- 27 Aralık 2016
- 84
- 197
- 8
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.041
Ayy hadi inşallah :) Şöyle toptan grupçana eksilsek çok güzel olur :)süper canım cumaya en az 1 olur o
Şu iki hafta geçsede tatil gelse diye yanıp tutuşuyorum :)Hasta hasta pek iyi olmamış ama neyse atlatmışsın.
Karabuğday ekmeği ilk defa duydum afiyet olsunMenüm
08.30 : 1 dilim çavdar ekmeği+arasına süzme peynir
(aceleyle çıkarken elime aldım o yüzden böyle fakir kahvaltım :) )
12.00 : yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı ve üzerine 3-4 kaşık kuşbaşı pişirilmiş et
2-3 kaşık ıspanak
300 ml ayran
16.00: yarım bardak sütlü şekersiz kahve (kötüydü yarısını içebildim)
19.30: 150 gr tavuk
2 dilim karabuğday ekmeği
1 domates+ 1 tane salatalık turşusu
Su:1.5 inş. 2 ye tamamlayacağım.
Spor: bütün gün ayaktaydım en az 5 saat kadar ve gebze yolu mahvetti beni :
aFİYET OLSUNNN.Sende bendensin :) Salatalık turşusu yedim bugün.akşamki ekmekler olmasaydı yoğurt ve sebze yemegi ekleseydin de güzel olurdu.Menüm
08.30 : 1 dilim çavdar ekmeği+arasına süzme peynir
(aceleyle çıkarken elime aldım o yüzden böyle fakir kahvaltım :) )
12.00 : yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı ve üzerine 3-4 kaşık kuşbaşı pişirilmiş et
2-3 kaşık ıspanak
300 ml ayran
16.00: yarım bardak sütlü şekersiz kahve (kötüydü yarısını içebildim)
19.30: 150 gr tavuk
2 dilim karabuğday ekmeği
1 domates+ 1 tane salatalık turşusu
Su:1.5 inş. 2 ye tamamlayacağım.
Spor: bütün gün ayaktaydım en az 5 saat kadar ve gebze yolu mahvetti beni :
Hoşbuldum sende yenisin ozaman kaç kilosun hedefin nedirGeçmiş olsun canım moralini bozma inş. cumaya kadar toparlarsın :)
Teşekkürler not ettim bunuda :)
Hoşgeldin ben Deryanur, bende geleli 1 hafta oluyor çok memnun oldum :)
Çok zor gözüküyor sadece meyvesuyu falan kolay gelsin canım sonuçları bekliyoruz :)
Süpersin spor, su, menün hepsi güzel olmuş bence :)
Benim bel dört tutamben açıkcası kızmıyorum böyle düşünen söyleyen eşlere ne demişler kadının 9 erkeğin bir nefsi varmış diye hakları değilmi eşlerini zayıf zarif istemeleri sonuçta çoğumuz Boğazımız yüzünden aldık.. onu bunu bilmem zayıflık güzel şey güzel kadınlarız kiloyla bu güzelliği mizi örtüyoruz. Bir gün hiç unutmam aşka geldim eşim gelicek süsleniyim dedim ne giydiysem yakıştıramadım kendimi sonra çıkardım pijamalarımı giydim çok üzülmüştüm ben kendimi beğenmezken kilolu iken eşiminde beğenmesini bekliyemezdim
şimdilerde özgü ven tavan bende geçen eşime dedim çok şanslısın genç güzel bi tutam beli olan karın var :) haklısın dedi
Teşekkürler kaptan önemli değil oda Başka takıma başlar Kk ne bilmiyor bile ben anlatıyorum oda hevesleniyor nasıl üye olacak onu bile bilmiyor anlıycan Aynı takımda olursam yardım ederim diye düşünmüştüm rakip oluruz almak zorunda değilsin@habin canim arkadasini alamiyacagiz kizmassin umarim
Senide Bahar Bana palamis kiyamadim
Her takim bir amacta zaten önemli olan kisinin kendi istegi
Umarim Alinan darilan küsen biri degilsindir
Hosgeldin yenisen
hoşgeldin canım. benim adım fulya.Ohh maşallah siz erken kalkmış yol almışsınız evladınızda sizin yolunuzdan gitmiş :) ne güzel bişey çocukla anne arası kuşak farkı yok gibi bişey olmuş
45 kiloyu burada mı verdiniz
Burası kürkçü dükkanı gibi zaten giden geri geliyor
Ben kendimi tanıtayım
İsmim yasemin 34 yaşındayım 13 yaşında ikizlerim artı 4 yaşında bir oğlum var ankaradayım 2 sene önce 88 kilo ile başladım diyete 70 kiloya kadar indim 7. Takım sayesinde aynura sizden iyi olmasın çok iyi bir kaptandı
Nitekim 81 kilo ile tekrar buradayım sizinle devam etmek istiyorum işkence halinde değil eğlenerek zevkle diyet yapmak istiyorum hepimizin emekleri zayi olsun inşallah
Arkadaşım benden daha azimlidir bu arada onun menüleri daha sıkıdır listeye girmek için acele etmiyoruz biz elimizden geleni yapalım sonuçta karar sizin
canım menün çok az geldi bana. afiyet olsun.İyi akşamlarrrr :))) Bana bir tuhaflıklar oluyor 2 haftadır bi acıkıyorum bi iştahsızım..İnşallah bol eksi görürüz bu cuma da hayırlısıyla..
