Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet abla ama artik olsam olsam 67 olurum gerisi kas olur bi kere bile ne yaptigimi yazamadim su 1 ciler sayfasina. Ama neyse gecen dilek yazinca hemen altina yorum yazdim hic su 1.ler sayfasina yazamadim demiyim diye

Bencede başlangıçta hem diyet hem ağır spor vücudu strese sokuyor
Yavaş Yavaş başlamak gerekiyor
Evet abla birden hem spor hem diyetle vücudu alıştırıyorsun hızlı kilo verilir ama 2-3 ay sonra ne yapsan boş benim 3-5 kilom yokki fazla olan
15 kilodan bahsediyorum zamanla daha yaza çoook var kışın günler kısa birde diyet yapmak çok kolay geliyor su içmek hariç

Evet abla ama artik olsam olsam 67 olurum gerisi kas olur bi kere bile ne yaptigimi yazamadim su 1 ciler sayfasina. Ama neyse gecen dilek yazinca hemen altina yorum yazdim hic su 1.ler sayfasina yazamadim demiyim diye
Alemsim kızz :))

Güzelim sen bu halinde bile o boya çok iyisin hemde gayet fit görünüyosun
Neyse kaslarınıda yapta bizede ilham olur

Bu arada kahvaltıda otlandık sadece
Çocuklara patates kızartması simit
Biz yumurta ot ot ot ekmek bile iki lokma sadece
Ahu arada eeee biz kızartma simit yemicezmi desede
Tabiki hayır biz onların tadını biliyoruz dedim ve vazgeçtik
Arkadaşım diyorki
Yaseminin bu seneki sloganı
ben onların tadını biliyorum!

Cok daraldik gülsahim isyanimdan sirke girecem nerdeyse
Aman sakın cnm
Emin ol geçicek hepimiz bi şekilde imtihan oluyoruz kimi evlatla kimimimiz evlatsızlıkla
Sonunda kazanan sen ol
Ne oldu hayirdir kuzum

Eşim gece işe gitmişti tam başladım terlemeye kapı çaldı geldi
Tabi burnundan getirdim

Neyse artık 10 dk yapabildim
Akşamda yürüdün mü tamadır

Zaten kışın battaniyenin altından çıkmak bile istemiyor insan hele benim gibi sürekli üşüyen biri
Bende güneş sıcak havada daha bi enerjik oluyorum

Yinede az da olsa yavaş yavaş başlıyalımki hem sarkma olmaz hemde olduğundan zayıf görünürsün

Evet cnm ordan indirdim
Sende de vardı demi
Yapmalısın mutlaka
Bütün vücudu çalıştırıyor
benim trambolinin sanki dura dura ortası gevşemiş gibi

Cok daraldik gülsahim isyanimdan sirke girecem nerdeyse
Allah kolaylık versin canım.

vavvv bizim takim birinciliklere dymuyor masallah halimize :)
yeşil içecekle kırmızı içeceklere devam ediyor musun?

p 90x dvd leri zorlayıcı de mi merve? bana öyle geldi sanki.

Böyle ikrama arkadaşa can kurban

Slogan güzelde arada bi yinede saldırmadan duramıyoz

Bu konuda cok fazla birsey diyen var canim. Ama ben agirlikli spora girmeden once sadece cardio yaptim cunku tartida - gormek beni hep motive ediyordu. tardida + olunca incelsem bile motivem dusuyordu. Bence en guzeli spor icin cok acele etmemek benim en buyuk hatam vucudumun her zaman spora cok aliskin olmasiydi. Ki 2 hafta 69.7 ye cakilip kalma sebebimde bu sanirim bide yulafli puding olabilir :) spor yapmayinca duraksama donemine giriyorum ne kadar guzel olsa bile menulerim. O yuzden diyetisyenlerin dedigini destekliyor. Tabi bunun yaninda Spor egitmenleride ne kadar kas o kadar fazla yag yakimi diyor. Haklilar ama o zamanda tarti - gostermiyor bir turlu. Bence verebiliyorken diyetle verip yavas yavas spor ile desteklenmeli ardindan hedefe yaklasinca daha agor sporlar ypilmali. Bide sen daha once kilo vermis miydin cok fazla?

