Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aralık AYLIK HEDEF

CurukElma --> 64.7 -->62
ayulduzz -->67 -->65
MuallimeA -->77,4 -->72.5
gingercookkie -->76,1-->
askrhpozitif --> 87,2 -->79,9
dagyolu-->72.1 -->
Nilyyyaaannn -->71.1 -->67
sahgull --> 69,4
60kiloyum --> 85
Mefkuruem -->83.9
Masal3487 -->64.6

2 Aralık cuma günü bildirimler
Kimisi hedefinide yazmıştı
Ben rakam olarak bişey belirlememiştim

maalesef yine tutmadı

eti bazen sindiremiyorum nedense midem canım bende anlamış değilim
gerçi kırmızı etin sindirimi zordur ve uzun sürer midede de bağırsakta da. ama istifra etmek başka. doktora danışmakta fayda var. 1 kereden birşey olmaz ama sürekli oluyorsa danış derim.

evet canım. daha yolun başındayım. verilecek 20 kilo var ilk etapta şu 80 i bir görsem

neler yedin söyle bakalım

karın hareketleri bul netten. onları yap canım.
Yapıcam da 2. siklustan sonra yapamıyorum zorlayıcı hareketler.Adet olmayı bekliyorum o yüzden önce.Yoksa daha da zorlayıp 58 leri görürdüm bu hafta.

Kizlar menumu yazayim

Sabah bir ck corekotu yagi

Kahvalti:08.00 bir dilim ekmek,1 has yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.

Ogle:12.15 dort bes yk bulgur pilavi,yarim kaseden aziick fazla kuru fasulye,yarim kase yogurt.

Aksam:17.40 bir tane karni yarik(yazdan firinlayip buzluga atmistim kizartmadim yani) salata ve yogurt.

2 litre su 3 mil leslie 100 mekik.

Kizlar ogle olmadi biliyorum esimin yuzunden oldu,ogle eve geliyor yemek yemeye ona isitmistim aslinda,kendime yogurtlu ispnak ayarlamistim esimin isi cikmis gelemedigi icin isittigim yemekleri ben yedim dokmeyeyim diye.

Ogle agir yedigim icin aksama sadece yogurt yiyeyim dedim karni yariga dayanamadim

Bende ilk menümü yazayım.

Kahvaltı öncesi
10.15 : 2 bardak su+3 kuru kayısı

Kahvaltı
10.35 : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
ekmeklerin üzerine sek'in zeytinli kekikli taze peynirini sürdüm
1 domates
Ara
11.45 : yarım muz

Öğle
15.00 : 6 küçük ızgara köfte
bolca domates-marul
biraz patates kızartması (ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım)

Ara
18.00 : 3-4 fındık ve 3-4 badem

Akşam
19.15 : fırında yağsız pişirilmiş havuç, kabak ve patlıcan (1 koca tabak)
sarımsaklı yoğurtla birlikte
2 dilim çavdar ekmeği

Akşam ara öğünü ne yapsam bilemedim geç yatacağım enerjik kalmak istiyorum.
Su şuan 1.5 litre 2 yaparım.
Spor yok.

ben de tatlı, hamurişi falan yedin zannettim. evet öğle fazla olmuş gerçekten ama bence tatlı ve hamurişi falan yeseydin daha kötü olurdu. akşam da patlıcan kızartma olmadıktan sonra sorun yok bence. ben de bazen akşam sadece yoğurt yiyeyim diyorum ama olmuyor. aslında tabi irade sorunu.
sporun güzel olmuş ama.

