Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnn sevgili takımım

Mutlu huzurlu pazarlar

Bikaç saat uyuyup kalktım
uyuyamadım
Günaydın ablaaaaaam
Ben bile oldum sen nasıl olmadınya
heheeee ben daaaaa hiiiiiiic olmadiiiiiiim

Bi ihtimal olabilir ama konduramıyorum.Olmayacak diye alıştırdığım için kendimi merak etmiyorum
ayy kiz bdn catladim meraktan niye bakmiyon ins vardur yegen nolur olsuuuuunbana noluyosa midede bi degidiklik caydan bi uzaklasma falan yokmu ben dogrudan caydan bilirim hamile olduğumu teste falan gerek yoktur bende

Günaydın kidlar bugun 1:45 te yattim sabah yefide uyandim esim gitti zorladim uyuyamadim ama gube -200 le basladim ins dahada cok olur yarina cumaya neyse cuma baya cozuttuydumda menüyü bilem yazamadim utandigimdan okadar yani ama dun cooook sabrettim cunki dün baya artiydim sukur bugun attim ins tam yol devam bu ayi 70 i en sz gormeden kapatmamam lazım
Dun menu
Sabah 10:00
2dilim ekmek 1tk Tereyağı
5zeytin 1d peynir 1yunurta

Ara 13:00
1elma

Ara 16:00
1mandalina yarim cay b süt

Aksam 17:30
1yk pilav 2 yk ordek eti turp sogan salatsi 1b ayran

Ara19; 30
2avuc patlamis mısır

Kızlar dunki menümü yazayım geçmişe ins okuyacağım
Sabah 9
kahve kayısı erik toplam 4- 5 tane

1 yumurta yeşillik 2 wasa peynir

2-3

1 kepçe çorba 1 tabak susuz kıymalı ıspanak yemeği yağsız brokoli salatası

4-5
yeşil çay
6-7
Biraz yoğurt
2lt su spor yok

Mutlu huzurlu pazarlar

uyuyamadım
Günaydın ablacım
Pilav olmasa daha iyimis canım
afiyet olsun canım. Bakalım cuma günü ne olacal

Gunaydin kizlar,dun cok gec geldik eve (12 ye geliyordu),giremedim o nedenle,menumu yazmadim ama kahvaltida kacamak yoktu beklentimin cok altinda bir yerdi malesef.

Aksamda izagara yemeyi dusunuyorduk,bir arakadasa gittik onlar cok israr ettiler orda yemek zorunda kalmistik,menude sadece salata,ayran ve lahmacun vardi malesef 2 lahmacun yedim bende cok acikmistim

Bakalim birazdan tartilayim ne kadar artiyum.

Eki Görüntüle 1935599 su 30 günlük bir sonuç sayfada daha bir çok resim var
canım guzel bir program bende denemek isterim

bu haftada ins ilk 3.e gireriz abla

bugün kitapçıya gitmeyi planlıyorum bulursam incelerim tavsiyen için sağol ablacim

Çok güzel menu spor
saat 8 deki meyveler çok geldi

Afiyet olsun guzel menü

Selamlar
5.takimdan yeni kaptan yardimcisiyim
Hem takim olarak hemde istikrar1986 bireysel birinciligini tebrik ederim herkese bol eksiler
sağol canım teşekkür ederiz

Kizlar Menü yazayim
Sporsuz diyetle alakali degil ama biryerden baslayim
11.00 yumurtsli sandvich
19.00 1 kupa yayla corbasi
Yarim lavasla et dürüm ev yapimi
2 lt olmadi su

Yorum gerektieyen bir menü biliyorum
Yarin daha Iyi olacak
ablacım menü gördük ya bundan sonrası gelir ins

spor harika menü de çok iyi ama geç saate dikkat

bencede balık malesef olmuş

Ben hiç çok kilo vermedim en fazla 2 verdim o şişman zamanlarımda o kadar. Yoksa hep azıcık azıcık gitti benden ya
bacım en önemlisi az da olsa devamlı olandır

evet akşam geç olmuş afiyet olsun

Spor bitti kızlar Yeşilçay imi içip yatacağım iyi gecelercanlar
uykusuzluk yapmıyor mu canim

