- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.061
Ay yok Hic benlik degil okurken yoruldumvücut geliştirme programı 90 gunden oluşuyor kilolu olanlar hem zayıflayıp kas oluşturuyor zayıf olanlar ise direk kas yapıyor tabi beslenmeleri de çok önemli p90x Türkiye yazarsanız Google amcaya daha fazla bilgi alabilirsiniz gergin farklı bir kas grubunu çalıştırıyor ayriyeten içinde yoga,merkez sinerjik, esneme, kenpo gibi dallarda var çok güzel bir program ama zorlayıcı her bir CD 600-900 kalori arasında yaktiriuor bildiğim kadarıyla YouTube yok cdlerini satın alıyorsunuz
Ordan bir yürüme bandi aliyimKaptanim
--> P90X 90 gunluk bir pogram baya CD si var. yoga, cardio gb bolumler var. Sanirim bu kas yapmaya yonelik ama sismankende yapinca iyi sikilastirip kilo verdiyor bu konuda tecrubeli olanaskrhpozitif
-->insanty diye bir program daha var bu da 60 gunluk bir program bu 90X'e gore daha hareketli spor hacsi olan bir arkadasim var ben sporu birakmadan once onla calisiyordum o bunun gb bisi yaptiriyor eger bunye olarak spora aliskinsan bunu onermisti daha hizli yag yakimini hizlandiriyor. Ben normalde cilgin gb spor yapan biriyim ama ilk gun bi calistirdi beni yerde kaldim sonra alisiyorsun ve cok guzel ter atip yag yakiyorsun. yalniz bu program isminin hakkini veriyorum insanty=cilginlik hakketen cilginlik
--> bide biggest loser var bunlara benziyor. Bunu duymussumussunuzdur Jullian ablamiz. Bu bence en keyiflisi hem idal olcude hareketli hemde ideal olcude yoruyor seni
Bence zorluk siralamasi
insanity > P90x > jullian
Yok kaptan jullian michael kadının adı 10 günlük 3 tane videosu var kolaydan zora yarım saatti sanırımBen onuda bilmiyom
3 tane yasli kadin bale gibi birsey yapiyor omuyduki
Hosbuldum fistikHoşgeldin kaptan
Allah yardımcın olsun
Allah'a her halde hamd olsun elhamdülillah
ayçacım belki biliyorsundur ama ben yine de yazayım. bu konu ile ilgili sana kitap tavsiye edeyim. cenk kıral ın juice leri tam anlamıyla anlatan kitabını almanı tavsiye ederim. ben uygulayamadım ama kitap çok başarılı. geçen yıl mı ne almıştım. her yönüyle anlatıyor. tarifler, yazarın tecrübesi, makinalar, juiceleri gruplamalar falan da var. senin yaptığın gibi posalarıyla yaparsan da olur, smoothie yani. ben de açıkçası öyle düşünüyorum arada. sana özendim annemler pazara gidiyordu yeşil elma, pazı falan sipariş ettimBu gun bozdum azcik kahvaltida. Eger iptal olmazsa biletler gidiyorum sehir disina orda yapmam zaten. Ama icim temizlendi sanki kendimi piril piril hisediyorum :)
Abla buradaki arkadaşlar daha beter spor konusunda hayranlıkla okuyorum yaptıkları sporlarıHoşgeldin Ahummm
Tebrik içinde Teşekkür ederiz
2 haftadır dereceleri yer değiştiriyoz :)
Bakalım bu hafta ne olacak
Kızlarıma güveniyorum
Valla spor aşkınada çok imrendim ama öyle sportmoniçelerimiz bizde de var
Bide vücut öyle akıllıki aynı sporu bi süre yaptığında alışıveriyor etkisi olmuyorBu konuda cok fazla birsey diyen var canim. Ama ben agirlikli spora girmeden once sadece cardio yaptim cunku tartida - gormek beni hep motive ediyordu. tardida + olunca incelsem bile motivem dusuyordu. Bence en guzeli spor icin cok acele etmemek benim en buyuk hatam vucudumun her zaman spora cok aliskin olmasiydi. Ki 2 hafta 69.7 ye cakilip kalma sebebimde bu sanirim bide yulafli puding olabilir :) spor yapmayinca duraksama donemine giriyorum ne kadar guzel olsa bile menulerim. O yuzden diyetisyenlerin dedigini destekliyor. Tabi bunun yaninda Spor egitmenleride ne kadar kas o kadar fazla yag yakimi diyor. Haklilar ama o zamanda tarti - gostermiyor bir turlu. Bence verebiliyorken diyetle verip yavas yavas spor ile desteklenmeli ardindan hedefe yaklasinca daha agor sporlar ypilmali. Bide sen daha once kilo vermis miydin cok fazla?
