- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.561
Niyetlimiydin canımkalkınca 06.00
suda bekletilmiş 3 kuru erik ve bardaktaki su
sabah 06.30
1 yumurta ve 2 bıldırcın yumurtasından keçi peynirli omlet
domates dereotu nane maydanoz
akşam 18.40
ızgara tavuk
domatesli yeşillik salatası
100 gr yoğurt
1,5 lt su. 2 lt yapmaya çalışacağım.
1 saat yürüyüş
evet canım niyetliydim.Niyetlimiydin canım
Bir yuva dağılınca her zaman söylerim Yaş kaç olursa olsun olan çocuklara oluyorEvet abla biraz kendime geldim spor bırakınca ama yarın devam.
Annemle babamla görüşmüyorum İkiside evlendi çocukları oldu ben dışarıda kaldım o yüzden görüşmüyorum.Fazlalık olduğum için
Allah kabul etsin canımevet canım niyetliydim.
Benim menüm de Cuma öncesi
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peynir
Yarım dilim tbe
Öğle 12.45
1 kepçe tavuksuyu çorba
2 yk yoğurt
Ara 15.40
1 fincan sütlü kahve şekersiz
Akşam 18.00
4 yk mantar et sote
Maydonoz roka havuç turp mor lahana salatası 1 tabak
Su1.75 lt.
Spor a yarın devam.
1 bardak yeşil çay eklerim.
Menümü yazayım gelirim sonra
Sabah 08.00
Tavada yumurta 1 kk süzme peynir
Salata 2 t b e
Öğle 12.10
Salata, kıymalı ıspanak yemeği , 1 kase pırasa çorbası
Ara 16.00
Sütlü nescafe
12 fındık
Akşam 19 00
1 tabak sebze yemeği
Tavuk
Salata
2.5 lt su
1 yeşil çay
1 beyaz çay
30 yürüyüş
afiyet olsun kızlar....Sabah 9:30
Peynir 60 gr 5 zeytin 1dl çavdar ekmeği 1 elma marul
Öğlen 14:00
1 tabak bamya haşlanmış tavuk göğsü 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Akşam
1 tavuk göğsü 1 kase salata
3 litre su arada bitki çayı şekersiz sütsüz filtre kahve
amin inşallah canım.Allah kabul etsin canım
Teşekkür ederimm sizlere de çocuklarınıza da hayırlı uzun ömürler versin Allahım.Benim sınavım böyleymiş buna şükür.Bir yuva dağılınca her zaman söylerim Yaş kaç olursa olsun olan çocuklara oluyor
Allah eşinle birlikte sağlıklı huzurlu hayırlı uzun ömürler versin canım
Afiyetler olsunn su çok iyi maşallah iyi içebilmişsin.Dikkatimi çeken pilav oldu onun haricinde güzel canım.Sabah 9:30
Akşam
Sütlü kahve sevmiyorsan filtre kahve tavsiye ederim metabolizmayı hızlandırıyor antioksidan içeriyor ve kokusu mükemmel denemelisinDamak tadi farkli olabilir tabi, sutlu kahve de hic sevmem ya.
Süpperr afiyet olsunnnnn.Akşamki ekmek fazla gibi geldi etkilemezse güzel menü yani.Yarın güzel sonuçlar alırız umarımmm.:)Menümm
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmeği
Ara 11:00
Kayısılı formçay
Öğle 12:15
Salata
Tonbalığı, yoğurt
Ara 17:00
1 elma
Akşam 18:15
Kıymalı pırasa kavurma
Salata
3 cin biber, 1 dlm tb ekmek
2 lit su
Benim eşim de filtre kahveye bayılıyor ama bulamadık hiçbir yerde filtre kahveden.Bulsak ben de alışıcam heryeri gezdik yok.Sütlü kahve sevmiyorsan filtre kahve tavsiye ederim metabolizmayı hızlandırıyor antioksidan içeriyor ve kokusu mükemmel denemelisin
Zaten filtre kahveden sonra espresso hariç hiçbir kahveyi içemez oldum
Sabah 9:30
Akşam
Real de Migros'ta var canım hemde mehmet efendi markası espresso da var rossmanda da var ama Alman markasıBenim eşim de filtre kahveye bayılıyor ama bulamadık hiçbir yerde filtre kahveden.Bulsak ben de alışıcam heryeri gezdik yok.