Çok güzel bir menü sen bu işi biliyorsun ablacim

Mutlu huzurlu pazarlar

uyuyamadım
hayırlı pazarlar ablacim bu gece oglusuma babası baktı deliksiz uyudum namazdan sonra ben devr aldım şimdi biz baba uyusun diye ses cikartmiyiruz

Günaydın kızlar yattım ya bozuldu yada pili bitti bugün de tartilamadim meraktan çatlıyorum
kız yakın olaydık ben alıp gelmiştim hele pazar bugün git al gel bizide meraktan catlatacan ben yine sabitum

Günaydın ablacım

Pilav olmasa daha iyimis canım
afiyet olsun canım. Bakalım cuma günü ne olacal
spor un konuşacak gibi

Günaydin hanimlar
günaydın ablacım

Yarın kahvaltıya misafir gelecek vaktim olursa bakarım yoksa öğleden sonra gelirim

Herkese iyi geceler
Günaydın
İyiymiş valla 40 kilo ne demek
Demekki doğru yoldayım 40 ın yarısını veriyim yeter
banada

Mutlu huzurlu pazarlar

uyuyamadım
Hayırdır abla öksürük mu
Ordek eti mı hiç yemedim sen neredeydin canım
valla helal su akşam yoğurtla geçirenlere ben sebze yemissin öğlen akşam yoğurtla imkanı yok geçmez

Suyun az geldi canım benim de bu kadar kaldı sonra ikiye tamamladım onun dışında öğle yediğin ekmekler batması gözüme önemli olan akşam

Öğlen ki ekmek 1 olabilirmis canim

Himm ben kerevize yeni alıştım kilo vermek uğruna
akşam kızartma olmamış en azindan 1 tane yiyebilirdin

Küçük boy alabalalıktı canım ama kızartma olması kötüydü haklısın

1 parça göğüs 2. Parça but canım farklı olduğu için yazmamıştım. Diğer tavsiyeleri de yazdım aklıma

Hayır canım nescafe gold granül kahve. Eşime sinirlendim yapmayacaktım aslında balığı vazgeçtim ama son anda yapmaya karar verince geç olmasın diye kızarttım

Menü harika afiyet olsun

Suyu sonra dan 2ye tamamladım Canım dışarda yemedik ama eşime sinirlenince plan bozuldu sonra acele yapmak zorunda kaldım. Ama diyet plan program işidir kendimi kınıyorum ve ciddiyete davet ediyorum

Toparlama menüsü olmuş afiyet olsun

Nasıl birinci olduğun burdan anlaşılıyor harikasın bu arada birinciliği ni tebrik ederim @dağyolu bir türlü yazamadım dünden beri

Günaydin hanimlar

Günaydın canım

Gezmeye göre fena değil bence cumaya kadar telafi edersin canım

Akşam spordan sonra birşey yemeyeceğim için spor öncesi vücuda enerji vermem lazım ki kullansın gun içinde bilerek yemiyorum zaten listede var süt meyve saat 21:00de hatta
yok canım ben etkilenmiyorum zaten kafeinin vücuda yarım saatte etki ediyor aşağı yukarı tukettiktrn sonra bı saat oturursan uyuyamamak yada gece çarpıntısı normal

Avcı enişte iyi besliyo seni tadı nasıl

Günaydin hanimlar
Günaydın kaptanim
sartlama niye artı olasın gezip dolaşmasınız mı yakmissindir belkide

Günaydn herkesee sınav görevi için bi okula geldm yine çok yoğunum haftaya pazartesiye kadar.
Herkese bol eksili günler
günaydın poni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…