Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Denizin altı üstünden daha sakin güvenli cnm

Ayy bende kapalı yer korkusu var
Astım olduğu için nefes alamıcakmışım gibi gelir
Ben hiç binemezdim heralde öyle bişeye
Evet kolay degil küçücük gemi kiminin psikolojisi bozulup ayrılıyor zaten.Kötü yani telefonla konuşma şansımız yok.Allah korusun hepsini inşallah.Tüm askerlerimizi polislerimizi

Evet kolay degil küçücük gemi kiminin psikolojisi bozulup ayrılıyor zaten.Kötü yani telefonla konuşma şansımız yok.Allah korusun hepsini inşallah.Tüm askerlerimizi polislerimizi
Amin cnm. Ne zaman geleceği bellimi
Heralde uzun seferlere gitmiyolar

Şaka yaptım bitanem
Ben bu hafta yarışmak istemediğim için öyle dedim
Hem 2 li yarış daha iyi oluyor

Bilahare seninle özel olarak yarışıcam :))
evet ablacım bu super haber iste seninle yarışmak ayrı farklı bir tadı olcak Allahın izniyle şuana kadar yenilmedim dusundum hepinizi toptan yenim aradan çıksın bizde yavaş yavaş yeneriz ins ay kötülüğü iyi beceririm demi rakibem ı deli etmekte üstüme yoktur tabi her rakibe de aynı taktikler uygulamam

canım kaç gün konusamiyirsunuz Zuhal ablamın dediği gibi alt taraf daha güvenli olsa gerek ne macera biz burda deniz görmez millet deniz den çıkmaz için ferah tut birşey olmaz inş

En fazla 45 günlüğüne gidiyor.Ama senede 4 5 ay evde yok.Altta daha güvenli evet.En son pazartesi konuştuk

Önemli değil tatlım tebrikler sonunda kırdın inadi
Cok sagol canm Çok zor oldu. Pazarteside farkım nerdeyse 2 ve sadece 4 günde. Bu detoks tam bir can kurtaran Gb hiç acıkmadım ve kendimi daha enerjik hisediyorum spor yapamadım ama gece mesaisine kalıyorum sabah cok erken gidiyorum hiç yorgunluk hisetmedim bide vücüdümda iğne Gb batmalar vardı geçti

süpersin canım kaydettim bende detoks smoti makinesi yok meyve sıkacağı var işte bakalım hedefe yaklasayimda

eltideki azme bak banyonun penceresini tıklatmak da ney

Ben yarışmak isterim canım kilolar yakın aktif olabilecek misin peki bu hafta daha iyi motive oluruz
inşallah zaten bu hafta çok vakit harcadım bir aksilik olmazsa yine kaldığım yerden devam edeyim

Aynen İnşallah yılın ilk yarısında bu işin büyük bölümü biter canım

inşallalllllaah

Tamamdır rakibem başarılar diliyorum sana
Centilmenlik bir yere kadar kabul edelim Benim karşımda işin zor

Görücez kim dişli inşallah başarısızlık seni yıldırmaz

yemekte yağ olunca salataya yağ katmıyorum ne kadar katarsam yeterli olur acaba
Oooo rakipler bulunmuş yarış başlamış
Gazanız mübarek olsun

yiden16 tatlım rakibin çok dişli benden söylemesi

mübarek olur inşallah 6 aya kurtuluruz bütün yağlardan

Allahın izniyle inşallah fıstık gibi oluruz malum eşimle iddiam var yazın beni gezdirecek

bu detoks nedir acaba bizimle de paylaşır mısınız

@muskammm hipotroidin var mı inşallah yoktur benim var maalesef

Yazın Temmuz ayında eşinle şöyle incecik bir hatun olarak salına salına gezersiniz inşallah canım şaka bir yana gerçekten hırslıyım ortalama ayda 5 kilo versek temmuzda harika sonuçlar elde ederiz. Hedefin kaç ben temmuz 1 de 70 olmak istiyorum
bu detoks nedir acaba bizimle de paylaşır mısınız
Detoks işlerine 80 altında bakarız bence canım bu kilolarda sağlıklı beslenerek devam edelim
@muskammm hipotroidin var mı inşallah yoktur benim var maalesef

Yok çok şükür .. Geçmiş olsun canım olsun bu halde kilo verebilen bir çok insan var.

***9.TAKIM 499. Etap***

MuallimeA (73.8/74,3/+0,5/%-0,68)
askrhpozitif(83/82,9/0,1/%0,12)
dagyolu(69.6/67.6/2/%2.87)
Nilyyyaaannn (69.7/68.6/1,1/%1.58)
izine ayrılmak istiyor(bildirimli)
60kiloyum(84,8/84,4/0,4/%0,47)
Mefkurem (79.3/79.3/0/%0)
kilosu sabit
ezo26 (59,0/58,3/0,7/%1.19)
Nanekekik(71/71/0/%0)
494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 5 'e bölündü
sahgull(69.1/67.2/1.9/%0.69)495.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 4'e bölündü

9. Takım ortalama %0,693

***9.TAKIM 499. Etap***

MuallimeA (73.8/74,3/+0,5/%-0,68)
askrhpozitif(83/82,9/0,1/%0,12)
dagyolu(69.6/67.6/2/%2.87)
Nilyyyaaannn (69.7/68.6/1,1/%1.58)
izine ayrılmak istiyor(bildirimli)
60kiloyum(84,8/84,4/0,4/%0,47)
Mefkurem (79.3/79.3/0/%0)
kilosu sabit
ezo26 (59,0/58,3/0,7/%1.19)
sahgull(69.1/67.2/1.9/%0.69)
495.etapta izine ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 4'e bölündü

9. Takım ortalama %0,780

Bu burda dursun

Eline sağlık canım hazır dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…