Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrikler Hilal im istedin başardın.
Darısı bizlere inşallah.

Abla cok sagol by paylasinlarin icon bu resimleri görüp yazıları okudukça kendimi toparlıyorum. Cidden çok iyi geliyor bu yazılar

Benimki tutmadı kıyılarında dolanıyorum ama inş olcak

Bende ilk başta senin gb düşünüyordum ama sonra karataycı arkadaşlar ekmek yemek daha çöl acıktırıyor dedi hakket dikkat ettim ekmek tuketınce daha çok acıkıyorum sımdi sadece kendi yaptıgım ekmeyi tuketıyorum eğer ekmek yapmadıysamda yemiyorum. Yulaf ve kepek unu kullanıp muthıs ekmekler yapılabılıyor

Tebrikler hilal darısı başımıza

Aaa bu Arada yarına Prasa Grten yaptım müthiş oldu pırasa sevenler tavsiye ederim. Besemel sos için sut ve yulaf unu biraz kuru nane ve tuz karabıber kullandım ( normal un hayatımda yeri kalmadı kepek umumunda zorda kalmadıkça kullanmıyorum) pırasaları az suda suyu pişkinceye kadar pişirdim sonra beşemeli döküp fırınladım. Bi dakıne besemeli dökmeden fırında pişirip yapmayı denicem o da çok güzel olur eminim

Günaydın herkese
Hilal karneni gördüm gözüm gönlüm açıldı ama kıskanmıyorda değilim ha

5 kilo kim ben kim olmadı maalesef iradesizliğim yüzündn 3 kiloda kaldm

Denenecekler listesinde yerini aldı :)

Günaydınnnn çıtır olma yolunda ilerleyen güzeller

Yine geldik bi perşembeye ve son vuruşumuzu yapmaya
1 haftada ne yaptık ne ettik yarın sonucunu alacaz tabi vücudumuz izin verdiği sürece

Abla cok sagol by paylasinlarin icon bu resimleri görüp yazıları okudukça kendimi toparlıyorum. Cidden çok iyi geliyor bu yazılar
Bu resimleri görünce hep senin fit olmadaki israrın aklıma geliyor canısı
-Ki sen uzak sayılmazsın

Yok abla oruçlu olduğum ıcın saatler hep aynı sabah 6 akşam 6
O zaman sahur iftar şeklinde yazki bilelim canım
Allah kabul etsin
Kızlar ben fark yetimde bu kilo verme işi sona yaklaşınca zorlasıyor cunku herkes sen çok zayıfsın yeter artık tamam dedikleri için beyninde sanırım şartlanıyor.
Aynen öyle oluyor cnm
Yoksa başlardaki gibi işi sıkı tutsak 2-3 kiloyumu veremicez

Biraz benim tarife benziyor
Bende süt peynir yulaf kepeği az karbonat yumurta baharat karıştırıp yapıyom börek gibi oluyor

5 kilo kim ben kim olmadı maalesef iradesizliğim yüzündn 3 kiloda kaldm
Yarın bi olsun bakalım kesin sonucu görelim
Benimde tam istediğim gibi olmadı
Biraz sarma Sarıcam, börek yapıcam kek pasta un kurabiyesi ozellikle cok sever hazır olsun elticime :)))))
Bugün ku ruh halim.
Bende gelemmiii
Un kurabiyesine bayılırım

günaydın kızlar. bugün hava çok soğuk ve yağmurlu. gerçi şu an çok yağmıyor ama kapalı. insanın ruhu kararıyor. sanırım bugün dışarı çıkmayacağım. üşüyorum zaten. az sonra sıcak bir kahve içerim teyzoşla

Mefkurem bu arada dünkü o kızlar iyi geldi bana. bakıp bakıp durdum. moral oldu bana. arada böyle motivasyon resimleri ve yazıları eklemeye devam et sen. iyi oluyor

CurukElma tatlım kupan çok güzel. mezuniyetin hayırlı olsun ayrıca az daha zorlarsan 60 a da inebilirsin unutma. 60 çok uzak değil sana

dün gittim canım fena değildi ilk tanışma işte biran önce evime gitmeye baktım valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…