Sanki vücut geliştirmedekiler gibi yapacak değilsin ya tatlım zaten O da çok zorZaten abla ruyamda baklavali gordum kendimi pek guzelmis. sabah zor uyandim. Kahvaltiya gelince arkadaslar zil sesine kalktim desem olur. Insallah bi yapayimda simdi zayifladim bu basarila biliyormus gordum baklava yapmak ozellikle bayalar icin hem cok zor hemde herkes cirkin olursun doyor onlara gostermek istiyorum bayanin baklavalisi erkek gb olmayacagini aslinda guzel olacagini ve normal insanlarinda yapabilecegini kanitlamak istiyorum.
Ne kadar pişman olsakda geçmişi değiştşremiceğimize göre önümüze bakalım yasimYavaştan başlayacam canım spora
Spor olmadan olmaz kesinlikle
Ama dediğin gibi ağır sporlar ilerleyen zamanlarda yapılmalı
Ben daha önce 88 kilodan 70 kiloya düştüm 70 kiloda 2 ay takılı kaldım kilo koruma programı vardı keşke bari 70 kiloyu kabul edip onu yapsaydım onuda yapmadım çünkü artık pes etmiştim moralim alt üst oldu
Hiçbirşey umurumda değildi bıraktım gitti Eltim eşim ve ben beraber yapıyorduk Eltim de 90 kilodan 70 kiloya düştü üstelik Eltim ağır hormon tedavisi görmüştü
Ama o pes etmedi sporu ağırlaştırdı yılmadı ve çözüldü nitekim
64 kiloya kadar düştü koruma yaptı ve sabitledi şimdi üzerinden 1 sene geçti iki ileri bir geri kilosu daha verirdi ama kendisi bıraktı zayıflamayı
Senin dediğine geliyor işte olay
Ağır sporlar ilerleyen zamanlarda
İyiyim kaptancım şükürHosbuldum fistik
Nasilsin
Yok o callentikesdeBen onuda bilmiyom
3 tane yasli kadin bale gibi birsey yapiyor omuyduki
Abla orantılı kilo alıyorsun demekki dikkat çekmiyorsunBide vücut öyle akıllıki aynı sporu bi süre yaptığında alışıveriyor etkisi olmuyor
O yüzden cardiyoda olsa hem süresini hemde çeşidini değiştirmek gerekiyor
Sanki vücut geliştirmedekiler gibi yapacak değilsin ya tatlım zaten O da çok zor
Pekalada güzel olur
Onlarınki kedi ciğer meselesi olmuş
Ne kadar pişman olsakda geçmişi değiştşremiceğimize göre önümüze bakalım yasim
Bu sefer inş.hedefe ulaşmadan bırakmak yok
Kızz daha bugün biri
Bu kiloda bana diyoki
Böyle iyisin verme daha :))
Et Et çok çabuk geliyor o günlerHayal bile edemiyom o gunleri mefkus Sultan
Kızzz başka ne çekiştirdiniz :))Estağfirullah canım sen bana sordun gelmeden önce diyet mi normal mi hazırlayım diye
Tabiki diyet dedim
maksat muhabbet değilmidir aslında
Senin terastaki soba ve manzaran gönlümü doyurdu @fatmanurkaya abla senide yad ettik keşke Sende olsaydın diye
amaaaa İskender'e hayır diyemem mezuniyet hediyemiz olsun
Ayçammm teli buldun mu
Bulundu canim. Temizleyen bayan al sen wcden unutulmus diye baska yeri temizlerken orda unut. Ne kayip odasinda var ne benim gezdigim yerlerde. Baska biri bulup teslim ediyor o kadar gun sonra kayip odasina. Cok kizdim.Bide camim catlamis.Ayçammm teli buldun mu
Tahmin ediyorsundur ablaKızzz başka ne çekiştirdiniz :))
Ayy çok meraklıyım yaa :))
bende zorla level 1 i bitirmiştim 2 de 4 gün pes ettimYok kaptan jullian michael kadının adı 10 günlük 3 tane videosu var kolaydan zora yarım saatti sanırım
Çok etkili ama ilkgün yerimden kalkamamıştım
bende niuetlendim ama yapabilcemmi bilmiyorumayçacım belki biliyorsundur ama ben yine de yazayım. bu konu ile ilgili sana kitap tavsiye edeyim. cenk kıral ın juice leri tam anlamıyla anlatan kitabını almanı tavsiye ederim. ben uygulayamadım ama kitap çok başarılı. geçen yıl mı ne almıştım. her yönüyle anlatıyor. tarifler, yazarın tecrübesi, makinalar, juiceleri gruplamalar falan da var. senin yaptığın gibi posalarıyla yaparsan da olur, smoothie yani. ben de açıkçası öyle düşünüyorum arada. sana özendim annemler pazara gidiyordu yeşil elma, pazı falan sipariş ettimhaftaiçi pancar da alıcam