Önemli bişey değil cnmHayırdır ablacımm
Aman sakın biyere gitmeyin hiç enerjimiz olmuyor siz yokken
Zaten bundan sonra izin içinde kurallar getirdik cnmBen yıkıcam bunu inşallah
Ama tabi ben izinde olsamda burdan kopmadım onunda etkisi var
Tatlım hiç bir ürün tek başına kilo verdirmez sadece yardımcı olurSormadan kullanmayım dedim abla eğer siz takıöda kullanan varsa başlayın kilo verdirdiğini farkettinizmi peki
Bildiğim onlar kremalı karamelli oluyor pek sağlıklı değilBen beğenmiyorum hiç dibek kahvesini sütlü kahve ondan daha güzel ASLINDA .Sanki öyle içmek daha güzel olur gibi
Ingiliz karbonatıyla tuzu farklı şeyler diye biliyorumİlk başlarda çok zorlandım 10 gün su içmesem aramam yaz kış bu böyledir bende
Mecbur günde 2. Litre içmem gerekiyor suyu zorla içen birisi olarak hergün kendime alkali su hazırlıyorum alıştım 1 hafta olmadı daha normal karbonatla da yapılabiliyormuş ama ben İngiliz karbonatıyla yapıyorum
inş.sıra onada gelicek tatlımAmin ablacım aminnnnnnnnnnn :) Şu sınavımı da halletsem bir de hayırlısıyla evladım olsa başka bişey istemem
Hadi bakalım inş.işe yararKizlar bugun patates gunu yaptim sabah ogle ve aksam ikiser orta boy patates yedim.
2 litre su spor yok
Başka alternatifin olmayınca mecbur alışıyosun cnmAbla valla sende geldin aklıma herhalde öyle olsam hiç yapamazsın şimdi bile oturdum ağladım çocuklar gibi gezme yürüyüşü gibiydi abla hareket olsun diye yaptım careforsa dan almışlar bulamazsan gönderim buradan ab
bence güzel cnmMenümm
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmeği
Ara 11:00
Kayısılı formçay
Öğle 12:15
Salata
Tonbalığı, yoğurt
Ara 17:00
1 elma
Akşam 18:15
Kıymalı pırasa kavurma
Salata
3 cin biber, 1 dlm tb ekmek
2 lit su
Canım Evet fark ettim bugün kimse bişey yemedi bugün ama geç oldu birazFiltre kahveye bayılırım ara ara marketlere bakıyorum da bir denk gelmedi pirinç yerine bulgur tercih etmeye çalış canım birde mümkünse tartı öncesi yememeye çalışıyoruz biz
Bizim doktor eczaneden İngiliz karbonatı al 1 tatlı kaşığı 1.5 litre suya karıştır demişti ona göre yapıyorum ablaÖnemli bişey değil cnm
Zaten bundan sonra izin içinde kurallar getirdik cnm
Yeri gelmişken söyliyim
Önemli bi mazareti olmadan İzine çıkmak isteyene çıkma denmiyecek
Aynı zamanda canı sıkılınca izine çıkayım sonra isteyince listeye döniyimde olmıcak
Tatlım hiç bir ürün tek başına kilo verdirmez sadece yardımcı olur
Ben kendi adıma test etmedim düzenlide kullanmadım
Ama omega 3 protein lif kaynağı olduğu için zaten sağlıklı
Bildiğim onlar kremalı karamelli oluyor pek sağlıklı değil
Ingiliz karbonatıyla tuzu farklı şeyler diye biliyorum
Aslında tr de eczanelrrde bi damla gibi bişey varmış suyu alkali yapmak için
inş.sıra onada gelicek tatlım
Hadi bakalım inş.işe yarar
Başka alternatifin olmayınca mecbur alışıyosun cnm
Sağolsın bitanem
bence güzel cnm
Migrosta bulamadık kipa da da bulamadık.Normal kahvecilerde bulunur mu ki acaba?Diğer yerleri de gezicez bakalım.3M migrosa bakmadıkReal de Migros'ta var canım hemde mehmet efendi markası espresso da var rossmanda da var ama Alman markası
Merhaba diyet gurubuna nasıl katılabilirim acaba?9. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
9.TAKIM KURALLARI:
*Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile sayısını bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...
* yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyum sağladığı kanaatine varılınca listeye dahil edilir.
*Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip listeye eklenmelidir ,o hafta görevli olan kişi listeyi kontrol edip paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
*her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur...
Üyeler saglikli beslenip sok diyetler yapamaz
Gerektiginde detoks yapabilir en fazla 3 günlük
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK
yüzdeleri toplanarak, kişi sayısına bölünüyor...
filtre kahveye bayılıyorum. çok güzel. en sevdiğim kahve diyebilirim.Sütlü kahve sevmiyorsan filtre kahve tavsiye ederim metabolizmayı hızlandırıyor antioksidan içeriyor ve kokusu mükemmel denemelisin
Sütlü kahve sevmiyorsan filtre kahve tavsiye ederim metabolizmayı hızlandırıyor antioksidan içeriyor ve kokusu mükemmel denemelisin
Benim eşim de filtre kahveye bayılıyor ama bulamadık hiçbir yerde filtre kahveden.Bulsak ben de alışıcam heryeri gezdik yok.
Filtre kahveye bayılırım ara ara marketlere bakıyorum da bir denk gelmedi pirinç yerine bulgur tercih etmeye çalış canım birde mümkünse tartı öncesi yememeye çalışıyoruz biz
kızlar filtre kahve tchibo ve strabucks ta var. ama özellikle strabucks ı tercih ederim. kahveleri süperReal de Migros'ta var canım hemde mehmet efendi markası espresso da var rossmanda da var ama Alman markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?