- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.321
aynen öyle cnm zaman uzadıkça sabırlar tükeniyorablacim Biliyoruz toparlarsin ama ben sunu gordum taviz i eksiye çevirmekle uğraşılan zaman çok büyük kayıp arayı açmadan verilen kilo daha motive edici ve daha
Hiç yoktan iyidir bebeğimHanimlar hayırlı sabahlar yeni bir hafta başı çok şükür ulaştırana bu hafta elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum herkese kolay gelsin malesef giden -100
depoda enerji yokki yağ var işte o yağları yakmak için de enerjiye ihtiyacı varacim yoğurt sayilmiyormu vücut enerjimi istiyor depolar dolu onları kullansi
1 yumurta fazla olmuş ama şahsen ben ona o kadar katılmıyorumGünaydınn canlar dün yazmaya hiç fırsatım olmadı kayınpederim taburcu olduk günün çoğu onların evinde geçti
eve gelince de yemek bulaşık okul var diye mecburen ütü derken zaman kalmadı..
birazdan doktora gidicem sonuçları almak için eşimi bekliyo rum
Menüm
Sabah 9
2 haşlanmış yarım kk süzme peynir 3 zeytin 3-4 misket peynir 2 tbe
Öğle 13.30
Karnıbahar yemeği
2 tbe
Ayran
Salata
Ara
Sütlü kahve
Ara
1 elma yarım portakal
Akşam 18
Tavuklu mantar sote
Salata
3-4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 lt su
1 yeşil çay
Bence de eksidir tatlımzorda olsa işe geldim kahvaltımı yapıyorum
sabah çok erken tartıldım +200 malessef ama ben vwediğime eminim cumaya yansır inşallah
sen niye öyle oldunki güzelimKizlar +1.5 malesef of of cumaya eksiye duserim insallah
Vayyyy fıstığa bakAy bide hava atiyim yavvvvv
90.3 olmusum hihhhh
çok güzel gitmiş cnm Bu yarış sana yaradı heraldeGünaydın herkese ben hafta sonu gelemedim ama sıkı diyet yaptım temizlik falan derken 97.1 i gördümcuma günü 98 dim acaba yanlış mı diye tartıyla evi gezdim ama doğruydu iki gün üst üste tartıldım 97.1 bir ara 97 i gördüm ama sabah 97.1 di
Gelemememin sebebi internette arıza vardı bağlanamadım
Oooo iddalı biri daha geliyorGünaydın kızlar nasılsınız bugün niyrtliyim size dünün rakamını söyleyeceğim
Cuma:71
Güncel:70.3
Fark :-0.7
İnşallah canım ya ik kere CE dedi geri çıktı 73evayyy rakibeme bakk harikasın
cumaya 7 lerden kurtulursun cnm
Valla bitmiyor işte ne guzelohhh evdeki işlerden kaçtım
yok anacım ev daha zor
yap yap bitmiyor ev işi
iş yerinde de kimse yok ders çalışayım hafta sonu sınavlar var
aldım yeşil çayımı da daha ne olsun
Yeter izin yaptığımız ablaGünaydın mutlu haftalar
bismillah yeni başlangıçlar
Eve yeni geldim
Üstümü çıkarabilirsem tartılacam :))
Üşüyorum
aynen öyle cnm zaman uzadıkça sabırlar tükeniyor
Hiç yoktan iyidir bebeğim
depoda enerji yokki yağ var işte o yağları yakmak için de enerjiye ihtiyacı var
1 yumurta fazla olmuş ama şahsen ben ona o kadar katılmıyorum
Fazla kiloda olabilir gibi geliyor
Başka bişey yemektense...
