosan akşamdan hazırla sabah kahvaltı yerine ye
O artı c.tesi günün eseri malesefSuya 200 gr çıksak bugün itibariyle artı oluyon
Tatlım zaten balıktan sonra sütlü bişey iyi olmaz heralde bence yeme
Istiyosan akşamdan hazırla sabah kahvaltı yerine ye
Sabır kraliçem hani sen cısslara göz ucuyla bile bakmazdınO artı c.tesi günün eseri malesefokullarda ikramlar vardı
Güzelim detoks şart değil kendini zorlamaSon 3 gün detoks falan yapayım diyorum hiç içimden gelmiyor. Başaramam gibi geliyor.
Aynen normalde bakmazdim ama izin olayından sonra bi türlü toparlayamadim kendimi sanki o kadar kiloyu ben vermedim aklımda ki hersey silindi gitti nasıl yapayım ne yapayım bi türlü o eski moda donemiyorum.Sabır kraliçem hani sen cısslara göz ucuyla bile bakmazdın
En azından sebebini biliyon
Dikkat ediyorum menülerim de ortada üstüme yapistı sanki gitmiycek gibi geliyor.Güzelim detoks şart değil kendini zorlama
Sadece sana iyi gelen şeyleri yemen yeterli
Anacım bende katılsam şu gruba adama inadimdan whatsapp kullanmıyorum bak merak ettim heee@ezo16 elifff fıstık sen kaç beden giyosun
Senide merak ediyom
Poniye attığın resmi wataptan bize atsa olurmu
Bunu en iyi ben bilirim heraldeAynen normalde bakmazdim ama izin olayından sonra bi türlü toparlayamadim kendimi sanki o kadar kiloyu ben vermedim aklımda ki hersey silindi gitti nasıl yapayım ne yapayım bi türlü o eski moda donemiyorum.
Biliyon cnm önce inanmak gerekiyorDikkat ediyorum menülerim de ortada üstüme yapistı sanki gitmiycek gibi geliyor.
Wp.aç adama söylemeAnacım bende katılsam şu gruba adama inadimdan whatsapp kullanmıyorum bak merak ettim heee
Atayım abla@ezo16 elifff fıstık sen kaç beden giyosun
Senide merak ediyom
Poniye attığın resmi wataptan bize atsa olurmu
Sende istersen wp.gelebilirsin cnm takımın grubu varAtayım abla
Geleyim abla Nasıl gelicem :))Sende istersen wp.gelebilirsin cnm takımın grubu var
Bana özelden nr nı at cnmGeleyim abla Nasıl gelicem :))
spor icin dışarı çıkmak zor hava çok soğuk leslie yapayım diyorum yagiz rahat bırakmıyor öğle uykusuda yok beraber yatıp beraber kalkıyoruz Yakınlarda bi salon açıldi oraya yazılSam acaba bilmiyorum bende istiyorum spor yapmak kendimle başbaşa kalmakBunu en iyi ben bilirim heralde
Tatlım tek çaresi kaçamak yapmadan devam etmek
Her kaçamak insanı daha kötü hissttiriyor kendine güveni kalmıyor
Biliyosun ben ne kadar zorlandım
Ama söz verdiğimden beri rezil olmayım diye kendimi tuttum şimdi o kadar zor olmuyor
Ve spor mutlaka olmalı
Bütün etkilerini faydasını bırak özellikle insanın psikolojisini olumlu etkiliyor
Iştah kapatıyor daha fit azimli hissediyosun
gidicek gidicek gidicek istemiyorum çünkü bu rezil kiloları.Biliyon cnm önce inanmak gerekiyor
Sen gitmicek dersen tabiki gitmez
Öncelikle beynimizi ikna edecez
Ben eskiden bazen spor yaparken kendimle konuşurdum
Yağları kaybedecem diye Hiç korkma aç kalmıcan daha mutlu hafif olacan vs.diye :))
adam görür kız kendi tlf nunda. :)Wp.aç adama söyleme
Yada aile grubuna katılmak zorunda değilsinki
Ayrıca N Nilyyyaaannn gördüm
Kız fıstık gibisin maşallah hele o beline hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?