- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.201
maalesef yine tutmadıAralık AYLIK HEDEF
CurukElma --> 64.7 -->62
ayulduzz -->67 -->65
MuallimeA -->77,4 -->72.5
gingercookkie -->76,1-->
askrhpozitif --> 87,2 -->79,9
dagyolu-->72.1 -->
Nilyyyaaannn -->71.1 -->67
sahgull --> 69,4
60kiloyum --> 85
Mefkuruem -->83.9
Masal3487 -->64.6
2 Aralık cuma günü bildirimler
Kimisi hedefinide yazmıştı
Ben rakam olarak bişey belirlememiştim
gerçi kırmızı etin sindirimi zordur ve uzun sürer midede de bağırsakta da. ama istifra etmek başka. doktora danışmakta fayda var. 1 kereden birşey olmaz ama sürekli oluyorsa danış derim.eti bazen sindiremiyorum nedense midem canım bende anlamış değilim
Yapıcam da 2. siklustan sonra yapamıyorum zorlayıcı hareketler.Adet olmayı bekliyorum o yüzden önce.Yoksa daha da zorlayıp 58 leri görürdüm bu hafta.evet canım. daha yolun başındayım. verilecek 20 kilo varilk etapta şu 80 i bir görsem
neler yedin söyle bakalım
karın hareketleri bul netten. onları yap canım.
Yazicam simdi canimevet canım. daha yolun başındayım. verilecek 20 kilo varilk etapta şu 80 i bir görsem
neler yedin söyle bakalım
karın hareketleri bul netten. onları yap canım.
ben de tatlı, hamurişi falan yedin zannettim. evet öğle fazla olmuş gerçekten ama bence tatlı ve hamurişi falan yeseydin daha kötü olurdu. akşam da patlıcan kızartma olmadıktan sonra sorun yok bence. ben de bazen akşam sadece yoğurt yiyeyim diyorum ama olmuyor. aslında tabi irade sorunu.Kizlar menumu yazayim
Sabah bir ck corekotu yagi
Kahvalti:08.00 bir dilim ekmek,1 has yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 dort bes yk bulgur pilavi,yarim kaseden aziick fazla kuru fasulye,yarim kase yogurt.
Aksam:17.40 bir tane karni yarik(yazdan firinlayip buzluga atmistim kizartmadim yani) salata ve yogurt.
2 litre su 3 mil leslie 100 mekik.
Kizlar ogle olmadi biliyorum esimin yuzunden oldu,ogle eve geliyor yemek yemeye ona isitmistim aslinda,kendime yogurtlu ispnak ayarlamistim esimin isi cikmis gelemedigi icin isittigim yemekleri ben yedim dokmeyeyim diye.
Ogle agir yedigim icin aksama sadece yogurt yiyeyim dedim karni yariga dayanamadim
ne yaptınız cnm bulabildinizmi bişeylerBen disardayim kızlar ev bakıyoruz dua edin içe siner bişeyler çıksın hayirlisiyla
Tatlım tavuğu haşla sonra dituk olabilir evet hasliyayim suyunada çorba yapayım. Ananas çok az mefkusum yine enerjisiz kalırım çarpıntım olur diye korkuyorum yoksa lapa yi da yapabilirim. En iyisi tavuk suyu
Ne demişler tatlımen istiyorum ama bu kadarı zor mefkus
inciri sütle pişirip blender yaparsan daha çok tadı gelirB7gun ıspanak yaptım iftara çok seviyorum meleti :))))
Dün chia puding yaptım 1 incir koydum galiba az geldi pek tadı yoktu. Doğrayıp sütte bekletiyorDuk sanırım yanlış yapmadım. Bir dahaki sefere de yulaflı puding yapıcam.