Bence de eksidir tatlım
Zaten menülrinde güzeldi
sen niye öyle oldunki güzelim
Şimdi kendimden korktum
Vayyyy fıstığa bak
Bu hafta listeye girecenmi kaptaniçem
çok güzel gitmiş cnm Bu yarış sana yaradı heralde
Oooo iddalı biri daha geliyor
Bizim izinciler atağa geçti
hızlı gelen hızlı giderDaha bizim takım pazartesi sendromundan çıkamadı heralde
Bana gelirsek efenim malum artılardayım
Şahsen ben Daha fazla bekliyodum
Halledilmiyecek bişey değil :))
Cuma 79.3
Bugün 80.6
Fark +1.3
Aynen yaa dönün artık ta listeler şenlensinİnşallah canım ya ik kere CE dedi geri çıktı 73e
Valla bitmiyor işte ne guzel
Yeter izin yaptığımız abla
hızlı gelen hızlı gider
evet hem de nasılGünaydın mutlu haftalar
Pazartersi sendromuna giremedim ki depo sayımı vardı yine oradaydım şimdi geldim yemeğe gidiyorum sonra görüşürüzDaha bizim takım pazartesi sendromundan çıkamadı heralde
Cuma 79.3
Bugün 80.6
Fark +1.3
Valla canim hic bilmiyorum dun karbon hic almadim,onceki aksam 2 lahmacun yedim onun etkisi olacagini da sanmiyorum cunku dun daha az artiydim.Ödemmi canim ne oldu
Cabuk yolla benim gibi olma
burdayım şekercim ben cuma günü 98 ile kapattım cumartesiden beri 97.1 ile devam ediyorum bir ara 97 yi de gördüm ona göreyiden16 rakibem nerelerdesin
Bakalim canim elimden geleni yapicam artik bencede bir kismi odemdir diye dusunuyorumçokmuş baya en azından atabildiğin kadarını at cnm cumaya kadar ödemse çabuk gider zaten
Enazindan benim kadar degil:) hallederiz biz Allahin izniyleDaha bizim takım pazartesi sendromundan çıkamadı heralde
Cuma 79.3
Bugün 80.6
Fark +1.3
Yok canım en fazla 3 gün yapacaktım 1.gunun neticesi iyi olmayınca biraktimGözleme dışında güzel canim
Balık baya büyüktü avucum kadar yedim spor yapınca kıyamıyorum yemeye abla
Ekşi olsun çamurdan olsun
İsveç mı yapacaksin
geçmiş gitmiş olsun iki yumurtaya iki dlm ekmek çok canım
Gunaydunnnlar
Kaçtın ki abla
niye yanlış olsun ki canım gayet güzel
o baharcim dönüşünü konusturmussun yani tebrikler canımGünaydın kızlar nasılsınız bugün niyrtliyim size dünün rakamını söyleyeceğim
ablacim hava su bunlarda enerji kaynagi tabi biz ice cok donuk yasayinca faydasini az aliyiruz vücut enerjisinin yüzde 40 gibiydi sindirime harcıyor çok büyük bir rakam biz yemezsek tabi hızı vücudun düşecek ama çalışması devam bırakalım fazlalari yiyerek aç kalmadan bir süre kendini onarsinGünaydın mutlu haftalar
Eve yeni geldim
Üstümü çıkarabilirsem tartılacam :))
Üşüyorum
aynen öyle cnm zaman uzadıkça sabırlar tükeniyor
Hiç yoktan iyidir bebeğim
depoda enerji yokki yağ var işte o yağları yakmak için de enerjiye ihtiyacı var
1 yumurta fazla olmuş ama şahsen ben ona o kadar katılmıyorum
Fazla kiloda olabilir gibi geliyor
Başka bişey yemektense...
Bence de eksidir tatlım
Zaten menülrinde güzeldi
sen niye öyle oldunki güzelim
Şimdi kendimden korktum
Vayyyy fıstığa bak
Bu hafta listeye girecenmi kaptaniçem
Eksi her zaman candırHanimlar hayırlı sabahlar yeni bir hafta başı çok şükür ulaştırana bu hafta elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum herkese kolay gelsin malesef giden -100
Erken olduğu için muhtemelen canımzorda olsa işe geldim kahvaltımı yapıyorum
sabah çok erken tartıldım +200 malessef ama ben vwediğime eminim cumaya yansır inşallah
Canım hafta sonu kaçamak mı yaptınKizlar +1.5 malesef of of cumaya eksiye duserim insallah
Süpersin ablaAy bide hava atiyim yavvvvv
90.3 olmusum hihhhh
Ooo süperGünaydın herkese ben hafta sonu gelemedim ama sıkı diyet yaptım temizlik falan derken 97.1 i gördümcuma günü 98 dim acaba yanlış mı diye tartıyla evi gezdim ama doğruydu iki gün üst üste tartıldım 97.1 bir ara 97 i gördüm ama sabah 97.1 di
Gelemememin sebebi internette arıza vardı bağlanamadım
Bahar 41 kere maşallahGünaydın kızlar nasılsınız bugün niyrtliyim size dünün rakamını söyleyeceğim
Abla sen onu 1-2 güne def edersinDaha bizim takım pazartesi sendromundan çıkamadı heralde
