- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.741
Evet kolay degil küçücük gemi kiminin psikolojisi bozulup ayrılıyor zaten.Kötü yani telefonla konuşma şansımız yok.Allah korusun hepsini inşallah.Tüm askerlerimizi polislerimiziDenizin altı üstünden daha sakin güvenli cnm
Ayy bende kapalı yer korkusu var
Astım olduğu için nefes alamıcakmışım gibi gelir
Ben hiç binemezdim heralde öyle bişeye
Tmm cnm sağolasıntamam abla ben duruma göre ekler paylaşırım
Amin cnm. Ne zaman geleceği bellimiEvet kolay degil küçücük gemi kiminin psikolojisi bozulup ayrılıyor zaten.Kötü yani telefonla konuşma şansımız yok.Allah korusun hepsini inşallah.Tüm askerlerimizi polislerimizi
Allah yardımcılari olsun canım hepsinin hepsi hep dualarımız da ailelerine bağışlasın RabbimEvet kolay degil küçücük gemi kiminin psikolojisi bozulup ayrılıyor zaten.Kötü yani telefonla konuşma şansımız yok.Allah korusun hepsini inşallah.Tüm askerlerimizi polislerimizi
inşallahhhhIstenilen şeyin olmaması için tek sebep çaba göstermemektir
Sende bunu yapmıcağına göre o 65 görülecek :)
evet ablacım bu super haber iste seninle yarışmak ayrı farklı bir tadı olcak Allahın izniyle şuana kadar yenilmedim dusundum hepinizi toptan yenim aradan çıksınŞaka yaptım bitanem
Ben bu hafta yarışmak istemediğim için öyle dedim
Hem 2 li yarış daha iyi oluyor
Bilahare seninle özel olarak yarışıcam :))
canım kaç gün konusamiyirsunuz Zuhal ablamın dediği gibi alt taraf daha güvenli olsa gerek ne macera biz burda deniz görmez millet deniz den çıkmaz için ferah tut birşey olmaz inşEvet kolay degil küçücük gemi kiminin psikolojisi bozulup ayrılıyor zaten.Kötü yani telefonla konuşma şansımız yok.Allah korusun hepsini inşallah.Tüm askerlerimizi polislerimizi
Yarın gelicek abla 4 günlüğüne gittiler.Ama nöbet var salı gelicekAmin cnm. Ne zaman geleceği bellimi
Heralde uzun seferlere gitmiyolar
En fazla 45 günlüğüne gidiyor.Ama senede 4 5 ay evde yok.Altta daha güvenli evet.En son pazartesi konuştukevet ablacım bu super haber iste seninle yarışmak ayrı farklı bir tadı olcak Allahın izniyle şuana kadar yenilmedim dusundum hepinizi toptan yenim aradan çıksınbizde yavaş yavaş yeneriz ins ay kötülüğü iyi beceririm demi rakibem ı deli etmekte üstüme yoktur tabi her rakibe de aynı taktikler uygulamam
canım kaç gün konusamiyirsunuz Zuhal ablamın dediği gibi alt taraf daha güvenli olsa gerek ne macera biz burda deniz görmez millet deniz den çıkmaz için ferah tut birşey olmaz inş
Amin Can'ım aminAllah yardımcılari olsun canım hepsinin hepsi hep dualarımız da ailelerine bağışlasın Rabbim
Cok sagol canm Çok zor oldu. Pazarteside farkım nerdeyse 2 ve sadece 4 günde. Bu detoks tam bir can kurtaran Gb hiç acıkmadım ve kendimi daha enerjik hisediyorum spor yapamadım ama gece mesaisine kalıyorum sabah cok erken gidiyorum hiç yorgunluk hisetmedim bide vücüdümda iğne Gb batmalar vardı geçtiÖnemli değil tatlım tebrikler sonunda kırdın inadi
süpersin canım kaydettim bende detoks smoti makinesi yok meyve sıkacağı var işte bakalım hedefe yaklasayimdaCok sagol canm Çok zor oldu. Pazarteside farkım nerdeyse 2 ve sadece 4 günde. Bu detoks tam bir can kurtaran Gb hiç acıkmadım ve kendimi daha enerjik hisediyorum spor yapamadım ama gece mesaisine kalıyorum sabah cok erken gidiyorum hiç yorgunluk hisetmedim bide vücüdümda iğne Gb batmalar vardı geçti
