- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.221
Elifcim senin yağ oranın azaldığı için sana 5 mil yapmanı öneririm kilo vermek içinYapıcam abla onu da o etkili olduydu pilates yaptıgım vakitler.
Deniyeyim onu ama cumadan sonra yapıyım bari.Tartıldıktan sonra..5 mile çıkmamıştım hiç.Sanırım vakti geldi artık :))))Elifcim senin yağ oranın azaldığı için sana 5 mil yapmanı öneririm kilo vermek için
Çünkü vücut 30 dk sonra yağ yakmaya başlıyor
Tatlım hazırda listen varsa onu uygula istersenGeçtiğimiz yaz diyetisyenim başlangıçta böyle bir menü yazmıştı ekmek sayısı bu kadardı, yine onunla başlıyayım dedim kilo verdikçe azaltıcaktım şimdiden azaltayım mı dersin çok acıkmam mı ?
Evet patatesler olmasaydı iyiydi.
hayır cnmbu çorbayı ben de not alayım. yaparım. diyet olduğu için üzerine yağ kızdırmıyorsun değil mi?
makarna hiç yakışmamış orayaMenüm
Saat 06
1 yumurta
1 bardak sütle yapılmış chia puding
Saat 17:50
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
6 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
Su 2 litreye tamamlıycam.
Spor yok.
oyy oyy kolay gelsinMisafirlerim yarın geliyoralışverişe çıktım bi kaç eksik vardı yeni geldim.
Yarın mola ver istersen cuma başla cnmDeniyeyim onu ama cumadan sonra yapıyım bari.Tartıldıktan sonra..5 mile çıkmamıştım hiç.Sanırım vakti geldi artık :))))
sağol canım bizde fırsat buldukça bakıyoruz canım ne zaman ne çıkacağı belli olmuyorBizde geçen ay taşındık, çok zor araması ve taşınması. Allah kolaylık versin inşallah gönlünüze sinen bir yer bulursunuz. Belli olmuyo biz aradık uzun süre bulamadık bi kaç ay sonra tekrar bakarken tesadüfen bulduk.
balık kızartma zor oluyor. ben de şimdi avakado yaprağı çayımı içiyorum. dinlendiriyor insanı sıcak içecekler.Selam kızlar Benim misafirler vardı akşamda balık yaptık heryer yag oldu kızartma istedi çoğunluk mutfak dolapları mı sildim kuzeyi banyo yaptım şimdi çayımı alıp totom yer gördü
pirinç lapasını sadece su ve pirinçle mi yapıyorsun?Menümü yazıp alıntılara bakayım
Artılar beni terk etmediği için bugün pirinç lapası yaptım
3 öğün lapa
Su 3 lt
Spor 45 dk bantta yürüyüş
akşam sadece sebze yemeklerinin yanında ekmek ye. o da 1 dilim canım. hatta etli sebzeyse onu da yeme bence. ama tabi başlangıç menüsü için bunlar normal. ben bile tam düzenleyemiyorum hala. ama böyle de kilolar gitmiyor.Geçtiğimiz yaz diyetisyenim başlangıçta böyle bir menü yazmıştı ekmek sayısı bu kadardı, yine onunla başlıyayım dedim kilo verdikçe azaltıcaktım şimdiden azaltayım mı dersin çok acıkmam mı ?
Evet patatesler olmasaydı iyiydi.
evet bence de öyle olmalı. bu hafta çöpe gitti maalesef.Inşallah yarın hafif bi menü olur cnm
Başlangıç için gayet güzel tatlım
Tabiki kilo vermek ve sağlıklı beslenmek istiyosak kızartmaları hayatımızdan çıkarıcaz
Akşam sebze olduğu için yanında ekmek olabilir ama 1 dil.le sınırlamaya çalış
Akşam çok acıkırsan 1 kase yoğurt yada 1 bar tarçınlı süt olabilir
Menüm
Saat 06
1 yumurta
6 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
Spor yok.
Evet cnm yağsız tuzsuzpirinç lapasını sadece su ve pirinçle mi yapıyorsun?