burda en azimlimiz merveAbla buradaki arkadaşlar daha beter spor konusunda hayranlıkla okuyorum yaptıkları sporları
Seninde boyuna göre çok aşırı değil kilon cnmAbla orantılı kilo alıyorsun demekki dikkat çekmiyorsun
Buda güzel bişey
Benim göbüş benden önde gidiyor
Bilmiyordum canim aklimda olsun gorursem alayim. yap yap egede yesillik daha guzeldir. Bu arada ben burda kirmizi turp aldim yedim tadi pancar gb. Acaba bu pancar midir kirmizi turpta var mi? cokguzelmis. oturup bir kilo yiyebilirim.ayçacım belki biliyorsundur ama ben yine de yazayım. bu konu ile ilgili sana kitap tavsiye edeyim. cenk kıral ın juice leri tam anlamıyla anlatan kitabını almanı tavsiye ederim. ben uygulayamadım ama kitap çok başarılı. geçen yıl mı ne almıştım. her yönüyle anlatıyor. tarifler, yazarın tecrübesi, makinalar, juiceleri gruplamalar falan da var. senin yaptığın gibi posalarıyla yaparsan da olur, smoothie yani. ben de açıkçası öyle düşünüyorum arada. sana özendim annemler pazara gidiyordu yeşil elma, pazı falan sipariş ettimhaftaiçi pancar da alıcam
Huyum kurusun biraz öyleyimdir :))Tahmin ediyorsundur abla
Hem meraklı hem fenasın
Kırmızı turp da var cnmBilmiyordum canim aklimda olsun gorursem alayim. yap yap egede yesillik daha guzeldir. Bu arada ben burda kirmizi turp aldim yedim tadi pancar gb. Acaba bu pancar midir kirmizi turpta var mi? cokguzelmis. oturup bir kilo yiyebilirim.
Ayçam aslında 3 sene önce yaptığım da eksi olmuştum hep ama öncesinde plates geçmişi ve spor salonu vardı bu sefer bodoslama başladımO zaman benim arkadasin dedigi cikti daha cok kas yapar bununla demisti ya insanity oneririm 90X yerine dediydi. O zaman hakliymis canim kaslarin artmis demekki. Ben baslicam artik ins. Benim giden yagim gitti artik kas zamani. Zaten internetten P90X yapanlar diye aratinda insanlarin nasil karin kasi cikardiklarini goruyorum.
ben çoğu hareketi yapabildigim şekilde yapıyorum canım çoğunu 3 varyasyonda gösteriyor zatenbenim trambolinin sanki dura dura ortası gevşemiş gibi
Allah kolaylık versin canım.
yeşil içecekle kırmızı içeceklere devam ediyor musun?
p 90x dvd leri zorlayıcı de mi merve? bana öyle geldi sanki.
Abla ben 1 hafta bütün vücudum agriyarak dolabdim 7. Gün kendime geldimAy yok Hic benlik degil okurken yoruldum
Yaparken dusunemiyom
içi kırmızı dışı yeşil oluyor çokta sulu olur bide beyaz turp var oda süper buralarda bulamıyorum onları ben yaBilmiyordum canim aklimda olsun gorursem alayim. yap yap egede yesillik daha guzeldir. Bu arada ben burda kirmizi turp aldim yedim tadi pancar gb. Acaba bu pancar midir kirmizi turpta var mi? cokguzelmis. oturup bir kilo yiyebilirim.
Yine nöbetteyim kızlar bu sefer eşim hasta kızım çok şükür uyuyor
21 aylık canim gündüz 1 kere uyuyor oda max 2 saat
Ayak bileğimin kemikleri gözükmüyormuş.Dikkatini çekmiş şimdi gözüküyor gerçekten zayıflamışsın Dedi.Ben sende kemik yok sanırdım diyor
Geldim kiz
Rabbim beni Öyle seviyoki hastalikla denenmem bitmiyor annem
Mutlaka öyledir kamilecigim ama 6 aydir 3 ameliyat arada hep hasta artik evde yasamayi unuttuk düzen müzen kalmadi
Bunada sükür dermansiz dert degil
Bu arada kahvaltıda otlandık sadece
Çocuklara patates kızartması simit
Biz yumurta ot ot ot ekmek bile iki lokma sadece
Ahu arada eeee biz kızartma simit yemicezmi desede
Tabiki hayır biz onların tadını biliyoruz dedim ve vazgeçtik
Arkadaşım diyorki
Yaseminin bu seneki sloganı
ben onların tadını biliyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?