Cuma 79.3
Bugün 80.6
Fark +1.3
Hadi bakalım canımTünaydınlarrrr herkesee ancak vaktim oldu eşim geldi.:) -100 çıktım Cumaya göre.Bu hafta sıkı bir spora başlıyorum :))))
az bile artı çıkmış canm sen iyi kilo verdin mı hemen rahatlayip cislara sarılıyorsunGünaydın herkese +500
Kendimi kötü bıraktım son günlerde hiç spor yapmıyorum ve bir sürü cıs yedim (browni börek makarna bisküvi) sevdiğim şeylere dayanamıyorum şu günlerde az yesemde hiç yaramıyo maalesef
Hoş geldin tatlım nasıl olsun kilolarla savaşa devam sen nasılsınSelamlar kardeş takımımız nasılsınız nasıl gidiyor bu soğuklarda çay iyi gider dedim bir ziyarete geldim :)
Eki Görüntüle 1936593
hadi ya bi bakıyım bende şekersiz çiğniyorum ama kötü oldu bu haber şimdi :)Çok sagolun verdiğiniz emekler için asıl ben teşekkür ederim
sağol bitane baci sonuç çok iyi
bende spordan sonra 1 soda yarım greyfurt suyu karın yağlarını yakıyor diye okumustum
ablacim Biliyoruz toparlarsin ama ben sunu gordum taviz i eksiye çevirmekle uğraşılan zaman çok büyük kayıp arayı açmadan verilen kilo daha motive edici ve daha hızlı
bağırsakların bence iyi boşalmış değerlerin de baya fark var tebrikler
bende spordan sonra yemek kilo aldiriyirmus diye biliyorum çünkü spor salonuna bu amaçla gelen bir kız vardi
Afiyet olsun guzel menü
canım sen burda olmakla en iyisinin yapıyorsun hayat boyu dengeliyeme seklin böylelikle ins yerleşir
sonucta tukurukte bol enzim var o yuzden sindirim kolaylasabilir tabi karatayda ara öğün olarak yağları yakan leptin hormanı için tavsiye edilmez
Afiyet olsun guzel menü
abla bence çok karışık yiyorsun bu sindirim için çok sakıncalı ama mutfaginiz maşallahı var çok cesit içerikli
canım çok güzel canı gönülden tebrik ederim
sakızda da ne katkı maddeleri var dün okudum şok oldum
2 bisküvi bu menuyu çok etkilemez gibi geliyor
Abla kesin daha çok bekliyordunAynen yaa dönün artık ta listeler şenlensin
Valla tuhaf ama bu artıya sevindim hiç moral yerlerde değil :))
Olabilir canım hadi oyalanma artıkValla canim hic bilmiyorum dun karbon hic almadim,onceki aksam 2 lahmacun yedim onun etkisi olacagini da sanmiyorum cunku dun daha az artiydim.
Aksam yedigim balik aziick tuzluydu belki o odem yapmistir.
Gözün aydın canımTünaydınlarrrr herkesee ancak vaktim oldu eşim geldi.:) -100 çıktım Cumaya göre.Bu hafta sıkı bir spora başlıyorum :))))
Tatlım normal menülerle veriyordu. Zaten ne işin olur isvecle filan yazık kız bunyeyeYok canım en fazla 3 gün yapacaktım 1.gunun neticesi iyi olmayınca biraktim
o baharcim dönüşünü konusturmussun yani tebrikler canım
ablacim hava su bunlarda enerji kaynagi tabi biz ice cok donuk yasayinca faydasini az aliyiruz vücut enerjisinin yüzde 40 gibiydi sindirime harcıyor çok büyük bir rakam biz yemezsek tabi hızı vücudun düşecek ama çalışması devam bırakalım fazlalari yiyerek aç kalmadan bir süre kendini onarsin
Ponicim yaklaşık bir buçuk aydır bı verip bı alıyorsun tatlım bı analiz et nerdeyse yanlış yapıyorsun bı hafta yemeyip diğer hafta yersen yada iki gün bozup 5gun dikkat edersen sadece verdiğini alıp aldığını verirsinGünaydın herkese +500
Kendimi kötü bıraktım son günlerde hiç spor yapmıyorum ve bir sürü cıs yedim (browni börek makarna bisküvi) sevdiğim şeylere dayanamıyorum şu günlerde az yesemde hiç yaramıyo maalesef
nayirrr nolamaz ben bugün niyrtliyim bide iftardan önceki tartılsamGünaydin kızlar
Hemen bildirim yapayım ufaklığı doyurucu ve bir dünya ev işi ,temizlik vs var hafta sonu eşim evde olunca kimildayamadim bı yere
Cuma:82,9
Pazartesi:82,1
Fark: -800
Ne yalan söyleyeyim daha fazla bekliyordumEki Görüntüle 1936592
eksi olsun da ne olursa olsunHanimlar hayırlı sabahlar yeni bir hafta başı çok şükür ulaştırana bu hafta elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum herkese kolay gelsin malesef giden -100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?