Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah abla istemez miyiz...Ben de kemiklerim sayılsın istiyorum artık...Naptıysam şu göbek erimiyor ya

Afiyet olsun iş bitmez tabi böyle olunca.Sporla da ilgilenemezsin haliyle.Salata yoğurtla doyduysan problem yok bence..

Menümm
Sabah 07.00
2 zeytin
Biraz maydonoz
2 ceviz
5 fındık
3 badem
1 kk peynir
Biraz çeçil peynir

Öğle 12.30
3 yk yoğurtlu kabak yemegi

15.45 1 kupa yeşilçay

Akşam 18.00

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Biraz salata

Su:2 lt.
Spor:Leslie 1 mil sporu kesemedim tam içime sinmedi

Doyamıyorum bu sıralar ancak yumurtayla tok kalabildigim için yedim yumurtayı akşam akşam

Günaydınlarr Yine aç uyandım bişeyler yiyip spora devammm..Tartı 59,2 diyor Cuma nolacak bilmem
kilo na göre çok guzel gidiyor canım moral bozacak bisi yok
bende alt yazı sevmiyorum elifim filmimi izlicem yazımı okucam
çok şükür iyiymiş canım sevindim
Sağlık sorunları dedi gitti canım ayrıntısını bizde bilmiyoruz

İnşallah ablam ya valla çok güzel bir duygu
çok geçmiş olsun canım
anladim canım sagol
Günaydın kızlar bugün yine uykusuz bir geceydi
ah tatlım ins düzene girer uykunuz gece uyumayinca çok zorlanıyor insan
Az kaldı ablam belki tartı sürpriz yapar sana kurtulursun bu hafta
Bune kızlar in cin top oynuyor herkes sporda sanırım
Evde değildim tatlım ondan gelemedim ben :)
ilk zamanlar bendd kullandım ama benimki hasemaydi abla aynı sauna esofmani gibi olanlardan
dileğim sanslisin tanışmak isteyen komşuların var bizim buradakiler soğuk nevale hele bi karşı komşum var ayrı suratsiz selam bile almayan cinsten
Kız poni takıma nazar değdirdin bak kimse gelmiyiii

Ayyy ne sıkıcısız
ablaaa
Ben disardayim kızlar ev bakıyoruz dua edin içe siner bişeyler çıksın hayirlisiyla
ins gönlüne göre bulursun mervecim
Ay ablam istemez miyiz yaaa
Chia güzel oluyor elifim ben akşamdan koyuyorum süte tam çekiyor o zaman sabah ta meyvesini blendirdan geçirip karıştırıyorum miss :)
Teşekkürler mefkuşum

Ben ve bazı kısa arkadaşlara ayıp olmuyo mu yaaa bu hatunlar çok uzun de mi ama @dagyolu
kız poni yeter bu olumsuzluk ay bi iyi yönünden bak artık
Afiyet olsun canım akşam az olmuş
abla ona bile useniyorum ya
Menü güzel mervecim afiyet olsun

Günaydınlarr Yine aç uyandım bişeyler yiyip spora devammm..Tartı 59,2 diyor Cuma nolacak bilmem
kilo na göre çok guzel gidiyor canım moral bozacak bisi yok
bende alt yazı sevmiyorum elifim filmimi izlicem yazımı okucam
çok şükür iyiymiş canım sevindim
Sağlık sorunları dedi gitti canım ayrıntısını bizde bilmiyoruz

İnşallah ablam ya valla çok güzel bir duygu
çok geçmiş olsun canım
anladim canım sagol
Günaydın kızlar bugün yine uykusuz bir geceydi
ah tatlım ins düzene girer uykunuz gece uyumayinca çok zorlanıyor insan
Az kaldı ablam belki tartı sürpriz yapar sana kurtulursun bu hafta
Bune kızlar in cin top oynuyor herkes sporda sanırım
Evde değildim tatlım ondan gelemedim ben :)
ilk zamanlar bendd kullandım ama benimki hasemaydi abla aynı sauna esofmani gibi olanlardan
dileğim sanslisin tanışmak isteyen komşuların var bizim buradakiler soğuk nevale hele bi karşı komşum var ayrı suratsiz selam bile almayan cinsten
Kız poni takıma nazar değdirdin bak kimse gelmiyiii

Ayyy ne sıkıcısız
ablaaa
Ben disardayim kızlar ev bakıyoruz dua edin içe siner bişeyler çıksın hayirlisiyla
ins gönlüne göre bulursun mervecim
Ay ablam istemez miyiz yaaa
Chia güzel oluyor elifim ben akşamdan koyuyorum süte tam çekiyor o zaman sabah ta meyvesini blendirdan geçirip karıştırıyorum miss :)
Teşekkürler mefkuşum

Ben ve bazı kısa arkadaşlara ayıp olmuyo mu yaaa bu hatunlar çok uzun de mi ama @dagyolu
kız poni yeter bu olumsuzluk ay bi iyi yönünden bak artık
Afiyet olsun canım akşam az olmuş
abla ona bile useniyorum ya
Menü güzel mervecim afiyet olsun

sabah 09.00
1 yumurta
2 maydanozlu lor topu
7 zeytin
birkaç dilim domates salatalık biber
3 lokma peynirli badem unundan yapılmış ekmek

öğlen 12.00
dürüm döner
ayran

ara kivi

akşam 19.15
2 balık köfte (hazır değil, ben yaptım)
salata

ara meyve yiyeceğim

2 lt su
1 saat yürüyüş

Afiyet olsun elifcim güzel menü
Eskiden çok gidiyordu haftada 1.5 2 kilo şimdi 200 gr. 400 gr. Gıdım gıdım gidiyor.
Kilo azaldikca verilende azalıyor canim sen bozma moralini

Abla dürüm olmamış hele bide tartiya az kalmışken zaten pazartesi artiydin sanirim daha cok dikkat etmen gerekirdi ayranda hazır sanırım ins ödem yapmaz bence o meyveyi yeme abla afiyet olsun

Abla dürüm olmamış hele bide tartiya az kalmışken zaten pazartesi artiydin sanirim daha cok dikkat etmen gerekirdi ayranda hazır sanırım ins ödem yapmaz bence o meyveyi yeme abla afiyet olsun
evet meyveyi yemeyeyim. bu hafta olmadı biliyorum hilalcim. tartıya bakmadım. ama iyiyim. sabite bile razıyım.
bugün aklıma geldi. sanırım içtiğim haplar yaptı bunu bu hafta bana. regl oldum diye hadi bu hafta gynoferrosanol içeyim dedim. içinde demir, foliksit ve b12 var. arada bir iki defada omega3 aldım. sanırım bunlar iştah kontrolümü bozdu. iyiydim çünkü. bu akşam da içeyim keseyim bari.

O zaman toparlayana kadar mecbur degilsen ara ver abla yoksa yerinde sayarsin o kadar emek veriyorsun hergun bi ufacik kaçamak bile yerinde saymana sebep olur

O zaman toparlayana kadar mecbur degilsen ara ver abla yoksa yerinde sayarsin o kadar emek veriyorsun hergun bi ufacik kaçamak bile yerinde saymana sebep olur
evet canım. daha yolun başındayım. verilecek 20 kilo var ilk etapta şu 80 i bir görsem

Selam kizlar berbat bir menum vardi bugun 3 mil leslie yapayim yazarim birazdab.
neler yedin söyle bakalım

Doğru galiba azcık göbek kaldı onun gitmesi zaman alacak sanırım.
karın hareketleri bul netten. onları yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…