Merhaba 9.takımın güzelleri adımı duydum buralarda.bu hafta birinciliği aldınız tebrik ederim Mefkurem kaptanım güzel sözlerin için teşekkür ederim içimizden geleni yansıtmaya çalışıyoruz kendi çapımızda ama içimden bi horon alayının çıktığı da doğrudur durduramıyorum kendimi espirilerimi neşemi yağların içine gizlemişim sanki eridikçe ortaya çıkıyo Habinar kankamı da ağırladım salatayla kusura bakma kankaaa mezun olunca bi İskender borcum olsun

Alemsim kızz :))

Güzelim sen bu halinde bile o boya çok iyisin hemde gayet fit görünüyosun
Neyse kaslarınıda yapta bizede ilham olur
Zaten abla ruyamda baklavali gordum kendimi pek guzelmis. sabah zor uyandim. Kahvaltiya gelince arkadaslar zil sesine kalktim desem olur. Insallah bi yapayimda simdi zayifladim bu basarila biliyormus gordum baklava yapmak ozellikle bayalar icin hem cok zor hemde herkes cirkin olursun doyor onlara gostermek istiyorum bayanin baklavalisi erkek gb olmayacagini aslinda guzel olacagini ve normal insanlarinda yapabilecegini kanitlamak istiyorum.

Yavaştan başlayacam canım spora
Spor olmadan olmaz kesinlikle
Ama dediğin gibi ağır sporlar ilerleyen zamanlarda yapılmalı
Ben daha önce 88 kilodan 70 kiloya düştüm 70 kiloda 2 ay takılı kaldım kilo koruma programı vardı keşke bari 70 kiloyu kabul edip onu yapsaydım onuda yapmadım çünkü artık pes etmiştim moralim alt üst oldu
Hiçbirşey umurumda değildi bıraktım gitti Eltim eşim ve ben beraber yapıyorduk Eltim de 90 kilodan 70 kiloya düştü üstelik Eltim ağır hormon tedavisi görmüştü
Ama o pes etmedi sporu ağırlaştırdı yılmadı ve çözüldü nitekim
64 kiloya kadar düştü koruma yaptı ve sabitledi şimdi üzerinden 1 sene geçti iki ileri bir geri kilosu daha verirdi ama kendisi bıraktı zayıflamayı
Senin dediğine geliyor işte olay
Ağır sporlar ilerleyen zamanlarda

Hoşgeldin Ahummm
Tebrik içinde Teşekkür ederiz
2 haftadır dereceleri yer değiştiriyoz :)
Bakalım bu hafta ne olacak
Kızlarıma güveniyorum

Valla spor aşkınada çok imrendim ama öyle sportmoniçelerimiz bizde de var

benim trambolinin sanki dura dura ortası gevşemiş gibi

Allah kolaylık versin canım.

yeşil içecekle kırmızı içeceklere devam ediyor musun?

p 90x dvd leri zorlayıcı de mi merve? bana öyle geldi sanki.
Bu gun bozdum azcik kahvaltida. Eger iptal olmazsa biletler gidiyorum sehir disina orda yapmam zaten. Ama icim temizlendi sanki kendimi piril piril hisediyorum :)

Hayal bile edemiyom o gunleri mefkus Sultan

Estağfirullah canım sen bana sordun gelmeden önce diyet mi normal mi hazırlayım diye
Tabiki diyet dedim
maksat muhabbet değilmidir aslında
Senin terastaki soba ve manzaran gönlümü doyurdu @fatmanurkaya abla senide yad ettik keşke Sende olsaydın diye
amaaaa İskender'e hayır diyemem mezuniyet hediyemiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…