Tatlım önemli olan boy değilkiTeşekkürler mefkuşum
Ben ve bazı kısa arkadaşlara ayıp olmuyo mu yaaa bu hatunlar çok uzun de mi ama @dagyolu
Akşam nşye yemek yemedin cnm acıkırsınIyi aksamlar kizlar bugun pek gelemedim kp geldi yemek falan aksama kadar ugtastim herkes evde olunca is bitmiyor
Sabah 10:00
2dilim ekmek 1yumurta domates 8 zeytin
Ogle14:00
2yk h.et
3yk pirasa
Salata yogurt
Ara15:00
1kahve 10 fıstık
Ara17:00
1kajve dayimla içtim bunuda
Aksam 19:00 olacak
Salata yogurt
Su 2oldu
Sppr yok ne yazikki
Bunlar anne karnında böyle doğmuyor tatlım
Geçmiş olsun cnm(11:00)
2 haşlanmış yumurta
50 Gr peynir
yeşil salata(roka, maydanoz, dereotu,limon)
avcumun içi kadar çok tahıllı ekmek( annemler geldiğinden beri ekmeğe dayanamaz oldum)
(12:00)
1 kupa limonlu Yeşilçay
(17:30)
1 ince dilim turp
150 Gr biftek ( 2 çeri domates, 1 diş sarımsak)
1 küçük kase kereviz salatası
(18:30)
1 kupa form çayı
su:1300 lt
spor henüz yok. ( ev bakarken merdiven baya bir çıktım indim ) ama yapmayı düşünüyorum yaparsâm yazarim
Tatlım netten bak mekik plank programı var onu uygulaAh abla istemez miyiz...Ben de kemiklerim sayılsın istiyorum artık...Naptıysam şu göbek erimiyor ya
Güzelim zaten sen çok yüksek tutmuştunmaalesef yine tutmadı
neyseki bitirmişin cnmSelam kızlar Benim misafirler vardı akşamda balık yaptık heryer yag oldu kızartma istedi çoğunluk mutfak dolapları mı sildim kuzeyi banyo yaptım şimdi çayımı alıp totom yer gördü
canım sabah araya gerek yoktu bence. öğlen patates olmamış. akşam da ekmekler çok fazla olmuş. yani özetle çok karbonhidratlı bir menü. olmamışBende ilk menümü yazayım.
Kahvaltı öncesi
10.15 : 2 bardak su+3 kuru kayısı
Kahvaltı
10.35 : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
ekmeklerin üzerine sek'in zeytinli kekikli taze peynirini sürdüm
1 domates
Ara
11.45 : yarım muz
Öğle
15.00 : 6 küçük ızgara köfte
bolca domates-marul
biraz patates kızartması (ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım)
Ara
18.00 : 3-4 fındık ve 3-4 badem
Akşam
19.15 : fırında yağsız pişirilmiş havuç, kabak ve patlıcan (1 koca tabak)
sarımsaklı yoğurtla birlikte
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam ara öğünü ne yapsam bilemedim geç yatacağım enerjik kalmak istiyorum.
Su şuan 1.5 litre 2 yaparım.
Spor yok.
Tatlım netten bak mekik plank programı var onu uygula
aynen abla akşam yalan oldu bugün WC yede çıkamadım ondanda oldu sanırım habire su içiyorumne yaptınız cnm bulabildinizmi bişeyler
Tatlım tavuğu haşla sonra dit
Ayrı bi kapta 2 kase yoğurt 1 yumurta 2 silme kş tb unu yada nişastayla karıştır
Aynı yoğurt çor. Gibi karışımı suya ekle sonra tavukları koy pişir
Ben bi yaptığımda 4 tb yemiştim zaten doyurucu oluyor
Sabahda bunu yiyecen
Bi öğün üzerine karabiber diğer öğün pulbiber diğerinde nane koy
Ne demişler tatlım
Zoru başarmak bizim işimiz
Imkansız biraz zaman alır
inciri sütle pişirip blender yaparsan daha çok tadı gelir
Ben yulafa 2 tane koyuyom
Tatlım önemli olan boy değilki
Boy -kilo oranı ve tabiki fit olmak
Akşam nşye yemek yemedin cnm acıkırsın
Bunlar anne karnında böyle doğmuyor tatlım
Kilo verip zayıf olmak başka bişey,
fit görünmek için disiplinli spor yapılması gerekiyor
Geçmiş olsun cnm
Akşam yalan olmuş
Tatlım netten bak mekik plank programı var onu uygula
Güzelim zaten sen çok yüksek tutmuştun
Bu ay en fazla kiloyu sen verdin heralde
Cuma bakalım kim ne vermiş
neyseki bitirmişin cnm
Bende hiç sevmiyorum balık kızartmayı
Geçtiğimiz yaz diyetisyenim başlangıçta böyle bir menü yazmıştı ekmek sayısı bu kadardı, yine onunla başlıyayım dedim kilo verdikçe azaltıcaktım şimdiden azaltayım mı dersin çok acıkmam mı ?canım sabah araya gerek yoktu bence. öğlen patates olmamış. akşam da ekmekler çok fazla olmuş. yani özetle çok karbonhidratlı bir menü. olmamışafiyet olsun.
