- 27 Aralık 2016
- 84
- 197
- 8
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.781
Boğazları iltihap kapmış hep çok acıyo canı o yüzden vücut direncide zayıflayınca çok ateşlenmiş iğne yazdı doktor bi sürüde ilacı var bide bi sürü tahlil istedi çok sağolunÇok geçmiş olsun cnm
Niye geçmedi acaba baya uzun sürdü
Ben küsüm sana
Saldın kendini
Bahane yok Bahane yoook :))
Dondurma da olur
Çok geçmiş olsn canmBoğazları iltihap kapmış hep çok acıyo canı o yüzden vücut direncide zayıflayınca çok ateşlenmiş iğne yazdı doktor bi sürüde ilacı var bide bi sürü tahlil istedi çok sağolun
Afiyet olsun Can'ım dedigin gibi su ekleyince daha iyi olacak.Maşallah spor da iyi :)(09:30)
1 tk çörek otu yağı
(11:40)
pırasalı soğanlı yumurta(1 tk zeytin yağı, 2 yumurta)
1 dilim tb tost(1 tk doğal tereyağı,1 ck salça ,2 ince dilim kk büyüklüğünde kaşar peyniri)
1 kupa yeşil çay
(16:30)
100 Gr ananas
60 gr deveci armutu
(17:50)
soğanlı ıspanak kavurma(1 tk yağ koydum ev halkına pirinçli yaptim kendime pirinci eklemeden ayırdım)
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 küçük kase bal kabağı salatası (1/3 nu kızıma kaptırdım)
su:1300 ml
spor : 70 dk koşu bandı (50 dk 5 km hızla son 20 dk yavaş yavaş 6 km hıza çıktım)
Menüye sadece su , bitki çayı ve spor eklerim
Ah Can'ım geçmiş olsun senden eşine mi geçti yoksa hastalık.Boğazları iltihap kapmış hep çok acıyo canı o yüzden vücut direncide zayıflayınca çok ateşlenmiş iğne yazdı doktor bi sürüde ilacı var bide bi sürü tahlil istedi çok sağolun
Kaybetmeye hazirlan o zaman canım sendeBen ayşenuru tutuyorum o daha hırslı
Abla seç bu tarafı mutlaka biri bir tık daha ileridedirValla ben karar veremedim 2 side çok güçlü azimli
Tarafsızım
Çok geçmiş olsun canım benim esimde bu ay hep hasta geçirdi hala da hasta atlatır gibi oluyor geri geliyorEşimi hastaneye götürdüm çok kötü ateşlendi 39 u gördü. İlaçlarını verip şimdi yatırdım bütün gün gece ayaktaydım, bugünkü sınavımada gidemedim. Düzelir sandım ama daha kötü oldu. Kusura bakmayın lütfen.
Afiyet olsun canım. Dolu dolu bir menü olmusİlk Menü benden gelsin
Kahvaltı 07.50
2 dilim Salamlı yumurta
1 kk tulum peyniri
5 misket peynir
2 d tbe
Ara 11
12 fındık
Öğle 12.30
1 tabak pırasa yemeği
2 d tbe
Yoğurt
Ara
2 dilim muz
Salata yaparken karalahana atıştırdım biraz
Akşam 17.10
Et sote
Salata
1 kase mercimek çorbası
3 lt su
2 yeşilçay
su 3 e yaklaşır canım bu saate kadar olani yazdımAfiyet olsun Can'ım dedigin gibi su ekleyince daha iyi olacak.Maşallah spor da iyi :)
Kız nasıl olsa eşin git demiş düşünmen hata tabiki gitTamamburda bi kültür merkezinin havuzu varmış komşum baya gitmiş oraya zayıflamak için günlük 15 tl. haftada 3 gün filan gitsem mi ki eşim git diyo akşamları kızımıza bakacak.
