- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.861
olursun acelemiz yok canısıiki hafta olsun benim olsun dilek bak senle mezün olacaktım hala olamadım.
inşallah gülüm bu sefer zafer sarhoşluğu yaşamıyorum kontrolü gidiyorum hala hergünüm ne yesem de kılo almasam düşüncesiyle geçiyor her fırsatta koşu bandının üstüne çıkıyorum bu düzeni hayat şeklim yapıcam inşallahtebrikler canm benm inş bi daha çıkmıcaz o kilolara.
Canim o dedigin detojsun tarifini verdinmi benmi kacordim yoksa vermefiysrn bi verseneSabah detoksa başalamadığım için bende yatın başlıyım dedim bide pizza yapmıştım uykum kaçınca sabah omlarında arkadaşları çağırdım yedik bitti.
Sabah 9.00
2 yumurtadan omlet peynirli maydanozlu
6 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen 14.00
1 dilim ev yapımı yulaflı ekmek
1 dilim peynir
Akşam 19.00
3 avuç içi kabak pizza
Sıvı 2 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11:00
2dilim ekmek
1 yumurta
1yk tulum peynir
7 zeytin
13:30
1 mandalina 1 elma
Ogle 16:00
3yk kiymali yumurta
Salata yoğurt
1d ekmek
Aksam 19:00
Salata
3tne kemikli tavuk
Su 2lt
Spor yok butun evi dip kose temizledim vakit olmadı
Yeni geldim dondum.İnşallah faydasını görürüzSüper canm çok özendim menüne ve sporuna
iyiki varsınayçam ben 30 40 kilo vererek büyük bir başarıya imza atmadım. benim sihirli kelimem VAZGEÇMEMEKvazgeçmedim kendimden hayallerimden pisboğazıma rağmen, bi dönem tek şişman beynimiz kitabını okumuştum ya orda kapat gözlerini ve istediğin bedeni hangi kıyafetler içindesin nerdesin diye hayal et yatarken iş yaparken yolda yürürken diye bir egzersiz vardı ve okadar çok içim ısınmıştiki hayalimdeki kot pantolonlu beyaz badili parmakları boynu beli incecik Kıza. 2013den beri 2kerw tekrar 80çıktım 67lerden ama o hayalimdeki dileği çok sevmiştim ben öldüremedim vazgeçemedim on kerede bu savaşı kaybetsem bile güçlenerek hatalarımı doğrularımı öğrenerek tekrar mücadele edeceğimi biliyorum çünkü o haleyimdeki dilek aynanın karşısına geçtiğim zaman karşımda bana mücadeleme vazgeçmeyişimden dolayı minnettar iyki varım be :))
sporun her zaman faydasını görürsün canım. ama sakın üşütmeYeni geldim dondum.İnşallah faydasını görürüz
Üşüttüm malesef ..Yeni yıl ile birlikte kış da gelmiş buraya :))iyiki varsın
sporun her zaman faydasını görürsün canım. ama sakın üşütme
iyi geceler canım.Kizlar 3 mil leslie yaptim dus alip yaticam hepinize iyi geceler
sabahki patatesler ekstra olmuş gerçekten. afiyet olsun mervecim. suyu 2 lt ye tamamlarsan iyi olur.(11:30)
2 ince dilim sucuk
1 haşlanmış bıldırcın yumurtası
1 dilim tb yoğurtlu baharatlı ekmek (2 çatal yogurt ve baharat)ekmekler avuç ici buyuklugunde
1 dilim tb yoğurtlu çilek reçeli(2 çatal yogurt,1 tk reçel)
3-4 tane patates (buglama)
5 tane siyah zeytin
3 yk kırmızı biber ve patlıcan közlemesi
1 kupa form çayı
(18:30)
1 kepçe tarhana
7 tane mezgit
4 yk havuç salatası
su:1,5 lt
spor : 30 dk dışarda yürüyüş
Sporumu yapayım geliyorum koşu bandı aldım çok şükür
limonla birlikte adaçayı demle ya da ıhlamur elifcim. iyi geliyor. geçmiş olsun. önlemini hemen alırsan bişi olmaz.Üşüttüm malesef ..Yeni yıl ile birlikte kış da gelmiş buraya :))
afiyet olsun canımKizlar erkenden menumu yazayim
Sabah bir elma ve bir ck corekotu yagi
Kahvalti:12.00 iki kasik kavurma,iki kasik menemen,5 zeytin,bir lokma peynir,yarim kase yogurt,bir dilim tb ekmegi ve cay.
