- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.021
Canim sen hala P 90X yapiyor musun? Ben pazartesi gunu sehr disina gidiyorum isten dolayi bir ara sporu aksatmistim ya bugun sabah kahvaltisina spor arkadasim geldi elinde cdler 90Xleri bulmus sonunda bana getirmis oralarda bu sefer sporu birakmazsan barisiriz diyeilk roundu bitirdim bende
eCanim sen hala P 90X yapiyor musun? Ben pazartesi gunu sehr disina gidiyorum isten dolayi bir ara sporu aksatmistim ya bugun sabah kahvaltisina spor arkadasim geldi elinde cdler 90Xleri bulmus sonunda bana getirmis oralarda bu sefer sporu birakmazsan barisiriz diyebazen dusunuyorumda ne sansliyim cevremde o kadar cok destekcim var ki zayif ve saglikli olmam icin cok sukur. Senin nasil gidiyor 90xler az bilgilendir beni
Abla Spor delisi ahu bu sefer çok iyi gidiyorŞaka yaptım kızz
Ahu yuda biliyorum süper bi enerjisi var eminim oda başarıcak
Kanki olarak heralde sende düğüne gidersin
Artık ikiniz zayıf zayıf salınırsınız beraber
Ayyy bende hep birinci olmak istedim. soyle ballandira ballandira yazayim diye. 3 yildir burdayim bi kere bile olamadim. Olamadanda mezun olup gidicem galiba.bende sana çok benzetememistim ama üniforma olunca izin yok iyi bir kural
Çok güzel analiz etmişsin ablacım
trambolin e bir türlü karar veremedim faydasini goruyormusun canim
su hesaplama işi nasıl oluyor anlamadım ben günlük 1000 üzerine çıkmıyorum
eliptik benimde aklımda koşu bandı ni elden cikarinca
ablacım inan şımarmak gibi algılamayın hep iki üçüncü olmak istemişimdir yazmamak için kural gereği yazcaz ins
Aynen 90x nedirBunlar ne
Adini yeni duydum
Bir bilgi verin bir Video yükleyin canimlar
e
Inş.büyüdükçe hepsi geçecek bitanemMutlaka öyledir kamilecigim ama 6 aydir 3 ameliyat arada hep hasta artik evde yasamayi unuttuk düzen müzen kalmadi
Bunada sükür dermansiz dert degil
aman doymuyalım cnmvavvv bizim takim birinciliklere dymuyor masallah halimize :)
Keşke benimde çevremde diyet spor yapanlar olsaCanim sen hala P 90X yapiyor musun? Ben pazartesi gunu sehr disina gidiyorum isten dolayi bir ara sporu aksatmistim ya bugun sabah kahvaltisina spor arkadasim geldi elinde cdler 90Xleri bulmus sonunda bana getirmis oralarda bu sefer sporu birakmazsan barisiriz diyebazen dusunuyorumda ne sansliyim cevremde o kadar cok destekcim var ki zayif ve saglikli olmam icin cok sukur. Senin nasil gidiyor 90xler az bilgilendir beni
canım ben 10 gün yaptım bu sürede kilo vermem durdu artı bile oldum sonra bu cdleri biraz daha kilo verip yapmaya karar verdim leslie başlamıştım akabinde sonrada koşu bandı aldım 1 haftaya yakındır koşu bandını kullanıyorum bir 10 kilo daha vereyim baslicam tekrardan canm tartıda artı oldum ama vücut olarak inceldim canım öyle söyleyeyimCanim sen hala P 90X yapiyor musun? Ben pazartesi gunu sehr disina gidiyorum isten dolayi bir ara sporu aksatmistim ya bugun sabah kahvaltisina spor arkadasim geldi elinde cdler 90Xleri bulmus sonunda bana getirmis oralarda bu sefer sporu birakmazsan barisiriz diyebazen dusunuyorumda ne sansliyim cevremde o kadar cok destekcim var ki zayif ve saglikli olmam icin cok sukur. Senin nasil gidiyor 90xler az bilgilendir beni
Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorumSonuçlar gelmişşşşş
Emek veren bütün 9.takım kader arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum
Bence bu hafta çok daha iyi yüzdelerle sahnelerde yer alıcaz
@dagyolu ayşenur çok tebrikler cnm 1.olmuşun
Sırrını pazartesiye kadar paylaşman gerekiyor unutma
yoksa takım ceza alır
Kızzz ahu sanada el verip biraz spor aşkı bulaştırsaydı :))Abla Spor delisi ahu bu sefer çok iyi gidiyor
İnşallah beraber düğünde halay çekecez ince ince
Ahu060812
Sen geriye dönüp kaç kilo verdiğine Nasıl değiştiğine bak güzelim en büyük başarı buAyyy bende hep birinci olmak istedim. soyle ballandira ballandira yazayim diye. 3 yildir burdayim bi kere bile olamadim. Olamadanda mezun olup gidicem galiba.
