Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

(09:00)
1tk çörekotu yağı
2 bardak limonlu su

(10:00)
1 haşlanmış yumurta
taze peynirli yeşil salata (50 gr peynir, ıspanak,roka , tere, kuzu kulağı,limon)
1 dilim tereyağlı (1 tk) tb ekmegi
1 kupa güllü yeşil çay

SPOR(14:00-14:45)
45 dk koşu bandı (5 km hızla)

(15:15)
1 kupa şekersiz ½ sütlü Nescafe
20 gr ceviz içi
1 çiğ fındık
150 gr deveci armutu

(18:10)
180 Gr tavuk bonfile(tost makinesinde)
5 çiğ fındık
sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası (4 yk yoğurt,1 diş sarımsak ,kerevizin yeşil sapı)

(19:00)
1 kupa form Çayı

SPOR(19:40-20:40)
60 dk koşu bandı (5 km hızla)

(20:50)
3 dilim mandalina

(21:10)
yoğurt kuru(5 tk yogurt, limon suyu,pul biber,nane , zerdeçal, zencefil)

(21:40)
1 kupa güllü yeşil çay

Su:2lt
Toplam spor dakikası : 105 dk

Bi ihtimal olabilir ama konduramıyorum.Olmayacak diye alıştırdığım için kendimi merak etmiyorum
pozitif düşün canım. niye olumsuz düşünüyorsun ki? herkesin nasıl olduysa senin de olacak. olumsuz düşünce olumsuz sonucu getirir unutma. o bebiş buraya gelecek

Fıstık yiyince akşam yemeği istemedi cnm
güzel olmuş canım. inşallah gece acıkmazsın.

Kizlar Menü yazayim
Sporsuz diyetle alakali degil ama biryerden baslayim
11.00 yumurtsli sandvich
19.00 1 kupa yayla corbasi
Yarim lavasla et dürüm ev yapimi
2 lt olmadi su

Yorum gerektieyen bir menü biliyorum
Yarin daha Iyi olacak
afiyet olsun canım.

afiyet olsun mervecim. o kereviz saplarıyla yapılan salatayı ben de deneyeceğim. ben gövdesiyle yapıyordum. sporu kıskandım valla

Bugünki menum ilk defa uzun süredir bu kadar dolu oldu ve normalde en geç 6 da aksamı kapatıyordum bu sefer yapmadım bakalım ne olacak tek bildiğim midem şişti şimdi
alışık değilsin ya ondandır. ama sporu çok iyi yapmışsın. faydası olur mutlaka.

afiyet olsun canım.

afiyet olsun mervecim. o kereviz saplarıyla yapılan salatayı ben de deneyeceğim. ben gövdesiyle yapıyordum. sporu kıskandım valla

alışık değilsin ya ondandır. ama sporu çok iyi yapmışsın. faydası olur mutlaka.
diğerinden bir farkı olmuyor canım aynı tat aroması biraz daha keskin birde tam tersi deneyeyim dedim

sabah 10.30
1 yk kıymalı pırasa kavurma
1 dilim peynir
2 zeytin
birkaç dilim domates salatalık
2 dilim tbe

öğlen 15.00
1 dilim peynir
2 dilim tbe
10 fıstık

akşam 19.20
küçük tabak soğanlı biberli baharatlı tavuk kavurma
1/2 kase yoğurt
turp

ara 1 küçük portakal

1,5 lt su

Dikkatimi dagıtıyorum zaten aklıma getirmiyorum stres yapıp da gecikmesin diye.Ama gelen giden yok.İnş gelir :)
gelir annesi gelir

diğerinden bir farkı olmuyor canım aynı tat aroması biraz daha keskin birde tam tersi deneyeyim dedim
deneyeceğim inşallah merak ettim tadını. ben kerevizin saplarını yemek için ayrıldıktan sonra gerisini yıkayıp buzluğa atıyorum. sebze suyu ya da sebze çorbası için.

Ekmekler fazla olmuş gibi biraz onun harici çok güzel afiyet olsunnnnnnnnn

Benim menüm sona kalmış galiba

Sabah
1.5 haş yumurta 1 kk beyaz peynir 3 zeytin
3 misket peynir 2 d tb ekmek

Ara
12 fındık nescafe

Öğle
1 tabak karnıbahar yemeği
2 parça tavuk but
2 d tbe

Ara
Küçük bir avuç fındık

Akşam
Malesef kızarmış 2 alabalık
Salata
Turp
Yeşil soğan

Karışık meyve
Yeşil çay

Du 1.5 lt

Öğlen ki ekmek 1 olabilirmis canim
gelir annesi gelir

deneyeceğim inşallah merak ettim tadını. ben kerevizin saplarını yemek için ayrıldıktan sonra gerisini yıkayıp buzluğa atıyorum. sebze suyu ya da sebze çorbası için.
Himm ben kerevize yeni alıştım kilo vermek uğruna
akşam kızartma olmamış en azindan 1 tane yiyebilirdin

Ekmekleri teke indirsen süper

Kızartma olması dışında güzel

afiyet olsun canım. öğlenki tavuklar tavuk baget mi yoksa kalçalı but mu? bir de evet balığı ekmeksiz yemişsin çok güzel ama sen de farkındasın kızartma olmasaydı daha iyiydi. tatlım bir de bence öğle öncesi ara yapma. kuruyemişleri de sayıyla yesen daha iyi. yoksa kaçıyor.

Ya zaten o hareketleri onların gösterdiği şekilde yapabilsek daha ne. Bi kere kameraya açıp kendimi kaydetmek istiyorum sonra bakayım ne kadar yapabiliyorum. Bizim arkadaş yaptı kız şıpır şıpır terliyordu videoda diyor ki ben kendimi çok güzel yapıyor sanıyodum meğer hiç yapmıyor muşum diyodu ki o benden daha çok terliyordu bende o böyleyse ben hiç mi yapamıyorum acaba diye geçirdim içimden kaydetcem kendimi inş.

Uykusunu açmasına izin vermeden devam ettirmeye calissan canım uyumaz mi
afiyet olsun canım

aksami gecistirmissin canım
Yeni uyuttum tekrar canım benim alıntı geç oldu 17:30,da uyudu 18:30da kalktı o saate devam etmezdi etsede sabah 4de kalkardı galiba
Dolu dolu sadece akşam mandalina yerine yarım muz ve süt olsa süper kaslarının ihtiyacı var çünkü
Nescafe ucu bir arada mı ayrıca yemekleri sen yapıyorsun canım kendin için özen en fırına atmak iki dk tatlım bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…