- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.461
kesinlikle ablam bende öyle düşünüyorumyinede fazla değilmiş tatlım sen onu 1 günde halledersin
umarım bu hafta yaptığın hataları tekrarlayıp önümüzdeki haftada yerinde saymazsın cnm
hafta başı çok iddalı olduğun için öyle dedim cnm
ödemi mi atamadınki canom, tebrik ederim gayet iyi benceIyi gunlar kizlar gec kaldim telde ciddi sıkıntı var anca acildi
Gecen hafta 73,4
Bu hafta 72,8
Giden -600
Daha fazla bekliyordum olmafi hatta dun listeue fazladiyla girecek kadar vardı ama bugun noldu anlayamadim bu hafta kaçamak yapmadım azda sporda yaptim ya niye olduysa daha fazla olmaliydi böyle değil
olsun canım yinede çok güzel gitmis haftaya listede olursunIyi gunlar kizlar gec kaldim telde ciddi sıkıntı var anca acildi
Gecen hafta 73,4
Bu hafta 72,8
Giden -600
Daha fazla bekliyordum olmafi hatta dun listeue fazladiyla girecek kadar vardı ama bugun noldu anlayamadim bu hafta kaçamak yapmadım azda sporda yaptim ya niye olduysa daha fazla olmaliydi böyle değil
süpersin abla maşallah tartiyi benim degistirmen lazım sanırım foto çekerken çok zorlanıyorum beni olduğu gibi yansitiyorGelelim bana...
Geçen hafta 80.4
Bugün 79.3
Fark 1.1
Yüzde 1.37
ARALIK AYI ANALİZİ
2 aralık 83.9
30 aralık 79.3
Fark 4.6
Yüzde 5.48
Eki Görüntüle 1932224
Ben resimi küçültüyorum cnm yoksa benimde bacaklar vs.meydanda :))süpersin abla maşallah tartiyi benim degistirmen lazım sanırım foto çekerken çok zorlanıyorum beni olduğu gibi yansitiyor
Doğru haklısın abla dün beni yaktı ins acısı cikacakyinede fazla değilmiş tatlım sen onu 1 günde halledersin
umarım bu hafta yaptığın hataları tekrarlayıp önümüzdeki haftada yerinde saymazsın cnm
hafta başı çok iddalı olduğun için öyle dedim cnm
Masallah cok guzel vermişsin tebrik ederim
Aynen ya benimkide öyle renkli jelatin ben bir çekeyim bakalım nasıl olcaksüpersin abla maşallah tartiyi benim degistirmen lazım sanırım foto çekerken çok zorlanıyorum beni olduğu gibi yansitiyor
Himm bugün bende kırpmak zorunda kaldım banyo elektrik olmadı için karanlıktı yatak odasında tartilinca da dahada bı yansıtti beniBen resimi küçültüyorum cnm yoksa benimde bacaklar vs.meydanda :))
Sağol canım benim banyoda ayarliyorumda elektrik olmayınca çok karanlık oluyor gün ışığını cozemedimDoğru haklısın abla dün beni yaktı ins acısı cikacak
Aynen ya benimkide öyle renkli jelatin ben bir çekeyim bakalım nasıl olcak
ablacım niyeki dün ki hatamin sonucu böyle kötü sonuç verecekti ve bu benim ilk artim bu gurupta çok özür dilerim hanimlar[/QUOTE]canım 800 gr birşey değil ilk haftan bence başarılı
Doğrusunu iştersen senden artı beklememiyordum ayşenur
Çok güzel bi başlangıç tatlım
Inş.devamı gelsin
Sen elinden geleni yapıyosun tatlım eksinde hiç kötü değil
Kızzz rakibem süpersinnnnnn valla
Çok sevindim bide veremicem deyip ayak yapıyor :)hedefini fazlasıyla tutturmuşun
Daha tartılmamış olsamda galibiyetini ilan edebilirsin
Bu haftaki menülerine göre Artı olmana hiç şaşırmadım cnm aslında yinede az olmuş ben Daha fazla olur sanmıştım
Menülerin güzel olsada vücudun spora alışkın olduğu için sporsuz veremiyosun cnm
Çok güzel cnm daha ne olsunAralık ayı analizi
2 Aralık 87,2
30 Aralık 83
Fark 4,2
Yüzde %4,82
Inş.bu hafta daha iyi olur cnmDoğru haklısın abla dün beni yaktı ins acısı cikacak
Aynen ya benimkide öyle renkli jelatin ben bir çekeyim bakalım nasıl olcak
bende aynı buldum***9.TAKIM 498. Etap***
MuallimeA (75.5/73.8/1.7/%2.25) Hedef kilosunu 68 olarak revize etmek istiyor
gingercookkie (75,2/)bildirimsiz, sağlık sorunları nedeniyle izine ayrılmak istiyor
askrhpozitif(85/83/2/%2,35)
dagyolu(69.3/69.6/+0.3/%-0.43)
Nilyyyaaannn (69.7/69.7/0/%0)kilosu sabit
60kiloyum(84,6/ 84,8/+0,2/%-0,24)
Mefkurem (80.4/79.3/1.1/%1.37)
ezo26 (59,4/59,0/0,4/0,67)
9. Takım ortalama %0.746
Teşekkür ederim ablamÇok güzel cnm daha ne olsun
Bak 1 ay içinde nerdeyse 4.5 kilo margarini def ettin
Inş.bu hafta daha iyi olur cnm
maşallah daha ne olsunAralık ayı analizi
2 Aralık 87,2
30 Aralık 83
Fark 4,2
Yüzde %4,82
süper süper süperGelelim bana...
Geçen hafta 80.4
Bugün 79.3
Fark 1.1
Yüzde 1.37
ARALIK AYI ANALİZİ
2 aralık 83.9
30 aralık 79.3
Fark 4.6
Yüzde 5.48
Eki Görüntüle 1932224
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?