Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım hazırda listen varsa onu uygula istersen
Zamanla duruma göre bakarsın

bu çorbayı ben de not alayım. yaparım. diyet olduğu için üzerine yağ kızdırmıyorsun değil mi?
hayır cnm

Menüm
Saat 06
1 yumurta
1 bardak sütle yapılmış chia puding

Saat 17:50
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
6 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt

Su 2 litreye tamamlıycam.
Spor yok.
makarna hiç yakışmamış oraya

Misafirlerim yarın geliyor alışverişe çıktım bi kaç eksik vardı yeni geldim.
oyy oyy kolay gelsin
Hep birliktemi duruyosunuz yoksa kendileri çıkıp dolaşıyomu

sağol canım bizde fırsat buldukça bakıyoruz canım ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor

Selam kızlar Benim misafirler vardı akşamda balık yaptık heryer yag oldu kızartma istedi çoğunluk mutfak dolapları mı sildim kuzeyi banyo yaptım şimdi çayımı alıp totom yer gördü
balık kızartma zor oluyor. ben de şimdi avakado yaprağı çayımı içiyorum. dinlendiriyor insanı sıcak içecekler.

Menümü yazıp alıntılara bakayım
Artılar beni terk etmediği için bugün pirinç lapası yaptım

3 öğün lapa

Su 3 lt

Spor 45 dk bantta yürüyüş
pirinç lapasını sadece su ve pirinçle mi yapıyorsun?

akşam sadece sebze yemeklerinin yanında ekmek ye. o da 1 dilim canım. hatta etli sebzeyse onu da yeme bence. ama tabi başlangıç menüsü için bunlar normal. ben bile tam düzenleyemiyorum hala. ama böyle de kilolar gitmiyor.
Inşallah yarın hafif bi menü olur cnm
evet bence de öyle olmalı. bu hafta çöpe gitti maalesef.

Tamam ekmeği azaltıcam, evde olsaydım kızartma kesinlikle yemezdim ızgaranın yanına gelince dayanamadım biraz yedim ama yarın daha dikkatli olucam.

Menüm
Saat 06
1 yumurta

6 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt

Spor yok.

Yediklerini biraz güne yaysaydın miden daha çok çalışırdı, makarna falan akşam çok olmuş bi anda sanki.

[Ordan bakıyorum abla zaten yotube kasıyor bu aralarQUOTE="mefkurem, post: 49485229, member: 650201"]Yarın mola ver istersen cuma başla cnm
Yalnız 5 mil youtube da yok
Yandex de olacaktı[/QUOTE]
Ordan bakıyorum abla zaten bu sıralar youtube kasıyor.

Menüm
Saat 06
1 yumurta

6 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt

Spor yok.
Afiyet olsunnnn.Bu sıralar spora ara verdin sanırım.Bacağın mı agrıyordu öyle hatırlıyorum da.Sabah yumurta ve pudingle doyabildiysen ne ala bana azıcık az geldi ama akşam tamamlamışsın zaten :)

Afiyet olsun canım öğle azcık fazla geldi bana.Spor güzel su da güzel.Ben bile burdan dayanamadım karnıyarıga Yaramadan erisin gitsin inşallah

Aynen abla resmen copluk muamelesi yaptim

Akşamki ekmekler olmamış canım.O koca tabakları ufaltsan daha güzel olur. :)
Patates olmamış heleki kızartması hiç olmamış canım.Salata yogurt sebze yemekleri ve sebze çorbalarına agırlık versen daha güzel olacak spora da başlarsın haftaya falan..Afiyet olsun şekerim

Tamamdır yavaş yavaş hepsini rayına oturtucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…