Ben disardayim kızlar ev bakıyoruz dua edin içe siner bişeyler çıksın hayirlisiyla
ne yaptınız cnm bulabildinizmi bişeyler

uk olabilir evet hasliyayim suyunada çorba yapayım. Ananas çok az mefkusum yine enerjisiz kalırım çarpıntım olur diye korkuyorum yoksa lapa yi da yapabilirim. En iyisi tavuk suyu
Tatlım tavuğu haşla sonra dit
Ayrı bi kapta 2 kase yoğurt 1 yumurta 2 silme kş tb unu yada nişastayla karıştır
Aynı yoğurt çor. Gibi karışımı suya ekle sonra tavukları koy pişir
Ben bi yaptığımda 4 tb yemiştim zaten doyurucu oluyor
Sabahda bunu yiyecen
Bi öğün üzerine karabiber diğer öğün pulbiber diğerinde nane koy

en istiyorum ama bu kadarı zor mefkus
Ne demişler tatlım
Zoru başarmak bizim işimiz
Imkansız biraz zaman alır
inciri sütle pişirip blender yaparsan daha çok tadı gelir
Ben yulafa 2 tane koyuyom

Teşekkürler mefkuşum

Ben ve bazı kısa arkadaşlara ayıp olmuyo mu yaaa bu hatunlar çok uzun de mi ama @dagyolu
Tatlım önemli olan boy değilki
Boy -kilo oranı ve tabiki fit olmak

Akşam nşye yemek yemedin cnm acıkırsın

Mefkurem o hatunların vücutları süper yaaa ah nerde
Bunlar anne karnında böyle doğmuyor tatlım
Kilo verip zayıf olmak başka bişey,
fit görünmek için disiplinli spor yapılması gerekiyor

Geçmiş olsun cnm
Akşam yalan olmuş

Ah abla istemez miyiz...Ben de kemiklerim sayılsın istiyorum artık...Naptıysam şu göbek erimiyor ya
Tatlım netten bak mekik plank programı var onu uygula

maalesef yine tutmadı
Güzelim zaten sen çok yüksek tutmuştun
Bu ay en fazla kiloyu sen verdin heralde
Cuma bakalım kim ne vermiş

Selam kızlar Benim misafirler vardı akşamda balık yaptık heryer yag oldu kızartma istedi çoğunluk mutfak dolapları mı sildim kuzeyi banyo yaptım şimdi çayımı alıp totom yer gördü
neyseki bitirmişin cnm
Bende hiç sevmiyorum balık kızartmayı

canım sabah araya gerek yoktu bence. öğlen patates olmamış. akşam da ekmekler çok fazla olmuş. yani özetle çok karbonhidratlı bir menü. olmamış afiyet olsun.

aynen abla akşam yalan oldu bugün WC yede çıkamadım ondanda oldu sanırım habire su içiyorum
Bizim beğendiklerimizin fiyatı bize uymadı abla uyanlarinda ev planları düzgün değil bakalım ne olacak bilmiyorum
Hedefimiz bilerek yüksek tutmustum ablada daha fazla yaklaşırim diye düşünüyordum bakalım cuma ne olacak

Ben balığı tost makinasnda yapiyorum

canım sabah araya gerek yoktu bence. öğlen patates olmamış. akşam da ekmekler çok fazla olmuş. yani özetle çok karbonhidratlı bir menü. olmamış afiyet olsun.
Geçtiğimiz yaz diyetisyenim başlangıçta böyle bir menü yazmıştı ekmek sayısı bu kadardı, yine onunla başlıyayım dedim kilo verdikçe azaltıcaktım şimdiden azaltayım mı dersin çok acıkmam mı ?
Evet patatesler olmasaydı iyiydi.

bu çorbayı ben de not alayım. yaparım. diyet olduğu için üzerine yağ kızdırmıyorsun değil mi?

Inşallah yarın hafif bi menü olur cnm

bitanem senin miden çöplükmüde atmamak için yyiyosun

Başlangıç için gayet güzel tatlım
Tabiki kilo vermek ve sağlıklı beslenmek istiyosak kızartmaları hayatımızdan çıkarıcaz
Akşam sebze olduğu için yanında ekmek olabilir ama 1 dil.le sınırlamaya çalış

Akşam çok acıkırsan 1 kase yoğurt yada 1 bar tarçınlı süt olabilir

Bizde geçen ay taşındık, çok zor araması ve taşınması. Allah kolaylık versin inşallah gönlünüze sinen bir yer bulursunuz. Belli olmuyo biz aradık uzun süre bulamadık bi kaç ay sonra tekrar bakarken tesadüfen bulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…