Sabah 11:00
5 badem
1 kk peynir
Biraz maydonoz
Öğle 15:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 fındık
Akşam 16,45
4 yk Yoğurtlu kabak yemeği
1 küçük salatalık turşusu Can'ım çekti
Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil 15 dk plates gece devam edicem dersten sonra.
1 kupa Yeşilçay da içerim muhtemelen..
Hoşbuldum Fulya saolasınhoşgeldin canım. benim adım fulya.
canım menün çok az geldi bana. afiyet olsun.
Bende ilk defa duydum eşim almış esmer bir ekmek benimkinden kalmamıştı :)Karabuğday ekmeği ilk defa duydum afiyet olsun
Çok severim normalde salatalık turşusunu :) Akşamki ekmekler 12 den 19 ye kadar bişey yiyemedim ve bütün gün çok yoruldum açlığımı ancak bastırdı yoğurt olabilirdi sebze yemeği yapmaya zamanım olmadı hep dışarıdaydım ne yazık kiaFİYET OLSUNNN.Sende bendensin :) Salatalık turşusu yedim bugün.akşamki ekmekler olmasaydı yoğurt ve sebze yemegi ekleseydin de güzel olurdu.
88.7 ile başladım geçen hafta hedefim 55 aslında ama 60 yazmıştım sanırım o kadar zayıflayabileceğimi hayal edemedim hala zorlanıyorum etmekteHoşbuldum sende yenisin ozaman kaç kilosun hedefin nedir
Süpper begendim afiyet olsun. :)sabah 06.30
1 yumurta
3 kk kadar unsuz poğaça (lor+ ceviz+yumurta+baharat karışımı)
domates salatalık
birer tutam nane dereotu maydanoz
1 kuru kayısı
ara 18.20
1 kuru kayısı
1 fındık
akşam 19.20
4 yk tarhana çorbası
avuç içi kadar kuzu tandır
3 yk fırında karışık sebze
az salata
ara
1/2 bardak kefir
1 medine hurması
2 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
3 5 gündür bir çok acıkıyorum bir iştahım kesiliyor kendimden bişey anlamadım valla adet olacagım ondan mıdır bilemedm.hoşgeldin canım. benim adım fulya.
canım menün çok az geldi bana. afiyet olsun.
kayınbiraderi ve çok sevdiği eltisi gelmişti. meşguldür o şimdiKızlareliya dan haberi olan var mı görünmedi hic
afiyet olsun canım güzel olmuş maşallah ünsüz poğaçanin tam tarifini alabilir miyimsabah 06.30
1 yumurta
3 kk kadar unsuz poğaça (lor+ ceviz+yumurta+baharat karışımı)
domates salatalık
birer tutam nane dereotu maydanoz
1 kuru kayısı
ara 18.20
1 kuru kayısı
1 fındık
akşam 19.20
4 yk tarhana çorbası
avuç içi kadar kuzu tandır
3 yk fırında karışık sebze
az salata
ara
1/2 bardak kefir
1 medine hurması
2 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
Dereotu dene canim3 5 gündür bir çok acıkıyorum bir iştahım kesiliyor kendimden bişey anlamadım valla adet olacagım ondan mıdır bilemedm.
belki. olabilir. ama unutma canım çok az yediğin günün ertesi günü çok yemek istersin.3 5 gündür bir çok acıkıyorum bir iştahım kesiliyor kendimden bişey anlamadım valla adet olacagım ondan mıdır bilemedm.
tabikiafiyet olsun canım güzel olmuş maşallah ünsüz poğaçanin tam tarifini alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?