- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.841
Kahvaltı yok yok ama güzel aradaki fıstık çok olmuş bir avuç baya eder çünkü canım kuruyemişlerde sayıyla diyetlerde genel olarak güzel amaKizlar erkenden menumu yazayim
Sabah bir elma ve bir ck corekotu yagi
Kahvalti:12.00 iki kasik kavurma,iki kasik menemen,5 zeytin,bir lokma peynir,yarim kase yogurt,bir dilim tb ekmegi ve cay.
Ara ogun bir avuc antep fistigi.
Aksam:17.20 bir tabak etli guvec(kuru sebzelerle yaptim) bir tabak salata.
2 litre su,3 mil leslie sekiz dokuz arasi yapmayi dusunuyorum bir aksilik olupta yapamassam yazarim.
afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Kahvaltı 11:00
1 yumurtalı menemen, 2 ince dlm ekmek
Çay
Ara 14:00
Yeşilçay
Ara 15:30
1 activia
Akşam 18:00
Eki Görüntüle 1933062
2 lit su
15 dk trambolin
Maşallah süper ötesiİyi akşamlarrr herkeseee :)))))
Menüm
Öğle 14.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 parça çeçil peynir
3 badem
1 bardak şekersiz çay
Akşam 17.00
Bol maydonoz
Tavuklu bol salata
Su: 2lt
Spor:120 dk yürüyüş
Şuan devam ediyorum hala 50 dk daha ekliyorum yürüyüşe
garnitür ve fırın patatesin miktarı nedir canım birde garnitür hazır mı suyunda artirmalisinMenüm
12.30: 1 haş. yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim süzme peynir
13.00: 1 activia
16.00: 100 gr ızgara tavuk
fırında patates (çok az zeytinyağı katıp yağlı kağıdın üzerinde pişirdim.)
19.20: 2 mandalina
19.40: garnitür+ 1 kase yoğurtla birlikte
Spor yok.
Su: 1.5 L
Bugün herkes geç kahvaltı yapmış gibi :)
Yapıcam abla zaten bu hafta kilo veremezsem niyetine girmiştim taaa önceden. Hazır hisediyorum kendimi. Yarın sabah başlıyorum sizlede sonuçları paylaşırım. Bide doktora gitmem lazım tüm vücüdüma ara ara bir sürü küçük iğne batıyor. Bide regl da olmadım gecikiyor bir sorunum var bu detoks vücüdüm için ihtiyaç gb hisediyorum buyüzden. İzlediğim belgeselde kadın 10 gün detoks yapmıştı wc ye gitçek biriyim olmamasına rağmen sürekli lavaboya gidiyorum içim temizleniyor sanki diyodu.heycanlıyım bunun için bgne kabak pizza yapmıştım bitsin diye arkadaşları çağırdım millet çok beğendi. Sen sormuştun abla basıl oluyor diye kesinlikle denemelisiniz. Karnıbahardan daha çok başarılı. Bu Arada enerjimi tekrar topluyorum hem kendimi hem sizi mezun edicem :)Sen öyle san bikerem
Kurallara uymayan kendim dahil diskalifiye edilecek
Sen önce bi menünü yaz güzellik
Bende herkese yetecek terlik var :))
Yapabilirsen senin için iyi olur cnm
Hem vücut şaşırır hemde toksinlerden arınırsın
Biraz bencillik edem
Senin enerjin bana çok iyi geliyor :))
fulyam gayet iyisabah 10.30
yumurta piyazı
1 dilim peynir
3 zeytin
domates
1/2 dilim tbe
öğlen 14.00
1/2 kabuksuz ayva
1/2 muz
10 badem
100 mlt sıcak süt
akşam 18.20
3 yk fırında karışık sebze
1 dilim tbe
3 yk brokoli salatası
2 lt su
spor yok
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
iç kız iç gitsin ödemlerşimdi de 1 kupa yeşil çay içiyorum. az sonra 1 kupa daha içeceğim.