Bunlar ne
Adini yeni duydum
e
vücut geliştirme programı 90 gunden oluşuyor kilolu olanlar hem zayıflayıp kas oluşturuyor zayıf olanlar ise direk kas yapıyor tabi beslenmeleri de çok önemli p90x Türkiye yazarsanız Google amcaya daha fazla bilgi alabilirsiniz gergin farklı bir kas grubunu çalıştırıyor ayriyeten içinde yoga,merkez sinerjik, esneme, kenpo gibi dallarda var çok güzel bir program ama zorlayıcı her bir CD 600-900 kalori arasında yaktiriuor bildiğim kadarıyla YouTube yok cdlerini satın alıyorsunuzAynen 90x nedir
Ben hala jullian da kaldım
Paylaşınca etiketleyin benide Hanımlar
Canım yaptığın bütün çabalarını anlat onlara zevkle yaptığını kendin için yaptığını anlat sen zayıfladıkça bi haset bi imrenme gelecek merak etmeKesinlkle iyi düşünmüşsün benm etrafmdakiler hep kilolu hiç diyet yapan yok
canısı bende haziran 2013 den beri burdayım üstelik buraya gelmeden öncede 13 kilo vermiştimAyyy bende hep birinci olmak istedim. soyle ballandira ballandira yazayim diye. 3 yildir burdayim bi kere bile olamadim. Olamadanda mezun olup gidicem galiba.
KaptanimBunlar ne
Adini yeni duydum
e
Yazıldım ablaKızzz ahu sanada el verip biraz spor aşkı bulaştırsaydı :))
Hani sen salona yazıldıydın
Nasıl geçti kahvaltı
Sen geriye dönüp kaç kilo verdiğine Nasıl değiştiğine bak güzelim en büyük başarı bu
Hem daha herşey bitmedi :)
Tmm canım bakıyım saolasınvücut geliştirme programı 90 gunden oluşuyor kilolu olanlar hem zayıflayıp kas oluşturuyor zayıf olanlar ise direk kas yapıyor tabi beslenmeleri de çok önemli p90x Türkiye yazarsanız Google amcaya daha fazla bilgi alabilirsiniz gergin farklı bir kas grubunu çalıştırıyor ayriyeten içinde yoga,merkez sinerjik, esneme, kenpo gibi dallarda var çok güzel bir program ama zorlayıcı her bir CD 600-900 kalori arasında yaktiriuor bildiğim kadarıyla YouTube yok cdlerini satın alıyorsunuz
Hoşgeldin kaptanGeldim kiz
Rabbim beni Öyle seviyoki hastalikla denenmem bitmiyor annem
O zaman benim arkadasin dedigi cikti daha cok kas yapar bununla demisti ya insanity oneririm 90X yerine dediydi. O zaman hakliymis canim kaslarin artmis demekki. Ben baslicam artik ins. Benim giden yagim gitti artik kas zamani. Zaten internetten P90X yapanlar diye aratinda insanlarin nasil karin kasi cikardiklarini goruyorum.canım ben 10 gün yaptım bu sürede kilo vermem durdu artı bile oldum sonra bu cdleri biraz daha kilo verip yapmaya karar verdim leslie başlamıştım akabinde sonrada koşu bandı aldım 1 haftaya yakındır koşu bandını kullanıyorum bir 10 kilo daha vereyim baslicam tekrardan canm tartıda artı oldum ama vücut olarak inceldim canım öyle söyleyeyim
Bencede başlangıçta hem diyet hem ağır spor vücudu strese sokuyorYazıldım abla
Bu hafta salonda elektrik arızası varmış
Salı başlıyorum
Acele etmiyorum birazda
Şimdi Yeni başladım zaten zayıflarım
Doktor 2 aydan sonra spora başlatıyor
Tam kilo verme durunca vücut kıtlığa alışıyor sporla destek vermeye başlanıyor zayıflamaya devam ediyorsun
Mecbur yapacam sporu yoksa sarkacam 15 kilo verince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?