Afiyet olsunnnn.Bu sıralar spora ara verdin sanırım.Bacağın mı agrıyordu öyle hatırlıyorum da.Sabah yumurta ve pudingle doyabildiysen ne ala bana azıcık az geldi ama akşam tamamlamışsın zaten :)Menüm
Saat 06
1 yumurta
6 kaşık ıspanak
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
Spor yok.
Arkadaş oruçtu cnm saatleri o yüzden öyleYediklerini biraz güne yaysaydın miden daha çok çalışırdı, makarna falan akşam çok olmuş bi anda sanki.
Afiyet olsun canım öğle azcık fazla geldi bana.Spor güzel su da güzel.Ben bile burdan dayanamadım karnıyarıgaKizlar menumu yazayim
Sabah bir ck corekotu yagi
Kahvalti:08.00 bir dilim ekmek,1 has yum,1 kk peynir,7 yesil zeytin,bol roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 dort bes yk bulgur pilavi,yarim kaseden aziick fazla kuru fasulye,yarim kase yogurt.
Aksam:17.40 bir tane karni yarik(yazdan firinlayip buzluga atmistim kizartmadim yani) salata ve yogurt.
2 litre su 3 mil leslie 100 mekik.
Kizlar ogle olmadi biliyorum esimin yuzunden oldu,ogle eve geliyor yemek yemeye ona isitmistim aslinda,kendime yogurtlu ispnak ayarlamistim esimin isi cikmis gelemedigi icin isittigim yemekleri ben yedim dokmeyeyim diye.
Ogle agir yedigim icin aksama sadece yogurt yiyeyim dedim karni yariga dayanamadim
Aaa fark etmemişim kusura bakmayın. Allah kabul etsin. O zaman güzel bence menüsü afiyet olsun.Arkadaş oruçtu cnm saatleri o yüzden öyle
Aynen abla resmen copluk muamelesi yaptimInşallah yarın hafif bi menü olur cnm
bitanem senin miden çöplükmüde atmamak için yyiyosun
Başlangıç için gayet güzel tatlım
Tabiki kilo vermek ve sağlıklı beslenmek istiyosak kızartmaları hayatımızdan çıkarıcaz
Akşam sebze olduğu için yanında ekmek olabilir ama 1 dil.le sınırlamaya çalış
Akşam çok acıkırsan 1 kase yoğurt yada 1 bar tarçınlı süt olabilir
Aminnn insallahAfiyet olsun canım öğle azcık fazla geldi bana.Spor güzel su da güzel.Ben bile burdan dayanamadım karnıyarıgaYaramadan erisin gitsin inşallah
Akşamki ekmekler olmamış canım.O koca tabakları ufaltsan daha güzel olur. :)Bende ilk menümü yazayım.
Kahvaltı öncesi
10.15 : 2 bardak su+3 kuru kayısı
Kahvaltı
10.35 : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
ekmeklerin üzerine sek'in zeytinli kekikli taze peynirini sürdüm
1 domates
Ara
11.45 : yarım muz
Öğle
15.00 : 6 küçük ızgara köfte
bolca domates-marul
biraz patates kızartması (ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım)
Ara
18.00 : 3-4 fındık ve 3-4 badem
Akşam
19.15 : fırında yağsız pişirilmiş havuç, kabak ve patlıcan (1 koca tabak)
sarımsaklı yoğurtla birlikte
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam ara öğünü ne yapsam bilemedim geç yatacağım enerjik kalmak istiyorum.
Su şuan 1.5 litre 2 yaparım.
Spor yok.
Tamamdır yavaş yavaş hepsini rayına oturtucam inşallahAkşamki ekmekler olmamış canım.O koca tabakları ufaltsan daha güzel olur. :)
Patates olmamış heleki kızartması hiç olmamış canım.Salata yogurt sebze yemekleri ve sebze çorbalarına agırlık versen daha güzel olacak spora da başlarsın haftaya falan..Afiyet olsun şekerim
Yaparsın canım yaparsın azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz yeterki yapıcam de :)Tamamdır yavaş yavaş hepsini rayına oturtucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?