- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.721
Bende öyle hesapladımAblacım ortalama 0,743cikiyor
Canm uğraştırdım seni kusruma bakma nolur 68.6 olarak düzeltebilir misinAblacım ortalama 0,743cikiyor
Bak tamda 0.9 yazdıydıkYok canm yanlış yazmışım 68.6 . Cok şükür kurtuldum 69 Sah hatta yarına daha bile az çıkarım sabah cok erken çıktım yola o yüzden wc sız tartıldım
Önemli değil tatlım tebrikler sonunda kırdın inadiCanm uğraştırdım seni kusruma bakma nolur 68.6 olarak düzeltebilir misin
Düzelttim abla bı kontrol et istersenBak tamda 0.9 yazdıydık
Hayır abla Deniz altı gemisinde çünküAslında menün güzel cnm
Salatayı yağsız yemek doğru değil mutlaka zeytinyağı ekle
Stres ve moralde çok etkiliyor tabi
En azından sık sık gelmeye çalışki burda sohbet eder hem rahatlar hemde motive olursun
Allahın izniyle bişey olmaz inş.cnm sıkma canını
Tel de konuşabiliyomusunuz
Aslında plank mekikden daha etkili
Hepsiyle kombinasyon yapılması daha doğru
Ben sana emin ol çok güveniyorum cnm
Sen bu işi halledeceksin
Oooo rakipler bulunmuş yarış başlamış
Gazanız mübarek olsun
yiden16 tatlım rakibin çok dişli benden söylemesi
Doğru cnmDüzelttim abla bı kontrol et istersen
Bence bu hafta merveyle yarışın
Poni memlekete gidecek girmez heralde
Beni bulaştırmayın aranıza anacım
Gençlerin yanında işim yok :))
Ben genç değilim fena çarpışırdık da işte ne yazık ki ayrı ondalıkların insanlarıyız
poni yle yarışıyorsunuz ama abla inan senin yaydigin enerji 30 35 yaş arası insan ne hissediyorsa bence o daha çok etkiliKızlar geldim toplamtıdan anca cıktım yetişebildim mi 68.8 kilo oldum fark 1.1 yüzde 1.58 alkntılamıyorum yardım edebilir misiniz?
O zaman biraz bekliyelim cnmKızlar yeni geldim bı geldim ki hali almıştım dün halıcı aradı halılar yokmuş vs babamı aradım giyindim gittik tartı 71 abla tam tuttu ama ortalamayi etkilerde haftaya gidiyim istersen %0.693 ediyor ben girersem derece imkanımız varsa beklerimMefkurem
Eğer azimle ve sabırla devam edin cnm 6 ayda ne kadar değiştiğinize siz bile inanamıcaksınız
Şaka yaptım bitanemponi yle yarışıyorsunuz ama abla inan senin yaydigin enerji 30 35 yaş arası insan ne hissediyorsa bence o daha çok etkili
Denizin altı üstünden daha sakin güvenli cnmHayır abla Deniz altı gemisinde çünkü
Istenilen şeyin olmaması için tek sebep çaba göstermemektirbu hafta 65 i ucundan da olsa görmek istiyorummmm
tamam abla ben duruma göre ekler paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?