- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.281
pek severim en kısa zamanda lahana dolması yapıyım bendeteyzem mutfakta yarın akşam için özel etli karalahana dolmasını sarıyordolma ben düşünülerek yapılıyor. az bulgurlu çok kıymalı. çok severim kendilerini. ama tabi yarın akşam yiyeceğim, yanında da ev yoğurdu
kilo azalınca çok normal bende istesem kilo vermek bu saaten sonra eminim gıdım gıdım gidwrEskiden çok gidiyordu haftada 1.5 2 kilo şimdi 200 gr. 400 gr.Gıdım gıdım gidiyor.
Doğru ya ben yine 1. 2 kilo veririm sandım :) olsun gıdım gıdım da olsa devam.Maşallah sende incecik olmuşsun korursun artık bu kiloyukilo azalınca çok normal bende istesem kilo vermek bu saaten sonra eminim gıdım gıdım gidwr
SEVİYORUM o kadını tam benim tarzımTrt 1 de Ayça kaya var kızlar :)
sagol bitanemDoğru ya ben yine 1. 2 kilo veririm sandım :) olsun gıdım gıdım da olsa devam.Maşallah sende incecik olmuşsun korursun artık bu kiloyu
Oooo ankaradamıydın sen :) Şubatta ordayım ben deselam kızlar ankara karlar altında tatil oldu okullar evdeyiz bugünTARTIYA SON gün hadi bakalım gösterin gücünüzü yapabildiklerinizi
Yarın bildirim yapıcannsagol bitanemsanki diyet daha kolaydı ya bu hafta ye dengele şeklinde geçti zorlandım sanki, en güzeli kararında yemek diyetten bi tık fazla yemek. cuma günde yedim hop 1kilodan fazla artı cumartesi pazar telafi et pazartesi görümcelerle ye gene çık 1.5kılo artı salı telafi etmeye çalıştım dünde komşuda yedim bugun niyetliyim daha tartılmadım yarın ne görürüm bilmiyorum tartıda ilk hafta böyle oldu artıkda az yemeyi öğrenmeliyim
aksam olmamıs canım benımİyi gecelerrr
Menüm
10.00
1 d tbe
1 kk peynir
4 zeytin
1 domates
1 portakal
12.00
2 hurma
17.30
4 yk sulu köfte
3 yk makarna
Su 1.5
Spor yok maalesef topuklarımın üstüne basamıyorum ağrıdan dün gece 2 de kızım uyandı 1.5 saat aralıksız salladım zor uyudu şu anda da zonkluyor, bugün biraz ayakta da durundca
fıyet olsun cnım Allah kabul etsınSelam kızlar dün gece çalışma vardı bu günde tabi herşey karıştı sabaha karşı eve gel yat uyu sonra kalk işe git ortamda sorun var mı fln. Geldim şimdi biraz işim var ardından geçmiş yapıcam bu gece inş
Menüm
Sabah
1 dilim Peynir
2 haşlama yumurta
Domates
Akşam 18.00
1 kase mercımek
- kase brokoli
1 kase yoğurt
Spor: 45 dk yürüyüş
Sıvı : 2 lt su
gunaydın abla
CurukElma ' nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Temmuz / 8,1
Ağustos / 2,1
Eylül / 1,4
Ekim / 4,3
Kasım / 1,1
Aralık / 1
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 18 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (472. Etap) ( 81,7 )
Bitiş Kilosu (496. Etap) ( 63,7 )
Verilen Toplam Kilo ( 18 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 22,03% )
Toplam Süre ( 24 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,92% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 750 )
Yorum : Sevgili CurukElma, 14 Haziran 2016 (472. Etap) tarihinde ve 81,7 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 16 Aralık 2016 (496. Etap) tarihinde toplam 18 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 83 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Bugün son gün kızlar son derece dikkatle menüler hazırlansin.
Öpüldünüz.
Süpersin abla bugün tartilmadim ben yarın bakalım ne gorunucekBizim burada kar yok ama soğuk
Gece arabalar buz olmuş daha yeni yeni eriyor
Allahım yaz gelsin yaaa kemiklerimiz ısınsın
Benim artılar gitmiş birazda eksi gelmiş
Inş.yarın arkadaşlarınıda alıp bol bol eksi olsunlar
Senin eksiler zaten cepteydi cnm yarın daha iyi olacak inş.Süpersin abla bugün tartilmadim ben yarın bakalım ne gorunucek
İnşallah abla merakla bekliyorumSenin eksiler zaten cepteydi cnm yarın daha iyi olacak inş.
Temmuz / 8,1
Ağustos / 2,1
Eylül / 1,4
Ekim / 4,3
Kasım / 1,1
Aralık / 1
Toplam Süre ( 24 Hafta )
Yorum : Sevgili CurukElma, 14 Haziran 2016 (472. Etap) tarihinde ve 81,7 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 16 Aralık 2016 (496. Etap) tarihinde toplam 18 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 83 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Ay bende istiyorum artik ya kendimden bıktım resmen
Temmuz / 8,1
Ağustos / 2,1
Eylül / 1,4
Ekim / 4,3
Kasım / 1,1
Aralık / 1
Toplam Süre ( 24 Hafta )
inşallah bizdede arkadaşlarıyla gelsjnler temennimix abla dün neden akşam yemek ywmefigimi sordun benim tel biraz sıkıntılı kapaniveriyo alintilarda çöp oluyor ne yazikki dun aksam yemegi gec yedim ya o yuzden salata yogurt oldu ama salatayi cok yedim acikmadimBizim burada kar yok ama soğuk
Evde olsam izlerdim çok sevmli bi drTrt 1 de Ayça kaya var kızlar :)
Yakında aramıza gelirsin bu gidişle tekrar kilo vermek içinsagol bitanemsanki diyet daha kolaydı ya bu hafta ye dengele şeklinde geçti zorlandım sanki, en güzeli kararında yemek diyetten bi tık fazla yemek. cuma günde yedim hop 1kilodan fazla artı cumartesi pazar telafi et pazartesi görümcelerle ye gene çık 1.5kılo artı salı telafi etmeye çalıştım dünde komşuda yedim bugun niyetliyim daha tartılmadım yarın ne görürüm bilmiyorum tartıda ilk hafta böyle oldu artıkda az yemeyi öğrenmeliyim
Bizim burada kar yok ama soğuk
Bende tatil istiyommmMerhaba kizlar naparsinoz bakayım tatil diye herkes yatıyormu
Ay bende istiyorum artik ya kendimden bıktım resmen
inşallah bizdede arkadaşlarıyla gelsjnler temennimix abla dün neden akşam yemek ywmefigimi sordun benim tel biraz sıkıntılı kapaniveriyo alintilarda çöp oluyor ne yazikki dun aksam yemegi gec yedim ya o yuzden salata yogurt oldu ama salatayi cok yedim acikmadim
Kurtların sessizliği diyelimNerdesiniz hanımlar takım yine çok sessizlesti
Fazla abartmada şişlik olmasın cnmGidip biraz spor yapayim cok halsiz hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?