Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seni tekrar diyetin sıcak kollarına davet ediyorum aman dikkat bi başladın mı durduramazsın

27 ocak cuma günü HEDEFLERİ

MuallimeA---->73.8---->69.9
Mefkurem ----->79.3--->75
Eliya _ _ _ _ _ _ >72.4_ _>69
Askrhpozitif---->83------>77
dagyolu----------->69.6--->63
Nilyyynnnn----->69.7---->
60kiloyum------->84.8---->81
ezo26-------------->59------->56
Nanekekik------->71.8---->
Kkkmevsim----->72.8---->
Deryanur--------->86.9---->81
Sahgull-------------> 68,5 -------> 64
Masal3487-------->
Curukelma------->63.7----->60

Kızlar bütün gün yazamadım kusura bakmayın hep okuldaydım çok ıslandım bugün boğazlarım zaten şişmişti, hasta yatıyorum şu an bütün gün bişey yiyemedim doğru düzgün.

Menüm
8.45: 2 bardak su+3 kuru kayısı

9.00: 1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği arasına zeytinli taze peynir sürdüm

17.30: 1 kayısılı activia+ 3-4 badem ve 3-4 fındık

18.00: 60 gr ızgara tavuk (yağsız)

22.00: 1 bardak süt+ 1 tane limonlu form bisküvi (paket değil 1 tanecik)

Spor yok
Su : 1.5 L şu an 2 yapmayı denerim.

Bu arada herkese çok teşekkür ederim tebrikleri için geçmişe bakıyodum ama bunları yazıp öyle devam edeyim dedim baya şey birikmiş, korkuyorum kilo vermem böyle devam etmezse diye açıkçası. Bende sonuçları ve hedefleri gördüm herkese iyisiyle kötüsüyle tebrikler, yeni hedefler için başarılar diliyorum .

Sorma canım ipin ucu bir kactimi kaçıyor dediğin gibi yarın normal beslenmeye devam edicem inşallah
Aman dikkat et canım ilerlemesin hastaligin menün iyi gibi ama diyet bisküvi tüketmeye bak canim

Sorma canım ipin ucu bir kactimi kaçıyor dediğin gibi yarın normal beslenmeye devam edicem inşallah
Aman dikkat et canım ilerlemesin hastaligin menün iyi gibi ama diyet bisküvi tüketmeye bak canim
Tamam canım pek sevmiyorum zaten sütün yanına 1 tane koydum aç hissetmeyeyim diye hoşumada gitmedi zaten. Zaten hedefler verilen kilolar yazılmış bugün azim tazeleyici resmen :)

27 ocak cuma günü HEDEFLERİ

MuallimeA---->73.8---->69.9
Mefkurem ----->79.3--->75
Eliya _ _ _ _ _ _ >72.4_ _>69
Askrhpozitif---->83------>77
dagyolu----------->69.6--->63
Nilyyynnnn----->69.7---->
60kiloyum------->84.8---->81
ezo26-------------->59------->56
Nanekekik------->71.8---->
Kkkmevsim----->72.8---->69,9
Deryanur--------->86.9---->81
Sahgull-------------> 68,5 -------> 64
Masal3487-------->
Curukelma------->63.7----->60

tamam yapayim ins becerebilirsem lapayi bende ayar yok bakalim az once sahgulun listeyi indirdjm yazdim ona uyacam bi sure bende bi dengesizlik var iste auarli bi yemem yok serbest olanlarida abartiyorum yine artiya geciyo mesela salatyi abartiyorum cooook fazla yiyorum yine arti cikiyorum ertesi gun onu ayarlamam lazim en basitinden
Okula başlayınca yetisirim heralde abla okulda ogle arası bos olcam teneffuslerde falan yazarım siz olmadaniz valla bende yorulma falan tık demez bulurum 90 i oyüzden burda olmalıyım

Kizlar kocisle film izledik menumu yazamadim bugun biraz abarttim utaniyorum ama yinede yazayim menumu,

Sabah:08.00 1 kk peynir,7 yesil zeytin,maydanoz ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir tabak bol yesillikli kisir,marul ve ayran.

Aksam:18.00 bir bucuk lahmacun

2 litre su malesef bu menunun ustune spor yapamadim

Bir ileri bir geri cokta veremedim abla malesef

Lahmacun 1 olup yanına yoğurt yada yeşillk olsa daha güzel olurmuş canım ama öyle abartılı olmamış bence

Geçmiş olsun canım aman dikkat et
Menü fena değil canım ama bisküvi tuketmesen daha iyi olur
Yazmayan kim kaldı canım
Listeye bakmadım daha canım aklımda kalanları yazayım. poni ayşe ayça elif başka var miydi hatirlayamadim
Aslında çok degil ama hep kaçamak sayılacak şeyler yemissin canım. dengelesen daha iyi olur afiyet olsun

D deryanur
Geçmiş olsun cnm bol bol bitki çayı iç
Zencefil adaçayı ıhlamur vs.

Sınavın nasıl geçti

Bence yarın artılar sana el sallıcak

Listeye hedfini yazarmısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…