Ben bir yürüyüş yapayım dedim kapım bir yandan çaldı diğer yandan telefon üstüste çaldı sonun da sadece yarım saatlik bir yürüyüş yapıp banyoya girdim yan tarafımda oturan eltim merak etmiş banyodayken havalandırma camına fırça uzatmış vurmuş cam nerdeyse kafama iniyordu
Banyodan çıkmadan bu defa eşim geldi yine kapı çaldı aynı zamanda misafirler haber vermiş geçmiş olsuna geleceğiz demişler. Yani yürüyüş yaptığıma yapacağıma pişman oldum burnumdan geldi
inşallah zaten bu hafta çok vakit harcadım bir aksilik olmazsa yine kaldığım yerden devam edeyimBen yarışmak isterim canım kilolar yakın aktif olabilecek misin peki bu hafta daha iyi motive oluruz
Aynen İnşallah yılın ilk yarısında bu işin büyük bölümü biter canım
Tamamdır rakibem başarılar diliyorum sana
Centilmenlik bir yere kadar kabul edelim Benim karşımda işin zor
yemekte yağ olunca salataya yağ katmıyorum ne kadar katarsam yeterli olur acabaAslında menün güzel cnm
Salatayı yağsız yemek doğru değil mutlaka zeytinyağı ekle
Stres ve moralde çok etkiliyor tabi
En azından sık sık gelmeye çalışki burda sohbet eder hem rahatlar hemde motive olursun
Aslında plank mekikden daha etkili
Hepsiyle kombinasyon yapılması daha doğru
Oooo rakipler bulunmuş yarış başlamış
Gazanız mübarek olsun
yiden16 tatlım rakibin çok dişli benden söylemesi
bu detoks nedir acaba bizimle de paylaşır mısınızCok sagol canm Çok zor oldu. Pazarteside farkım nerdeyse 2 ve sadece 4 günde. Bu detoks tam bir can kurtaran Gb hiç acıkmadım ve kendimi daha enerjik hisediyorum spor yapamadım ama gece mesaisine kalıyorum sabah cok erken gidiyorum hiç yorgunluk hisetmedim bide vücüdümda iğne Gb batmalar vardı geçti
eltideki azme bak banyonun penceresini tıklatmak da ney
inşallah zaten bu hafta çok vakit harcadım bir aksilik olmazsa yine kaldığım yerden devam edeyim
inşallalllllaah
Görücez kim dişli inşallah başarısızlık seni yıldırmaz
yemekte yağ olunca salataya yağ katmıyorum ne kadar katarsam yeterli olur acaba
mübarek olur inşallah 6 aya kurtuluruz bütün yağlardan
Allahın izniyle inşallah fıstık gibi oluruzmalum eşimle iddiam var yazın beni gezdirecek
Detoks işlerine 80 altında bakarız bence canım bu kilolarda sağlıklı beslenerek devam edelimbu detoks nedir acaba bizimle de paylaşır mısınız
@muskammm hipotroidin var mı inşallah yoktur benim var maalesef
Tmm abla şuana kadar paylasilanlar çok kötü büyük ihtimalle gireriz ilk üçe
wuhuu bu hafta çok zorlarina bunyeyi ama yarışmaya her zaman varim
Eline sağlık canım hazır dursun***9.TAKIM 499. Etap***
MuallimeA (73.8/74,3/+0,5/%-0,68)
askrhpozitif(83/82,9/0,1/%0,12)
dagyolu(69.6/67.6/2/%2.87)
Nilyyyaaannn (69.7/68.6/1,1/%1.58)izine ayrılmak istiyor(bildirimli)
60kiloyum(84,8/84,4/0,4/%0,47)
Mefkurem (79.3/79.3/0/%0)kilosu sabit
ezo26 (59,0/58,3/0,7/%1.19)
Nanekekik(71/71/0/%0)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 5 'e bölündü
sahgull(69.1/67.2/1.9/%0.69)495.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 4'e bölündü
9. Takım ortalama %0,693
***9.TAKIM 499. Etap***
MuallimeA (73.8/74,3/+0,5/%-0,68)
askrhpozitif(83/82,9/0,1/%0,12)
dagyolu(69.6/67.6/2/%2.87)
Nilyyyaaannn (69.7/68.6/1,1/%1.58)izine ayrılmak istiyor(bildirimli)
60kiloyum(84,8/84,4/0,4/%0,47)
Mefkurem (79.3/79.3/0/%0)kilosu sabit
ezo26 (59,0/58,3/0,7/%1.19)
sahgull(69.1/67.2/1.9/%0.69)495.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 4'e bölündü
9. Takım ortalama %0,780
Bu burda dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?