- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.821
Sen rahat ol bebeğimKortizol hormonu falan tanımam ben abla bu kilolar gidecek. :) Ya adet olmadım ben ondan Can'ım bişey çekmiyor stresim arttı eşim yok.Sınav var fırtına var Allak bullagım ya
Eşimin dTatlım test yaptın mı gebelik olabilir
Normalde de bu kadar gecikiyor mu
Doğru abla duamı ediyorum.Elimden bişey gelmez.:)Sen rahat ol bebeğim
Ne kadar canını sıksanda herşey olacağına varır
Canım benim rabbim gönlüne göre versin, daha yaşın küçük olur inşallahYumurtlama takibi yaptırdım bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 20 aralıkta bekliyorum adet günüme kadar bakalım.Test yapmadım pek umudum yok.
Diyetisyenimde sabah aç karnına 1 ceviz 2 bardak su önerdi yada 2 gün kurusu 2 bardak suBi ara bu furya yıda başlatmıştık ama devamı gelmedi
Daha Bi sürü faydası var yapılsa iyi olur
Vardır tabi vakti Zaman'ı ben elimden geleni yapıyorum.Gerisi Allah'a kalmış.Eşim de ameliyat oldu geçen yıl yeni düzeldi değerleri.Doktor normal Dedi.Bu ay 2 yumurta oluşmuş bende doktor çoğul gebeliksen korkmuştu .Benim korkum yok herşeye razıyım Allahtan gelen:)Canım benim rabbim gönlüne göre versin, daha yaşın küçük olur inşallah
Malesef benim eşim azoperm çok uğraştık ama nasip olmadı, okadar çok iğne ilaç kullandıki bende korktum artık sağlıgına bişey olacak diye ve bıraktırdım vardır rabbimin bi bildiği
Şekerin düşük olması da zayıflamanda etki etmiştirBenim kilo vermemde pek problem olmadı aksine menüm böyle değiştikten sonra kilo vermemde artış oldu.Şekerim düşük bi o problemim var.
Afiyet olsunMenümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Öğle
1 dlm rosto köfte
Salata
1 kaşık yoğurt
Ara
Yeşilçay
Akşam
4 dlm tost mak. Sucuk
Salata
3 kaşık yoğurt
2 lit su
Evet yeni ölçtürdüm hamilelik olursa dikkat edeyim diye açlık şekeri normal tokluk düşük çıktı baya.Azcık arttır öğünleri Dedi doktorŞekerin düşük olması da zayıflamanda etki etmiştir
Genellikle şeker insülin problemi yaşadığım için tavsiyede bulundum
Kilo almamın belkide tek sebebi Budur
Abla bizim doktor detoksla başlatıyordu diyete geçen hafta müshil yoktu başlayamadım hafta içi yapamadım Pazar'a kaldı mecburenSebzelerdeki vitaminlerin emilimi için yağ koyulması gerekşr tatlım
Kendi tabağına 1 tk yeterli
Akşamı baya erken kapatmışın cnm acıkmıcakmısın
Ben başta 19.00 20.00 gibi bitiriyodum yinede çok acıkıyodum
Belki zamanla öne çekmen daha iyi olur
Menüde bi salam hoşuma gitmedi
Katkılı ve sağlıksız olduğu için tüketmesek iyi olur
çok güzel sporrr
Menüde araya 1 meyvenin yanına yoğurt daha iyi olurdu
ikiside harikaaa
Ayyy şimdi bilemedimki :))
Poni ayşeyi tutuyosa bende seni tutuyum o zaman
Bakliyat için doğru gün :))
Bence güzel cnm
Ben beğendim tatlım
Sadece öğlen??
Artık 9.takımdasın fıstık
Derecede olmaya alış :))
Eminim seninde çok güzel katkıların olacak
Zaten bu cuma heyecanı olmasa bu süre hem sıkıcı olurdu hemde motivasyonu canlı tutmak zor olurdu
Unutmadığım zaman bende öyle yapmaya çalışıyorum
Sence yumurta peynir yoğurt pro için yeterli değilmi cnm
Illa et türümü tüketmek gerekiyor her gün
Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum
detoks için niye acele ediyosun cnm
Zaten başlangıçta normal sağlıklı menülerle verilebiliyor
Detoksu duraklama zamanlarına saklasan daha iyi değilmi
Aslında yenmese daha doğru olur cnmAfiyet olsun
Bu arada sucuk serbestmi onu soracaktım senin Şen'de görünce aklıma geldi
Aslında şanslı bile sayılırsın açlık düşünce resmen krize giriyorsunEvet yeni ölçtürdüm hamilelik olursa dikkat edeyim diye açlık şekeri normal tokluk düşük çıktı baya.Azcık arttır öğünleri Dedi doktor
Tmm cnm dr tavsiyesiyse yapacak bişey yokAbla bizim doktor detoksla başlatıyordu diyete geçen hafta müshil yoktu başlayamadım hafta içi yapamadım Pazar'a kaldı mecburen
Canım ben az yiyince kabız oluyorumCanim sen de surekli kabizlik sikayeti var ben mi yanlis gozlemlemdim acaba,umarim buna bir care bulursun,onumuzdeki hafta telafi edersin umarim.
Harikasin valla tebrik ediyorum:)
Harikasin tebrik ederim:)
Eksi olmussun bu da iyi canim tebrikler.
Tebrik ederim canim cok iyi vermissin:)
Gayet iyi canim tebrikler.
Canin sagolsun haftaya telafi edersin canim:)
Arti olmaktan iyidir abla,eminim sen ne yapar eder telafi edersin.
Tatlım proyla ilgili bişey sorduydumAslında şanslı bile sayılırsın açlık düşünce resmen krize giriyorsun
Evet farkediyorum o Zaman'lar krize girip evde ne varsa götürürdüm.Şimdi düşününce ne kadar bilinçsiz davranmışım diyorum.Kendimi ne hale sokmuşum.Bir de farkediyorum insülin direncim varken kolumu ısırdığımda tuzlu gibi gelirdi şimdi deniyorum tuzsuz yeterince du içtiğim için ödem gitmiş demek oluyor yaniAslında şanslı bile sayılırsın açlık düşünce resmen krize giriyorsun
Maşallah bir rahat bırakmıyorlar ki saatlerce koşasın şekerim ya :) Bu alet süper oldu sana.Eki Görüntüle 1935247 buda akşam sporum kızım yanıma gelmeye kalkınca bırakmak zorunda kaldım şimdi de eşime makarna pisiriyorum
Valla canım arayipta bulamadığım seydi süper oldu eşim hasta olunca pek ilgilenemiyor kafası götürmüyor öyle olunca bıraktım mecburMaşallah bir rahat bırakmıyorlar ki saatlerce koşasın şekerim ya :) Bu alet süper oldu sana.
Olur o kadar.Ben alsam bile koyacak oda yok evde ya burda evler ufak mecbur böyle kendim çabalıyorum :)Valla canım arayipta bulamadığım seydi süper oldu eşim hasta olunca pek ilgilenemiyor kafası götürmüyor öyle olunca bıraktım mecbur
Mushil mi ne icin kullaniyorsun canim?Perşembe yapmak isterim ama detokstan önce gece müshil kullanıyorum sabah kursa gidiyorum abdest olayı evde olmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?