- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.321
1kiloda ben veriyim ablaya canım çekti heves ettim :)deryanur_
Deryacım sende başlangıç kilonu
Yarın sabahki kilonu ve farkını yaz
Ocak hedefleri için ayrı bi liste yaparız
Kız bide brownileri yiyip yiyip bişey deyince küsüyodun ya :)Çalışkan bi öğrencicn maşaallah
İlk zamanlardaki halim aklıma geldi şimdi ay ne kötü bi öğrenciydim
Normal hayatında ekmek kesilmicekse bende tamamen kesilmesini doğru bulmuyorumbende ekmek yenilmesi taraftarıyım amma sabah 1 yada iki dilim tam buğday ekmek yada çavdar tahıl ekmekleri
Du bakalım yarın göricez dileğin günahınıÇok yiyon çok
baştan fazla kısmakta iyi değil zaten cnmBende çavdar yiyorum sıkılınca tam buğdaya geçiyorum. Yavaş yavaş azaltıcam
inşallah ablam 80altını gördünmü tamamdır 70ler kolay:)Bizim burada kar yok ama soğuk
Gece arabalar buz olmuş daha yeni yeni eriyor
Allahım yaz gelsin yaaa kemiklerimiz ısınsın
Benim artılar gitmiş birazda eksi gelmiş
Inş.yarın arkadaşlarınıda alıp bol bol eksi olsunlar
Ver kızzz seni tutanmı var :))1kiloda ben veriyim ablaya canım çekti heves ettim :)
Canım ablam güvenini boşa çıkarmam inşallahKız bide brownileri yiyip yiyip bişey deyince küsüyodun ya :)
Normal hayatında ekmek kesilmicekse bende tamamen kesilmesini doğru bulmuyorum
Yoksa diyetteyken yeme sonra ye
Yine sil baştan olur
Du bakalım yarın göricez dileğin günahını
Ama o toparlar ben inanıyorum
baştan fazla kısmakta iyi değil zaten cnm
Sadece karbonların yanında fazla yememeye çalış
Geçen sefer en çok 70 lerde oyalandıydım ama bakalım artıkinşallah ablam 80altını gördünmü tamamdır 70ler kolay:)
Laf olsun diye söylemiyom cnm gerçekten sen bu işi başarıcanCanım ablam güvenini boşa çıkarmam inşallah
aynı sen:) ablam diyet daha kolay valla konsantre oldumu diyetteyim diyip yemiyorsun ama böyle hem kendi nefsim hem eş dost tarafından kuşatıldım resmen bu hafta :) aslında benim ideal kilom 60 şuanda bi gider tarafım varda ama kolda bacakta istiyor bi iki kılo daha vermeyiVer kızzz seni tutanmı var :))
Tabi daha nerene verecen oda ayrı konu
Incecik olmuşun zaten
Kilonuda göstermiyon
Benim gibi :)))
jeton düşmedi +20lik derken ablam:)Laf olsun diye söylemiyom cnm gerçekten sen bu işi başarıcan
Bide önünde koskaca +20 lik iyi bi örnek var
Aman Aman dağlara taşlara
Aama niye yaYıbaşındada yicem diyon yani:)
O 1 kilo 3 kilo olmasın sonra
Şimdiye başlasaydın acaba ne kadar eksi olduydun
Kız seninle bidaha rakip olmıcam uğrusuzluk getiriyon bana :))
Bu hafta da elimden geleni yaptım ama gitmedi anacım
15 ay oldu canım ya ayda ortalama 1.3 kilo vermiş oluyorum. ben baya sindire sindire veriyorumVerdiğin kilolar hiçte kötü öğrenciymişsin gibi durmuyo ama
Ilk hafta o kadar olur cnmaynı sen:) ablam diyet daha kolay valla konsantre oldumu diyetteyim diyip yemiyorsun ama böyle hem kendi nefsim hem eş dost tarafından kuşatıldım resmen bu hafta :) aslında benim ideal kilom 60 şuanda bi gider tarafım varda ama kolda bacakta istiyor bi iki kılo daha vermeyi
kız ben mezun olup +20 le geri geldim ya onu diyomjeton düşmedi +20lik derken ablam:)
hemen yollayayımGünaydınnnn çıtır olma yolunda ilerleyen güzeller
Yine geldik bi perşembeye ve son vuruşumuzu yapmaya
1 haftada ne yaptık ne ettik yarın sonucunu alacaz tabi vücudumuz izin verdiği sürece
Bu resimleri görünce hep senin fit olmadaki israrın aklıma geliyor canısı
-Ki sen uzak sayılmazsın
O zaman sahur iftar şeklinde yazki bilelim canım
Allah kabul etsin
Aynen öyle oluyor cnm
Yoksa başlardaki gibi işi sıkı tutsak 2-3 kiloyumu veremicez
Biraz benim tarife benziyor
Bende süt peynir yulaf kepeği az karbonat yumurta baharat karıştırıp yapıyom börek gibi oluyor
Yarın bi olsun bakalım kesin sonucu görelim
Benimde tam istediğim gibi olmadı
Bende gelemmiii
Un kurabiyesine bayılırım
bizim de yoğun olucak kalabalık olucak vah bana vahlar banaGeldik beni ayağımdan bağlayın buraya yılbaşı doğum günüdür kahvaltısı bı sürü program var ben nereye gidiyim ne edeyim
ben biraz gec kalabilirim bildirim de sorun olur mu?Kızlar yarın bildirimleri yaparken
Herkes kendinin ay sonu analizinide yazsa nasıl olur
Bu ay kim kaç kilo vermiş bakalım
Zuhal abla hakkaten40 50 kilo verdikten sonra ki zorlu bi süreçten geçip verdin o kadar kiloyu tekrar çok fazla almana çok şaşırdım benIlk hafta o kadar olur cnm
Önemli olan devamı gelmesin
Tabiki cıssda yicen insanız sonuçta
Sadece hergün ve akşam geç vakit olmasın
kız ben mezun olup +20 le geri geldim ya onu diyom
Son zamanlarda seninle yarıştığımda veremiyomki :))Aama niye ya
Son zamanlarda seninle yarıştığımda veremiyomki :))
Yarın yenilirsen fikrim değişir belki
Sorun olmaz cnm listede değilsin nasılolsaben biraz gec kalabilirim bildirim de sorun olur mu?
Hatırlamıyorum ki kaçta geldim kiama pek bi fark yok sanırsam
Olsun yavaş yavaş hedefe doğru :) Ben çok pes edip kilolarımı geri aldım sonra tekrar verdim tekrar aldım senin kilo verdiğin sıralarda15 ay oldu canım ya ayda ortalama 1.3 kilo vermiş oluyorum. ben baya sindire sindire veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?