Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 9:30
Peynir 60 gr 5 zeytin 1dl çavdar ekmeği 1 elma marul
Öğlen 14:00
1 tabak bamya haşlanmış tavuk göğsü 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Akşam
1 tavuk göğsü 1 kase salata
3 litre su arada bitki çayı şekersiz sütsüz filtre kahve

Niyetlimiydin canım

Bir yuva dağılınca her zaman söylerim Yaş kaç olursa olsun olan çocuklara oluyor
Allah eşinle birlikte sağlıklı huzurlu hayırlı uzun ömürler versin canım

afiyet olsun kızlar....

Bir yuva dağılınca her zaman söylerim Yaş kaç olursa olsun olan çocuklara oluyor
Allah eşinle birlikte sağlıklı huzurlu hayırlı uzun ömürler versin canım
Teşekkür ederimm sizlere de çocuklarınıza da hayırlı uzun ömürler versin Allahım.Benim sınavım böyleymiş buna şükür.

Afiyetler olsunn su çok iyi maşallah iyi içebilmişsin.Dikkatimi çeken pilav oldu onun haricinde güzel canım.

Damak tadi farkli olabilir tabi, sutlu kahve de hic sevmem ya.
Sütlü kahve sevmiyorsan filtre kahve tavsiye ederim metabolizmayı hızlandırıyor antioksidan içeriyor ve kokusu mükemmel denemelisin
Zaten filtre kahveden sonra espresso hariç hiçbir kahveyi içemez oldum

Süpperr afiyet olsunnnnn.Akşamki ekmek fazla gibi geldi etkilemezse güzel menü yani.Yarın güzel sonuçlar alırız umarımmm.:)

Sütlü kahve sevmiyorsan filtre kahve tavsiye ederim metabolizmayı hızlandırıyor antioksidan içeriyor ve kokusu mükemmel denemelisin
Benim eşim de filtre kahveye bayılıyor ama bulamadık hiçbir yerde filtre kahveden.Bulsak ben de alışıcam heryeri gezdik yok.

Filtre kahveye bayılırım ara ara marketlere bakıyorum da bir denk gelmedi pirinç yerine bulgur tercih etmeye çalış canım birde mümkünse tartı öncesi yememeye çalışıyoruz biz

Hayırdır ablacımm
Aman sakın biyere gitmeyin hiç enerjimiz olmuyor siz yokken
Önemli bişey değil cnm

Ben yıkıcam bunu inşallah
Ama tabi ben izinde olsamda burdan kopmadım onunda etkisi var
Zaten bundan sonra izin içinde kurallar getirdik cnm

Yeri gelmişken söyliyim

Önemli bi mazareti olmadan İzine çıkmak isteyene çıkma denmiyecek
Aynı zamanda canı sıkılınca izine çıkayım sonra isteyince listeye döniyimde olmıcak

Sormadan kullanmayım dedim abla eğer siz takıöda kullanan varsa başlayın kilo verdirdiğini farkettinizmi peki
Tatlım hiç bir ürün tek başına kilo verdirmez sadece yardımcı olur

Ben kendi adıma test etmedim düzenlide kullanmadım
Ama omega 3 protein lif kaynağı olduğu için zaten sağlıklı

Ben beğenmiyorum hiç dibek kahvesini sütlü kahve ondan daha güzel ASLINDA .Sanki öyle içmek daha güzel olur gibi
Bildiğim onlar kremalı karamelli oluyor pek sağlıklı değil

Ingiliz karbonatıyla tuzu farklı şeyler diye biliyorum
Aslında tr de eczanelrrde bi damla gibi bişey varmış suyu alkali yapmak için
Amin ablacım aminnnnnnnnnnn :) Şu sınavımı da halletsem bir de hayırlısıyla evladım olsa başka bişey istemem
inş.sıra onada gelicek tatlım

Kizlar bugun patates gunu yaptim sabah ogle ve aksam ikiser orta boy patates yedim.

2 litre su spor yok
Hadi bakalım inş.işe yarar

Başka alternatifin olmayınca mecbur alışıyosun cnm

Sağolsın bitanem

bence güzel cnm

Filtre kahveye bayılırım ara ara marketlere bakıyorum da bir denk gelmedi pirinç yerine bulgur tercih etmeye çalış canım birde mümkünse tartı öncesi yememeye çalışıyoruz biz
Canım Evet fark ettim bugün kimse bişey yemedi bugün ama geç oldu biraz
Haftaya inşallah

Bizim doktor eczaneden İngiliz karbonatı al 1 tatlı kaşığı 1.5 litre suya karıştır demişti ona göre yapıyorum abla

Merhaba diyet gurubuna nasıl katılabilirim acaba?

filtre kahveye bayılıyorum. çok güzel. en sevdiğim kahve diyebilirim.

Benim eşim de filtre kahveye bayılıyor ama bulamadık hiçbir yerde filtre kahveden.Bulsak ben de alışıcam heryeri gezdik yok.

Real de Migros'ta var canım hemde mehmet efendi markası espresso da var rossmanda da var ama Alman markası
kızlar filtre kahve tchibo ve strabucks ta var. ama özellikle strabucks ı tercih ederim. kahveleri süper şu an evde kenya var. en sevdiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…