Ara ogun bir avuc antep fistigi.
Aksam:17.20 bir tabak etli guvec(kuru sebzelerle yaptim) bir tabak salata.
2 litre su,3 mil leslie sekiz dokuz arasi yapmayi dusunuyorum bir aksilik olupta yapamassam yazarim.
afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 11:00
1 yumurtalı menemen, 2 ince dlm ekmek
Çay
Ara 14:00
Yeşilçay
Ara 15:30
1 activia
Akşam 18:00
Eki Görüntüle 1933062
2 lit su
15 dk trambolin
Kız maşallah 41 kere süperİyi akşamlarrr herkeseee :)))))
Menüm
Öğle 14.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 parça çeçil peynir
3 badem
1 bardak şekersiz çay
Akşam 17.00
Bol maydonoz
Tavuklu bol salata
Su: 2lt
Spor:120 dk yürüyüş
Şuan devam ediyorum hala 50 dk daha ekliyorum yürüyüşe
afiyet olsun canım suyu tamamlarsinMenüm
12.30: 1 haş. yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim süzme peynir
13.00: 1 activia
16.00: 100 gr ızgara tavuk
fırında patates (çok az zeytinyağı katıp yağlı kağıdın üzerinde pişirdim.)
19.20: 2 mandalina
19.40: garnitür+ 1 kase yoğurtla birlikte
Spor yok.
Su: 1.5 L
Bugün herkes geç kahvaltı yapmış gibi :)
afiyet olsun canım1ocak
Sabah(11:00)
2yumurtadan omlet
1kk peynir
1dlm Etimek light
Ara(16:00)
1/2muz 5findik
Akşam(17:30)
1kase mercimek çorbası
5yk tavuklu mantar sote
Salata
Ara(21:00)
1 çay bardağı süt
1/2elma
(Planlananin dışında birşey olursa yazarim
Şu:2lt spor:60dk yürüyüş yapılacak herkes yatınca (yapamazsam yazarım)
Süpersin fulya. Tek eksik spor olmussabah 10.30
yumurta piyazı
1 dilim peynir
3 zeytin
domates
1/2 dilim tbe
öğlen 14.00
1/2 kabuksuz ayva
1/2 muz
10 badem
100 mlt sıcak süt
akşam 18.20
3 yk fırında karışık sebze
1 dilim tbe
3 yk brokoli salatası
2 lt su
spor yok
Afiyet olsun canımSabah detoksa başalamadığım için bende yatın başlıyım dedim bide pizza yapmıştım uykum kaçınca sabah omlarında arkadaşları çağırdım yedik bitti.
Sabah 9.00
2 yumurtadan omlet peynirli maydanozlu
6 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen 14.00
1 dilim ev yapımı yulaflı ekmek
1 dilim peynir
Akşam 19.00
3 avuç içi kabak pizza
Sıvı 2 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11:00
2dilim ekmek
1 yumurta
1yk tulum peynir
7 zeytin
13:30
1 mandalina 1 elma
Ogle 16:00
3yk kiymali yumurta
Salata yoğurt
1d ekmek
Aksam 19:00
Salata
3tne kemikli tavuk
Su 2lt
Spor yok butun evi dip kose temizledim vakit olmadı
sabah çoğu ekstradan oldu canım akşam yoğurt yiyecektir sadece balık yapalım dediler dünden balık vardı tavuk yemistim bugün artık yedim balıkiyi geceler canım.
sabahki patatesler ekstra olmuş gerçekten. afiyet olsun mervecim. suyu 2 lt ye tamamlarsan iyi olur.
limonla birlikte adaçayı demle ya da ıhlamur elifcim. iyi geliyor. geçmiş olsun. önlemini hemen alırsan bişi olmaz.
canımsıniyiki varsın
sporun her zaman faydasını görürsün canım. ama sakın üşütme
İçiyorum şimdi. Eve gelince iyi oldum biraz daha.Buralarda üşüdüysem kar yağan yerler nasıldır kim bilir.Allah kolaylık versin.iyi geceler canım.
sabahki patatesler ekstra olmuş gerçekten. afiyet olsun mervecim. suyu 2 lt ye tamamlarsan iyi olur.
limonla birlikte adaçayı demle ya da ıhlamur elifcim. iyi geliyor. geçmiş olsun. önlemini hemen alırsan bişi olmaz.
