Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltı yok yok ama güzel aradaki fıstık çok olmuş bir avuç baya eder çünkü canım kuruyemişlerde sayıyla diyetlerde genel olarak güzel ama
Menüm

Kahvaltı 11:00
1 yumurtalı menemen, 2 ince dlm ekmek
Çay

Ara 14:00
Yeşilçay

Ara 15:30
1 activia

Akşam 18:00
Eki Görüntüle 1933062

2 lit su
15 dk trambolin
afiyet olsun canım güzel menü

Maşallah süper ötesi
garnitür ve fırın patatesin miktarı nedir canım birde garnitür hazır mı suyunda artirmalisin

1ocak
Sabah(11:00)
2yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm Etimek light

Ara(16:00)
1/2muz 5findik

Akşam(17:30)
1kase mercimek çorbası
5yk tavuklu mantar sote
Salata

Ara(21:00)
1 çay bardağı süt
1/2elma
(Planlananin dışında birşey olursa yazarim

Şu:2lt spor:60dk yürüyüş yapılacak herkes yatınca (yapamazsam yazarım)

Yapıcam abla zaten bu hafta kilo veremezsem niyetine girmiştim taaa önceden. Hazır hisediyorum kendimi. Yarın sabah başlıyorum sizlede sonuçları paylaşırım. Bide doktora gitmem lazım tüm vücüdüma ara ara bir sürü küçük iğne batıyor. Bide regl da olmadım gecikiyor bir sorunum var bu detoks vücüdüm için ihtiyaç gb hisediyorum buyüzden. İzlediğim belgeselde kadın 10 gün detoks yapmıştı wc ye gitçek biriyim olmamasına rağmen sürekli lavaboya gidiyorum içim temizleniyor sanki diyodu.heycanlıyım bunun için bgne kabak pizza yapmıştım bitsin diye arkadaşları çağırdım millet çok beğendi. Sen sormuştun abla basıl oluyor diye kesinlikle denemelisiniz. Karnıbahardan daha çok başarılı. Bu Arada enerjimi tekrar topluyorum hem kendimi hem sizi mezun edicem :)

fulyam gayet iyi

Dilek'in resmen Azmi'ni gördüm şu karne ile taaa 2013 den beri. Benimde böyle bir karnem olcak kesin uzun uzadıya. Yaa 2013 den başlayan tebrik ederim canm çok çok

oy benim prensesime nasılda gaza gelmiş aferin sana vereceğin iki kılo bir haftada verirsin sen onu

Süper canm çok özendim menüne ve sporuna

Dilek'in resmen Azmi'ni gördüm şu karne ile taaa 2013 den beri. Benimde böyle bir karnem olcak kesin uzun uzadıya. Yaa 2013 den başlayan tebrik ederim canm çok çok
ayçam ben 30 40 kilo vererek büyük bir başarıya imza atmadım. benim sihirli kelimem VAZGEÇMEMEK vazgeçmedim kendimden hayallerimden pisboğazıma rağmen, bi dönem tek şişman beynimiz kitabını okumuştum ya orda kapat gözlerini ve istediğin bedeni hangi kıyafetler içindesin nerdesin diye hayal et yatarken iş yaparken yolda yürürken diye bir egzersiz vardı ve okadar çok içim ısınmıştiki hayalimdeki kot pantolonlu beyaz badili parmakları boynu beli incecik Kıza. 2013den beri 2kerw tekrar 80çıktım 67lerden ama o hayalimdeki dileği çok sevmiştim ben öldüremedim vazgeçemedim on kerede bu savaşı kaybetsem bile güçlenerek hatalarımı doğrularımı öğrenerek tekrar mücadele edeceğimi biliyorum çünkü o haleyimdeki dilek aynanın karşısına geçtiğim zaman karşımda bana mücadeleme vazgeçmeyişimden dolayı minnettar iyki varım be :))

tebrikler canm benm inş bi daha çıkmıcaz o kilolara.

Selam kizlar
Kacak kaptan geldi
Yilin ilk günü herse güzel baslasin öylede gitsin tüm yil
Bitmeyen bahanelerim sayesinde 50 Kilo alan kadinim ama bitti bugun yeni bir gün ve bizim gunumuz
Cok degil hanimlar nisanda citircigim
hoşgeldin kaptanim ozlettin kendini yaaa hadi basla fırçalarada ni kendimize gelelim gecen hafta mefkusumuzu çok üzdük ins bu hafta herkes toparlayacak sende ekstra katli sagliycN eminim

Ne oldu ya
Ben hastanedeyim hic birsey seyredemiyom
ay evet abla ya durmadan cans kiyiyolar ne geçiyo ellerind neyi başarıyolar anlamıyorum

geçmiş olsun canim

Belki Benim ikizlerde o ölüler arasinda olacakti Nefes onlari gidecegi gun hastalanmasaydi onlarda yilbasinda ordaydi rabbim hepimize sabir versin artik ölüm haberleri dengemi bozuyor
allah korumus abla valla ben haber izlemek bile istemiyorum cunku hep ölüm hep ölüm

afiyet olsun canım

Menüm

Kahvaltı 11:00
1 yumurtalı menemen, 2 ince dlm ekmek
Çay

Ara 14:00
Yeşilçay

Ara 15:30
1 activia

Akşam 18:00
Eki Görüntüle 1933062

2 lit su
15 dk trambolin
afiyet olsun

Güzel canim
patates ne kadardı

afiyet olsun canim gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…