- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.341
Şekersiz olabilir ama içinde bı madde olmayani çiğnemekte sakınca yok diye biliyorum madde aklıma gelmedihadi ya bi bakıyım bende şekersiz çiğniyorum ama kötü oldu bu haber şimdi :)
Hoşgeldinselam kızlar nasılsınız bakalım tartılar kaç kişinin yüzüne gülmüş bakmaya geldim
daha fazla ekside olursun muhtemelen canımAbla kesin daha çok bekliyordun
Olabilir canım hadi oyalanma artık
Gözün aydın canım
Tatlım normal menülerle veriyordu. Zaten ne işin olur isvecle filan yazık kız bunyeye
Ponicim yaklaşık bir buçuk aydır bı verip bı alıyorsun tatlım bı analiz et nerdeyse yanlış yapıyorsun bı hafta yemeyip diğer hafta yersen yada iki gün bozup 5gun dikkat edersen sadece verdiğini alıp aldığını verirsin
Cuma+iken neden tekrar yedin ki o sevdiğimiz şeyler bizi mahvetmedimi zaten
nayirrr nolamaz ben bugün niyrtliyim bide iftardan önceki tartılsam
kekliğim ne güzel eksisin öyle bencedw iftardan önceki sonuç daha kesindiAbla kesin daha çok bekliyordun
Olabilir canım hadi oyalanma artık
Gözün aydın canım
Tatlım normal menülerle veriyordu. Zaten ne işin olur isvecle filan yazık kız bunyeye
Ponicim yaklaşık bir buçuk aydır bı verip bı alıyorsun tatlım bı analiz et nerdeyse yanlış yapıyorsun bı hafta yemeyip diğer hafta yersen yada iki gün bozup 5gun dikkat edersen sadece verdiğini alıp aldığını verirsin
Cuma+iken neden tekrar yedin ki o sevdiğimiz şeyler bizi mahvetmedimi zaten
nayirrr nolamaz ben bugün niyrtliyim bide iftardan önceki tartılsam
gözün aydınn cnmTünaydınlarrrr herkesee ancak vaktim oldu eşim geldi.:) -100 çıktım Cumaya göre.Bu hafta sıkı bir spora başlıyorum :))))
Selamlar kardeş takımımız nasılsınız nasıl gidiyor bu soğuklarda çay iyi gider dedim bir ziyarete geldim :)
Eki Görüntüle 1936593
Günaydin kızlar
Hemen bildirim yapayım ufaklığı doyurucu ve bir dünya ev işi ,temizlik vs var hafta sonu eşim evde olunca kimildayamadim bı yere
Cuma:82,9
Pazartesi:82,1
Fark: -800
Ne yalan söyleyeyim daha fazla bekliyordumEki Görüntüle 1936592
Ay çok teşekkür ederim :))) Şükürler olsunn.Stresim gitti o gelince.gözün aydınn canımm
Waoowwww süper maşallah :) 3 gün için çok iyi devamı da gelir inşallah cuma 6 ları görürsünGünaydın kızlar nasılsınız bugün niyrtliyim size dünün rakamını söyleyeceğim
Cuma:71
Güncel:70.3
Fark :-0.7
Hoşgeldin ZehracımSelamlar kardeş takımımız nasılsınız nasıl gidiyor bu soğuklarda çay iyi gider dedim bir ziyarete geldim :)
Eki Görüntüle 1936593
Supersin dileğimBende bildirim yapıyım
dün 66.4
bugün 65.4
bundan iyisi şamda kayısı ne diyim
sağol tatlım 81 ucundan da olsa görmek istiyordum ama şu sıralar menülerin dolu dolu bundan sanırımgözün aydınn cnm
oooo kimler gelmiş zehracımm hoşgeldin sapol bitanem
süper cnm tebrikler daha ne olsun valla harika
Hadi bakalım cumaya göster kendiniTünaydınlarrrr herkesee ancak vaktim oldu eşim geldi.:) -100 çıktım Cumaya göre.Bu hafta sıkı bir spora başlıyorum :))))
Seninki tuzlu balıktan olabilir cnm bol su ve bitki çayı içEnazindan benim kadar degil:) hallederiz biz Allahin izniyle
Ponicim sen geçen hafta artıydın ben sabittimGünaydın herkese +500
Kendimi kötü bıraktım son günlerde hiç spor yapmıyorum ve bir sürü cıs yedim (browni börek makarna bisküvi) sevdiğim şeylere dayanamıyorum şu günlerde az yesemde hiç yaramıyo maalesef
Şımarık seniiii:))Günaydin kızlar
Hemen bildirim yapayım ufaklığı doyurucu ve bir dünya ev işi ,temizlik vs var hafta sonu eşim evde olunca kimildayamadim bı yere
Cuma:82,9
Pazartesi:82,1
Fark: -800
Ne yalan söyleyeyim daha fazla bekliyordumEki Görüntüle 1936592
Senin tartı pek güzel şeyler göstermiş :))selam kızlar nasılsınız bakalım tartılar kaç kişinin yüzüne gülmüş bakmaya geldim
Iyiki öyle bi alışkanlığım yoksakız da sukraloz var MSG var mannitol var sekerlilerinde sorbitol var ve bu maddeler kısaca kanserojen
Çok değil abla 81 ucundan görseydim fena olmazdı haniHadi bakalım cumaya göster kendini
Seninki tuzlu balıktan olabilir cnm bol su ve bitki çayı iç
Ponicim sen geçen hafta artıydın ben sabittim
O yüzden bu hafta ikimizde eksi çıkmak zorundayız
Salmak gibi bi lüksümüz yok ve daha koskaca 4 gün var
Brownileri ona göre ye :))
Şımarık seniiii:))
Emeğinin karşılığını almışın bebeğim
Senin tartı pek güzel şeyler göstermiş :))
Helallllll
Iyiki öyle bi alışkanlığım yok
Hoş geldin tatlım nasıl olsun kilolarla savaşa devam sen nasılsın
Hoş geldin tatlım nasıl olsun kilolarla savaşa devam sen nasılsın
oooo kimler gelmiş zehracımm hoşgeldin sapol bitanem
Hoşgeldin Zehracım
Ne zamandır görüşemedik
Valla bu soğuklarda kimse sıcak bi çaya hayır demez :))sağolasın
Sizlerde Ne var Ne yok yolundamı herşey
Tatlım paylaşımda oylama var bi bakıverHoşbuldum ablacım
Şimdilik iyi gidiyor abla ne diyelim
Bundan iyisi şamda kayısı buna da şükür :)
Süper valla hadi gözün aydın cumaya 6olardasın tebriklerGünaydın kızlar nasılsınız bugün niyrtliyim size dünün rakamını söyleyeceğim
Cuma:71
Güncel:70.3
Fark :-0.7
Tatlım paylaşımda oylama var bi bakıver
Senden ne haber fıstık bildirimini göremedimSüper valla hadi gözün aydın cumaya 6olardasın tebrikler
İnşallah canımWaoowwww süper maşallah :) 3 gün için çok iyi devamı da gelir inşallah cuma 6 ları görürsün
Görürsün tatlım ben 70lerde çok kaldım sen bu arada 90lardan 70lere ineceksin neredeyse maşallahÇok değil abla 81 ucundan görseydim fena olmazdı hanibide akşamları geç kapamak pek bana. Göre değil sanırım
inşallah canimSüper valla hadi gözün aydın cumaya 6olardasın tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?