- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.301
Herkesin dediğini bi kenara not ediyorum çünkü herkesin tecrübeleri var bugün daha çok dikkat ediyorum. Teşekkür ederim :)Bende ilk başta senin gb düşünüyordum ama sonra karataycı arkadaşlar ekmek yemek daha çöl acıktırıyor dedi hakket dikkat ettim ekmek tuketınce daha çok acıkıyorum sımdi sadece kendi yaptıgım ekmeyi tuketıyorum eğer ekmek yapmadıysamda yemiyorum. Yulaf ve kepek unu kullanıp muthıs ekmekler yapılabılıyor
Heryerde okul tatil olmuş sizin orda kar yokmuBende tatil istiyommm
Anacım gelmeyeni biz nasıl getirelimGeldik beni ayağımdan bağlayın buraya yılbaşı doğum günüdür kahvaltısı bı sürü program var ben nereye gidiyim ne edeyim
Canım hoşgeldin tanisamadik ben grubun annesiHerkesin dediğini bi kenara not ediyorum çünkü herkesin tecrübeleri var bugün daha çok dikkat ediyorum. Teşekkür ederim :)
Anacım gelmeyeni biz nasıl getirelim
Sen yi yi şiş onu istiyon heral :)
3aralik kesin dönüş abla bütün emekleri çöpe attım ha fazlam ne kadar +1kg ama yapıştı detoxla dönüş yapacağım oruca ara verinceKızlar yarın bildirimleri yaparken
Herkes kendinin ay sonu analizinide yazsa nasıl olur
Bu ay kim kaç kilo vermiş bakalım
Heryerde okul tatil olmuş sizin orda kar yokmu
Dün annemle konuştum konyada bile senelerdir ilk defa böyle kar yağmış
Rakibem bugünde elma falan yapmasanda bol salçalı yağlı makarnayı götürsen nasıl olur :)))
Çok memnun oldum. Maşallah aman nazar değmesin :)Canım hoşgeldin tanisamadik ben grubun annesibı oğlum var 22aylik hala emziyorum
Ben yarın napayım ? Bi de Ocak ayı içinde hedef belirliycek misiniz?Kızlar yarın bildirimleri yaparken
Herkes kendinin ay sonu analizinide yazsa nasıl olur
Bu ay kim kaç kilo vermiş bakalım
sus Kız ağzından yel alsın :)Evde olsam izlerdim çok sevmli bi dr
Yakında aramıza gelirsin bu gidişle tekrar kilo vermek için
Buralarda çok soğuk abla sivas değil sibiryaya gelmişim
Bende tatil istiyommm
Çalışkan bi öğrencicn maşaallahHerkesin dediğini bi kenara not ediyorum çünkü herkesin tecrübeleri var bugün daha çok dikkat ediyorum. Teşekkür ederim :)
bende ekmek yenilmesi taraftarıyım amma sabah 1 yada iki dilim tam buğday ekmek yada çavdar tahıl ekmekleriHerkesin dediğini bi kenara not ediyorum çünkü herkesin tecrübeleri var bugün daha çok dikkat ediyorum. Teşekkür ederim :)
bende kıza zamanda istediğim kiloya düştüysem her sözü kulağıma küpe yaptığı için,Çalışkan bi öğrencicn maşaallah
İlk zamanlardaki halim aklıma geldi şimdi ay ne kötü bi öğrenciydim
Yıbaşındada yicem diyon yani:)3aralik kesin dönüş abla bütün emekleri çöpe attım ha fazlam ne kadar +1kg ama yapıştı detoxla dönüş yapacağım oruca ara verince
Çok güzel olurdu ya ama yook seni yenmek daha lezztli
Burda tatil yok abla konyanın o hali filan burası için normal bu yüzden
Verdiğin kilolar hiçte kötü öğrenciymişsin gibi durmuyo amaÇalışkan bi öğrencicn maşaallah
İlk zamanlardaki halim aklıma geldi şimdi ay ne kötü bi öğrenciydim
Çok yiyon çoksus Kız ağzından yel alsın :)
evet canım neresine gelicen angaranınnOooo ankaradamıydın sen :) Şubatta ordayım ben de
hacı böyle oldu bu hafta zafer sarhoşluğu de işte ama yedim içtim doydum bi süre idare eder beniÇok yiyon çok
Bende çavdar yiyorum sıkılınca tam buğdaya geçiyorum. Yavaş yavaş azaltıcambende ekmek yenilmesi taraftarıyım amma sabah 1 yada iki dilim tam buğday ekmek yada çavdar tahıl ekmekleri
bir ikiyle sınırlandırmazsan kilo vermeni yavaşlatır ekmek işteBende çavdar yiyorum sıkılınca tam buğdaya geçiyorum. Yavaş yavaş azaltıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?