Bugün öğleni yaptık yılbaşı dolayısıyla:) Ondan kendimi attım dışarı.Bir daha bu kadar olmaz gibi hava çok soğuk artıkKız maşallah 41 kere süper
Muskam daha önce bi takımda yarıştınmı hiç
Geriye sadece kilo vermek kalıyor güzellik
2 hafta deneme sürende yeterli paylaşımın ve kilo vermen olursa listeye girersin
Ilk sayfada yazmıyor
Pazarteside takım içi bildirim günümüz
@muskammm hoşgeldin tanışamadık bende daha çok yeniyim 1 hafta olmadı bile inşallah hepimiz bu kilolardan tez zamanda kurtuluruz, 9. takımı çok sevdim ben inş. sende seversin.
Tanışamadık ben Deryanur tekrar hoşgeldiniz, yazdığınız şeyden ben oldukça korkuyorum çünkü herkesde bi kilolarını geri alma eğilimi var ve bende çok hızlı geri alabiliyorum, @mefkurem de benzer şekilde kilo alarak dönmüş o kadar kilo verdikten sonra nasıl geri aldınız cevabı özelse sormadım sayın.
Gel yol arkadasim olalim o zaman
Takimin agir toplari biziz
Hoşgeldin gönül aramıza. Ben ayca.
Tünaydınlaaaar :) Bugün ancak kendime geldim.Sporu boşlamışım yürüyüşe çıkıcam şimdi Cumaya kadar - yi arttırmam lazım...O yüzden spora yüklenicem.
@muskammm Canım hoşgeldin.Gördüm geldiğini fakat ancak vakit buldum.Benim adım da Elif 2,5 yıllık evliyim.Çocuğum yok.Artık çocuk düşündüğüm için bayaca kilo verip ondan sonra olsun istiyorum doğumdan sonra kilolar alıp başını gidiyor çünkü.Ve yapım gereği kolay kilo alıyorum.Ama istedikten sonra ve sağlıklı beslenip spor da ekleyince verilmeyecek kilo yok,tabiki bir de motivasyon gerekli o da grubumuzda yeterince var.Yavaş yavaş düzen oturtursun grupta paylaşım yaptıkça ve sonucunu da görürsün Can'ım
Fitt_anne ' un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 2
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2 KİLO
Ocak / 1,6
Şubat / 1,4
Mart / 1,2
Nisan / 0,1
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / <izinli>
Ağustos / <izinli>
Eylül / <izinli>
Ekim / -8,1
Kasım / 1
Aralık / 2,5
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : - 0,3 KİLO
Ocak / 0,3
Şubat / 2
Mart / 3,6
Nisan / 2,8
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / <izinli>
Ağustos / <izinli>
Eylül / <izinli>
Ekim / <izinli>
Kasım / -5,2
Aralık / 2
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,5 KİLO
Ocak / 0,4
Şubat / 1
Mart / <izinli>
Nisan / <izinli>
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / <izinli>
Ağustos / <izinli>
Eylül / -5,6
Ekim / 5,2
Kasım / -1,4
Aralık / 6,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (338. Etap) ( 77,2 )
Bitiş Kilosu (497. Etap) ( 64,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 13,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 17,10% )
Toplam Süre ( 86 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,20% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 153 )
Yorum : Sevgili ayulduzz, 22 Kasım 2013 (338. Etap) tarihinde ve 77,2 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 23 Aralık 2016 (497. Etap) tarihinde toplam 13,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 64 dür. Hedefini % 100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Yapıcam abla zaten bu hafta kilo veremezsem niyetine girmiştim taaa önceden. Hazır hisediyorum kendimi. Yarın sabah başlıyorum sizlede sonuçları paylaşırım. Bide doktora gitmem lazım tüm vücüdüma ara ara bir sürü küçük iğne batıyor. Bide regl da olmadım gecikiyor bir sorunum var bu detoks vücüdüm için ihtiyaç gb hisediyorum buyüzden. İzlediğim belgeselde kadın 10 gün detoks yapmıştı wc ye gitçek biriyim olmamasına rağmen sürekli lavaboya gidiyorum içim temizleniyor sanki diyodu.heycanlıyım bunun için bgne kabak pizza yapmıştım bitsin diye arkadaşları çağırdım millet çok beğendi. Sen sormuştun abla basıl oluyor diye kesinlikle denemelisiniz. Karnıbahardan daha çok başarılı. Bu Arada enerjimi tekrar topluyorum hem kendimi hem sizi mezun edicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?