Tatlım sirkeli suyla gargara yaptırBoğazları iltihap kapmış hep çok acıyo canı o yüzden vücut direncide zayıflayınca çok ateşlenmiş iğne yazdı doktor bi sürüde ilacı var bide bi sürü tahlil istedi çok sağolun
(09:30)
1 tk çörek otu yağı
(11:40)
pırasalı soğanlı yumurta(1 tk zeytin yağı, 2 yumurta)
1 dilim tb tost(1 tk doğal tereyağı,1 ck salça ,2 ince dilim kk büyüklüğünde kaşar peyniri)
1 kupa yeşil çay
(16:30)
100 Gr ananas
60 gr deveci armutu
(17:50)
soğanlı ıspanak kavurma(1 tk yağ koydum ev halkına pirinçli yaptim kendime pirinci eklemeden ayırdım)
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 küçük kase bal kabağı salatası (1/3 nu kızıma kaptırdım)
su:1300 ml
spor : 70 dk koşu bandı (50 dk 5 km hızla son 20 dk yavaş yavaş 6 km hıza çıktım)
Menüye sadece su , bitki çayı ve spor eklerim
Kaybetmeye hazirlan o zaman canım sende
Abla seç bu tarafı mutlaka biri bir tık daha ileridedir
Çok geçmiş olsun canım benim esimde bu ay hep hasta geçirdi hala da hasta atlatır gibi oluyor geri geliyor
Afiyet olsun canım. Dolu dolu bir menü olmus
su 3 e yaklaşır canım bu saate kadar olani yazdım
Canim sen de surekli kabizlik sikayeti var ben mi yanlis gozlemlemdim acaba,umarim buna bir care bulursun,onumuzdeki hafta telafi edersin umarim.Günaydın +500 maalesef
Bunun yarısı kabızlık yarısı da spor yapmamaktan kaynaklı artı olmam dşye düşünüyorum. tüm takım kusura bakmayın ya üzüldüm gerçkten
Harikasin valla tebrik ediyorum:)
Harikasin tebrik ederim:)
Eksi olmussun bu da iyi canim tebrikler.Bende -100 un ne yazikki ama regl olacam ondan yoksa kacamagim falan olmadi regl niye gecikti anlamadım niye bacaklarım kopuyo agridan
Tebrik ederim canim cok iyi vermissin:)Cuma bildirimi
Geçen hafta 81.500
Bu hafta 80.400
Fark 1.100 gr
Gayet iyi canim tebrikler.Günaydın kızlar
Cuma 84.8
Bugün 84.4
Fark -0.4
Canin sagolsun haftaya telafi edersin canim:)Kızlar bu hafta için hepinizden çok özür dilerim hafta sonu biraz kaçamak yapınca üzerine regl olunca sadece -100 gram giden pazartesi +1,5 kiloyduEki Görüntüle 1934996
Arti olmaktan iyidir abla,eminim sen ne yapar eder telafi edersin.Günaydınnnn canlar
Ben ne yazıkki sadece artıları verebilmişim sabitim
Cuma 79.3
Bugün 79.3
Kilo sabit
Pazar günü başlamıştım canımCanim sen de surekli kabizlik sikayeti var ben mi yanlis gozlemlemdim acaba,umarim buna bir care bulursun,onumuzdeki hafta telafi edersin umarim.
Harikasin valla tebrik ediyorum:)
Harikasin tebrik ederim:)
Eksi olmussun bu da iyi canim tebrikler.
Tebrik ederim canim cok iyi vermissin:)
Gayet iyi canim tebrikler.
Canin sagolsun haftaya telafi edersin canim:)
Arti olmaktan iyidir abla,eminim sen ne yapar eder telafi edersin.
Bi süpriz olmazsa 1.olabiliriz tatlımSonuçlar ne zaman açıklanır yüzde orantınız iyimi derece bekliyormusunuzMefkurem
Bensizzzz birinci ben girince hep birinci olacaz inşallahBi süpriz olmazsa 1.olabiliriz tatlım
Bütün takımlar paylaşmadı daha
Aşırı sebze tüketmek kilo vermeyi durdurur canım biliyormusun akıl vermek gibi olmasınMenümmmm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
2 zeytin
1 kk peynir
Öğle 12.30
1 yeşil elma
1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18.00
Yoğurtlu 4 yk brokoli yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt çorbası
Su: 2, lt.
Spor: 4,5 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?