- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.821
Bende çok özledim enerjimi abla. Senin kızmalarında yürüyüşlere başladım. Bu hafta düzeltilen inş.N Nilyyyaaannn
Ayçam sen geçen hafta artıydın bu hafta sabitsin
En önemliside paylaşımın yeterli değil
Senin enerjini özledim
Kural gereği 3 hafta sabit yada artı olan diskalifiye oluyor
Lütfen bu hafta herkonuda birazdaha dikkat et ve cuma eksi gel cnm
Cuma menüsüKızlar bundan sonra menulerinizi gününde yazsanız daha iyi olur. Bu saat oldu menü yazmayanlar var.
Bugün menü yazmayanlar
N Nilyyyaaannn
@MuallimeA
@dagyolu
Mefkurem
@eliya
sahgull
Hee valla yaaa
Delirtmeyin beni ülennnn :))
Sen öyle san bikeremSanki delirimeyyi becerebiliyon
Kiyaman sen kimseye
Sen önce bi menünü yaz güzellik
Yapabilirsen senin için iyi olur cnmEvet ablam haklısın takım kuralları ne ise uygulamak lazım. Bu hafta meyve sebze detoksu yapıcam geçtiğimiz senelerde bi belgesel izlemiştim bir adam Amerika turuna çıkıp sadece meyve sebze suyu işe besleniyor 60 gün yağıyor bunu doktor gözetiminde adam normalde çok hasta ilaç fln kullanıyor ama bu 60 gün sonunda iyileşiyor Amerika'da bir sürü insanla tanışıp kendi durumunu anlatıyor böyle bir detoksu herkesin yapması gerektiğini dile getiriyor fln çok güzel bir belgeseldi vücut ihtıyacımı nasıl karşılıyor fln anlatıyor bende bu hafta detoks yapıcam. Yapmazsam veremem cunku regl gecikti ve şişmeye başladım. Detoks ile hem kendime geleyim hem vücut hücrelerim yenilensin hemde kilo verenimde takımdan gitmiyim. Burdan gidersem kesin kilo alırım.
Biraz bencillik edemBende çok özledim enerjimi abla. Senin kızmalarında yürüyüşlere başladım. Bu hafta düzeltilen inş.
Tamam Tamam :)Abla delirme nolur. Toplucam ben
Hizmet etme bahanesiyle kaçtım valla :) Şükür atlattık.Hele sen misafirlere rağmen müthiş olmus menün
Afiyet olsun.Menü güzel bence.:)Sporu da yaptın mı daha güzel olur.Kizlar erkenden menumu yazayim
Sabah bir elma ve bir ck corekotu yagi
Kahvalti:12.00 iki kasik kavurma,iki kasik menemen,5 zeytin,bir lokma peynir,yarim kase yogurt,bir dilim tb ekmegi ve cay.
Ara ogun bir avuc antep fistigi.
Aksam:17.20 bir tabak etli guvec(kuru sebzelerle yaptim) bir tabak salata.
2 litre su,3 mil leslie sekiz dokuz arasi yapmayi dusunuyorum bir aksilik olupta yapamassam yazarim.
Nefes vesile olmuş Allah korumuşBelki Benim ikizlerde o ölüler arasinda olacakti Nefes onlari gidecegi gun hastalanmasaydi onlarda yilbasinda ordaydi rabbim hepimize sabir versin artik ölüm haberleri dengemi bozuyor
Bak o terlik Suc aleti Kabul ediliyor bilesin
Yok illada atacam dersen benimki topuklu pembe tüylü olsun
geçmiş olsun canımselam kızlar karnem çıkmış bakmaya geldim en yakın zamanda başarı hikayemi yazacam
bugün kızım hasta uğraşamadım o yüzden yemek yapıcam şimdi boşa çıkınca gelirim
Afiyet olsun Can'ım.Güzel menü..Bu hafta böyle devam eder ve güzel sonuçlar alırız umarımMenüm
Kahvaltı 11:00
1 yumurtalı menemen, 2 ince dlm ekmek
Çay
Ara 14:00
Yeşilçay
Ara 15:30
1 activia
Akşam 18:00
Eki Görüntüle 1933062
2 lit su
15 dk trambolin
Çok geçmiş olsun bu aralar herkes hasta çocuklardan yaşlılara kadar inş. önemli bir şey değildir hemen iyleşir. Başarı hikayeni bekliyoruz.selam kızlar karnem çıkmış bakmaya geldim en yakın zamanda başarı hikayemi yazacam
bugün kızım hasta uğraşamadım o yüzden yemek yapıcam şimdi boşa çıkınca gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?