bu çorbayı ben de not alayım. yaparım. diyet olduğu için üzerine yağ kızdırmıyorsun değil mi?Tatlım tavuğu haşla sonra dit
Ayrı bi kapta 2 kase yoğurt 1 yumurta 2 silme kş tb unu yada nişastayla karıştır
Aynı yoğurt çor. Gibi karışımı suya ekle sonra tavukları koy pişir
Ben bi yaptığımda 4 tb yemiştim zaten doyurucu oluyor
Sabahda bunu yiyecen
Bi öğün üzerine karabiber diğer öğün pulbiber diğerinde nane koy
Inşallah yarın hafif bi menü olur cnmsabah 09.00
1 yumurta
2 maydanozlu lor topu
7 zeytin
birkaç dilim domates salatalık biber
3 lokma peynirli badem unundan yapılmış ekmek
öğlen 12.00
dürüm döner
ayran
ara kivi
akşam 19.15
2 balık köfte (hazır değil, ben yaptım)
salata
ara meyve yiyeceğim
2 lt su
1 saat yürüyüş
bitanem senin miden çöplükmüde atmamak için yyiyosunKizlar menumu yazayim
Sabah bir ck corekotu yagi
Kahvalti:08.00 bir dilim ekmek,1 has yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 dort bes yk bulgur pilavi,yarim kaseden aziick fazla kuru fasulye,yarim kase yogurt.
Aksam:17.40 bir tane karni yarik(yazdan firinlayip buzluga atmistim kizartmadim yani) salata ve yogurt.
2 litre su 3 mil leslie 100 mekik.
Kizlar ogle olmadi biliyorum esimin yuzunden oldu,ogle eve geliyor yemek yemeye ona isitmistim aslinda,kendime yogurtlu ispnak ayarlamistim esimin isi cikmis gelemedigi icin isittigim yemekleri ben yedim dokmeyeyim diye.
Ogle agir yedigim icin aksama sadece yogurt yiyeyim dedim karni yariga dayanamadim
Başlangıç için gayet güzel tatlımBende ilk menümü yazayım.
Kahvaltı öncesi
10.15 : 2 bardak su+3 kuru kayısı
Kahvaltı
10.35 : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
ekmeklerin üzerine sek'in zeytinli kekikli taze peynirini sürdüm
1 domates
Ara
11.45 : yarım muz
Öğle
15.00 : 6 küçük ızgara köfte
bolca domates-marul
biraz patates kızartması (ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım)
Ara
18.00 : 3-4 fındık ve 3-4 badem
Akşam
19.15 : fırında yağsız pişirilmiş havuç, kabak ve patlıcan (1 koca tabak)
sarımsaklı yoğurtla birlikte
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam ara öğünü ne yapsam bilemedim geç yatacağım enerjik kalmak istiyorum.
Su şuan 1.5 litre 2 yaparım.
Spor yok.
Bizde geçen ay taşındık, çok zor araması ve taşınması. Allah kolaylık versin inşallah gönlünüze sinen bir yer bulursunuz. Belli olmuyo biz aradık uzun süre bulamadık bi kaç ay sonra tekrar bakarken tesadüfen bulduk.Bizim beğendiklerimizin fiyatı bize uymadı abla uyanlarinda ev planları düzgün değil bakalım ne olacak bilmiyorum
Hedefimiz bilerek yüksek tutmustum ablada daha fazla yaklaşırim diye düşünüyordum bakalım cuma ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?