Dilek'in resmen Azmi'ni gördüm şu karne ile taaa 2013 den beri. Benimde böyle bir karnem olcak kesin uzun uzadıya. Yaa 2013 den başlayan tebrik ederim canm çok çok
Fitt_anne ' un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 2
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2 KİLO
Ocak / 1,6
Şubat / 1,4
Mart / 1,2
Nisan / 0,1
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / <izinli>
Ağustos / <izinli>
Eylül / <izinli>
Ekim / -8,1
Kasım / 1
Aralık / 2,5
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : - 0,3 KİLO
Ocak / 0,3
Şubat / 2
Mart / 3,6
Nisan / 2,8
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / <izinli>
Ağustos / <izinli>
Eylül / <izinli>
Ekim / <izinli>
Kasım / -5,2
Aralık / 2
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,5 KİLO
Ocak / 0,4
Şubat / 1
Mart / <izinli>
Nisan / <izinli>
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / <izinli>
Ağustos / <izinli>
Eylül / -5,6
Ekim / 5,2
Kasım / -1,4
Aralık / 6,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (338. Etap) ( 77,2 )
Bitiş Kilosu (497. Etap) ( 64,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 13,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 17,10% )
Toplam Süre ( 86 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,20% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 153 )
Yorum : Sevgili ayulduzz, 22 Kasım 2013 (338. Etap) tarihinde ve 77,2 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 23 Aralık 2016 (497. Etap) tarihinde toplam 13,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 64 dür. Hedefini % 100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
aslında öğlen hiç yemeseydim daha iyiydi ama napim meyve de olsa yedim.fulyam gayet iyi
oy benim prensesime nasılda gaza gelmiş aferin sana vereceğin iki kılo bir haftada verirsin sen onuYapıcam abla zaten bu hafta kilo veremezsem niyetine girmiştim taaa önceden. Hazır hisediyorum kendimi. Yarın sabah başlıyorum sizlede sonuçları paylaşırım. Bide doktora gitmem lazım tüm vücüdüma ara ara bir sürü küçük iğne batıyor. Bide regl da olmadım gecikiyor bir sorunum var bu detoks vücüdüm için ihtiyaç gb hisediyorum buyüzden. İzlediğim belgeselde kadın 10 gün detoks yapmıştı wc ye gitçek biriyim olmamasına rağmen sürekli lavaboya gidiyorum içim temizleniyor sanki diyodu.heycanlıyım bunun için bgne kabak pizza yapmıştım bitsin diye arkadaşları çağırdım millet çok beğendi. Sen sormuştun abla basıl oluyor diye kesinlikle denemelisiniz. Karnıbahardan daha çok başarılı. Bu Arada enerjimi tekrar topluyorum hem kendimi hem sizi mezun edicem :)
valla zaten benim kurtarıcım yeşilçay. o yüzden özellikle akşam yemeğinden sonra içmeye çalışıyorum.iç kız iç gitsin ödemler
Süper canm çok özendim menüne ve sporunaİyi akşamlarrr herkeseee :)))))
Menüm
Öğle 14.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 parça çeçil peynir
3 badem
1 bardak şekersiz çay
Akşam 17.00
Bol maydonoz
Tavuklu bol salata
aynenSüper canm çok özendim menüne ve sporuna
ayçam ben 30 40 kilo vererek büyük bir başarıya imza atmadım. benim sihirli kelimem VAZGEÇMEMEK
Dilek'in resmen Azmi'ni gördüm şu karne ile taaa 2013 den beri. Benimde böyle bir karnem olcak kesin uzun uzadıya. Yaa 2013 den başlayan tebrik ederim canm çok çok
iki hafta olsun benim olsun dilek bak senle mezün olacaktım hala olamadım.oy benim prensesime nasılda gaza gelmiş aferin sana vereceğin iki kılo bir haftada verirsin sen onu
