Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay yok Hic benlik degil okurken yoruldum
Yaparken dusunemiyom

Ordan bir yürüme bandi aliyim
Bu Menü benim bünyeye agir kuzu

Bu gun bozdum azcik kahvaltida. Eger iptal olmazsa biletler gidiyorum sehir disina orda yapmam zaten. Ama icim temizlendi sanki kendimi piril piril hisediyorum :)
ayçacım belki biliyorsundur ama ben yine de yazayım. bu konu ile ilgili sana kitap tavsiye edeyim. cenk kıral ın juice leri tam anlamıyla anlatan kitabını almanı tavsiye ederim. ben uygulayamadım ama kitap çok başarılı. geçen yıl mı ne almıştım. her yönüyle anlatıyor. tarifler, yazarın tecrübesi, makinalar, juiceleri gruplamalar falan da var. senin yaptığın gibi posalarıyla yaparsan da olur, smoothie yani. ben de açıkçası öyle düşünüyorum arada. sana özendim annemler pazara gidiyordu yeşil elma, pazı falan sipariş ettimhaftaiçi pancar da alıcam

Abla buradaki arkadaşlar daha beter spor konusunda hayranlıkla okuyorum yaptıkları sporları

Bide vücut öyle akıllıki aynı sporu bi süre yaptığında alışıveriyor etkisi olmuyor
O yüzden cardiyoda olsa hem süresini hemde çeşidini değiştirmek gerekiyor

Sanki vücut geliştirmedekiler gibi yapacak değilsin ya tatlım zaten O da çok zor
Pekalada güzel olur
Onlarınki kedi ciğer meselesi olmuş
Ne kadar pişman olsakda geçmişi değiştşremiceğimize göre önümüze bakalım yasim
Bu sefer inş.hedefe ulaşmadan bırakmak yok

Kızz daha bugün biri
Bu kiloda bana diyoki
Böyle iyisin verme daha :))

Abla orantılı kilo alıyorsun demekki dikkat çekmiyorsun
Buda güzel bişey
Benim göbüş benden önde gidiyor

Kızzz başka ne çekiştirdiniz :))
Ayy çok meraklıyım yaa :))

Yok kaptan jullian michael kadının adı 10 günlük 3 tane videosu var kolaydan zora yarım saatti sanırım
Çok etkili ama ilkgün yerimden kalkamamıştım
bende zorla level 1 i bitirmiştim 2 de 4 gün pes ettim
Ben hoplamalı zıplamalı şeyleri yapamıyorum
Bide incelmede olmadıydı bende

bende niuetlendim ama yapabilcemmi bilmiyorum

Abla buradaki arkadaşlar daha beter spor konusunda hayranlıkla okuyorum yaptıkları sporları
burda en azimlimiz merve
Aslında Ayçada çok iyi yapıyodu

Abla orantılı kilo alıyorsun demekki dikkat çekmiyorsun
Buda güzel bişey
Benim göbüş benden önde gidiyor
Seninde boyuna göre çok aşırı değil kilon cnm
Biz kilo verme döneminde iyice zayıflığı hayal ettiğimiz için belki sana öyle giliyodur

Öyle bile olsa -15 le göbüş falan kalmıcak

Bilmiyordum canim aklimda olsun gorursem alayim. yap yap egede yesillik daha guzeldir. Bu arada ben burda kirmizi turp aldim yedim tadi pancar gb. Acaba bu pancar midir kirmizi turpta var mi? cokguzelmis. oturup bir kilo yiyebilirim.

Tahmin ediyorsundur abla
Hem meraklı hem fenasın
Huyum kurusun biraz öyleyimdir :))
Bilmiyordum canim aklimda olsun gorursem alayim. yap yap egede yesillik daha guzeldir. Bu arada ben burda kirmizi turp aldim yedim tadi pancar gb. Acaba bu pancar midir kirmizi turpta var mi? cokguzelmis. oturup bir kilo yiyebilirim.
Kırmızı turp da var cnm
Şişlik olurmuki diye ben turpa pek yaklaşamıyom

Ayçam aslında 3 sene önce yaptığım da eksi olmuştum hep ama öncesinde plates geçmişi ve spor salonu vardı bu sefer bodoslama başladım

benim trambolinin sanki dura dura ortası gevşemiş gibi

Allah kolaylık versin canım.

yeşil içecekle kırmızı içeceklere devam ediyor musun?

p 90x dvd leri zorlayıcı de mi merve? bana öyle geldi sanki.
ben çoğu hareketi yapabildigim şekilde yapıyorum canım çoğunu 3 varyasyonda gösteriyor zaten

Ay yok Hic benlik degil okurken yoruldum
Yaparken dusunemiyom
Abla ben 1 hafta bütün vücudum agriyarak dolabdim 7. Gün kendime geldim
içi kırmızı dışı yeşil oluyor çokta sulu olur bide beyaz turp var oda süper buralarda bulamıyorum onları ben ya

Yine nöbetteyim kızlar bu sefer eşim hasta kızım çok şükür uyuyor

21 aylık canim gündüz 1 kere uyuyor oda max 2 saat

Gündüz erken uyutmaya çalış canım saat 1 den sonra uyursa o uyku onu uzun bir zaman idare edeceğinden akşam uyuma ihtiyacı olmaz
Ayak bileğimin kemikleri gözükmüyormuş.Dikkatini çekmiş şimdi gözüküyor gerçekten zayıflamışsın Dedi.Ben sende kemik yok sanırdım diyor

Geldim kiz
Rabbim beni Öyle seviyoki hastalikla denenmem bitmiyor annem

Hoşgeldin kaptan Hiç şüphen olmasın bu kadar sınanıyorsan vardır bir hayır..
Mutlaka öyledir kamilecigim ama 6 aydir 3 ameliyat arada hep hasta artik evde yasamayi unuttuk düzen müzen kalmadi
Bunada sükür dermansiz dert degil

Rabbim şükrünü arttırsın canım en kısa zamanda iyileşir bugünleri anı olarak arkanda inşallah takma kafana

Ben tadını biliyorum diye daha çok yemek istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…