Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kortizol hormonu falan tanımam ben abla bu kilolar gidecek. :) Ya adet olmadım ben ondan Can'ım bişey çekmiyor stresim arttı eşim yok.Sınav var fırtına var Allak bullagım ya
Sen rahat ol bebeğim
Ne kadar canını sıksanda herşey olacağına varır

Yumurtlama takibi yaptırdım bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 20 aralıkta bekliyorum adet günüme kadar bakalım.Test yapmadım pek umudum yok.
Canım benim rabbim gönlüne göre versin, daha yaşın küçük olur inşallah
Malesef benim eşim azoperm çok uğraştık ama nasip olmadı, okadar çok iğne ilaç kullandıki bende korktum artık sağlıgına bişey olacak diye ve bıraktırdım vardır rabbimin bi bildiği

Vardır tabi vakti Zaman'ı ben elimden geleni yapıyorum.Gerisi Allah'a kalmış.Eşim de ameliyat oldu geçen yıl yeni düzeldi değerleri.Doktor normal Dedi.Bu ay 2 yumurta oluşmuş bende doktor çoğul gebeliksen korkmuştu .Benim korkum yok herşeye razıyım Allahtan gelen:)

Benim kilo vermemde pek problem olmadı aksine menüm böyle değiştikten sonra kilo vermemde artış oldu.Şekerim düşük bi o problemim var.
Şekerin düşük olması da zayıflamanda etki etmiştir
Genellikle şeker insülin problemi yaşadığım için tavsiyede bulundum
Kilo almamın belkide tek sebebi Budur

Menümm

Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek

Öğle
1 dlm rosto köfte
Salata
1 kaşık yoğurt

Ara
Yeşilçay

Akşam
4 dlm tost mak. Sucuk
Salata
3 kaşık yoğurt

2 lit su
Afiyet olsun
Bu arada sucuk serbestmi onu soracaktım senin Şen'de görünce aklıma geldi

Şekerin düşük olması da zayıflamanda etki etmiştir
Genellikle şeker insülin problemi yaşadığım için tavsiyede bulundum
Kilo almamın belkide tek sebebi Budur
Evet yeni ölçtürdüm hamilelik olursa dikkat edeyim diye açlık şekeri normal tokluk düşük çıktı baya.Azcık arttır öğünleri Dedi doktor

Abla bizim doktor detoksla başlatıyordu diyete geçen hafta müshil yoktu başlayamadım hafta içi yapamadım Pazar'a kaldı mecburen

Canım ben az yiyince kabız oluyorum

Aslında şanslı bile sayılırsın açlık düşünce resmen krize giriyorsun
Evet farkediyorum o Zaman'lar krize girip evde ne varsa götürürdüm.Şimdi düşününce ne kadar bilinçsiz davranmışım diyorum.Kendimi ne hale sokmuşum.Bir de farkediyorum insülin direncim varken kolumu ısırdığımda tuzlu gibi gelirdi şimdi deniyorum tuzsuz yeterince du içtiğim için ödem gitmiş demek oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…