tebrikler canm benm inş bi daha çıkmıcaz o kilolara.ayçam ben 30 40 kilo vererek büyük bir başarıya imza atmadım. benim sihirli kelimem VAZGEÇMEMEKvazgeçmedim kendimden hayallerimden pisboğazıma rağmen, bi dönem tek şişman beynimiz kitabını okumuştum ya orda kapat gözlerini ve istediğin bedeni hangi kıyafetler içindesin nerdesin diye hayal et yatarken iş yaparken yolda yürürken diye bir egzersiz vardı ve okadar çok içim ısınmıştiki hayalimdeki kot pantolonlu beyaz badili parmakları boynu beli incecik Kıza. 2013den beri 2kerw tekrar 80çıktım 67lerden ama o hayalimdeki dileği çok sevmiştim ben öldüremedim vazgeçemedim on kerede bu savaşı kaybetsem bile güçlenerek hatalarımı doğrularımı öğrenerek tekrar mücadele edeceğimi biliyorum çünkü o haleyimdeki dilek aynanın karşısına geçtiğim zaman karşımda bana mücadeleme vazgeçmeyişimden dolayı minnettar iyki varım be :))
hoşgeldin kaptanim ozlettin kendini yaaa hadi basla fırçalarada ni kendimize gelelim gecen hafta mefkusumuzu çok üzdük ins bu hafta herkes toparlayacak sende ekstra katli sagliycN eminimSelam kizlar
Kacak kaptan geldi
Yilin ilk günü herse güzel baslasin öylede gitsin tüm yil
Bitmeyen bahanelerim sayesinde 50 Kilo alan kadinim ama bitti bugun yeni bir gün ve bizim gunumuz
Cok degil hanimlar nisanda citircigim
ay evet abla ya durmadan cans kiyiyolar ne geçiyo ellerind neyi başarıyolar anlamıyorumNe oldu ya
Ben hastanedeyim hic birsey seyredemiyom
geçmiş olsun canimKızlar çok geç uyandım sabaha kadar oturmuştum çünkü o yüzden ancak girebildim menülerde pek kaçak birşeyler görmedim hepimiz tutmuşuz galiba kendimizi tebrikler o yüzden yeni bi yıl başladı bile, bi de ne kadar çayda içtiysem fayda etmedi boğazlarım çok şişti, doktora gitmeyede çok üşeniyorum pazar pazar
allah korumus abla valla ben haber izlemek bile istemiyorum cunku hep ölüm hep ölümBelki Benim ikizlerde o ölüler arasinda olacakti Nefes onlari gidecegi gun hastalanmasaydi onlarda yilbasinda ordaydi rabbim hepimize sabir versin artik ölüm haberleri dengemi bozuyor
afiyet olsun canımKizlar erkenden menumu yazayim
Sabah bir elma ve bir ck corekotu yagi
Kahvalti:12.00 iki kasik kavurma,iki kasik menemen,5 zeytin,bir lokma peynir,yarim kase yogurt,bir dilim tb ekmegi ve cay.
Ara ogun bir avuc antep fistigi.
Aksam:17.20 bir tabak etli guvec(kuru sebzelerle yaptim) bir tabak salata.
2 litre su,3 mil leslie sekiz dokuz arasi yapmayi dusunuyorum bir aksilik olupta yapamassam yazarim.
afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 11:00
1 yumurtalı menemen, 2 ince dlm ekmek
Çay
Ara 14:00
Yeşilçay
Ara 15:30
1 activia
Akşam 18:00
Eki Görüntüle 1933062
2 lit su
15 dk trambolin
Güzel canimİyi akşamlarrr herkeseee :)))))
Menüm
Öğle 14.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 parça çeçil peynir
3 badem
1 bardak şekersiz çay
Akşam 17.00
Bol maydonoz
Tavuklu bol salata
patates ne kadardıMenüm
12.30: 1 haş. yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim süzme peynir
13.00: 1 activia
16.00: 100 gr ızgara tavuk
fırında patates (çok az zeytinyağı katıp yağlı kağıdın üzerinde pişirdim.)
19.20: 2 mandalina
19.40: garnitür+ 1 kase yoğurtla birlikte
Spor yok.
Su: 1.5 L
Bugün herkes geç kahvaltı yapmış gibi :)
afiyet olsun canim gayet güzel1ocak
Sabah(11:00)
2yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm Etimek light
Ara(16:00)
1/2muz 5findik
Akşam(17:30)
1kase mercimek çorbası
5yk tavuklu mantar sote
Salata
Ara(21:00)
1 çay bardağı süt
1/2elma
(Planlananin dışında birşey olursa yazarim
Şu:2lt spor:60dk yürüyüş yapılacak herkes yatınca (yapamazsam yazarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?